Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Eudorabeta hisarönünde canım zorla 800 e diktiricem madam rose binnaz moda evi diye geçiyor

söyledinn artıkk :jeyyar: Sende baya uyguna diktiriyomuşunn yerimseniben Ama madam rose görmedim hiç :uhm: Bende bi yer buldum kemaraltında oraya bi gidicem bakalımm sositososito

ben pembe olduğuna dikkat etmedim..modeline baktım..
gelinlik diyince ben beyazdan başka düşünemiyorum canım ama tabi senin zevkin..

Harika olurdu ya.hep hayal etmişimdir o barbie çizgi filmlerindeki gibi bi ülkede yaşamak.öyle süslü kabarık elbiseler giymek :asigim:

ayy canım yaa sende barbie gibi olacaksın eminim :1hug:
bende elimden geldiğinde sade ve sönük bir gelinlik tercih etmeye çalıştım :roflol::roflol:
arz meselesi işte.. :1rolleyes:
hatta kızlar şöle düşünüyorum ilk eklediğim resimdekinin eteği son resimdkeinin üstü olmazmı ki?

bence olur canım neden olmasın yerimseniben

kızlar geldim gene bi bakinim dediim sizlere, yaa siz o gün beyaz kumaşa sarınsanız bile harika olursanuz eminim çünkü gelin olucaksınız fazla detaylara takılmayın bir kere oluyo ama, bende prenses gibi olmak istedğim için kabarık istiyorum mesela altınada çekicem conversleri sonra doğru kırda bayırda ayçiçek ve buğday tarlaların arasında fotoğraf çektircez aşkımlaa (nede olsa ziraatçiyiz) büyük bir ihtimalle diktirmeyle uğraşmamayı düşünüyorum hangisini beğenirsem satın alırım heralde birkerette kökten çözüm ne de olsa.

bURCU sen provavaya mı gittin peki canım bugün model mi belirledin??

aaa hiçde öle söleme o senin zevkin eminim seninde burda resim eklersen nasıl olduğunu görcez eminim sende öyle olucaksın güzelim :dance:

hşg. kuzumm Şeniz ayh ne güzel hayal convers ben hiç öle düşünmemiştim eminim çok rahat ediceksin cnm:lepi:

volkann tbrkler vala süper bir gol tuttu helal olsun kızlar dua edinde yenelim şu ispanyolları hiç yenilmiyorlar yıllardır

Beta hemşom anca geçmişi okuyup duruyordum yaa. Sorun çözüldü galiba eklicem şimdi aldıklarımı

Evet tatlım sanırım sorun var daha sonra eklerim artık.

Tamam tatlişkom

Teşekkür ederim canımcım ama Daha almadım sadece denedim.ama gelinlik denemek çok zevkliymiş ya.almasan da giy giy çıkar delikafadulden

Arkadaşlarım bu akşam aniden görüp beğenip aldığım pike takımımız, Taç çift kişilik 120 TL

güle güle kullan güzelim

amaaaan bugün bende sorun var herhalde 4 foto vardı diğerlerine ne oldu :uhm: Onları bi daha ekleyim bari

Eminim seçtiğin modelde sana çok yakışacak.herkes kendine yakışanı bilir.şimdik ben çok ufak tefeğim bide kabarıksız gelinlik giyersem beni çocuk sanarlar düğüne gelmiş kaydirigubbakcemile3 yoksa bende bayılıyorum o helenistik gelinliklere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…