- 3 Ekim 2022
- 441
- 722
- 33
- 28
Kolum çatladı 15 gün önce röntgene giricem diye yaptım çıkmadı sankiKız ne diyorsun sen öyle 18 nisan gelecek nerdeyse hiç mi test yapmadın yaaa
Çıkmadı sanki derken canımKolum çatladı 15 gün önce röntgene giricem diye yaptım çıkmadı sanki
Hemen bakamadım yaptığım yerden dolayı gec gördüm kuruma çizgisi olduğunu düşündüm hiçbir belirtim yok bir kere düşük yaptım göğüslerim hassastı ve belim kopuyorduÇıkmadı sanki derken canım
Bemde düşük yaptım ekimde benimde aynı idi. Ama her hamilelik kendine özgü aynı olmuyor canım evde testin varsa yap zaten varsa şimdi bile yapsan çıkar baya geçmiş çünküHemen bakamadım yaptığım yerden dolayı gec gördüm kuruma çizgisi olduğunu düşündüm hiçbir belirtim yok bir kere düşük yaptım göğüslerim hassastı ve belim kopuyordu
Evet evet hayırlısıyla yarın 9 yapayım ben Bi testOlsun ya az kalmış senin artık
İnşallah Allah herkese nasip etsin ne duyarsak deniyoruz yumurtanın olmasından ziyade kaliteli olması önemli dedi İnşallah fayda ederA
Düzenli kullan kuzum inşalalh faydasını görürsün de bebişine bir an önce kavuşursun
Dr bana da ocean polysitol verdi yeni başladım size nasıl bir etkisi olducanım günde en az 1 saat yürüyüş yap, bi de ocean polysitol takviyesi var, onu içe biliyorsan iç bana çok iyi geldi
İnşallah canım ya her ay yumurtamız oluyor zaten çatlıyor ama bir türlü tutmuyor demekki kaliteli denk gelmiyor ama bu. Sefer olacak inşallah çok dua ediyorum çifte bayram yaşatsın allahımİnşallah Allah herkese nasip etsin ne duyarsak deniyoruz yumurtanın olmasından ziyade kaliteli olması önemli dedi İnşallah fayda eder
Yapabilirsin en azından silikleşip silikleşmediğini görürsünBenimde yarın 9 acaba sabah yapsam mı
Bende aynı durumdayim canım yarın son benim takvimime göre bakalım hayırlısı artıkKızlar adet olacakmışım gibi hissediyorum hayta akıntıyı hissedip tuvalete gidiyorum gelen giden yok ama galiba yarın gelir gibi geliyor içimden
İyi yaptın canım tutar inşallahCanım iğneden önceki gün gece ilişki olmuştu 12 saat önce felan yani iğneden, iğne günü doktorum ilişki olmasın dedi bugün 36. Saatte ilişki oldu. Hatta sahurda tekrar planlıyorumpazarteside ilişki olur ondan sonra gün aşırı devam ederiz
Ben demiş olabilirim proxyfemin kullandım bu ay büyük ihtimal bana o iyi geldi pco olanlar için özellikle hücre bölünmesi yaşamak içim içimde çeşitli destekler var Bi kaç kere yazmıştım buraya daBunu bende kullandım gebelik boyunca doktorum tavsiye etmişti. D vitamini yok onu ekstra almak gerekiyor.
Burada kim demişti inositol içeren destekleri kullanmak hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye. Aklımda öyle kalmış. Bende bu vitamini yakında bitirdim içinde inositol olan bir destek almayı düşünüyorum
Evet benim de ama adetten daha fazla sürekli bi ağrı var sancı sizde de böyle mi acabaKızlar adet olacakmışım gibi hissediyorum hayta akıntıyı hissedip tuvalete gidiyorum gelen giden yok ama galiba yarın gelir gibi geliyor içimden
Ağrı mı var akıntı mı?Kızlar adet olacakmışım gibi hissediyorum hayta akıntıyı hissedip tuvalete gidiyorum gelen giden yok ama galiba yarın gelir gibi geliyor içimden
Akıntı canım ağrı sizi hiç bişey yok sadece akıntıAğrı mı var akıntı mı?
Hayır bnde akıntı varEvet benim de ama adetten daha fazla sürekli bi ağrı var sancı sizde de böyle mi acaba
Benim bugündü bat çatlamadan spnra 15 gün bugünBende aynı durumdayim canım yarın son benim takvimime göre bakalım hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?