canım günde en az 1 saat yürüyüş yap, bi de ocean polysitol takviyesi var, onu içe biliyorsan iç bana çok iyi geldiHiçbir belirtim olmadığı halde Geçen ay polikistik over olduğumu öğrendim ve 2 aydır gebelik planlıyorum kızlar ama çok umutsuzum
Çok yoğun çalışıyorum yaklaşık 10 saat durmadan yürüyorum diyebilirimcanım günde en az 1 saat yürüyüş yap, bi de ocean polysitol takviyesi var, onu içe biliyorsan iç bana çok iyi geldi
Canım bugün ben de ona başlayacam doktorum kullan cok iyi olur hatta dedi . İçin rahat olsun diye yazayım dedimAynen ya bilmediğim şeye bulaşmama kararı aldım ben de. Folik asit çok araştırdım ve bunda karar kıldım içinde omega 3 ve 10 vitamin minarel de var folik asit ile beraber. Dün içtim ilkini. Artık rahim filmi de çekildim içim rahat. Birkaç ay daha kendim deneyeceğim sonra giderim artık aşılama vs için
Değerlendirdiysen sıkıntı yok 12. Ve 36. Saatleri mutlaka değerlendir ve sonrasında da 2 3 gün daha boş geçmeBugünü değerlendirdim canım. Ateş takibi yapıyorum zaten sabah baktım daha çatlamamıştı bence gün içerisinde çatladı akşama doğru hatta kasık ağrım geçti çünkü
Cnm iyiyim Allaha şukur@cnlrmTikabasa @melisaa93 siz naptınız kızlar @Mervenur277 kuzum sen hiç görünmüyor sun nerelerdesin
Cnm bu ay komple korunun dediDoktor bu ay tamamen mi korunun dedi? Benimki de ertesi gün ilişki olabilir demişti ama olmadı mümkün değil kanamam zaten 10 günü geçti
Değerlendirdiysen sıkıntı yok 12. Ve 36. Saatleri mutlaka değerlendir ve sonrasında da 2 3 gün daha değerlendirBugünü değerlendirdim canım. Ateş takibi yapıyorum zaten sabah baktım daha çatlamamıştı bence gün içerisinde çatladı akşama doğru hatta kasık ağrım geçti çünkü
Bana doktorum çatlayacağı zaman ağrı oluyor mutlaka değerlendir ağrı hissedersen demiştiO zaman çatladı canım 2 saattir ağrım kalmadı çünkü
Valla ben 3. 5. 7. 9 . Günlerde test yapıyorum normalde etkisinin geçişini takip ediyorum böylece acaba iğne etkisi mi diye düşünmüyorum emin oluyorumMerakta ediyorum çok. Kendimi test yapmamak için zor tutuyorum resmen. 10. Gün yapmaya başlıcam belki iğne etkisi gecmis olur artık
Anladım canım hayırlısı olsun benim düne kadar göğüs hassasiyetim vardı yumurtam çatlamış sonrasında gitti ağrı dün akıntım da vardı beyaz süt kesiği gibi o da kesildi . Sanırım yumurta çatlama belirtileriydi çatlayınca yok oldular . Bir tek sol kasık ağrısı oluyor arada ve sağda geriden gelen yumurtam var 2 tane onun ağrısını hissediyorum .Normal akintim devam ediyor, ama göğüs hassasiyeti yok hiç bende
İnşallah onu da ilk defa bugün hissettim.
Sigara içiyorum vicdan azabı çekiyorum, çok azalttım ama bırakamıyorum
Banada bu ay gynopol diye bir vitamin verdi 2 ay kullan dedi polen ari sütü var birdeBen bu ay prowomen kullanıyorum canım doktorum verdi ayrıca hayıt macunu propolis getirdim internetten bu ayda olmazsa onlarada başlıcam canım
Canım iğneden önceki gün gece ilişki olmuştu 12 saat önce felan yani iğneden, iğne günü doktorum ilişki olmasın dedi bugün 36. Saatte ilişki oldu. Hatta sahurda tekrar planlıyorumDeğerlendirdiysen sıkıntı yok 12. Ve 36. Saatleri mutlaka değerlendir ve sonrasında da 2 3 gün daha boş geçme
Benimde yarın 9 acaba sabah yapsam mıValla ben 3. 5. 7. 9 . Günlerde test yapıyorum normalde etkisinin geçişini takip ediyorum böylece acaba iğne etkisi mi diye düşünmüyorum emin oluyorum
Bizde iğneden 1 gün önce iğne den 12 saat sonra ve aynı akşam 36 saat değerlendirdik tam doktorun verdiği saat eşimde sperm sorunu olmadığı için bastirdim birazCanım iğneden önceki gün gece ilişki olmuştu 12 saat önce felan yani iğneden, iğne günü doktorum ilişki olmasın dedi bugün 36. Saatte ilişki oldu. Hatta sahurda tekrar planlıyorumpazarteside ilişki olur ondan sonra gün aşırı devam ederiz
Düzenli kullan kuzum inşalalh faydasını görürsün de bebişine bir an önce kavuşursunBanada bu ay gynopol diye bir vitamin verdi 2 ay kullan dedi polen ari sütü var birde
Bizdede sperm sorunu yoktu canım iğne günüde ilişki planlaması yapmıştım ama doktorum öncesinde ilişki olduğu için olmasın 36. Saatte tam olsun dedi onunla harek ettim artık bundan sonrası nasip zatenBizde iğneden 1 gün önce iğne den 12 saat sonra ve aynı akşam 36 saat değerlendirdik tam doktorun verdiği saat eşimde sperm sorunu olmadığı için bastirdim birazsonra gün aşırı devam ettik
İnşallah İnşallah ben sabah test yapmayı düşünüyorum 9. Günüm en azından iğne etkisi geçmiş mi geçmemiş mi onu görürümBizdede sperm sorunu yoktu canım iğne günüde ilişki planlaması yapmıştım ama doktorum öncesinde ilişki olduğu için olmasın 36. Saatte tam olsun dedi onunla harek ettim artık bundan sonrası nasip zateninşallah hayırlı haberler alırız bakalım
Ay sen yolun sonuna gelmişsin resmen ben daha başındayımİnşallah İnşallah ben sabah test yapmayı düşünüyorum 9. Günüm en azından iğne etkisi geçmiş mi geçmemiş mi onu görürüm
Ben kendimi tutamıyorumAy sen yolun sonuna gelmişsin resmen ben daha başındayımben direk 13. Gün test yapayım diyorum ya kendimi tutabilirsem eğer
Olsun ya az kalmış senin artıkBen kendimi tutamıyorumdayanamicam artık galiba yok kız daha 4-5 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?