Ama biraz da olsa bulantım var ve gece uykusunda zorlanıyorum 4 5 gündür. Sende var mı gece uykusu sorunuBen hiç hamile gibi değilim şaka gibihafif halsizlik var oda kronik yorgunluk gibi işte ve göğüs şişliği dışında belirti kalmadı henüz bulantı veya tiksinme başlamadı sadece azıcık koku hassasiyetim arttı sabah oğlumla şakalaşırken birden durdu dedi aaa annem hamileydi dimii unutuyoruz yani o derece belirtisiz şuan niye dedim bunları size demek Bi ara belirtiler duruyor bugün bat geçeli 3 gün oldu mesela ağrı hiç kalmadı denecek kadar az arada bir hafif oluyor anlık geçiyor üşütme batması gibi hmm dinliyorum şuan kendimi yok başka birşey
Ne kaldı şunun şurasında pazartesiyeNe çıkmıştı canım tekrar kan verecen mi
Okudum bende içiyorum yemekler ağır kokular çok hassasım ama sigaraya banamısın demiyor ama başkası içsin kokuyor kötü bi şekilde dün görümceye gittim eve gidince yemek kokusundan duramadım
Test yapmayıp kendimi hamile ilan ettim kendi kendime resmen
Amiiin inşallahBenim de senin gibi canım hiç belirtim yok nerdeyserahat geçer inşallah
Oo olmaz mı nasıl sinirlerim bozuluyor bilsen gece ikiye üçe kadar cin gibiyim yataktaAma biraz da olsa bulantım var ve gece uykusunda zorlanıyorum 4 5 gündür. Sende var mı gece uykusu sorunu
Dimi yaa ne kaldıNe kaldı şunun şurasında pazartesiyebende ilan ediyorum seni hamile
O bndede var gece uyuyamıyorumAma biraz da olsa bulantım var ve gece uykusunda zorlanıyorum 4 5 gündür. Sende var mı gece uykusu sorunu
Herşey kısmet yavrum gerçekten öyle olursan da kısmet olmazsanda.. Her insanın dünyada yiyecek ekmeği belli başladığı zaman doğum bittiği zaman ölüm oluyor... Be biliyor musun ben tamda tedavisiz olmayacak dediğim anda hamile kaldım... Herşeyi de içimde veya eşimle yaşadım kimseye anlatmadım bazen vazgeçtim istemiyorum dedim bazen kısmet dedim... Ailemse Bi süre sonra bana kafayı yemişim gibi bakmaya başlamıştı olmuyor sorun var dediğimde doktora gittin mi dediler ne alaka Bi seneyi geçmiş var işte belli.. Neyse sonra doktora gitmeye başladık sorun çıktı hiç nasılsın diyen olmadı sonra olmuyor diye vazgeçtim gün geldi kalkıp bana artık yap doktora git zamanı gelmedi mi dediler şaka gibi değil mi... Ama hiç ne haldesin deniyor musun birşey kullanıyor musun diyen olmadı doktora gittim ne dedi diyen olmadı... Oyhhh... Rabbim bizlere hayırlı evlat versin bizlere de hayırlı bir anne baba olmayı nasip etsin inşallahDimi yaa ne kaldı
Bi bakıyorsun adet oluyormuşum
Ah ah hepimizde var demek. Sen pazartesi kan mı vereceksin canımO bndede var gece uyuyamıyorum
Canım hep öyle olur zaten konuşacak laf olsun onlara yeri geldiğinde cevap vereceksin ama biz yapamıyoruz sen kendi ailenle eşinle çocuğuna iyi ol onları dinle gerisi boş ne güzel işte ummadığın anda olmuş şükürler olsun kiHerşey kısmet yavrum gerçekten öyle olursan da kısmet olmazsanda.. Her insanın dünyada yiyecek ekmeği belli başladığı zaman doğum bittiği zaman ölüm oluyor... Be biliyor musun ben tamda tedavisiz olmayacak dediğim anda hamile kaldım... Herşeyi de içimde veya eşimle yaşadım kimseye anlatmadım bazen vazgeçtim istemiyorum dedim bazen kısmet dedim... Ailemse Bi süre sonra bana kafayı yemişim gibi bakmaya başlamıştı olmuyor sorun var dediğimde doktora gittin mi dediler ne alaka Bi seneyi geçmiş var işte belli.. Neyse sonra doktora gitmeye başladık sorun çıktı hiç nasılsın diyen olmadı sonra olmuyor diye vazgeçtim gün geldi kalkıp bana artık yap doktora git zamanı gelmedi mi dediler şaka gibi değil mi... Ama hiç ne haldesin deniyor musun birşey kullanıyor musun diyen olmadı doktora gittim ne dedi diyen olmadı... Oyhhh... Rabbim bizlere hayırlı evlat versin bizlere de hayırlı bir anne baba olmayı nasip etsin inşallah
Önce idrar yapacağım canım eğer çıkarsa kana giderim kanda takip yaparımAh ah hepimizde var demek. Sen pazartesi kan mı vereceksin canım
Tek başına folik asit bize yeterli gelmiyor canım takviye kullan istersenBende burda açılmış bir kaç konu buldum, mucize olmamış kimsede.
Bana mucize gerekiyor artık sanirim
Birde hormon değerlerim normal çıkıyor böyle şeylerle alt üst etmek istemiyorum aslında.
Senin alacağın su folik asitten alayım diyorum. Neydi ismi sen aldın mı ?
Bennn canım ben tiksinmek şurda dursun yiyerek içtim yaniBende öyle dua ediyorum ama hiç sanmıyorum beta kesin binlere çıkınca vurmaya başlayacak bana... Aslında biraz vursa da sigarayı bıraksam azalttım ama bırakmak zor tiksinme olmadan.. İlk gebeliğimde tiksindim uzaktan bile kokusunu alıp kusardım sonra azalınca sigaraya aşermeye başladım arada iki çekip kusardım psikopat gibiçok enteresan ama sigaraya aşeren var mıdır benim gibi
Şükürler olsun evet çekirdek ailem büyüyorCanım hep öyle olur zaten konuşacak laf olsun onlara yeri geldiğinde cevap vereceksin ama biz yapamıyoruz sen kendi ailenle eşinle çocuğuna iyi ol onları dinle gerisi boş ne güzel işte ummadığın anda olmuş şükürler olsun ki
Ahahaha yalnız olmadığıma sevindim şuan ben öyleyim Habire içmek istiyorum azalttım göya ama nasıl bide bana sorBennn canım ben tiksinmek şurda dursun yiyerek içtim yani
Bende dua ediyorum hamile kalırsam tiksinmek için. Çünkü yumurtladım mı diyorum içiyorum , ayy tuttumu diyorum stresden yine içiyorum hamile kalsam bu seferde sevinçten içecem allah muhafaza yaniAhahaha yalnız olmadığıma sevindim şuan ben öyleyim Habire içmek istiyorum azalttım göya ama nasıl bide bana sor
Gerisini boş ver o yüzdenŞükürler olsun evet çekirdek ailem büyüyor
Buda bendenBende dua ediyorum hamile kalırsam tiksinmek için. Çünkü yumurtladım mı diyorum içiyorum , ayy tuttumu diyorum stresden yine içiyorum hamile kalsam bu seferde sevinçten içecem allah muhafaza yani
Tabi hiç öksürügün geçiyor mu d asla geçmiyor astım olcam valla az kaldıBuda benden
O kadar da içme canım yaa yazık canınaTabi hiç öksürügün geçiyor mu d asla geçmiyor astım olcam valla az kaldı
Sen bensinBende dua ediyorum hamile kalırsam tiksinmek için. Çünkü yumurtladım mı diyorum içiyorum , ayy tuttumu diyorum stresden yine içiyorum hamile kalsam bu seferde sevinçten içecem allah muhafaza yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?