- 21 Ekim 2022
- 173
- 109
- 33
- 28
Test yaptın mı hiç bebişBende 31 Mart gecesinde vuruldum kızlar
Gecikmeyi pazartesiyi kimyasal olursa en azından öğrenmiyecemE neyi bekliyorsun test için sen tam dayaklıksın he
Meme hassasiyeti kokuya karşı duyarlılık hatta ağır yemek kokusuna gelemiyorum tereyağ felan bise beyaz akıntı var canımAy hiç belirtin oldu mu oluyor mu peki çok merak ediyorum mutlaka haber et inşallah pozitif göreceğiz
Kimyasalda hiç belirti olmuyor ama beta çok yükselme göstermediği için ben mi yanlış biliyorumGecikmeyi pazartesiyi kimyasal olursa en azından öğrenmiyecem
Aa süper benim de kasık ağrım çok oluyor inşallah iyi gelir bana da aşılamaya başladık takviye olarak verdi bilgilendirdiğin için teşekkür ederimcanım benim kasık ağrım çok oluyordu, onları çok azalttı, ağrısız ilişki olmuyordu, ilişki zamanı hep kasığım ağrıyordu, ilaçtan sonra o ağrı yok, psikolojik olarak sakinleşdirdi beni, doktorum bu ilaçtan sonra hamile kalan hastam çok dedi, mutlaka min 2 ay iç dedi
Malesef şubat ayında yaşadım canım belirti de gösterdi o yüzden zaten korkuyorum bilmemek daha iyi gecikti gözüyle bakarım eğer gelirseKimyasalda hiç belirti olmuyor ama beta çok yükselme göstermediği için ben mi yanlış biliyorum
Aminnnnİnşallah canım ya her ay yumurtamız oluyor zaten çatlıyor ama bir türlü tutmuyor demekki kaliteli denk gelmiyor ama bu. Sefer olacak inşallah çok dua ediyorum çifte bayram yaşatsın allahım
Seninle birlikte heyecanla bekliyorum inşallah tutunur bebişinMalesef şubat ayında yaşadım canım belirti de gösterdi o yüzden zaten korkuyorum bilmemek daha iyi gecikti gözüyle bakarım eğer gelirse
Daha adetimde devam ediyorYok canım psikolojik olabilir. Akıntın artar ve baş ağrın olabilir şimdilik.
İnşallah canım benimSeninle birlikte heyecanla bekliyorum inşallah tutunur bebişin
Deme öyle benimde yapasım varMerakta ediyorum çok. Kendimi test yapmamak için zor tutuyorum resmen. 10. Gün yapmaya başlıcam belki iğne etkisi gecmis olur artık
Merhaba,benim de bat 2 nisandı 31 martta aynı bahsettiğiniz gibi ağrı oldu adet oldum sandm hatta birkaç gün ıslaklık oldu regl oldum sanıp yuvalete koştum ama gelen giden yok.4 nisanda test yaptım negatif dün yine test yaptım negatif.siz bu ağrıdan kaç gün sonra pozitifi gördünüzBende hafif adet ağrısı gibi olmuştu ve kasığıma iğne batması gibi pıt pıt bi atmalar yaşamıştım canım
Benimde bugün oldu pit pit atma şeysinden ilk defa da oldu iğnenin 8. Günü normal mi sizde ne zaman olmuştu?Bende hafif adet ağrısı gibi olmuştu ve kasığıma iğne batması gibi pıt pıt bi atmalar yaşamıştım canım
Reglinden bayağı geçmiş, geç döllenme mi acaba ?Merhaba,benim de bat 2 nisandı 31 martta aynı bahsettiğiniz gibi ağrı oldu adet oldum sandm hatta birkaç gün ıslaklık oldu regl oldum sanıp yuvalete koştum ama gelen giden yok.4 nisanda test yaptım negatif dün yine test yaptım negatif.siz bu ağrıdan kaç gün sonra pozitifi gördünüz
Benim de 5 gün olucak bu gün bende kanamadan dolayı ilişkiye hiç yeltenemedim bide zaten ilk 3 gün bi korku vardı canım yanacak diye. Neyseki benim de bitti gibi bişey sildikçe gelen bi pembemsi leke vardı artık o da azaldı çok şükür.Canım ben de beş altı sene önce ilk gebe kalmaya çalışırken çektirmiştim onda birkaç gün sürdü ve bitti diye hatırlıyorum. O zaman çektirdikten 4 ay sonra da hamile kalmıştım. Şimdiki çektirdiğimde dediğim gibi içine 3-4 kez ilaç saldı o an kasıklarım patlayacak sandım. Benim ilk birkaç gün neredeyse bir şey gelmedi kahverengi çamur gibi gelmeye başladı önce sonra kırmızıya döndü kırmızı geldikçe korkmaya başladım 7. Güne kadar kırmızı geliyordu o gün azalır gibi olunca ilişki oldu bizim. Normalde doktor 2. Gün ilişki olabilir demişti ama biz yapamadık kanamadan dolayı vs. Neyse 7. Gün ilişki olduktan sonra 8 ve 9. Gün inanılmaz arttı kanamam çok korktum doktorum yazdım 8gündür kanamam var normal mi dedim 15 güne kadar normal dedi. O iki gün aşırı kanadı hatta başka doktora da gitmeye karar vermiştim ki o gün kesildi gideceğim gün. 10. Gündü galiba. Sonra bir iki gün de tekrar çamur gibi geldi. Ve bugün 13. Gün hiç bir şey yok. Tam anlamıyla bugün sıfırlandı. Hatta dün ilişki oldu korkmuştum yine kanama olursa diye ama olmadı. Senin kaç gündür kanaman var? Korkunu çok iyi anlıyorum ama doktor normal diyor. Eğer için rahat etmezse git tabiki ama ben çok şükür rahatladım
Evet 7.gün gecikmenin.üstelik bu batmadan sonra da yoğun akıntı yaşadım her seferinde regl oldum sandm hatta.ben de geç döllenme mi acaba diye şüphelendim yerleşme sancısından ne kadar sürede pozitif görülüyor acaba hiçbir fikrim de yokBenimde bugün oldu pit pit atma şeysinden ilk defa da oldu iğnenin 8. Günü normal mi sizde ne zaman olmuştu?
Reglinden bayağı geçmiş, geç döllenme mi acaba ?
Benim bu konuda tecrübem yok ama daha önce bende lekelenmeler yaşadığımda araştırmıştım kişiden kişiye hcg artış hızı değişebiliyor ama en az 2 güne silik de olsa çıkıyor diye biliyorumEvet 7.gün gecikmenin.üstelik bu batmadan sonra da yoğun akıntı yaşadım her seferinde regl oldum sandm hatta.ben de geç döllenme mi acaba diye şüphelendim yerleşme sancısından ne kadar sürede pozitif görülüyor acaba hiçbir fikrim de yok
Kız bebek için çatlamadan önce ilişki olması gerektigini söylüyorlar canımKız formülünü deniyorz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?