film senaryosu gibi..okadar siknti neden peki.bu ulkede hak var hukuk var kadin siginma evleri var vs vs..
acini desmek istemem ama nasil ahlaksiz seyler siz simdi iki kadin ayni odadami kaliyorsunuz baska oda yokmu ki birde seni anliyorum sen caresizsin peki o kadin neden duruyo orada kadin siginma evleri var polise basvurup pekala orada cocugunla kalabilirsin is imkanida veriyorlar kendine bi is ev falan ayarlayincada cikarsin olmazmi
Sonuna alıntıdır yazmayı unutmuş 😛
Girme cahille münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana,yada yazık olur adabına .. Mevlana
kadın sığınma evlerine nerden başvurulur?neler yapmam gerekir?yol gösterin allah rızası için
evet aynı odayı paylaşıyoruz.sığınma evleri nasıl olur hiç bir fikrim yok.o kadın hamileliğini bahane ediyor kovuyorum gitmiyor.sığınma evi hakkında bilgim yok anam babam beni karşılıksız beslememiş bu kurumlar besliyor mu yani?hadi besledi diyelim ölene dek kocasız nasıl kalırım orda?herkesin başında bir erkeğe ihtiyacı olur
evet aynı odayı paylaşıyoruz.sığınma evleri nasıl olur hiç bir fikrim yok.o kadın hamileliğini bahane ediyor kovuyorum gitmiyor.sığınma evi hakkında bilgim yok anam babam beni karşılıksız beslememiş bu kurumlar besliyor mu yani?hadi besledi diyelim ölene dek kocasız nasıl kalırım orda?herkesin başında bir erkeğe ihtiyacı olur
11 yasinda evlendirilmissin ama masallah lise mezunlarindan guzel cumle kurup, yaziya dokmussun. Bunu dusunemeyecek kadar da acemisin.. Olmadi.
Internet kullanmayı kadınlar Kulübü'nü biliyorsun kadın sığınma evini bilmiyorsun öylemi
1000 tane kanal var kadın programları var kamu spotları var.. elinin altında internet var senin haberin yok.tabi burdada yüzlerce sazan varküçük emrah filmimi izledin geldin orda annesinin başına bile bu kadar şey gelmemişti.
ilkokuldan sonra evlendirildim diye gerizekalı mıyım?5. sınıfa kadar sınıf birincisiydim taktirnamelerle bitirdim.öğretmenim hep derdi ailen okutursa senden umutluyum diye.bu hayatı ben seçmedim.farklı bir anne babanın kanatları altında büyüsem belki şimdi okulda ders veriyor ya da hastanede hasta tedavi ediyor olabilirdim.ayrıca sıcacık evlerinizde huzur içindeyken erininenler !ben tüm eziyetlerin arasında kitap okuma fırsatını yaratmasını bildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?