Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Canım bencede bir süre başını dinle yerimseniben Bende 5 aydır evdeyim walla hiç özlemedim işi kaydirigubbakcemile3 Birde işsizlik maaşı alıyorum ya ordan aldığım paraylada ufak tefeklerimi alıyorum taksitlerimi ödüyorum idare ediyor..Ama fazlada rahata alışmamak lazım dimi kaydirigubbakcemile3 Bende düğünden sonra çalışıcam inş..:Saruboceq:[/QUOTE]

Hadi bakalım o zaman senin için de hayırlısı olsun arkadaşım, ben fazla tutacak eşyalarımı almıştım parada koymaya çalıştım kenara lazım olur elbet diyee, hepimizin gönlüne göre versin allahh :Saruboceq:

İnşalahh canımm aminn :Saruboceq: İnşallah sende tekirdağda iş bulursun Allahın işi belli olmaz :1hug: Bakarsın sen bizden önce evlenirsinn kaydirigubbakcemile3

İnşalahh canımm aminn :Saruboceq: İnşallah sende tekirdağda iş bulursun Allahın işi belli olmaz :1hug: Bakarsın sen bizden önce evlenirsinn kaydirigubbakcemile3

Ayy inş canım bu sene olsa var ya süper olur gerçektenn, betacım yaprak dökümü başlamışş sonrada ders çalışcam zatenn hadi öptüm senii gene görüşürüz kuşumm a.s.

selam kızlar! Bugün hiç giremedim, geçmişi okumadan bugün aldıkları ekleyeyim hihoyyyt

:1hug:
burcuözgem, dün tesadüfen binbirgecedeki gelinin füsunun üzerindekini gördüm tam senlikti balım baktın mı?

yaa ben yerim arkadaşımı yaa bana gelinlik beğenirmişşş :1hug:
evet bende fark ettim tabi o gelinliği kaydirigubbakcemile3
bu günde gelinlikçiyle gittim ve modeli kesinleşirdik. çok içime sindi herşey tüm detaylarr... ama gelin görünki fyatı bana pahalı geliyor kızlar:çok üzgünüm: 1800 dedi. işleme güpür dantel hiçç bir şey yok. oldukça sade gece elbisesi gibi bir gelinlik ama işte adı gelinlik olunca fiyat uçuyor :çok üzgünüm: bana mı öyle geliyor kzlar. ne olur sizde fiyatlarınızı yazın :çok üzgünüm:

Arsimam ben lame yi kesinlikle yakıştırıyorum gelinlikle. heleki damat adayıda girili bir şeyler giyecekse mükemmel olur. ki ben bu babetleri alırkende lamesiyle bunun arasında gittim geldim bunu aldım ama öyle görünüyorki bir babette lame rengi alıcam gündeliktede çok kullanışlı oluyorlar. birde dore rengi aldımm mı ohh tamamdır... yerimseniben her şeyin altına giy çık... olue bence yanii...:1hug:

Burcu özgecim benim gelinliğimi sıkı pazarlıkla 800 diktiricem fransız
danteli üst kıısmı altıda modelli bir şekilde tabi üstü full fransız danteli altı serpme ve duağın kenarları

izmirde kemeraltı diye bir çarşımız var muhteşem gelinlikleri alıcı olduktan sonra 500 ve 750 bile düşürüyolar

Selam kızlar önceki sayfalarda neler konuştunuz bilmiyorum okuyamadım... Burcuözgecim ben sadece birkaç gelinlikçiye baktım.bi yerde beğendiğim modeller vardı.1200 anlaştık.duvak taç eldiven kese içinde.düğünden bi hafta önce gidip ordan alcam inş

çok tutmuş ama cnm bence içine sindiyse deger o gün prensesler gibi olucan onu düşün bu arada merak ettim ben o diziyi izlememde acep füsün ne giymişti ki :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…