- 8 Ağustos 2022
- 557
- 892
- 33
- 32
Çatlamış olabilir ,inşallah güzel haberler alırızCanım ben daha dün oldum iğneyi inanılmaz kasık ağrısı yaşadım dün geceden beri perişan oldum bildiğiniz daha yeni yeni azalmaya başladı ya çatladı yada çatlamak üzere bence
Paketin üstünde yazıyordur canım marka marka değişiyor sankiKızlar iyi geceler ovülasyon testinde ilk kaç dk çıkan çizgiyi dikkate almak gerekir ilk silik bir çizgi vardı sonradan dahada koyu oldu pik olup olmadığını anlayamadım ilk bugün kullandım çünkü çarşamba 12mm yumurtam çatlıycak olabilir mi acaba
Sadece negatif ve pozitif olan gösteriliyor artımed bunun markası kafam karıştı doktor pazartesi çatlar dedi amaPaketin üstünde yazıyordur canım marka marka değişiyor sanki
Bence de daha sağlıklı olurO zaman tam gününü ya da gecikmeyi bekleyeyim
Yani bir taneyle öyle ağrı olurmu bilmem ama yumurtaları büyüttükçe ağrı oluyordu bendeKızlar sadece daha 1 adet klomen içtin kasıklarımda ağrı var bu normal mi
Akıntı göğüs hassasiyeti falan yok mu8. Günden bildiriyorum, tek belirti sağ kasigima giren kısa süreli, bol hoplatmali sancılar. Ve iftar öncesi sağ tarafımda bir nasıl tarif edeyim . Gözümüz seğirir ya öyle bir kaç defa pıt pıt attı. Kalp atıyormuş gibi o kadar . Onun dışında hiç bir değişiklik yok
Çok teşekkür ederim canımPcos 21. Günde ilişkiye girecek. Bahsettiğim hekimi araştırabilirsiniz çok aydınlatıcı videoları da var
Canım psikolojiktir o. Akıntın artabilir. Baş ağrısı yapabilir.Pcos 21. Günde ilişkiye girecek. Bahsettiğim hekimi araştırabilirsiniz çok aydınlatıcı videoları da var
Canım çok pardon yanlış yere yorum yapmışımPcos 21. Günde ilişkiye girecek. Bahsettiğim hekimi araştırabilirsiniz çok aydınlatıcı videoları da var
Yok canım psikolojik olabilir. Akıntın artar ve baş ağrın olabilir şimdilik.Kızlar sadece daha 1 adet klomen içtin kasıklarımda ağrı var bu normal mi
Nasıl öğrendiniz?Alttan ultrason muayenesiyle mi?Hiçbir belirtim olmadığı halde Geçen ay polikistik over olduğumu öğrendim ve 2 aydır gebelik planlıyorum kızlar ama çok umutsuzum
Normal akintim devam ediyor, ama göğüs hassasiyeti yok hiç bendeAkıntı göğüs hassasiyeti falan yok mu. O atmalar genelde gebelikte oluyor hadi inşallah tutmuştur canım
Evet alttan muayene sırasında öğrendimNasıl öğrendiniz?Alttan ultrason muayenesiyle mi?
Bu vitaminlerin bazılarındaki folik asit miktarı tek alınam haplarla aynı. O yüzden ben ekstra kullanmıyorum. Gerek yok demişti doktorBir de sitede prowomen kullananları gördüm baya.Aranızda kullanan var mı?Onu kullanırken folik asite de devam ediliyor mu ? Ne gibi etkileri oldu filan yazarsanız süper olurrrr
Pcos olup hamile olan çoook kişi var tabi ki ,zaten hamileliğe engel birşey de değil.Ovülasyon testi yaparak yumurtlama günlerinizi bulun dicem ama zaten adetiniz de düzenliymiş siz yine de yapın benim de düzenli ama bebek düşünmeye başladığımdan beri yani 1 aydırEvet alttan muayene sırasında öğrendim
Merakta ediyorum çok. Kendimi test yapmamak için zor tutuyorum resmen. 10. Gün yapmaya başlıcam belki iğne etkisi gecmis olur artıkİyi kuzum hadi hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?