Benim anlamadigim burda milleti kandirinca eline ne geçiyor yani? 11 yaşında evlenmişsin ama.masallah kadınlar klübü falan biliyorsun yani canınız çok sıkılıyor galiba evde.
note3 kadinlar_klubü
Nedense okurken bana pek inandirici gelmedi.... Belki gunahini aliyorum ama senorya gibi geldi dizilerde bile bu kadar yok.... Eger gercekden bu kadar aci cekmisseniz insanin bu gunlere normal bir insan gibi sorunsuz olabilecegine inanmiyorum mutlaka bir psikolojik bir sorun olusur.... Size bir fikir veremiyecegim cunku hikayeniz gercek mi uydurmami cözemedim açıkcasi....
ben acılar kadınıyımemrah flimlerine taş çıkartır bu hikaye be... ağlattın
off ya.
fazla action var
2 eşinde seni satmaya kalkması hele.
realizmden uzak olmuş.
biraz daha acıları azaltsaydın belki.
dilerim gerçekten ağlarsın.zalimsin.
Gerizekali olmasaydin, ayni yatakta 2 kadin yatana kadar ne yapacagini bilirdin.
Senin su yazdigin senaryoyu gercekten yasayipta, 3. Sayfaya konu olan hayatlar var. Kendinden utanmiyorsan, onlardan utan.
dilerim gerçekten ağlarsın.zalimsin.
Umarım senaryodur gerçek olma ihtimalini düşünmek bile istemiyorum. Hadi diyelim gerçek kadın sığınma evlerini başvurmanı öneririm.
oralara nasıl başvurulur bilmiyo nasayı biliyo tapu kadastroyu biliyo sadece uydurukçu ya
aynen benmde dikkatimi çekti absürd kelimesi ayrıca. benm teyzemde ilkokulu 1.cilikle bitirmiş,çalışan bi kadın ama kelimeleri gayet yanlış yazıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?