Canım bende dimleste görmüştüm.Ama bunun bi değişik modellerini tansaşta gördüm 8 TL ydi.Bilgin olsun yerimseniben
sağol tatlım..dimplese sorarım ben..
her işte bi hayır vardır..canını sıkma sen ..İnşAllah daha güzel kapılar açar Rabbim..
İnşalahh canımm aminn :Saruboceq: İnşallah sende tekirdağda iş bulursun Allahın işi belli olmaz :1hug: Bakarsın sen bizden önce evlenirsinn kaydirigubbakcemile3Hadi bakalım o zaman senin için de hayırlısı olsun arkadaşım, ben fazla tutacak eşyalarımı almıştım parada koymaya çalıştım kenara lazım olur elbet diyee, hepimizin gönlüne göre versin allahh :Saruboceq:
İnşalahh canımm aminn :Saruboceq: İnşallah sende tekirdağda iş bulursun Allahın işi belli olmaz :1hug: Bakarsın sen bizden önce evlenirsinn kaydirigubbakcemile3
selam kızlar! Bugün hiç giremedim, geçmişi okumadan bugün aldıkları ekleyeyim hihoyyyt
burcuözgem, dün tesadüfen binbirgecedeki gelinin füsunun üzerindekini gördüm tam senlikti balım baktın mı?
:1hug:
yaa ben yerim arkadaşımı yaa bana gelinlik beğenirmişşş :1hug:
evet bende fark ettim tabi o gelinliği kaydirigubbakcemile3
bu günde gelinlikçiyle gittim ve modeli kesinleşirdik. çok içime sindi herşey tüm detaylarr... ama gelin görünki fyatı bana pahalı geliyor kızlar:çok üzgünüm: 1800 dedi. işleme güpür dantel hiçç bir şey yok. oldukça sade gece elbisesi gibi bir gelinlik ama işte adı gelinlik olunca fiyat uçuyor :çok üzgünüm: bana mı öyle geliyor kzlar. ne olur sizde fiyatlarınızı yazın :çok üzgünüm:
Arsimam ben lame yi kesinlikle yakıştırıyorum gelinlikle. heleki damat adayıda girili bir şeyler giyecekse mükemmel olur. ki ben bu babetleri alırkende lamesiyle bunun arasında gittim geldim bunu aldım ama öyle görünüyorki bir babette lame rengi alıcam gündeliktede çok kullanışlı oluyorlar. birde dore rengi aldımm mı ohh tamamdır... yerimseniben her şeyin altına giy çık... olue bence yanii...:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?