Sen bensin demiştim miTabi hiç öksürügün geçiyor mu d asla geçmiyor astım olcam valla az kaldı
Doktor da geç döllenme demiştiGeç döllenme olmuş o zaman ben adetim geçmeden üç gün önce filan öğrenmiştim tamamen tutma zamanı ile alakalı evet köpük olanda varmış ama ona hiç dikkat etmemiştim mayısa inşallah bu belirtileri konusuruz yine
Onlar biliyor ne zaman geleceğini işte :) demekki adete yakında hamile kalınabiliyormuşDoktor da geç döllenme demiştiben zaten ilkinde beklenen adete yakın bi günde hamile kaldım demekki çok geç yumurtlamışım halbuki adetlerim her zaman düzenlidir dönüp bakınca çocuğum mucize gibi gelmiş bana resmen
Erken öğrenenlerin genelde Kızı var sizinki kız mı?Onlar biliyor ne zaman geleceğini işte :) demekki adete yakında hamile kalınabiliyormuş
Evet kız :) öyle birşeydemi varmış ilk defa duydum ama demekki doğruErken öğrenenlerin genelde Kızı var sizinki kız mı?
Yumurtlamadan önce hamile kalanların genelde Kızı oluyormuş sonra kalanların da erkek , tabi çürütenler de var bu teoriyi ama bu sitede okudum genelde bu şekilde olmuş hep:) hatta başlıkları vardı bi düştüm topiğe sayfalarca çıkamamıştım :)Evet kız :) öyle birşeydemi varmış ilk defa duydum ama demekki doğru
Hangi takviyeler canim ?Tek başına folik asit bize yeterli gelmiyor canım takviye kullan istersen
Aha benBende dua ediyorum hamile kalırsam tiksinmek için. Çünkü yumurtladım mı diyorum içiyorum , ayy tuttumu diyorum stresden yine içiyorum hamile kalsam bu seferde sevinçten içecem allah muhafaza yani
Bence evet test patlat artık
Kan da sıkıntılı olabiliyor canım takibi falan karar seninBen pazartesi direk kan vereyim bu testler iyice strese soktu beni artık
Ben kullanılması gerektiğinden yanayım. Kullanmayın diyen duymadım açıkçası. Ama ben imom markasının gebelik öncesi vitaminini kullanıyorum. Gebelik düşünmeden önce de kullanırdım ara ara. Hiç kansızlık vs yaşamadım sayesinde.Birşey sormak istiyorum folik asit yazınca aklıma geldi bazı doktorlar folik asitin kullanılmamasından yana bazıları kullanılmasından siz ne düşünüyorsunuz ?
İnanki kaldım yaaa bence en iyisi pazartesi günü kan vermekKan da sıkıntılı olabiliyor canım takibi falan karar senin
Ben bu ay prowomen kullanıyorum canım doktorum verdi ayrıca hayıt macunu propolis getirdim internetten bu ayda olmazsa onlarada başlıcam canımHangi takviyeler canim ?
Bende mom vital pre kullanıyorum bitti şu an ,hamilelik düşünüyorum dediğimde vermişti doktor.İ mom da araştırayım yenisini alacaktım,bir de beni de demir eksikliği var i mom da demir de var o zaman. ?Ben kullanılması gerektiğinden yanayım. Kullanmayın diyen duymadım açıkçası. Ama ben imom markasının gebelik öncesi vitaminini kullanıyorum. Gebelik düşünmeden önce de kullanırdım ara ara. Hiç kansızlık vs yaşamadım sayesinde.
Dogru sonuç olmaz canım takibi igme etkisi vardır. Kendiliginden çatlayan yumurtalar için geçerli o kuzumkizlar ablama doktor catlamadan 1 hafta sonra kan testi var artmissa yenide olsa bilirsin demisdi, simdi ben catlama ignesi kullandim dogru sonuc vermeye bilir dimi? Ablamda kendi catlamisdi yumurtalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?