Çıkmazdayım lütfen okuyun ..

adves1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2015
30
4
1
41
o kadar zorki durumum okuyunca hak vericeksiniz..23 Yaşında evlendim ki evlilik degil bir işkence evlendiğim günden beri Hayatım işkenceye döndü şiddet aldatma hakaret küfür herşey ..iki Çocuğum var kızım 6 oğlum 4 Yaşında o kadar zor büyüttümki onları anlatamam resmi nikah yapmadı nr yaptıysam ne ettiysem resmi nikahı Mutluluğu huzuru bana cok GÖRDÜ evden bir yere çıkartmıyor bişey desem kapı orda git diyor annemler de artık sahip çıkmıyor bana cok mutsuz vR umutsuzdum cezaevi hayatı yaşıyorum kimseyi görmüorm konuşmuyorum sadece iki Çocuğum onlarla babalarından gördüğü hareketleri şimdiden bana uygulamaya başladılar Babalarına cok düşkünler şimdi bıraksam hiç umurlarında olmam..defalarca aldatılan hor Görülen şiddet gören ama Çocuklarıyla gidicek yeri olmayan bir kadınım lütfen bana akıl verin Ne yapmalıyım ya çocuklarımı ona bırakıp sıfırdan hayat kurucam yada burda durup beni Kapıya attıgı yada Delirdigim günü beklicem hangisi ? (

Kac yasinda evlendiniz ve Kendi isteginizle mi evlendiniz

kendiniz dışarıya cıkmıyormusunuz?
maddi durumunuz nasıl?
evde neden gecınemıyorsunuz?

neden nikahsız yaşayıp birde 2 çocuk yaptınki...
ailenle konuş bu durumu..sen o adamın kölesi deilsin..sahip çıkmazsada kadın sığınma evleri var..

Allah yardımcın olsun..

Ailenle arayı düzeltip çocuklarını alıp gitmeye bak. Gider gitmez iş bul ki çocukların senle kalabilsin. Başka denecek ne var, Allah yardım etsin..

Bu hayattan kurtulmak icin her seyi goze aldiysaniz cikin gidin o evden. Zaten resmi nikahiniz olmadigindan hicbir hak da iddia edemezsiniz. Keske anne olmasaydiniz. Ama madem olan olmus, kurtarin kendinizi, cocuklarla babasi ilgilensin. Siz her gun mutsuz oldugunuz o evde kalip o cocuklara ne kadar annelik edebilirsiniz ki zaten? Siginma evlerine basvurabilir durumunuzu anlatabilirsiniz. Is bulup calisin, yasiniz kac bilmiyorum ama soyle boyle gecinecek kadar bir seyler bulursunuz. Sonra da cocuklarinizi almak icin bir yol ararsiniz. Umarim bu konuda daha bilgili birileri size yardimci olur. Ve umarim her sey yoluna girer. Tanri yardimciniz olsun.

Kadın sığınma evine gittim nikahsiz Olduğum için cocuklar bendydi velayet Davası açıp cocukları da kendin Aldı evden kendi çıkArtmıyor zaten kimsem de yok burda anneler de kendi derdinde cocukLarı istemiyor lar bırak o baksın diyorlar zaten alsam bakamam ki çocuklara kimse bana destek olmadığı için gittim kadın sığınma evine ve yine burda buldum kendimi Çocuklarım için ama şimdi sağlığım herşeyim gitti kadın olduğumu bile unutum Köle gibi görüyorum kendimi

Çok Sağolun ...30 yaşındayım hayata Şahit cesaret im hiç yok güvensizim acaba cocuklarımı bıraksam Onlarsız drabilirmiyim hep bir korkum endişem var Burdada durum bu aslında daha kötüydü ben sadece bu şekilde yazabildim Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun benimde ..

Kadın sığınma evlerine gidebilirsiniz.
Onu geçtim nikahsız bir hakkınız yok.
En üzücü de o çocukların psikolojileri

of of offff
geçmiş olsun mu denir, Allah sabır versin mi denir ne denir?
en büyük hata anne babanızda zaten niye resmi nikahı şart koymadılar sizi (güya) evlendirirken?
bu adamdan ayrılırsanız can tehlikeniz olur mu?
kadın sığınma evine gidip neden geri döndünüz?

Yok mu ailenizin erkek üyeleri? Toplanıp bir köşede temizce dövseler şu adamı?

resmi nikahınız da yokmuş ilk günden işkenceye başladı diyorsun

neden devam ettin üstüne 2 çocuk yaptın???

resmi nikahınız da yokmuş ilk günden işkenceye başladı diyorsun

neden devam ettin üstüne 2 çocuk yaptın???
Bunu hic mi hic anlamadim anladan gocup gidicem bu dunyadan, hadi bitane yaptin ikinci niye..

Allah yar ve yardimcin olsun..cozum seceneklerini arkadaslar sunmus zaten..tikanip kaldigim yerler, es kotu, anne baba kotu, is yok meslek yok cok zor ama allahdan umut kesilmez, bi konus ailenle bakarsin hic ummmadigin bicimde sahip cikarlar sana..

Ben yağmurdan kaçarken doluya tuttuldm kendi ailem cok sorunlu bir aileydi babam vefat etti zaten o ara cok sorunlar yaşadık ailemle bununla tanıştığım döneme denk geldi tam Bunalım da Olduğum zamandı ikinci evliliyim onun kaçarak geldim buna meğer bu boşanmamış iki yıl sürdü Boşanma davaları sonra işte ne yaptıysam bana nikah yapmadı sahip çıkan olmayınca hep beklıorsunuz..kadın sığınma evinden dönmemin sebebi cocuklar hergün babalarını aramaya başladılar ordan çıktım tekrar ailemin yanına döndüm..annem vR kardeşim cocukları ver o baksın diye baskı yapınca bunu Aradım ama keşke cocukları verseydim ama ben gelmeseydim maddi durumu iyi am

Peki derdi ne bu herifin?
Niye huzur vermiyor?

Nasıl bir baba?
Çocuklarına karşı iyi mi?

Eğer öyleyse bırak çocuklarını git, bir iş bul kendini topla sonra düş çocuklarının peşine.

O kadar zor ki durumun pek çıkış yolu göremedim.
Allah yardımcın olsun..

Sığınma evine gidin bence hemen yarın.

Çocuklara psikokojik yatdım var mı? Annelerine eziyet eden adama neden düşkünşer?

çok geçmiş olsun .
nikahsızmışınız zaten niye bukadar katlanıyorsunuzki bu adamın işkencelerini. bence cesaretinizi toplayıp sağlam bir karar vermelisiniz. hem çocuklar konusunda hem kendiniz konusunda. yoksa bu adama köle olmaya devam edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…