çıkmazdayım yardım edin:((((((

İnci Sözlük'ten bir ergen ziplamis gelmiş. .
Guzel kardeşim isin gucun yok mu? Git ders çalış mesela.
Yazim kurallari falan da o bicim.

iyi güzel paylaşmıssın kadın sıgınma evlerini de !! erkeksiz duramazmış konu sahibi kadının başında erkek olmalıymış öyle dedi ne düşünürsünüz bu durumda ??

Son düzenleme:
okumadım 3 cümle yetti arefe günü fantazinin dibine vurmuşsunuz bu ne ahlaksızlık insanlara azıcık saygınız olsun...

insanın fikri neyse zikri odur.ben bunları yaşadım ama görülen o ki senin fantezi dünyanı çoktan süslemiş bile.kim ahlaksız?cevap ortada.

bak arkadaşım kadınlar bunun kadar olmasada belli bölgelerde dayak yiyor zorla evlendiriliyor ,evet satılıyor.
hiç olmazsa daha duyarlı olda o biçarelerin yaşadıklarını kullanarak burada insanlarla eğlenme. gerçekten hoş görünmüyor.

Son düzenleme:
Arkadaş burada çoğu okumuş insan dahi Türkçeyi senin gibi kullanamıyor. Bu kadar yalanı, trajediyi aynı kareye nasıl sığdırdın ya hu?

sizin gibi iyi niyetli insanların varlığı prozac'tan bile daha iyi geliyor ruh halime.çok teşekkür ederim.kadın sığınma evlerini daha önce düşünmedim değil ama kafamda bir soru işareti var.öncesinde muayene olmam ya da kan tahlili vermem gerektiğini duydum.bu durumda beni kabul edeceklerini sanmıyorum.bunu burda deşifre etmek istemiyordum ama kimsenin umrunda olcağını sanmıyorum ve hakkımda kötü düşünmeleri de şu saatten sonra umrumda değil.HİV taşıyıcıyım.henüz AİDS değilim ama taşıyıcı olmam bile sorun olur gibi geldi.insanlara bulaştırmadan nasıl bir işte çalışabilirm bilmiyorum.bunları sineye çekmemde etkisi büyük bunun.

iyi güzel paylaşmıssın kadın sıgınma evlerini de !! erkeksiz duramazmış konu sahibi kadının başında erkek olmalıymış öyle dedi ne düşünürsünüz bu durumda ??

Yaw öyle bir şey yok
Benim büyükannem 6 çocuğu tek başına hem de kaç yılında büyütmüş
tarlaya da gidermiş hepsini okutamamış ama ilk iki dışında diğerlerini de okutmugüç bela bir şekilde oluyor..İnsan yeter ki uğraşsın çırpınsın yaparım diye...

ha birde hiv virüsü var. ne çekmişsin sen arkadaş

Son düzenleme:
Nesin sen senarist falan mı olmaya çalışıyorsun ya da bir romanın tez çalışması mı nedir yani?

Son düzenleme:

HIV tasiyicisisin ama hala erkeksiz olmaz diyorsun haa !!! :what:
Hadi hadi git az otede oyna sen !!!

senarist değilim.romanlar için ön hazırlık yapılır ama buna tez denmez.tez çalışması herhangi bir bilim dalında yapılır.

Hadi ya gerçekten mi? Benim tez çalışmam neden bir kitap üzerineydi peki cıks bu konuda cahilsin.
Bak bekle sen, adminler senin yaşadığın sokağa kadar bulup bize deşifre edince o zaman görürüz tez çalışmanı Bence şimdiden itiraf et kendini

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…