- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
canım ben ersağ kullanıyorum, marketlerde satılmıyor :26: ama finish'in de hep övgüsünü duymuştum, sıvı deterjan denesen dicem ama onlar da temizlemiyor diyorlar :44: makineden niye olsun ki, makine ne yapabilir eşyayakapağını hemen mi açıyorsun :44:
hım o zaman kurutmada problem olabilir canım. demek ki kurutmuyor ve içerde kapalı ıslak ıslak kalınca pas tutuyor :44:
benim gibi kurumuş oluyor çünkü :44:
eve gidince garantisini bulup servisi arayayım ozaman şimdi şikayet varı okudum boschlarda varmış bu problem iyi marka diye alıyoruz yaşadığımız sorunlarar bak
kızlar English home dan geçen kuzenime pike alırken orda çalışan arkadaşım eve gidince kontrol et kendininkileride bişey varsa zaman dolmadan getir dedi 6 ay süresi varmış sanırım benimde tabi en az 1 buçuk yıl olduğu için düğünüme çoktan zaman dolmuş olacak. neyse eve gelince hemen kontrol ettim hepsini bitek çok severek aldığım pembe yatak örtümde kocaman biyer beyazlamış güneşten solmuş ara ara bazı yerlerdede var paketli olduğu için bende katlama şekli bozulmasın diye tamamen incelememiştim iyiki açmışım şimdi geri verdim ben değişim olcak sizde ürünlerinizi konrol edin
ben internet sitesinden 2 ad pike aldım ama benimkilerde bişi yoktu çok şükürama ben kullandıkları kumaşı hiç beğenmedim çok sert açar açmaz baktım yıkayayım geçer belki dedim ama malesef hala sert hiç yumuşamamış
ben internet sitesinden 2 ad pike aldım ama benimkilerde bişi yoktu çok şükürama ben kullandıkları kumaşı hiç beğenmedim çok sert açar açmaz baktım yıkayayım geçer belki dedim ama malesef hala sert hiç yumuşamamış
kızlarrr merhababayadır uğrayamadım çeyiz topiklerine
kesinlikle aryıldız tencereden uzak durun tekrar tekrar söylemiş gibi olucam ama ben çektim siz çekmeyinya da ben internetten aldığım için çakması denk geldi bana 1 seneye kadar onları atıp tencerelerimi yenileyeceğim
Gamze sen nerlerdesin yaa unutdun bizikızlarrr merhababayadır uğrayamadım çeyiz topiklerine
kesinlikle aryıldız tencereden uzak durun tekrar tekrar söylemiş gibi olucam ama ben çektim siz çekmeyinya da ben internetten aldığım için çakması denk geldi bana 1 seneye kadar onları atıp tencerelerimi yenileyeceğim
Garantisine gönderemiyor musun canım?
Bende tencerelerimi internetten aldım markası hisar, yalnız faturası ve orjinal kutusunda geldi bana gittigidiyor' dan almıştım, çeyiz dükkanıymış sanırım aldığım yer, gerçi hisarın mağazasına sormuştum internette yarı fiyatına satılıyor nasıl oluyor diye? Depo ürünüdür dedi, umarım bir problem yaşamam..:26:
Yaşarsam değişecek dediğin gibi kaçarı yok..
yok cnm unuturmuyum sizleri siz benim ilk gözağrımsınızGamze sen nerlerdesin yaa unutdun bizi
cnm fırsatmağazası.com diye bir yerden aldım ama sitesi kapandı galiba üçkağıtçılara denk geldimgerçi belgelerim var onları aryıldız mağazasına götürüp sordurabilirim barkod numaralarından falan böyle bir üretimleri varmı yokmu görürler heralde:44:depo ürünü ne demekmiş ki:44:serisonu ellerinde tek kalan ürün falan deseler anlıcamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?