- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.167
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
Gamzecim öncelikle geçmiş olsun topiğini takipteyim , bende aldım ikisindende var tüh ya üzüldüm şimdi
gamzee bu sayfa harika olmuşş
ben netten çok fazla alma taraftarı diilim bu yüzden
ben de markafoniden altı sözde bambu kahvaltı seti aldımm onu çeyizime koyup götürmeye utanırım o derece
altı kontraplak inceliğinde, kıymıkları çıkmış bi bambuu !!!
gözümle görmeden almıyorum artık bişee
Kızlar ben de 8 aylık evliyim ve özellikle bu ürünlerden hiç memnun kalmadım sizinle paylaşmak istedim.
Esse paslanmaz metal bulaşıklık nedense eklem yerlerinden paslanmaya başladı ne kadar kalitesizmiş ve 25 TL idi. Bernardo Cookmate tencere takımı şuan incelemeye gönderdim kenarlarından döküm izleri çıkıyor ve kulpları bütüm olduğu için çok kullanışlı değil. Yapışmaz tencerelerinizi sığ tencere alın derin tencereler çok kullanışlı değil bence. Tencereden yana yüzüm gülmedi şans çeyizimin ilk parçası schafer markasından nefret ediyorum hem çeliği hiç güzel değil hem de müşteri hizmetleri çok iyi değil. Hisardan jumbodan aryıldızdan şaşmayın. Özellikle hisara çatal kaşık bıçak takımında sorun yaşayıp gönderdim bana takımın sıfırını gönderdi harika bu konularda. Bir de ikea tuvalet fırçası o da 20 TL civarıydı ve paslanmaya başladı. İşte böyle kızlar :)
Eki Görüntüle 713887 Eki Görüntüle 713888 Eki Görüntüle 713889 Eki Görüntüle 713890
kızlar markafoniden bambu kesme tahtası almıştım geçenlerde üzerinde balık ayıkladım kaç gün oldu kokusu sindi üzerine berbat koku yaptı mutfağı tekbaşına kokutmaya yettikloraklı suyun içinde iki gün beklettim banamısın demedi anne evimde hep tahta kesme tahtası kullanıyorduk hiç böyle sorun yaşamamıştık dün akşam aklıma tahtaya limon sürme geldi sürdüm biraz bekletip yıkadım kuruduktan sonra bakmayı unuttum çıktı mı diye çıkmadıysa çöpü boylayacak yani bir tane daha fiyasko kızlar
Eki Görüntüle 713866
bu kesme tahtalarınıda iyi ki almışım etbalık tavuk meyve sebze ekmek falan için ayrı ayrı kullanılıyor
Eki Görüntüle 713867
Bu bir sağlık tavsiyesi olsun.
Ahşap,bambu, plastik kesme tahtalarında et,balık,tavuk dilimlemek çok tehlikeliymiş. Ne kadar temizlense de kesik yerlerine giren canlı bakteriler çoğalabiliyor. Bir sonraki işlemde daha mikroplu bir ortamda yine et kesmiş olunuyormuş.
Ben cam kesme tahtasını sırf bu yüzden almıştım bunu öğrenince.
evet cnm evlenen bayanlar memnun kalmadıkları eşyalarını yazarlarsa yeni çeyiz yapanlara çook yardımcı olmuş oluruzbende aynı kahvaltı setinden aldım ama çook memnun kaldım benimki güzel çıktı demek şans işi bunlar
kızlar bide şöyle bir durum var ben aryıldızın çelik tencere setini aldım kapakları dümdüz yani bombeli değil mutfak olaplarına koyarken sorun yaşıyorum kapakları ters çevirip koyunca üstüne ikinci bir tencere koyamıyorumaman bu da sorunmu demeyin hergün kapağı açınca üstüne tencere yuvarlanacak mı korkusu ya da oraya buraya kayacak mı stresi mafediyor işten gel yorgun argın yemek yap bide tencere yerleştir
Bu bir sağlık tavsiyesi olsun.
Ahşap,bambu, plastik kesme tahtalarında et,balık,tavuk dilimlemek çok tehlikeliymiş. Ne kadar temizlense de kesik yerlerine giren canlı bakteriler çoğalabiliyor. Bir sonraki işlemde daha mikroplu bir ortamda yine et kesmiş olunuyormuş.
Ben cam kesme tahtasını sırf bu yüzden almıştım bunu öğrenince.
kızlar günaydın bu dertsiz masa örtülerinin özelliği leke tutmaması ve yıkadıktan sonra kırışmamasıdır dimi bende öyle biliyordum ama değilmiş çamaşır makinesinden dertsiz masa örtüm kırış kırış çıktı pek bi lekesi yoktu ama kirlendiği için yıkadım ama makineden çıkınca sonuç hüsrandı
Solitarywoman öncelikle hayırlı uğurlu olsun. tazecik gelinsin demek :) bu topicte gerçekten çok faydalı oldu.
benimde tecerem ar yıldız ve düz cam piramit model umarım mutfak dolap larım geniş olurda bende sorun yaşamam.
silikon servis maşan ve tutacak içinde geçmiş olsun. bunları zaten almayacaktım..
izlenimlerini bekliyoruz ama umarım yazmanı gerektirecek bir olayla karşılaşmazsın..
güzel bi paylaşım teşekkürler. bambuda sebze doğramakta zararlımı acaba?
yada onun içimde resimde belirtilen 4 renkli silikon tarzı olanlardanmı alsak?
kizlar english home aski baska biliyorum ama english homeden alinan ferforje havlu pecetelik cok kullanissiz. nisanlimin annesi kullaniyor. diger havluluklar gibi cektikce donmuyor. sabit duruyo ve insan cok zorlaniyor havlu pecete alirken. ben cok begenmistim ama kesinlikle almicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?