Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama biraz da olsa bulantım var ve gece uykusunda zorlanıyorum 4 5 gündür. Sende var mı gece uykusu sorunu

Ne kaldı şunun şurasında pazartesiye bende ilan ediyorum seni hamile

Dimi yaa ne kaldı
Bi bakıyorsun adet oluyormuşum
Herşey kısmet yavrum gerçekten öyle olursan da kısmet olmazsanda.. Her insanın dünyada yiyecek ekmeği belli başladığı zaman doğum bittiği zaman ölüm oluyor... Be biliyor musun ben tamda tedavisiz olmayacak dediğim anda hamile kaldım... Herşeyi de içimde veya eşimle yaşadım kimseye anlatmadım bazen vazgeçtim istemiyorum dedim bazen kısmet dedim... Ailemse Bi süre sonra bana kafayı yemişim gibi bakmaya başlamıştı olmuyor sorun var dediğimde doktora gittin mi dediler ne alaka Bi seneyi geçmiş var işte belli.. Neyse sonra doktora gitmeye başladık sorun çıktı hiç nasılsın diyen olmadı sonra olmuyor diye vazgeçtim gün geldi kalkıp bana artık yap doktora git zamanı gelmedi mi dediler şaka gibi değil mi... Ama hiç ne haldesin deniyor musun birşey kullanıyor musun diyen olmadı doktora gittim ne dedi diyen olmadı... Oyhhh... Rabbim bizlere hayırlı evlat versin bizlere de hayırlı bir anne baba olmayı nasip etsin inşallah

Canım hep öyle olur zaten konuşacak laf olsun onlara yeri geldiğinde cevap vereceksin ama biz yapamıyoruz sen kendi ailenle eşinle çocuğuna iyi ol onları dinle gerisi boş ne güzel işte ummadığın anda olmuş şükürler olsun ki

Tek başına folik asit bize yeterli gelmiyor canım takviye kullan istersen

Bennn canım ben tiksinmek şurda dursun yiyerek içtim yani

Şükürler olsun evet çekirdek ailem büyüyor

Ahahaha yalnız olmadığıma sevindim şuan ben öyleyim Habire içmek istiyorum azalttım göya ama nasıl bide bana sor
Bende dua ediyorum hamile kalırsam tiksinmek için. Çünkü yumurtladım mı diyorum içiyorum , ayy tuttumu diyorum stresden yine içiyorum hamile kalsam bu seferde sevinçten içecem allah muhafaza yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…