- 18 Haziran 2022
- 77
- 30
- 18
- 38
Baktım şimdi tamam benimkinde demir varmış zatenBen kullanılması gerektiğinden yanayım. Kullanmayın diyen duymadım açıkçası. Ama ben imom markasının gebelik öncesi vitaminini kullanıyorum. Gebelik düşünmeden önce de kullanırdım ara ara. Hiç kansızlık vs yaşamadım sayesinde.
sen nasilsin canim? igne vurdunmusmuydun?Dogru sonuç olmaz canım takibi igme etkisi vardır. Kendiliginden çatlayan yumurtalar için geçerli o kuzum
Az kaldı canım teste de sanırım sonu inşallah selamettirBence evet test patlat artık
Ben iğneden sonra ağrılar çok yaşamıştımarada bir bel agrisi geliyor geciyor ignenin 6ci gunu boyle belirtiler yasayanlar varmi?
Vurdurmadım canım benim çatlıyor yumurta gerek görmedi doktorum kuzumsen nasilsin canim? igne vurdunmusmuydun?
bana doktor utrojestan yazdi fitil gibi kullaniyorum ondan ola bilirmi bel agrisi 2 gundu kullaniyordum bugun basladiBen iğneden sonra ağrılar çok yaşamıştım
Insallah bu ay hayirlisi oluurVurdurmadım canım benim çatlıyor yumurta gerek görmedi doktorum kuzum
İnşallah canım hepimiz için güzel bir ay olur inşallahInsallah bu ay hayirlisi oluur
Bende arada Bi giren kasık ağrısı disinda hiçbirsey yok kuzum bide hafif şeffafimsi akıntı var o kadar
Bende de arada bel arada Kasık ağrısı çok değil ama hissetcek kadararada bir bel agrisi geliyor geciyor ignenin 6ci gunu boyle belirtiler yasayanlar varmi?
Ben de şimdi sonuncuyu içtim. Şifa olsun hadi bakalımİlk klomenimi içtim çok heycanlıyım
Bu arada canım aklımdayken söyleyeyim. Klomen kullandığım ilk ay kist olmuştu. Doktor ikinci ay vermedi. Kistin geçmesini bekledik. Yani sen de kuzum üst üste doktora görünmeden kullanma canım. İnşallah ilk ayında alırsın güzel haberini ama aklında da bu bilgi bulunsun. Kist olursa da aspirin içme sakın demişti doktorum. Kan toplayan bi kist olduğu için aspirin veya klomen içersen büyüyorlarmış.İlk klomenimi içtim çok heycanlıyım
Bir topiğe düştünmü çıkamıyorsun zatenYumurtlamadan önce hamile kalanların genelde Kızı oluyormuş sonra kalanların da erkek , tabi çürütenler de var bu teoriyi ama bu sitede okudum genelde bu şekilde olmuş hep:) hatta başlıkları vardı bi düştüm topiğe sayfalarca çıkamamıştım :)
Ben de bunu uygulamaya calisiyirum ama tutturamadim henuz.Yumurtlamadan önce hamile kalanların genelde Kızı oluyormuş sonra kalanların da erkek , tabi çürütenler de var bu teoriyi ama bu sitede okudum genelde bu şekilde olmuş hep:) hatta başlıkları vardı bi düştüm topiğe sayfalarca çıkamamıştım :)
Canım ben daha dün oldum iğneyi inanılmaz kasık ağrısı yaşadım dün geceden beri perişan oldum bildiğiniz daha yeni yeni azalmaya başladı ya çatladı yada çatlamak üzere bence
Amin inşallahhhBen de şimdi sonuncuyu içtim. Şifa olsun hadi bakalımgüzel haberler Allah'ım
Teşekkür ederiim. Yok ben bu ay sadece kendim deneyeceğim. Gerek kalmaz inşallah ama adet olursam dr a gideceğimBu arada canım aklımdayken söyleyeyim. Klomen kullandığım ilk ay kist olmuştu. Doktor ikinci ay vermedi. Kistin geçmesini bekledik. Yani sen de kuzum üst üste doktora görünmeden kullanma canım. İnşallah ilk ayında alırsın güzel haberini ama aklında da bu bilgi bulunsun. Kist olursa da aspirin içme sakın demişti doktorum. Kan toplayan bi kist olduğu için aspirin veya klomen içersen büyüyorlarmış.
Hic sorma ya gercejten insan nasil hevesleniyir sonra fiss uzuntu baslasinYüzde bilmem kaç olan test hata oayı onda da geliyor bizde bulıyor
İnşAllahhhhAz kaldı canım teste de sanırım sonu inşallah selamettir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?