resmi nikahınız da yokmuş ilk günden işkenceye başladı diyorsuno kadar zorki durumum okuyunca hak vericeksiniz..23 Yaşında evlendim ki evlilik degil bir işkence evlendiğim günden beri Hayatım işkenceye döndü şiddet aldatma hakaret küfür herşey ..iki Çocuğum var kızım 6 oğlum 4 Yaşında o kadar zor büyüttümki onları anlatamam resmi nikah yapmadı nr yaptıysam ne ettiysem resmi nikahı Mutluluğu huzuru bana cok GÖRDÜ evden bir yere çıkartmıyor bişey desem kapı orda git diyor annemler de artık sahip çıkmıyor bana cok mutsuz vR umutsuzdum cezaevi hayatı yaşıyorum kimseyi görmüorm konuşmuyorum sadece iki Çocuğum onlarla babalarından gördüğü hareketleri şimdiden bana uygulamaya başladılar Babalarına cok düşkünler şimdi bıraksam hiç umurlarında olmam..defalarca aldatılan hor Görülen şiddet gören ama Çocuklarıyla gidicek yeri olmayan bir kadınım lütfen bana akıl verin Ne yapmalıyım ya çocuklarımı ona bırakıp sıfırdan hayat kurucam yada burda durup beni Kapıya attıgı yada Delirdigim günü beklicem hangisi ?(
Bunu hic mi hic anlamadim anladan gocup gidicem bu dunyadan, hadi bitane yaptin ikinci niye..resmi nikahınız da yokmuş ilk günden işkenceye başladı diyorsun
neden devam ettin üstüne 2 çocuk yaptın???
Ben yağmurdan kaçarken doluya tuttuldm kendi ailem cok sorunlu bir aileydi babam vefat etti zaten o ara cok sorunlar yaşadık ailemle bununla tanıştığım döneme denk geldi tam Bunalım da Olduğum zamandı ikinci evliliyim onun kaçarak geldim buna meğer bu boşanmamış iki yıl sürdü Boşanma davaları sonra işte ne yaptıysam bana nikah yapmadı sahip çıkan olmayınca hep beklıorsunuz..kadın sığınma evinden dönmemin sebebi cocuklar hergün babalarını aramaya başladılar ordan çıktım tekrar ailemin yanına döndüm..annem vR kardeşim cocukları ver o baksın diye baskı yapınca bunu Aradım ama keşke cocukları verseydim ama ben gelmeseydim maddi durumu iyi am
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?