Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iyi geceler ovülasyon testinde ilk kaç dk çıkan çizgiyi dikkate almak gerekir ilk silik bir çizgi vardı sonradan dahada koyu oldu pik olup olmadığını anlayamadım ilk bugün kullandım çünkü çarşamba 12mm yumurtam çatlıycak olabilir mi acaba

Eklentiler

• 16809802686254889405688364327637.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 52
Paketin üstünde yazıyordur canım marka marka değişiyor sanki

Selam kızlar sürekli bir sonraki aya transfer olanlardan biriyim inş bu son olur nisan topiği uğurlu gelmedi bundan umutluyum canım beni de ekler misin aynurland sat 4 nisan bat 30 nisan. Bu ay aşılamaya başladım hadi bismillah

Akıntı göğüs hassasiyeti falan yok mu . O atmalar genelde gebelikte oluyor hadi inşallah tutmuştur canım

Hiçbir belirtim olmadığı halde Geçen ay polikistik over olduğumu öğrendim ve 2 aydır gebelik planlıyorum kızlar ama çok umutsuzum

Akıntı göğüs hassasiyeti falan yok mu . O atmalar genelde gebelikte oluyor hadi inşallah tutmuştur canım
Normal akintim devam ediyor, ama göğüs hassasiyeti yok hiç bende
İnşallah onu da ilk defa bugün hissettim.
Sigara içiyorum vicdan azabı çekiyorum, çok azalttım ama bırakamıyorum

Bir de sitede prowomen kullananları gördüm baya.Aranızda kullanan var mı?Onu kullanırken folik asite de devam ediliyor mu ? Ne gibi etkileri oldu filan yazarsanız süper olurrrr
Bu vitaminlerin bazılarındaki folik asit miktarı tek alınam haplarla aynı. O yüzden ben ekstra kullanmıyorum. Gerek yok demişti doktor

Evet alttan muayene sırasında öğrendim
Pcos olup hamile olan çoook kişi var tabi ki ,zaten hamileliğe engel birşey de değil.Ovülasyon testi yaparak yumurtlama günlerinizi bulun dicem ama zaten adetiniz de düzenliymiş siz yine de yapın benim de düzenli ama bebek düşünmeye başladığımdan beri yani 1 aydır ovülasyon testi yapıyorum.Benim etrafımda pcoslu olanlar hamile hep rahat olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…