Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben daha dün oldum iğneyi inanılmaz kasık ağrısı yaşadım dün geceden beri perişan oldum bildiğiniz daha yeni yeni azalmaya başladı ya çatladı yada çatlamak üzere bence
Ağrı yaşadığında çatlıyor canım değerlendirdin mi peki

arada bir bel agrisi geliyor geciyor ignenin 6ci gunu boyle belirtiler yasayanlar varmi?
Benim bel ağrısı değil ama kasık ağrısı yaşıyorum arada benim de iğne sonrası 5. Günüm bugün . Göğüs hassasiyetim falan geçti tamamen. Cuma doktora gittim çatlamış yumurtam

Canım ben daha dün oldum iğneyi inanılmaz kasık ağrısı yaşadım dün geceden beri perişan oldum bildiğiniz daha yeni yeni azalmaya başladı ya çatladı yada çatlamak üzere bence
Çatladıktan sonra ağrı kalmıyor canım

Aynen ya bilmediğim şeye bulaşmama kararı aldım ben de. Folik asit çok araştırdım ve bunda karar kıldım içinde omega 3 ve 10 vitamin minarel de var folik asit ile beraber. Dün içtim ilkini. Artık rahim filmi de çekildim içim rahat. Birkaç ay daha kendim deneyeceğim sonra giderim artık aşılama vs için

Eklentiler

• 52AA4C18-8D6B-4E1B-9170-E4408680DE0D.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 59
bana doktor utrojestan yazdi fitil gibi kullaniyorum ondan ola bilirmi bel agrisi 2 gundu kullaniyordum bugun basladi
O fitili bilemiyorum ben de vagifem fitil kullanıyordum o aralar ama fitilden olduğunu sanmıyorum. Genel olarak çoğu kişi iğneden sonra karın bel ağrıları yaşadı

Canım ben de beş altı sene önce ilk gebe kalmaya çalışırken çektirmiştim onda birkaç gün sürdü ve bitti diye hatırlıyorum. O zaman çektirdikten 4 ay sonra da hamile kalmıştım. Şimdiki çektirdiğimde dediğim gibi içine 3-4 kez ilaç saldı o an kasıklarım patlayacak sandım. Benim ilk birkaç gün neredeyse bir şey gelmedi kahverengi çamur gibi gelmeye başladı önce sonra kırmızıya döndü kırmızı geldikçe korkmaya başladım 7. Güne kadar kırmızı geliyordu o gün azalır gibi olunca ilişki oldu bizim. Normalde doktor 2. Gün ilişki olabilir demişti ama biz yapamadık kanamadan dolayı vs. Neyse 7. Gün ilişki olduktan sonra 8 ve 9. Gün inanılmaz arttı kanamam çok korktum doktorum yazdım 8gündür kanamam var normal mi dedim 15 güne kadar normal dedi. O iki gün aşırı kanadı hatta başka doktora da gitmeye karar vermiştim ki o gün kesildi gideceğim gün. 10. Gündü galiba. Sonra bir iki gün de tekrar çamur gibi geldi. Ve bugün 13. Gün hiç bir şey yok. Tam anlamıyla bugün sıfırlandı. Hatta dün ilişki oldu korkmuştum yine kanama olursa diye ama olmadı. Senin kaç gündür kanaman var? Korkunu çok iyi anlıyorum ama doktor normal diyor. Eğer için rahat etmezse git tabiki ama ben çok şükür rahatladım

Bunu bende kullandım gebelik boyunca doktorum tavsiye etmişti. D vitamini yok onu ekstra almak gerekiyor.
Burada kim demişti inositol içeren destekleri kullanmak hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye. Aklımda öyle kalmış. Bende bu vitamini yakında bitirdim içinde inositol olan bir destek almayı düşünüyorum

Çatlatma iğnesi yapan kızlar durumlar nasıl var mı belirti bebibabuli @savascii @defnew
8. Günden bildiriyorum, tek belirti sağ kasigima giren kısa süreli, bol hoplatmali sancılar. Ve iftar öncesi sağ tarafımda bir nasıl tarif edeyim . Gözümüz seğirir ya öyle bir kaç defa pıt pıt attı. Kalp atıyormuş gibi o kadar . Onun dışında hiç bir değişiklik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…