- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Ciddi ciddi okudunuz mu ya feci usendim nasilsa konu sahte cikacak
Arkadaslar tutmaz bu deyince, ben de okumaya gerek gormedim.
sen daha beterini yaşarsın da yazarsın buraya.belki tutar.
Hadi ya gerçekten mi?Benim tez çalışmam neden bir kitap üzerineydi peki cıks bu konuda cahilsin.
Bak bekle sen, adminler senin yaşadığın sokağa kadar bulup bize deşifre edince o zaman görürüz tez çalışmanıBence şimdiden itiraf et kendini
gercek olma ihtimali aklinizdan geçmiyor mu bunca acimasiz yorumu yaparken?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gercek olma ihtimali aklinizdan geçmiyor mu bunca acimasiz yorumu yaparken?
hehe yavrum hadi başka yerde oyna ben yaşlıyım senin senaryondaki gibi iş yapmamfantezilere bak arkadaş
Ya bırak belis ya yazısına bak 11 yaşında evlendirmişler ama bütün imla kurallarını falan biliyor biz çok cahıl kaldık bu ergenin yanımda puff
okumaya gerek duymadığın şeye cevap yazma gereği duydun.sahi neye cevap yazdın sen?aziz nesin aslında iyimser bir tablo çizmiş.durum daha vahim!!!
Kizlar kinamayin arkadasi yaa.. Birakin dalga gecmeyin boyle.. Bir dusunsenize, kim bilir ne kadar bombos bir hayati var da buraya bunlari yazmakla ugrasiyorHakedene acimayi ogrenin birazcik
ve ünlü filozof illumination son noktayı koyar.nobel jürisine mesajını kopyala yapıştır yapıyorum senin hakkındır.ayakta alkışlıyorum seni.
her erken evlenen, aci çeken, rahat bi hayati olmayan insan gerizekali olmuyor arkadaslar. konu gercek mi degil mi bilemem ama kknin bu yönu iyice sıktı artik. her konuya fake fake diye bagrinmak. sizin dertleriniz olmayabilir, ya da sadece üst komsunuz gurultu yapiyordur, kaynananiz laf sokuyordur falan bunlarla sınırlı olabilir. Ama maalesef herkesin tuzu bu denli kuru degil. Tekrar soyluyorum konu gercek mi değil mi bilemeyecegim ama Türkiye sartlarinda "fake" bi konu degil gayet karsilasilabilir seyler.
her erken evlenen, aci çeken, rahat bi hayati olmayan insan gerizekali olmuyor arkadaslar. konu gercek mi degil mi bilemem ama kknin bu yönu iyice sıktı artik. her konuya fake fake diye bagrinmak. sizin dertleriniz olmayabilir, ya da sadece üst komsunuz gurultu yapiyordur, kaynananiz laf sokuyordur falan bunlarla sınırlı olabilir. Ama maalesef herkesin tuzu bu denli kuru degil. Tekrar soyluyorum konu gercek mi değil mi bilemeyecegim ama Türkiye sartlarinda "fake" bi konu degil gayet karsilasilabilir seyler.
sence bu arkadaş ilkokul mezunu ,11 yaşında evlendirilmiş ve satılmış öylemi.ve ünlü filozof illumination son noktayı koyar.nobel jürisine mesajını kopyala yapıştır yapıyorum senin hakkındır.ayakta alkışlıyorum seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?