Çift kişilik yalnızlık

Roman olur yazsammm seniiii..... Satırı görünce dilime dolandı şarkı

İşim gereği çocuklarla beraberim bazen onlara bakıp başka bi ailede olsalardı neler olurdu diye düşünürüm. Hep ben önce iyi oluş halimi, kendimi dizayn etmeliyim ki öyle çocuk sahibi olmalıyım diye düşünürdüm (ne büyük bir yanılgı halbuki) bunu hak görmedim belki kendime hiç olmuş gibi hissetmem o yüzden güvenmiyorum sanırım. Annem yok ne yazık ki kardeşlerim kendi yollarında. Dilerim öyle olur

Beni de üzüyor duygularını ifade etmeyişi anlamayışı asperger mi eşim bunu nasıl kamufle etti bunca zaman deyip durduğum çok oldu. O kelimeyi kullanamıyorum dahi haklısınız pişman olduğunu, uğraş verdiğini görünce affettim sandım. Kürtajın bir korunma yöntemi olmadığının ayırdındayım, tam da evliliği kurtarması gereken bi can olarak düşünmek istemediğimden aldım o kararı da. Yıkıcıydı. Şimdi bunu istemiyorum zamanı geri getiremiyorum. Teşekkür ederim.

Kamufle etiğini mi düşünüyorsunuz gerçekten? Samimi olun, bile bile kabul ettiniz. Ben kürtaja karşı biri değilim. Gerektiğinde yapılır ama siz bebek istemediğiniz halde korunmadan ilişkite giriyorsunuz. Yanlış olan bu.

Rus edebiyatı gibi uzun betimlemeli ve dramatik bir yazı yazmışsın. Önce kendini kurtar , mental olarak iyileş ve seni aldatan adam için hissettiğin şeyin sevgi olmadığını anlayacaksın.

İnanın okurken ben bile bunaldım ;sorunun çoğu sizde görünüyor.Böyle boğucu bir eşi kimse istemez ,o da iyice içine kapanmış anlaşılan.

Gerçi en önemlisi sizi aldatmış, sorunların gerisi boş zaten.

Gereksiz boş laf yazmışsın vaktine yazık. Boşanacaksınız. Tek çocuklu boşanmış single mom olararak devam edeceksin. Teşekkürler.
Keşke siz de kıymetli vaktinize yazık etmeseydiniz uzunluğu görünce. Okumayı da yazmayı da severim doğru. Çağımızda şu kadarcık bir yazıyı okuyamıyor oluşunuz şaşırtıcı değil inanın. Teşekkür ederim tespitleriniz için single mom da olurum gerekiyorsa.

Eşinizle de bu kadar dramatik konuşuyorsanız söylediklerinizin yarısından çoğunu dinlemiyor, dinlemiş gibi yapıyordur. Bir sorun varsa, dramdan uzak ve net rasyonel cümleler kurarak konuşmalısınız ki sonuç alabilin.
Bazı durumlardan ötürü korunmayı bırakmanız gerektiğinde başına daha önce gebelik gelmiş bir kadın olarak ya o dönem sekse ara verecektiniz ya da spiral gibi yöntemlerle devam edecektiniz ki zırt pırt bırakabileceğiniz bir şey olmasın.
Eşim prezervatif kullanmayı sevmiyor diye bir şey yok, kadınlar da eminim orasına burasına tel gibi bir şey sokturmayı ya da her Allah'ın günü hap içmeye bayılmıyor.
Anne olmayı gerçekten istemiyorsanız yolunuz belli ve bundan sonrası için başka korunma yöntemlerine yönelin.

Bazen olmaz
Siz iyisinizdir, eşiniz de iyi bir insandır ama aynı evin içine girince birlikte yaşayamazsınız (kaldı ki eşiniz bence iyi insan değil) bunun için illa bir suçlu olmasına gerek yok. Bu kadar derin uçurumların olduğu ilişkiler için terapi ya da çözüm önerilerine de inanmıyorum açıkçası. Bazen olmaz işte olmadığını bilip ona göre davranmanız gerekir.
Çocuk konusuna gelince sana bırakıyorum deyip sıyrılan bir adamı baba yapmak doğru değil üstelik aldatmaya meyilli. Bir kez kürtaj kararı aldıktan sonra ikinci kez gebe kalmak açık seçik sizin hatanız. Anne olmak istemiyorsunuz, evliliğiniz de yürümüyor tedbir almak yerine böyle bir durumun içine girmeniz çok kötü olmuş. Belli ki bu evlilik yürümeyecek, siz çocuğunuzu ve kendinizi düşünün artık, yolun kalan kısmında yalnızsınız çünkü, ona göre karar verin.

bile bile lades
insan aynı hatayı ikinci kez nasıl yapar
üstelik her şeyi göre göre
uzun uzun anlatmanız bir şeyi değiştirmiyor
peki şu ortamda insan nasıl sevişiyor
bence asıl mesele bu
Uygun takvimle, geri çekilme ile nice insan korunuyor değil mi evet yanlış! Ben de salaklığıö diyorum zaten. sadece bi ay kadar bıraktığı ilacı içmeyince böyle bir şans olacağını düşünemiyor tabi ki. Metni uzun olarak düşünmemiştim yazarken eşimi sadece bu haliyle yansıtmak istemedim. ‘Sakalı o kadar da mavi değil’ anlayacağın. Bu süre boyunca çok güzel günler de geçirdik, sevişmek ne ki öpüştük de inanır mısın. 2 yıllık uzun bir süreç bu ve ben zor olanı yapıp affetme yolunu seçmiştim konunun özeti şu ki şu an hamileyim ve geçti sandığım yaralarım geçmemiş. Ah görüyor musun yine uzun yazdım

Bak bu konuda haklısın duygularımı anlayabilsin diye çokça betimlerim evet. Dinlemiş gibi yapması muhtemel. Bu tavsiyeni dikkate alacağım.

Bak bu konuda haklısın duygularımı anlayabilsin diye çokça betimlerim evet. Dinlemiş gibi yapması muhtemel. Bu tavsiyeni dikkate alacağım.
Duygularınızı anlatma isteğinizi ve görünür olma çabanızı anladım ama bunun yolu bu değil. Sadece erkekler olarak genelleme yapmayacağım, erkek ya da kadın fark etmez bu kadar betimleme ve uzun konuşmalarda insanlar bir süre sonra konudan kopar. Daha amiyane tabirle konu sıkıcı hale gelir ve he he diyip geçerler.
Daha akıcı, net, mantık sınırları içerisinde kendinizi ifade ederseniz bir ihtimal daha net sonuçlar görebilirsiniz.

‘Bazen olmaz’ mış doğru. Ben inanıyordum terapiye ama iki tarafında uğraşı önemli sanırım. Bir çok çift arkadaşım yararını görmüştü. Affettim, geçti, iyileştim,pişman bak dediğinde de geliyormuş aklına. Anne olmayı hiç hayal etmedim, öyle anne olmak istiyorum diye gezmedim. Salaklığımı da açık yüreklilikle yazdım da zaten o yüzden bu kadar linçleniyorum sorun değil. Her şeyi denedim derim ben de ona büyüdüğünde. Teşekkür ederim.

Evet kamufle ettiğini düşünüyorum belki biri okur bunu dikkat etsinler. Belli bir örüntü çerçevesinde hareket ettiğini, konuştuğunu farketmem evlendikten sonra oldu. Daha öncesinde anlattığı duygularının hep aynı cümleler olduğunu farketmemek de aşkın gözünün kör oluşundan sanırım, idealize ediyoruz ya en başta. Bebek konusuna gelince ben anne olmayı hayal etmemiştim, öyle ortalıkta anne olmalıyım diye gezmediğimden bahsettim. Sanırım herkes çook isteyerek yapıyor ne güzel

ilk cümleye gülümsedim aksine gereksiz konuşmayı sevmem ama bugün o cümleler öylesine geldi içimden. Sadece kavga edebilmeyi isterdim bana içindekileri dökebilsin isterdim olmadı üstüne dediğiniz gibi aldatıldım. Affettim, atlattık sandım sanırım hiç de yüzüne vurmadım herkes ikinci bi şansı hak eder diye düşündüm. Ama öyle olmuyormuş bi imtihan ile bu düşüncelerle baş başa kalıyormuşsun. Ben de bir daha bunu yaşatmak istemiyorum ne kendime ne de ona. Teşekkür ederim.

Bebek sorunlarınızı çözmeyecek aksine ×25 haline getirecek. Siz hiçliğin ortasında uykusuzluk, yetersizlik, lohusa depresyonu, yorgunluk yalnızlık ile boğuşurken eşiniz sizi defalarca daha aldatacak. Bebeğinizi doğurmadan boşanın. Eşiniz arandığı yerlere gitsin bir zahmet ya da nereye layıksa oraya gitsin. Sizde şu melankolik ruh halinden bir an önce kurtulup yere sağlam basın. Birbirinize göre değilsiniz . Eşiniz kendi düzeni olsun diye evlenmiş sizinle. İstediğini yapıp otel hayatı yaşıyor. Sizde kendinizi sorgulamayla, kendinizde hata aramayla boğuşup duruyorsunuz. Kendine gel bacım. Sanki ölümsüz bir aşkı yaşıyorsunda ihanet dolu şu herife katlanıyorsun.

Çevremdeki annelerle dinlerim, haklısın tek tek yazdığın o günler için endişeliyim. Kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum içimden bir daha yapmadı, yapmaz demek geliyor. Ama biliyorum ki ben duygusal olarak zorlandıkça o kaçış yolu arayacak ben talep etmekten geri duramam, durmamalıyım da! O mışıl mışıl uyuyor şimdi mesela halbuki konuşmamız gerektiğini biliyordu. Yarın net cümlelerle konuşacağım onunla. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…