Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiçbir belirtim olmadığı halde Geçen ay polikistik over olduğumu öğrendim ve 2 aydır gebelik planlıyorum kızlar ama çok umutsuzum
canım günde en az 1 saat yürüyüş yap, bi de ocean polysitol takviyesi var, onu içe biliyorsan iç bana çok iyi geldi

canım günde en az 1 saat yürüyüş yap, bi de ocean polysitol takviyesi var, onu içe biliyorsan iç bana çok iyi geldi
Çok yoğun çalışıyorum yaklaşık 10 saat durmadan yürüyorum diyebilirim kilom vücut kitle indeksine göre normal ama kilo verirsen gebe kalabilirsin diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum

Canım bugün ben de ona başlayacam doktorum kullan cok iyi olur hatta dedi . İçin rahat olsun diye yazayım dedim

Bugünü değerlendirdim canım. Ateş takibi yapıyorum zaten sabah baktım daha çatlamamıştı bence gün içerisinde çatladı akşama doğru hatta kasık ağrım geçti çünkü
Değerlendirdiysen sıkıntı yok 12. Ve 36. Saatleri mutlaka değerlendir ve sonrasında da 2 3 gün daha boş geçme

Doktor bu ay tamamen mi korunun dedi? Benimki de ertesi gün ilişki olabilir demişti ama olmadı mümkün değil kanamam zaten 10 günü geçti
Cnm bu ay komple korunun dedi
Neden dedi bılmıyorum
Zten ramazan, çok yorulutorum, yogun geçiyo
Halim yok
Benim lekelenme tamamen bitti artık
7 gün sürdü toplam
Zaten haftaya tatıl köye gdıyoruz
Bu ayı pas gecıyoruz yani

Bugünü değerlendirdim canım. Ateş takibi yapıyorum zaten sabah baktım daha çatlamamıştı bence gün içerisinde çatladı akşama doğru hatta kasık ağrım geçti çünkü
Değerlendirdiysen sıkıntı yok 12. Ve 36. Saatleri mutlaka değerlendir ve sonrasında da 2 3 gün daha değerlendir
O zaman çatladı canım 2 saattir ağrım kalmadı çünkü
Bana doktorum çatlayacağı zaman ağrı oluyor mutlaka değerlendir ağrı hissedersen demişti zaten çatladı çatladıktan sonra hiçbir ağrı , göğüste hassasiyet kalmadı . Gittim dün çatlamış dedi

Merakta ediyorum çok. Kendimi test yapmamak için zor tutuyorum resmen. 10. Gün yapmaya başlıcam belki iğne etkisi gecmis olur artık
Valla ben 3. 5. 7. 9 . Günlerde test yapıyorum normalde etkisinin geçişini takip ediyorum böylece acaba iğne etkisi mi diye düşünmüyorum emin oluyorum

Normal akintim devam ediyor, ama göğüs hassasiyeti yok hiç bende
İnşallah onu da ilk defa bugün hissettim.
Sigara içiyorum vicdan azabı çekiyorum, çok azalttım ama bırakamıyorum
Anladım canım hayırlısı olsun benim düne kadar göğüs hassasiyetim vardı yumurtam çatlamış sonrasında gitti ağrı dün akıntım da vardı beyaz süt kesiği gibi o da kesildi . Sanırım yumurta çatlama belirtileriydi çatlayınca yok oldular . Bir tek sol kasık ağrısı oluyor arada ve sağda geriden gelen yumurtam var 2 tane onun ağrısını hissediyorum .

Değerlendirdiysen sıkıntı yok 12. Ve 36. Saatleri mutlaka değerlendir ve sonrasında da 2 3 gün daha boş geçme
Canım iğneden önceki gün gece ilişki olmuştu 12 saat önce felan yani iğneden, iğne günü doktorum ilişki olmasın dedi bugün 36. Saatte ilişki oldu. Hatta sahurda tekrar planlıyorum pazarteside ilişki olur ondan sonra gün aşırı devam ederiz

Bizde iğneden 1 gün önce iğne den 12 saat sonra ve aynı akşam 36 saat değerlendirdik tam doktorun verdiği saat eşimde sperm sorunu olmadığı için bastirdim biraz sonra gün aşırı devam ettik

Bizde iğneden 1 gün önce iğne den 12 saat sonra ve aynı akşam 36 saat değerlendirdik tam doktorun verdiği saat eşimde sperm sorunu olmadığı için bastirdim biraz sonra gün aşırı devam ettik
Bizdede sperm sorunu yoktu canım iğne günüde ilişki planlaması yapmıştım ama doktorum öncesinde ilişki olduğu için olmasın 36. Saatte tam olsun dedi onunla harek ettim artık bundan sonrası nasip zaten inşallah hayırlı haberler alırız bakalım

İnşallah İnşallah ben sabah test yapmayı düşünüyorum 9. Günüm en azından iğne etkisi geçmiş mi geçmemiş mi onu görürüm

İnşallah İnşallah ben sabah test yapmayı düşünüyorum 9. Günüm en azından iğne etkisi geçmiş mi geçmemiş mi onu görürüm
Ay sen yolun sonuna gelmişsin resmen ben daha başındayım ben direk 13. Gün test yapayım diyorum ya kendimi tutabilirsem eğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…