Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akıntı canım ağrı sizi hiç bişey yok sadece akıntı
İnşallah gebelik akıntısıdır ben ilk önce öyle şüphe duymaya başlamıştım annemdeydim hatta test yapmaya başlamadan üç gün önce falan akıntım olmuştu... Şimdi bat senin çok daha yakın benimkinden ama hani erken yada geç döllenme ve belirti zamanların çda farklılaşma da oluyor biliyorsun.. Sen yarın öğlene kadar gelen giden olmazsa eğer Bi test yap emi kafayı yemeden önce negatifse bile en azından stresi at üstünden he yok pozitifse elhamdülillah deriz

Canım ateş takibine göre 24ünde yumurtlama bugün yumurtlama sonrası 15.Gün adetim geçti normalde akıntım genelde var zaten bu ay ama bugün akşamki farklı hissettim adet olunca geldiğini hissedersin ya öyle

Peki d vitamini olarak hangisini kullanmak gerekir acaba. Bu vitaminli folik asiti gebe kalmaya uğraşanlar da içebiliyor diye biliyorum. Bir de içinde inositol olanı Pco olmayanlar da kullanabilir mi

Ya inşallah bizlere de iyi gelir proxyfemin ilk kez duydum o nedir

Benim de 8 9 gün sürdü lekelenmede üstüne birkaç gün oldu ve bitti. Hakkımızda hayırlısı olsun normal şartlarda da adet olmam gerekirse yarın ya da pazartesi olmam gerekiyor. Rahim filminden iki gün önce pik görmüştüm biz de haftaya memlekete gidiyoruz artık sonraki ay bakacağız biz de

Hiç yapmadın test değil mi beni etiketle mutlaka ay hadi inşallah
Yok canım yapmadım kendi kendine pazartesi diye dedim ve bekledim
Eşim daha yeni soruyor geçti mi günün diye çaktırmıyor ama merak ediyor

Yok canım yapmadım kendi kendine pazartesi diye dedim ve bekledim
Eşim daha yeni soruyor geçti mi günün diye çaktırmıyor ama merak ediyor
Ay hiç belirtin oldu mu oluyor mu peki çok merak ediyorum mutlaka haber et inşallah pozitif göreceğiz

Dr bana da ocean polysitol verdi yeni başladım size nasıl bir etkisi oldu
canım benim kasık ağrım çok oluyordu, onları çok azalttı, ağrısız ilişki olmuyordu, ilişki zamanı hep kasığım ağrıyordu, ilaçtan sonra o ağrı yok, psikolojik olarak sakinleşdirdi beni, doktorum bu ilaçtan sonra hamile kalan hastam çok dedi, mutlaka min 2 ay iç dedi

Canım ateş takibine göre 24ünde yumurtlama bugün yumurtlama sonrası 15.Gün adetim geçti normalde akıntım genelde var zaten bu ay ama bugün akşamki farklı hissettim adet olunca geldiğini hissedersin ya öyle
E neyi bekliyorsun test için sen tam dayaklıksın he

Ya inşallah bizlere de iyi gelir proxyfemin ilk kez duydum o nedir
Bende ilk kez bu ay duydum araştırdım hücre bölünmesi ve yumurtalıkların gelişimi için onu kullanıp hamile kalan çok olmuş ümitle devam ettim ve pozitifi gördük şükür... Kutuda otuz saşe var her gün Bi tane 250 ml suyla karıştırıp içiyorsun takviye...

Oo kız baya sürmüş kaymıştır illaki sende kafana göre yapsaydın pas gecmeseydinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…