Selam kızlar önceki sayfalarda neler konuştunuz bilmiyorum okuyamadım... Burcuözgecim ben sadece birkaç gelinlikçiye baktım.bi yerde beğendiğim modeller vardı.1200 anlaştık.duvak taç eldiven kese içinde.düğünden bi hafta önce gidip ordan alcam inş
izmirde kemeraltı diye bir çarşımız var muhteşem gelinlikleri alıcı olduktan sonra 500 ve 750 bile düşürüyolar
hşg. cnm hihoyyyt hayırlı olsun cnm gelinliğin a.s.
Sağol canım benim ama henüz almadık.inş düğünden bi hafta önce gidip alırım.sanırım fikir değiştirmem.gerçekten çok acaip güzel gelinlikler var.keşke prenses olsam da hergün o tarz şeyler giysem
ay bizde alıcıyız ama gel görki tık demiyor kadın vallahi... :çok üzgünüm:izmirde kemeraltı diye bir çarşımız var muhteşem gelinlikleri alıcı olduktan sonra 500 ve 750 bile düşürüyolar
bende 1200 en fazla 1500 demiştim. üstelik 2 dedide anca bu paraya indiler... yerimsenibenSelam kızlar önceki sayfalarda neler konuştunuz bilmiyorum okuyamadım... Burcuözgecim ben sadece birkaç gelinlikçiye baktım.bi yerde beğendiğim modeller vardı.1200 anlaştık.duvak taç eldiven kese içinde.düğünden bi hafta önce gidip ordan alcam inş
çok tutmuş ama cnm bence içine sindiyse deger o gün prensesler gibi olucan onu düşün bu arada merak ettim ben o diziyi izlememde acep füsün ne giymişti ki :uhm:
Burcu canım içine sinmesi önemli. Yani fiyat yelpazesi öyle geniş ki, ben geçen hafta bikaç modeli sordum. 900 olan da vardı 2.400 olan da. İçime sindikten sonra da alıcam valla hiç fiyata bakmıcam kaydirigubbakcemile2 Annem 1 gün için o kadar para verilir mi diyor, ben de zaten 1 kere giyceğim için o kadar para vericem dedim kaydirigubbakcemile3
çok tatlı söylemişsin yaaa... kaydirigubbakcemile3 tekerleme gibi hemen bizimkilere okudum vallahi yüzümü güldürdün canım yaaa:roflol:
bende 1200 en fazla 1500 demiştim. üstelik 2 dedide anca bu paraya indiler... yerimseniben
ben hiç bir yere bakmadım kuzum çünkü bu kadına diktrmeyi istiyordum çıkardığı işleri gördüm hakikaten çok şahane ve temiz işler. aşkımda senden çokmu yeterki mutlu ol dedi ama benim içime sinmiyor yaa... daha televizyonumuz yok gelinliğe onca para off offf :çok üzgünüm:
QUOTE]
Canım bence sen birkaç yer gez.tamam güzel dikiyor olabilir.ama eminim gezersen çok daha hoş şeyler bulabilirsin.hiç üzülme.dolaş derim tatlım
evet ne güzel olurdu demi kaydirigubbakcemile2
Ama ben aldıklarımı niye ekleyemiyorum ya :çok üzgünüm:
Sülfatcım ekleyemiyomusun hala? acaba sitede sorun mu var fisfisfis
kaydirigubbakcemile3 bende ona bakıyodumm.Ahh leylaa ahh yaktı aileyi :mymeka:Ayy inş canım bu sene olsa var ya süper olur gerçektenn, betacım yaprak dökümü başlamışş sonrada ders çalışcam zatenn hadi öptüm senii gene görüşürüz kuşumm a.s.
Burçişş bize modelini göstericen mi :jeyyar: Canım bana göre çok:1hug:
yaa ben yerim arkadaşımı yaa bana gelinlik beğenirmişşş :1hug:
evet bende fark ettim tabi o gelinliği kaydirigubbakcemile3
bu günde gelinlikçiyle gittim ve modeli kesinleşirdik. çok içime sindi herşey tüm detaylarr... ama gelin görünki fyatı bana pahalı geliyor kızlar:çok üzgünüm: 1800 dedi. işleme güpür dantel hiçç bir şey yok. oldukça sade gece elbisesi gibi bir gelinlik ama işte adı gelinlik olunca fiyat uçuyor :çok üzgünüm: bana mı öyle geliyor kzlar. ne olur sizde fiyatlarınızı yazın :çok üzgünüm:
parpalm kemaraltında nerde diktiriyosun gelinliğini bide ne kadara canım ?Burcu özgecim benim gelinliğimi sıkı pazarlıkla 800 diktiricem fransız
danteli üst kıısmı altıda modelli bir şekilde tabi üstü full fransız danteli altı serpme ve duağın kenarları
Evet benimde nişan tuvaletim izmirden gelmişti.ancak tabi aldığımız mağaza karını koyup sattığı için 990 dedi ama 750 liraya almıştık.şimdiki gelinlikçinin bana 1200 fiyat çıkarttığı gelinlik iki parça.üstü tamamen taş işli alt kısmı kıvrık parçalarla oluştrulmuş kabarık bi etek.renk de kırık beyaz beğendim inş :Saruboceq:
kimseye demicektimmm amaaaadelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?