kızlar geldim gene bi bakinim dediim sizlere, yaa siz o gün beyaz kumaşa sarınsanız bile harika olursanuz eminim çünkü gelin olucaksınız fazla detaylara takılmayın bir kere oluyo ama, bende prenses gibi olmak istedğim için kabarık istiyorum mesela altınada çekicem conversleri sonra doğru kırda bayırda ayçiçek ve buğday tarlaların arasında fotoğraf çektircez aşkımlaa (nede olsa ziraatçiyiz) büyük bir ihtimalle diktirmeyle uğraşmamayı düşünüyorum hangisini beğenirsem satın alırım heralde birkerette kökten çözüm ne de olsa.
bURCU sen provavaya mı gittin peki canım bugün model mi belirledin??
Ayyyyy çok şeker tam benlik kaydirigubbakcemile2 güle güle kullan canım
Arkadaşlarım bu akşam aniden görüp beğenip aldığım pike takımımız, Taç çift kişilik 120 TL
[canım benim taç linensci seni iyigünlerde kullan canım, benim de acelem yok kışa doğru indirimlerden alırım heralde tabi ani bişey olmazsa. buarada benim eklediğim taçlinens nevresim ile battaniyemi gördünmü??? Hani anlatamamıştım ya hangisini olduğunu o zamn...
mor olmaz tabikide sırnaşık şey işte bnm gerçi 1 yılım var o yüzden acele etmiyorum ama işte model belirlemeye çalışıyorum kafamda cnm
ayy canım ya ne kadar uzun zamandır arıyordum bu modelini.. kaça aldın kuzum... bence sarevin en mükemmel takımı bu kaydirigubbakcemile5Uzun zamandır almayı istediğim ve nihayet bugün alabildiğim sarev nevresimim
]ImageShack® - Image Hosting[/URL][/IMG]
Eminim seçtiğin modelde sana çok yakışacak.herkes kendine yakışanı bilir.şimdik ben çok ufak tefeğim bide kabarıksız gelinlik giyersem beni çocuk sanarlar düğüne gelmiş kaydirigubbakcemile3 yoksa bende bayılıyorum o helenistik gelinliklere
canım modeli belirledik tam olarak...
işte şunun ltı bunun üstü bunun askısı şu duvak şeklinde ayy çok üzgünüm anlatamam size... :çok üzgünüm:
Arkadaşlarım bu akşam aniden görüp beğenip aldığım pike takımımız, Taç çift kişilik 120 TL
[canım benim taç linensci seni iyigünlerde kullan canım, benim de acelem yok kışa doğru indirimlerden alırım heralde tabi ani bişey olmazsa. buarada benim eklediğim taçlinens nevresim ile battaniyemi gördünmü??? Hani anlatamamıştım ya hangisini olduğunu o zamn...
Eheheee linensçii kaydirigubbakcemile3
Sağol bitanemmm
Ya görmedim walla, hangi sayfada şekercim??
Bu arada linensin de yatak örtülerinde indirim varmış bu ay da
nASIL YANİ NE OLDU Kİ niye üzüldünn anlamadım ben??
Uzun zamandır almayı istediğim ve nihayet bugün alabildiğim sarev nevresimim
Canım en çok tercih edilen model darevin , güzel seçim yapmışın güzel sabahlarda gecelerde :asigim: kullanınn kocişinle
Kuzenimin eşi sağolsun bugün hediye olarak bana bu tencereyi getirmiş ben evde yokken hihoyyyt
Porlanddan çok severek aldığım mutfak saatim
Ve son olarak günlük yemek takımımın mavi çeçeklerine uygun olduğunu düşündüğüm mavi su bardaklarım
[Hepside kullanışlı ve kaliteli saat, bardakların, tenceren çok hoş cokacimcoook hihoyyyt
sulfat güle güle kullan cnm hepsi çok şık
canikom 1800 fiyat bana pahalı geldi yaa ondan üzgünüm..
hiç bir işelmmesi yok. fransız danteli cart curt yok. bldiğin abiyelere benzeyen bir şey. başka rengini diktirsem 400 lira adı gelinlik olunca 1800. ona canım sıkılıyor... :çok üzgünüm:
sulfatcım mutfk saatin çokkkkkk cici canım güle gülee kullan :1hug:
ben geldım ama gıdıym yarn gorusmek usere kıslar
darkangel gule gule kullan cnm bende 300 tl almıstım mutfak takımımı
ladybırd nışanda kız tarafına kalır hersey para pul aldın düğünde ıse salon parası cıkmazsa kzı paraları verır yok önceden verılmışse altınlar kıza paralar erkekte kalır aıleler almas bızde öle
benı özleyen yok mu laa bıtek hayatım sormuş
esracım cok yakışmış cnm yaa ınş bende o gunlerı gorurum kına elbısenın rengıde süper
sulfat aldıklarını ı gunlerde kullan heıdyelerını bu kadr okuyaabıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?