Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım modeli belirledik tam olarak...
işte şunun ltı bunun üstü bunun askısı şu duvak şeklinde ayy çok üzgünüm anlatamam size... :çok üzgünüm:

ya kızlar cok cabuk ilerliyosunuz ama yaa senağlama bugün anadolu yakasına gectim 2 de cıktım bi girim bakim dedimki oo sayfalar almış başını gitmiş neyse sabah devam ederim artıkın bukadar yeter iyi geceler kızlarr a.s.

mor olmaz tabikide sırnaşık şey işte bnm gerçi 1 yılım var o yüzden acele etmiyorum ama işte model belirlemeye çalışıyorum kafamda cnm

Canım hiiiiiç kafan yorma.bi çıktınmı gelinlikçilere şöyle neler neler görüp beğencen eminim

Uzun zamandır almayı istediğim ve nihayet bugün alabildiğim sarev nevresimim

]ImageShack® - Image Hosting
[/URL][/IMG]
ayy canım ya ne kadar uzun zamandır arıyordum bu modelini.. kaça aldın kuzum... bence sarevin en mükemmel takımı bu kaydirigubbakcemile5

evet canım herkes bilir kendine yakışacak modeli :1hug:
birde baktım orda işte eteği böyle halka halka gibi üstüste kabarık gelinlikler olur ya... daire daire büyüyor hani. kadın demez mi bu ay sattığımız 10. gelinlik :bbo:
ben biraz değişik olmak istiyorum biliyorsun seviyorum farklılığı balım yaa... bakalım ne olcak hayırlısı ....

nASIL YANİ NE OLDU Kİ niye üzüldünn anlamadım ben??

canikom 1800 fiyat bana pahalı geldi yaa ondan üzgünüm..
hiç bir işelmmesi yok. fransız danteli cart curt yok. bldiğin abiyelere benzeyen bir şey. başka rengini diktirsem 400 lira adı gelinlik olunca 1800. ona canım sıkılıyor... :çok üzgünüm:

sulfatcım mutfk saatin çokkkkkk cici canım güle gülee kullan :1hug:

Burcu tatlım bence de en mükemmel modeli bu eve gelip açınca daha da çok sevdim. Vala tatlım kızlar istanbuldan çok ucuza alıyor sarevi Çok üzgünüm çoookama ben malesef izmirde sorduğum yerlerde fiyat hep standarttı. 127 ytl ye sarar mağazasından aldım

ben geldım ama gıdıym yarn gorusmek usere kıslar

darkangel gule gule kullan cnm bende 300 tl almıstım mutfak takımımı

ladybırd nışanda kız tarafına kalır hersey para pul aldın düğünde ıse salon parası cıkmazsa kzı paraları verır yok önceden verılmışse altınlar kıza paralar erkekte kalır aıleler almas bızde öle

benı özleyen yok mu laa bıtek hayatım sormuş

esracım cok yakışmış cnm yaa ınş bende o gunlerı gorurum kına elbısenın rengıde süper

sulfat aldıklarını ı gunlerde kullan heıdyelerını bu kadr okuyaabıldım

sulfat güle güle kullan cnm hepsi çok şık

sağol tatlişim

Sağol burcum. Bunu da çoktandır istiyordum bugüne kısmetmiş hihoyyyt

Burcuözge canım evet sen farklılığı seviyosun inş gönlüne göre olur herşey sen içini ferah tut

Sulfat canım çok güzel cicilerin.hele saatine bayıldım.bardakların ve nevresiminde çok şık.kuzeninin eşi de düşünceliymiş.çok takdir ettim

Evet Blackcim canım maç bitti (

Yavrim nirdesin sen yaw, kaydirigubbakcemile2

Böcük vala şimdi aklımdan geçtin. Dedim ben bu kıza dün yeni cici eklemicem dedim sen yokkken ama ekledim kaydirigubbakcemile3 Hatta yazcaktım da bak böcüğü beklemeden ekledim diye. Pashmina tatlım sağol bitanem a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…