ilk çocuğumun akıbetinden hiç haberim yok.karakolun önüne bırakmıştım.şimdi ç.e.k da olduğunu ya da evlatlık verildiğini tahmin ediyorum.ama kesin bir bilgiye ulaşmam imkansız.diğer iki çocuğumu başlarda gidip görüyordum ama bunun daha kötü olduğunu farkettim her defasında ben perişan onlar perişan oluyordu.kurumlar aynı şehirde ama farklı.sağ olduğum ve irtibatı kopartmadığım için evlatlık verilemeyeceklerini söyledi yetkililer.gidip gelmez oldum.ben de artık
Yani gerçekten insanların vaktini almaktan ne anladığınızı bilmiyorum ama pek çok arkadaşın yazdığı gibi fazlasıyla ucuz bir senaryo olmuş.
Birçok üçüncü sayfa haberini birleştirip yazdığınızı düşünmeden edemedim.
Cok acımasızca degil mi ama bu?
perisan da olsaniz irtibati koparmasaniz keske.
bu yasananlar gercekse ilerde mutlaka hak verirlerdi sana.
Simdi omurlerinin sonuna kadar nefret edecekler.
hem sen dayanabiliyor musun onlari gormemeye?
sizi burda zorla tutan yok daha eğlenceli daha pembe konularda gezinebilirsiniz. arkadaşların vakti değil tabi ama sizin kıymetli vaktiniz gitmemiş olur.sizin gibi üyelerin sadist zihinlerinden dökülen hakaretlere, aşağılamalara ihtiyacım yok.ben sadece iyi yürekli insanlardan yardım eli bekliyorum.somut yardım.lafla peynir gemisi yürümüyor.''gel kardeşim sana oda vereyim, falanca yerde de iş verecem sana'' diyecek ya da'' ablacım bizim de eşinden ayrılmış bir abimiz var o da çok sıkıntı yaşadı evlenmeye niyetli sana kol kanat gerer tanıştıralım'' diyecek hayırseveri bekliyorum.ve sizin gibilere inat umutluyum hala .
kınalı yapıncak tarzı bi senaryo gibi geldi........
değilse eğer beni affet......
kınalı yapıncak tarzı bi senaryo gibi geldi........
değilse eğer beni affet......
tanrı günahlarını bağışlasın,affetsin seni
yuhhhhh şimdi gel koca buldum desem gelecek misin yani.......tövbeler tövbesi......
bence sana herşey müstehak
zaten senle terbiye olmasını istediğim bir erkek yok etrafımdasen gel desen gelmem rahat ol.adamına göre vicdansız kadın!!!
sözümü geri aldım af dilemiyorum....senin kontenjan kaç kişilik merak ettim....
Çok acımasız yorumlar yapılmış şu mubarek günde. Olmaz diye bişey yok insanın başına herşey gelebilir allah vermesin. Yapıcı olun yıkıcı deyil.
genelde tükürdüğünü yalar mısın?dengeli bir ruh hali sezinlemedim.başka konulara doğru yol al ki bayram arefesinde sinirlerin gerilmesin daha fazla.yalnız vebalimi aldın ,bol iç hesaplaşmalı bir bayram geçirmen dileğiyle.
Hep acaba mı deyip üzülmüştüm ama şimdi cok şaşırdım .sizi burda zorla tutan yok daha eğlenceli daha pembe konularda gezinebilirsiniz. arkadaşların vakti değil tabi ama sizin kıymetli vaktiniz gitmemiş olur.sizin gibi üyelerin sadist zihinlerinden dökülen hakaretlere, aşağılamalara ihtiyacım yok.ben sadece iyi yürekli insanlardan yardım eli bekliyorum.somut yardım.lafla peynir gemisi yürümüyor.''gel kardeşim sana oda vereyim, falanca yerde de iş verecem sana'' diyecek ya da'' ablacım bizim de eşinden ayrılmış bir abimiz var o da çok sıkıntı yaşadı evlenmeye niyetli sana kol kanat gerer tanıştıralım'' diyecek hayırseveri bekliyorum.ve sizin gibilere inat umutluyum hala .
evlisin ve hiv virüsü taşıyorsun. buradaki insanların ağabeylerini, tanıdıklarını sana yapacaklarını düşünüyormusun. mantık biraz.
evet. taşıyıcıymuş. o yüzden kadın sığınma evlerinde kalamam demişti.bide hiv virüsü mü taşıyormuş ben orayı keçırmışım...
evlisin ve hiv virüsü taşıyorsun. buradaki insanların ağabeylerini, tanıdıklarını sana yapacaklarını düşünüyormusun. mantık biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?