çıkmazdayım yardım edin:((((((

Gerçek olduğunu varsayıyorum. Her önüne kocacım deyip her şeyi yaşarsan ne saygı görürsün ne sevgi. Kaç kişi olmuş okurken sayamadım. Midem bulandı. Git karakolda yat bir şeyler yap işte. Gerçi sen orda da gardiyan ayartıp kociş dersin. Erkeksiz olmuyormuş ya.

gercek olma ihtimali aklinizdan geçmiyor mu bunca acimasiz yorumu yaparken?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar kinamayin arkadasi yaa.. Birakin dalga gecmeyin boyle.. Bir dusunsenize, kim bilir ne kadar bombos bir hayati var da buraya bunlari yazmakla ugrasiyor Hakedene acimayi ogrenin birazcik

sen daha beterini yaşarsın da yazarsın buraya.belki tutar.

hehe yavrum hadi başka yerde oyna ben yaşlıyım senin senaryondaki gibi iş yapmam fantezilere bak arkadaş

Ya bırak belis ya yazısına bak 11 yaşında evlendirmişler ama bütün imla kurallarını falan biliyor biz çok cahıl kaldık bu ergenin yanımda puff

gercek olma ihtimali aklinizdan geçmiyor mu bunca acimasiz yorumu yaparken?

bildiğin dalga geçiyor ya hu. görmüyor musunuz cevaplarını?

Hayır tez çalışmalarından falan bahsediyor bir de Bence itiraf etmeli yoksa kendisine pahalıya patlayacak

okumaya gerek duymadığın şeye cevap yazma gereği duydun.sahi neye cevap yazdın sen?aziz nesin aslında iyimser bir tablo çizmiş.durum daha vahim!!!

Sen bana cevap yazmaya neden gerek gorduysen bende ondan cevap yazma geregi duydum. Yani cevap sende. Aziz Nesin' i de bilirmis. Seni cilgin seni.

her erken evlenen, aci çeken, rahat bi hayati olmayan insan gerizekali olmuyor arkadaslar. konu gercek mi degil mi bilemem ama kknin bu yönu iyice sıktı artik. her konuya fake fake diye bagrinmak. sizin dertleriniz olmayabilir, ya da sadece üst komsunuz gurultu yapiyordur, kaynananiz laf sokuyordur falan bunlarla sınırlı olabilir. Ama maalesef herkesin tuzu bu denli kuru degil. Tekrar soyluyorum konu gercek mi değil mi bilemeyecegim ama Türkiye sartlarinda "fake" bi konu degil gayet karsilasilabilir seyler.

Kizlar kinamayin arkadasi yaa.. Birakin dalga gecmeyin boyle.. Bir dusunsenize, kim bilir ne kadar bombos bir hayati var da buraya bunlari yazmakla ugrasiyor Hakedene acimayi ogrenin birazcik

ve ünlü filozof illumination son noktayı koyar.nobel jürisine mesajını kopyala yapıştır yapıyorum senin hakkındır.ayakta alkışlıyorum seni.

ve ünlü filozof illumination son noktayı koyar.nobel jürisine mesajını kopyala yapıştır yapıyorum senin hakkındır.ayakta alkışlıyorum seni.

Alkislayacaksin tabii, burada iki gram aklinla laf yaristirmaya calistigin herkesin hayatinda senin hayallerinden birer parca var.. Biz de bu kusurumuzun farkinda olup, sahip olduklarimizdan yoksun olanlara acimayi bilmeliyiz.. Hepimiz ustumuze duseni yapacagiz elbette

Son düzenleme:
Herkese cok akıllıca cevaplar veriyorsunuz buna dayanarak söylüyorum ki bu kadar çaresizlik size fazla.. Yani cizdiginiz o ilk yazidaki profile çaresizlik iyi oturuyordu ama cevapları görünce bravo dedim.. Dedigim gibi cok fazla geldi bu duruş.

iyilikler yolundan eksik olmasın güzel insan.düştüğünde elinden tutup her seferinde kaldıranın olsun.

sence bu arkadaş ilkokul mezunu ,11 yaşında evlendirilmiş ve satılmış öylemi.

yapma lütfen

Son düzenleme:
iyi de bu yaşanılan şeylere ilk defa şahit olmuyoruz ki.. geçen gün tv de bir kadıncağız yaşadıklarını anlatıyordu bu konuya 10000 basar.. insanlar neler yaşıyor ne bileyim sahte diyemedim ben.. çok çekingen, korkan, ne yapacağını bilemeyen insanımız var.. :26:

konu sahibi benim asıl merak ettiğim çocuklarına ne oldu? yanlış anlamadıysam 4 tane değil mi? neredeler şimdi?

Sanki biz Türkiye dört dörtlük de böyle konular hiç yaşanmaz diyoruz. Nerelere çektiğiniz konuyu yok kaynana yok üst komşu falan.
Te Allahım ya.
Şu ekşicinin yazdıklarını oturup izleyin madem.

Lütfen biri kazen'e ulaşabilir mi? bu dalga geçmek falan değil bu resmen hakaret! kazen bunun kim olduğunu bulur gerekeni de yapar , dünyada olan olayları toplamış bir hikaye yazmış,1 kere de polise gitmek aklına gelmemiş, isimsiz ihbar aklına gelmemiş..nobel,nasa ,tapu,illımation hepsini bilmiş ama alo polis yardım edin demeyi bilememiş,ahırlara kapatılmış vsvsv üstüne beddua oh süper KAZEN e ulaşabilen var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…