Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hemen bakamadım yaptığım yerden dolayı gec gördüm kuruma çizgisi olduğunu düşündüm hiçbir belirtim yok bir kere düşük yaptım göğüslerim hassastı ve belim kopuyordu
Bemde düşük yaptım ekimde benimde aynı idi. Ama her hamilelik kendine özgü aynı olmuyor canım evde testin varsa yap zaten varsa şimdi bile yapsan çıkar baya geçmiş çünkü

Kızlar adet olacakmışım gibi hissediyorum hayta akıntıyı hissedip tuvalete gidiyorum gelen giden yok ama galiba yarın gelir gibi geliyor içimden

İnşallah Allah herkese nasip etsin ne duyarsak deniyoruz yumurtanın olmasından ziyade kaliteli olması önemli dedi İnşallah fayda eder
İnşallah canım ya her ay yumurtamız oluyor zaten çatlıyor ama bir türlü tutmuyor demekki kaliteli denk gelmiyor ama bu. Sefer olacak inşallah çok dua ediyorum çifte bayram yaşatsın allahım

Kızlar adet olacakmışım gibi hissediyorum hayta akıntıyı hissedip tuvalete gidiyorum gelen giden yok ama galiba yarın gelir gibi geliyor içimden
Bende aynı durumdayim canım yarın son benim takvimime göre bakalım hayırlısı artık

İyi yaptın canım tutar inşallah

Ben demiş olabilirim proxyfemin kullandım bu ay büyük ihtimal bana o iyi geldi pco olanlar için özellikle hücre bölünmesi yaşamak içim içimde çeşitli destekler var Bi kaç kere yazmıştım buraya da fnd_50

Evet benim de ama adetten daha fazla sürekli bi ağrı var sancı sizde de böyle mi acaba

Ağrı mı var akıntı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…