Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama günümde aşırı sancım ve şeffaf akıntım vardı yumurtlama belirtilerini yaşadım hemen ovülasyon testi yaptım ama çizgiler tam net değil sizce yumurtlama olmuş mudur

Eklentiler

• 8075D5BB-FFBF-4164-AA8F-DB7CE45C06F7.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 57
Bu vitaminlerin bazılarındaki folik asit miktarı tek alınam haplarla aynı. O yüzden ben ekstra kullanmıyorum. Gerek yok demişti doktor
Evet baktım prowomen içeriğine içindeki folik asit 400 birim zaten aynı diğerleriyle.Yani doktora gitmedim henüz bir aydır denediğim için ama kullansam mı diye düşündüm sonuçta takviye edici gıda ,yan etki yaratmıyorsa kullanılır

Normal akintim devam ediyor, ama göğüs hassasiyeti yok hiç bende
İnşallah onu da ilk defa bugün hissettim.
Sigara içiyorum vicdan azabı çekiyorum, çok azalttım ama bırakamıyorum
Bende aynı ya akıntı var normal akıntım arada Bi bide gece kasiklarima belime ağrı giriyor ama başka hicbisey yok göğüs hassasiyeti başlasa azcık ümidim olcak sanki

Yumurtlama günümde aşırı sancım ve şeffaf akıntım vardı yumurtlama belirtilerini yaşadım hemen ovülasyon testi yaptım ama çizgiler tam net değil sizce yumurtlama olmuş mudur
En alttan yukarı doğru sanırım günler ilerliyor.Evet henüz yumurtlama olmamış ama koyulaşıyor gittikçe yakında olacaktır.İki çizgi de aynı koyulukta olmuştu benim.2 gün o şekilde oldu sonra silikleşmeye başladı.Değerlendirdim ama hamile kalamadım o ayrı

Gerçi 2 nişanda yapmışsınız bugüne kadar yapmaya devam etmediniz mi yoksa alttakiler ileriki günler mi?

Ben senelerdir bu tarz vitaminler içiyorum ve içmeyince ciddi derecede yorgunluk vs oluyor. O yüzden bunları içince kan testlerimde hiç düşük olan değerim olmuyor

Anladım o zaman muhtemelen 2sinden önceki bir gün yumurtlama oldu.son regl tarihiniz neydi kaç günde bir oluyorsunuz
Normalde 26-27 günde bir regl oluyorum ama son adetim 4 gün gecikti döngüm 30 a döndü eğer gecikme olmasaydı yumurtlama günüm 28 Mart da olacaktı ama gecikmeyi hesaba katarak 2 nisanda yumurtalama olacağını düşündüm

Kızlar 18 Mart'ta adet olmam gerekiyordu olmadim, subatta tarlusal içmiştim ondan şaşmış olabilir mi? Negatif görücem diye test yapmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…