Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay hiç belirtin oldu mu oluyor mu peki çok merak ediyorum mutlaka haber et inşallah pozitif göreceğiz
Meme hassasiyeti kokuya karşı duyarlılık hatta ağır yemek kokusuna gelemiyorum tereyağ felan bise beyaz akıntı var canım

İnşallah canım ama gelecek gibi hissediyorum hayırlısı gelirse de pazartesi sabah yapınca olumlu yada olumsuz etiketleyecem canım

Aa süper benim de kasık ağrım çok oluyor inşallah iyi gelir bana da aşılamaya başladık takviye olarak verdi bilgilendirdiğin için teşekkür ederim

Bende hafif adet ağrısı gibi olmuştu ve kasığıma iğne batması gibi pıt pıt bi atmalar yaşamıştım canım
Merhaba,benim de bat 2 nisandı 31 martta aynı bahsettiğiniz gibi ağrı oldu adet oldum sandm hatta birkaç gün ıslaklık oldu regl oldum sanıp yuvalete koştum ama gelen giden yok.4 nisanda test yaptım negatif dün yine test yaptım negatif.siz bu ağrıdan kaç gün sonra pozitifi gördünüz

Bende hafif adet ağrısı gibi olmuştu ve kasığıma iğne batması gibi pıt pıt bi atmalar yaşamıştım canım
Benimde bugün oldu pit pit atma şeysinden ilk defa da oldu iğnenin 8. Günü normal mi sizde ne zaman olmuştu?
Reglinden bayağı geçmiş, geç döllenme mi acaba ?

Benim de 5 gün olucak bu gün bende kanamadan dolayı ilişkiye hiç yeltenemedim bide zaten ilk 3 gün bi korku vardı canım yanacak diye. Neyseki benim de bitti gibi bişey sildikçe gelen bi pembemsi leke vardı artık o da azaldı çok şükür.

Ne güzel hsg sonrası hamile kalmışsın daha önce inşallah bu kez de öyle olur vesile olur tekrar. Ben 3.5 senedir hiç pozitif göremedim ya. Kara bahtım kör talihim pko var bende eşimin değerleri iyi 6 kez ilaçlı yumurta takibi yapıldı 2 aşılama oldum hsg, histereskopi herşey yapıldı. Ama nasip olmadı bakalım bir sonraki ay son kez aşılama yapıp tüp bebeğe geçiş yapıcaz artık. Rabbim hayırlı olana gönlümüzü razı etsin inşallah

Benimde bugün oldu pit pit atma şeysinden ilk defa da oldu iğnenin 8. Günü normal mi sizde ne zaman olmuştu?

Reglinden bayağı geçmiş, geç döllenme mi acaba ?
Evet 7.gün gecikmenin.üstelik bu batmadan sonra da yoğun akıntı yaşadım her seferinde regl oldum sandm hatta.ben de geç döllenme mi acaba diye şüphelendim yerleşme sancısından ne kadar sürede pozitif görülüyor acaba hiçbir fikrim de yok

Benim bu konuda tecrübem yok ama daha önce bende lekelenmeler yaşadığımda araştırmıştım kişiden kişiye hcg artış hızı değişebiliyor ama en az 2 güne silik de olsa çıkıyor diye biliyorum

Ben hap klomen bilmiyorum bu 2. Çocugum olucak inşallah ilki hemen 1 ayda oldu ama 2. Çocuk 3 aydır olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…