- 8 Ağustos 2022
- 557
- 892
- 33
- 32
Bana da öyle geliyor , çatlamış dediği günü de değerlendirdim, artık etki etmez herhaldeBen bıraktım 2 gündürbence iğneden öncesi ve 2, 3 gün sonrası kritik.
Canim bir başlayıp 30 gün kullanacak misin bunu ?Ben bu ay prowomen kullanıyorum canım doktorum verdi ayrıca hayıt macunu propolis getirdim internetten bu ayda olmazsa onlarada başlıcam canım
İyi kuzum hadi hayırlısı inşallahBende arada Bi giren kasık ağrısı disinda hiçbirsey yok kuzum bide hafif şeffafimsi akıntı var o kadar
Ağrı yaşadığında çatlıyor canım değerlendirdin mi pekiCanım ben daha dün oldum iğneyi inanılmaz kasık ağrısı yaşadım dün geceden beri perişan oldum bildiğiniz daha yeni yeni azalmaya başladı ya çatladı yada çatlamak üzere bence
Benim bel ağrısı değil ama kasık ağrısı yaşıyorum arada benim de iğne sonrası 5. Günüm bugün . Göğüs hassasiyetim falan geçti tamamen. Cuma doktora gittim çatlamış yumurtamarada bir bel agrisi geliyor geciyor ignenin 6ci gunu boyle belirtiler yasayanlar varmi?
Çatladıktan sonra ağrı kalmıyor canımCanım ben daha dün oldum iğneyi inanılmaz kasık ağrısı yaşadım dün geceden beri perişan oldum bildiğiniz daha yeni yeni azalmaya başladı ya çatladı yada çatlamak üzere bence
Aynen ya bilmediğim şeye bulaşmama kararı aldım ben de. Folik asit çok araştırdım ve bunda karar kıldım içinde omega 3 ve 10 vitamin minarel de var folik asit ile beraber. Dün içtim ilkini. Artık rahim filmi de çekildim içim rahat. Birkaç ay daha kendim deneyeceğim sonra giderim artık aşılama vs içinBende burda açılmış bir kaç konu buldum, mucize olmamış kimsede.
Bana mucize gerekiyor artık sanirim
Birde hormon değerlerim normal çıkıyor böyle şeylerle alt üst etmek istemiyorum aslında.
Senin alacağın su folik asitten alayım diyorum. Neydi ismi sen aldın mı ?
Bence senin artık test yapman lazım günün geçmiş görünüyor
Evet canım 30 tane içinde 1kutu aldım. Hamile kalırsam birdaha almıcam kalmazsam tekrar alırım yada mfk fodega alcam çünkü evde hayıt macunum ve propolis macunu varCanim bir başlayıp 30 gün kullanacak misin bunu ?
O fitili bilemiyorum ben de vagifem fitil kullanıyordum o aralar ama fitilden olduğunu sanmıyorum. Genel olarak çoğu kişi iğneden sonra karın bel ağrıları yaşadıbana doktor utrojestan yazdi fitil gibi kullaniyorum ondan ola bilirmi bel agrisi 2 gundu kullaniyordum bugun basladi
Canım ben de beş altı sene önce ilk gebe kalmaya çalışırken çektirmiştim onda birkaç gün sürdü ve bitti diye hatırlıyorum. O zaman çektirdikten 4 ay sonra da hamile kalmıştım. Şimdiki çektirdiğimde dediğim gibi içine 3-4 kez ilaç saldı o an kasıklarım patlayacak sandım. Benim ilk birkaç gün neredeyse bir şey gelmedi kahverengi çamur gibi gelmeye başladı önce sonra kırmızıya döndü kırmızı geldikçe korkmaya başladım 7. Güne kadar kırmızı geliyordu o gün azalır gibi olunca ilişki oldu bizim. Normalde doktor 2. Gün ilişki olabilir demişti ama biz yapamadık kanamadan dolayı vs. Neyse 7. Gün ilişki olduktan sonra 8 ve 9. Gün inanılmaz arttı kanamam çok korktum doktorum yazdım 8gündür kanamam var normal mi dedim 15 güne kadar normal dedi. O iki gün aşırı kanadı hatta başka doktora da gitmeye karar vermiştim ki o gün kesildi gideceğim gün. 10. Gündü galiba. Sonra bir iki gün de tekrar çamur gibi geldi. Ve bugün 13. Gün hiç bir şey yok. Tam anlamıyla bugün sıfırlandı. Hatta dün ilişki oldu korkmuştum yine kanama olursa diye ama olmadı. Senin kaç gündür kanaman var? Korkunu çok iyi anlıyorum ama doktor normal diyor. Eğer için rahat etmezse git tabiki ama ben çok şükür rahatladımHayırlı akşamlar canım ben de salı günü 2. Kez çektirdim rahim filmi. 2 sene önce çektirmiştim daha önce bir kere de çekmişti ve kanama 2 gün falan sürdü geçti sonra. Ama bu sefer senin gibi 3 4 kez ilaç verdi canım o kadar yandı ki anlatamam. Kanama da henüz kesilmedi tedirgin oldum gittim bu gün doktorla görüşemedim asistanları vardı normal dediler. Senin kaç gün oldu?
Varsa çıkabilir geç döllenmeyse çıkmayadabilirKızlar benim bat’a 3 gün var şimdiden test yapsam sonuç ne olur sizce ilk ayım daha bilmediğimden soruyoruuuum
O zaman tam gününü ya da gecikmeyi bekleyeyimVarsa çıkabilir geç döllenmeyse çıkmayadabilir
Pcos 21. Günde ilişkiye girecek. Bahsettiğim hekimi araştırabilirsiniz çok aydınlatıcı videoları da varTeşekkür ederim canım ama pcos hastalarında geçerli olmaz herhalde bu
Bunu bende kullandım gebelik boyunca doktorum tavsiye etmişti. D vitamini yok onu ekstra almak gerekiyor.Aynen ya bilmediğim şeye bulaşmama kararı aldım ben de. Folik asit çok araştırdım ve bunda karar kıldım içinde omega 3 ve 10 vitamin minarel de var folik asit ile beraber. Dün içtim ilkini. Artık rahim filmi de çekildim içim rahat. Birkaç ay daha kendim deneyeceğim sonra giderim artık aşılama vs için
Test yapmadan hamile gözüyle bakıyorum resmen yaa canımBence senin artık test yapman lazım günün geçmiş görünüyor
Çıkabilir belkiKızlar benim bat’a 3 gün var şimdiden test yapsam sonuç ne olur sizce ilk ayım daha bilmediğimden soruyoruuuum
8. Günden bildiriyorum, tek belirti sağ kasigima giren kısa süreli, bol hoplatmali sancılar. Ve iftar öncesi sağ tarafımda bir nasıl tarif edeyim . Gözümüz seğirir ya öyle bir kaç defa pıt pıt attı. Kalp atıyormuş gibi o kadar . Onun dışında hiç bir değişiklik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?