Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hşg. cnm hihoyyyt hayırlı olsun cnm gelinliğin a.s.

izmirde kemeraltı diye bir çarşımız var muhteşem gelinlikleri alıcı olduktan sonra 500 ve 750 bile düşürüyolar

Evet benimde nişan tuvaletim izmirden gelmişti.ancak tabi aldığımız mağaza karını koyup sattığı için 990 dedi ama 750 liraya almıştık.şimdiki gelinlikçinin bana 1200 fiyat çıkarttığı gelinlik iki parça.üstü tamamen taş işli alt kısmı kıvrık parçalarla oluştrulmuş kabarık bi etek.renk de kırık beyaz beğendim inş :Saruboceq:

hşg. cnm hihoyyyt hayırlı olsun cnm gelinliğin a.s.

Sağol canım benim ama henüz almadık.inş düğünden bi hafta önce gidip alırım.sanırım fikir değiştirmem.gerçekten çok acaip güzel gelinlikler var.keşke prenses olsam da hergün o tarz şeyler giysem

Burcu canım içine sinmesi önemli. Yani fiyat yelpazesi öyle geniş ki, ben geçen hafta bikaç modeli sordum. 900 olan da vardı 2.400 olan da. ıçime sindikten sonra da alıcam valla hiç fiyata bakmıcam kaydirigubbakcemile2 Annem 1 gün için o kadar para verilir mi diyor, ben de zaten 1 kere giyceğim için o kadar para vericem dedim kaydirigubbakcemile3

izmirde kemeraltı diye bir çarşımız var muhteşem gelinlikleri alıcı olduktan sonra 500 ve 750 bile düşürüyolar
ay bizde alıcıyız ama gel görki tık demiyor kadın vallahi... :çok üzgünüm:
bende 1200 en fazla 1500 demiştim. üstelik 2 dedide anca bu paraya indiler... yerimseniben
ben hiç bir yere bakmadım kuzum çünkü bu kadına diktrmeyi istiyordum çıkardığı işleri gördüm hakikaten çok şahane ve temiz işler. aşkımda senden çokmu yeterki mutlu ol dedi ama benim içime sinmiyor yaa... daha televizyonumuz yok gelinliğe onca para off offf :çok üzgünüm:

çok tutmuş ama cnm bence içine sindiyse deger o gün prensesler gibi olucan onu düşün bu arada merak ettim ben o diziyi izlememde acep füsün ne giymişti ki :uhm:

yok hayatım dizideki benim tarzım olan gelinliklerden. kabarık olmayan helenistik tarz. roma tanrıçaları gibi hani yerimseniben içime fazlasıyla sindi canım ama ne bileyim bir televizyon parası yaaa:çok üzgünüm:

çok tatlı söylemişsin yaaa... kaydirigubbakcemile3 tekerleme gibi hemen bizimkilere okudum vallahi yüzümü güldürdün canım yaaa:roflol:

Ayy inş canım bu sene olsa var ya süper olur gerçektenn, betacım yaprak dökümü başlamışş sonrada ders çalışcam zatenn hadi öptüm senii gene görüşürüz kuşumm a.s.
kaydirigubbakcemile3 bende ona bakıyodumm.Ahh leylaa ahh yaktı aileyi :mymeka:
Burçişş bize modelini göstericen mi :jeyyar: Canım bana göre çok Bende en fazla 1200 düşünebilirim :1no2: Zati herşeyi nişanlım alıyor ona daha faza yüklenmek istemiyorum..Öffyaa hem çokk güzel olacak hem ucuzz nerden bulucaz böyle bi yerr Çok üzgünüm çoook
Burcu özgecim benim gelinliğimi sıkı pazarlıkla 800 diktiricem fransız
danteli üst kıısmı altıda modelli bir şekilde tabi üstü full fransız danteli altı serpme ve duağın kenarları
parpalm kemaraltında nerde diktiriyosun gelinliğini bide ne kadara canım ?

Canım hayırlı uğurlu olsunn.:1hug: Eminim çok yakışmıştır sana :asigim:

Sulfat hoşgeldin hemşom :1hug: Hani nerde cicilerr :dilcikar:

kızlar bende topikde gördüm aynı roselin senin dediğin gibi pcme kaydetmiştim yüklenirse sana göstereyim bende buna benzer düşünüyorum ne bileyim pembeyi ve moru çok seviyorum ne şekilde olursa olsun acaba saçmamı bilmemde (

Eudorabeta hisarönünde canım zorla 800 e diktiricem madam rose binnaz moda evi diye geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…