İnşallah gebelik akıntısıdır ben ilk önce öyle şüphe duymaya başlamıştım annemdeydim hatta test yapmaya başlamadan üç gün önce falan akıntım olmuştu... Şimdi bat senin çok daha yakın benimkinden ama hani erken yada geç döllenme ve belirti zamanların çda farklılaşma da oluyor biliyorsun.. Sen yarın öğlene kadar gelen giden olmazsa eğer Bi test yap emi kafayı yemeden önce negatifse bile en azından stresi at üstünden he yok pozitifse elhamdülillah derizAkıntı canım ağrı sizi hiç bişey yok sadece akıntı
Canım ateş takibine göre 24ünde yumurtlama bugün yumurtlama sonrası 15.Gün adetim geçti normalde akıntım genelde var zaten bu ay ama bugün akşamki farklı hissettim adet olunca geldiğini hissedersin ya öyleİnşallah gebelik akıntısıdır ben ilk önce öyle şüphe duymaya başlamıştım annemdeydim hatta test yapmaya başlamadan üç gün önce falan akıntım olmuştu... Şimdi bat senin çok daha yakın benimkinden ama hani erken yada geç döllenme ve belirti zamanların çda farklılaşma da oluyor biliyorsun.. Sen yarın öğlene kadar gelen giden olmazsa eğer Bi test yap emi kafayı yemeden önce negatifse bile en azından stresi at üstünden he yok pozitifse elhamdülillah deriz
Peki d vitamini olarak hangisini kullanmak gerekir acaba. Bu vitaminli folik asiti gebe kalmaya uğraşanlar da içebiliyor diye biliyorum. Bir de içinde inositol olanı Pco olmayanlar da kullanabilir miBunu bende kullandım gebelik boyunca doktorum tavsiye etmişti. D vitamini yok onu ekstra almak gerekiyor.
Burada kim demişti inositol içeren destekleri kullanmak hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye. Aklımda öyle kalmış. Bende bu vitamini yakında bitirdim içinde inositol olan bir destek almayı düşünüyorum
Ya inşallah bizlere de iyi gelirBen demiş olabilirim proxyfemin kullandım bu ay büyük ihtimal bana o iyi geldi pco olanlar için özellikle hücre bölünmesi yaşamak içim içimde çeşitli destekler var Bi kaç kere yazmıştım buraya dafnd_50
Benim de 8 9 gün sürdü lekelenmede üstüne birkaç gün oldu ve bitti. Hakkımızda hayırlısı olsun normal şartlarda da adet olmam gerekirse yarın ya da pazartesi olmam gerekiyor. Rahim filminden iki gün önce pik görmüştümCnm bu ay komple korunun dedi
Neden dedi bılmıyorum
Zten ramazan, çok yorulutorum, yogun geçiyo
Halim yok
Benim lekelenme tamamen bitti artık
7 gün sürdü toplam
Zaten haftaya tatıl köye gdıyoruz
Bu ayı pas gecıyoruz yani
Ya çok teşekkür ederim canım benimCanım bugün ben de ona başlayacam doktorum kullan cok iyi olur hatta dedi . İçin rahat olsun diye yazayım dedim
Hiç yapmadın test değil mi beni etiketle mutlaka ay hadi inşallahTest yapmadan hamile gözüyle bakıyorum resmen yaa canım
Allah izin verirse pazartesi yapacam
benim kilom az doktor tam tersi 1-2 kilo al dediÇok yoğun çalışıyorum yaklaşık 10 saat durmadan yürüyorum diyebilirimkilom vücut kitle indeksine göre normal ama kilo verirsen gebe kalabilirsin diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum
Yok canım yapmadım kendi kendine pazartesi diye dedim ve bekledimHiç yapmadın test değil mi beni etiketle mutlaka ay hadi inşallah
Ay hiç belirtin oldu mu oluyor mu peki çok merak ediyorum mutlaka haber et inşallah pozitif göreceğizYok canım yapmadım kendi kendine pazartesi diye dedim ve bekledim
Eşim daha yeni soruyor geçti mi günün diyeçaktırmıyor ama merak ediyor
canım benim kasık ağrım çok oluyordu, onları çok azalttı, ağrısız ilişki olmuyordu, ilişki zamanı hep kasığım ağrıyordu, ilaçtan sonra o ağrı yok, psikolojik olarak sakinleşdirdi beni, doktorum bu ilaçtan sonra hamile kalan hastam çok dedi, mutlaka min 2 ay iç dediDr bana da ocean polysitol verdi yeni başladım size nasıl bir etkisi oldu
ekliyorum canım hayırlı uğurlu gelsin
Amin inşallahYa çok teşekkür ederim canım beniminşallah iyi gelir ikimize de şifa olsun
E neyi bekliyorsun test için sen tam dayaklıksın heCanım ateş takibine göre 24ünde yumurtlama bugün yumurtlama sonrası 15.Gün adetim geçti normalde akıntım genelde var zaten bu ay ama bugün akşamki farklı hissettim adet olunca geldiğini hissedersin ya öyle
Bende ilk kez bu ay duydum araştırdım hücre bölünmesi ve yumurtalıkların gelişimi için onu kullanıp hamile kalan çok olmuş ümitle devam ettim ve pozitifi gördük şükür... Kutuda otuz saşe var her gün Bi tane 250 ml suyla karıştırıp içiyorsun takviye...Ya inşallah bizlere de iyi gelirproxyfemin ilk kez duydum o nedir
Amin bebeğimBende sonuca göre öyle yapicam kuzum benim ablamda da çıktı çikolata kisti ama istedikten 3 ay sonra gebe kaldı ikinci çocuğuna hemile şu an rabbim en kısa zamanda bize de nasip etsin bebeğim
Hayırlısı olsun canım sonucun ne çıktı ne dedilerCnm iyiyim Allaha şukur
Ramazan yogunlugu
Pek giremıyorum buralara
Bu ay korunun dedi doktor, gecen cuma rahim filmi çekildim
Öle tabi canım inşallah hayırlısıyla sağlıcakla gelirler bebislerimiz Rabb'im ol desin yeterkiBende de çikolata kisti var, bende ilk gebeliğimde hemen hamile kalmıştım. Vaktinin gelmesi önemli olan gerisi bize beklemek için sebep oluşturuyor sadeceNissalovely
Oo kız baya sürmüş kaymıştır illaki sende kafana göre yapsaydın pas gecmeseydindeMelisa’yı üzerime alınarak cevaplıyorumbenim reglim bu ay asırlar sürdü tam 16 gün. Bugünler normalde yumurtlama günlerim olmalıydı ama reglim çok geç bittiği için yumurtlama günüm kaydı mı bilmiyorum.bende kafama göre takılıyorum.bu ayı pas geçtik önümüzdeki aya bakıcaz
Hangisi için acaba?Ben de bunu uygulamaya calisiyirum ama tutturamadim henuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?