blackqueen canım bence ilk gelinlik altı ve üstüyle mükemmel..çok beğendim..
Eudorabeta hisarönünde canım zorla 800 e diktiricem madam rose binnaz moda evi diye geçiyor
tskler ama garip kaçmaz mı ki diye düşünüyrum bizimkiler görünce ee pes be kızım herşeyin pembe gelinliğinide ölemi yaptın derler sırnaşık şey ama bu kadar güzel dikebilirlermi ki diken yabancı biri
Harika olurdu ya.hep hayal etmişimdir o barbie çizgi filmlerindeki gibi bi ülkede yaşamak.öyle süslü kabarık elbiseler giymek :asigim:
hatta kızlar şöle düşünüyorum ilk eklediğim resimdekinin eteği son resimdkeinin üstü olmazmı ki?
ben pembe olduğuna dikkat etmedim..modeline baktım..
gelinlik diyince ben beyazdan başka düşünemiyorum canım ama tabi senin zevkin..
ayy canım yaa sende barbie gibi olacaksın eminim :1hug:
bende elimden geldiğinde sade ve sönük bir gelinlik tercih etmeye çalıştım :roflol::roflol:
arz meselesi işte.. :1rolleyes:
bence olur canım neden olmasın yerimseniben
kızlar geldim gene bi bakinim dediim sizlere, yaa siz o gün beyaz kumaşa sarınsanız bile harika olursanuz eminim çünkü gelin olucaksınız fazla detaylara takılmayın bir kere oluyo ama, bende prenses gibi olmak istedğim için kabarık istiyorum mesela altınada çekicem conversleri sonra doğru kırda bayırda ayçiçek ve buğday tarlaların arasında fotoğraf çektircez aşkımlaa (nede olsa ziraatçiyiz) büyük bir ihtimalle diktirmeyle uğraşmamayı düşünüyorum hangisini beğenirsem satın alırım heralde birkerette kökten çözüm ne de olsa.
bURCU sen provavaya mı gittin peki canım bugün model mi belirledin??
Evet tatlım sanırım sorun var daha sonra eklerim artık.
kaydirigubbakcemile3 bende ona bakıyodumm.Ahh leylaa ahh yaktı aileyi :mymeka:
Burçişş bize modelini göstericen mi :jeyyar: Canım bana göre çokBende en fazla 1200 düşünebilirim :1no2: Zati herşeyi nişanlım alıyor ona daha faza yüklenmek istemiyorum..Öffyaa hem çokk güzel olacak hem ucuzz nerden bulucaz böyle bi yerr Çok üzgünüm çoook
parpalm kemaraltında nerde diktiriyosun gelinliğini bide ne kadara canım ?
Canım hayırlı uğurlu olsunn.:1hug: Eminim çok yakışmıştır sana :asigim:
kızlar bende topikde gördüm aynı roselin senin dediğin gibi pcme kaydetmiştim yüklenirse sana göstereyim bende buna benzer düşünüyorum ne bileyim pembeyi ve moru çok seviyorum ne şekilde olursa olsun acaba saçmamı bilmemde(
Hımmmm pembe mmor falan olmaz.çok çok kırık beyaz ya da krem olabilir.yoksa gelinlik havası kalmaz gülüm.O ilk modelin üstüyle ikincinin altını kombine edebilrsiz ama bence farklı modeller bak.öyle internetten olmuyor.çık dolaş bence.neler var mağazalarda aklım çıktı -tatlicadiarzu-
Arkadaşlarım bu akşam aniden görüp beğenip aldığım pike takımımız, Taç çift kişilik 120 TL
Arkadaşlarım bu akşam aniden görüp beğenip aldığım pike takımımız, Taç çift kişilik 120 TL
Tamam tatlişkom
Teşekkür ederim canımcım ama Daha almadım sadece denedim.ama gelinlik denemek çok zevkliymiş ya.almasan da giy giy çıkar delikafadulden
kızlar bende topikde gördüm aynı roselin senin dediğin gibi pcme kaydetmiştim yüklenirse sana göstereyim bende buna benzer düşünüyorum ne bileyim pembeyi ve moru çok seviyorum ne şekilde olursa olsun acaba saçmamı bilmemde(
Hımmmm pembe mmor falan olmaz.çok çok kırık beyaz ya da krem olabilir.yoksa gelinlik havası kalmaz gülüm.O ilk modelin üstüyle ikincinin altını kombine edebilrsiz ama bence farklı modeller bak.öyle internetten olmuyor.çık dolaş bence.neler var mağazalarda aklım çıktı -tatlicadiarzu-
mor olmaz tabikide sırnaşık şey işte bnm gerçi 1 yılım var o yüzden acele etmiyorum ama işte model belirlemeye çalışıyorum kafamda cnm
ayy canım yaa sende barbie gibi olacaksın eminim :1hug:
bende elimden geldiğinde sade ve sönük bir gelinlik tercih etmeye çalıştım :roflol::roflol:
arz meselesi işte.. :1rolleyes:
bence olur canım neden olmasın yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?