çıkmazdayım yardım edin:((((((

Cok acımasızca degil mi ama bu?
perisan da olsaniz irtibati koparmasaniz keske.
bu yasananlar gercekse ilerde mutlaka hak verirlerdi sana.
Simdi omurlerinin sonuna kadar nefret edecekler.
hem sen dayanabiliyor musun onlari gormemeye?

sizi burda zorla tutan yok daha eğlenceli daha pembe konularda gezinebilirsiniz. arkadaşların vakti değil tabi ama sizin kıymetli vaktiniz gitmemiş olur.sizin gibi üyelerin sadist zihinlerinden dökülen hakaretlere, aşağılamalara ihtiyacım yok.ben sadece iyi yürekli insanlardan yardım eli bekliyorum.somut yardım.lafla peynir gemisi yürümüyor.''gel kardeşim sana oda vereyim, falanca yerde de iş verecem sana'' diyecek ya da'' ablacım bizim de eşinden ayrılmış bir abimiz var o da çok sıkıntı yaşadı evlenmeye niyetli sana kol kanat gerer tanıştıralım'' diyecek hayırseveri bekliyorum.ve sizin gibilere inat umutluyum hala .

kınalı yapıncak tarzı bi senaryo gibi geldi........
değilse eğer beni affet......

Cok acımasızca degil mi ama bu?
perisan da olsaniz irtibati koparmasaniz keske.
bu yasananlar gercekse ilerde mutlaka hak verirlerdi sana.
Simdi omurlerinin sonuna kadar nefret edecekler.
hem sen dayanabiliyor musun onlari gormemeye?

dayanmak ne mümkün?cehennem ateşlerinde yanıyorum.

yuhhhhh şimdi gel koca buldum desem gelecek misin yani.......tövbeler tövbesi......
bence sana herşey müstehak

sözümü geri aldım af dilemiyorum....senin kontenjan kaç kişilik merak ettim....

genelde tükürdüğünü yalar mısın?dengeli bir ruh hali sezinlemedim.başka konulara doğru yol al ki bayram arefesinde sinirlerin gerilmesin daha fazla.yalnız vebalimi aldın ,bol iç hesaplaşmalı bir bayram geçirmen dileğiyle.

Çok acımasız yorumlar yapılmış şu mubarek günde. Olmaz diye bişey yok insanın başına herşey gelebilir allah vermesin. Yapıcı olun yıkıcı deyil.

neye yapıcı olalım mağdurenin son isteğinden haberdar mısın????oku canım bakalım.....hala aynı fikirde misin

wowww çok sert.....şimdi sana uyup banlanmak istemiyorum.......hadi canım

evlisin ve hiv virüsü taşıyorsun. buradaki insanların ağabeylerini, tanıdıklarını sana yapacaklarını düşünüyormusun. mantık biraz.

Son düzenleme:
Hep acaba mı deyip üzülmüştüm ama şimdi cok şaşırdım .
Burayi evlilik programlariyla karıştırdın galiba .
Bu arada hala evli degil misin zaten yeni koca bulur muyum derdindesin .

Son düzenleme:
evlisin ve hiv virüsü taşıyorsun. buradaki insanların ağabeylerini, tanıdıklarını sana yapacaklarını düşünüyormusun. mantık biraz.

Bir de hiv vardı degil mi ? Yok artık ya

Son düzenleme:

evliyim ama imam nikahı.üç boş ol'a bakar.kulağa mantıksız geliyor farkındayım ama ama karşı tarafta benle aynı şartlardaysa neden olmasın.yani o da hastalıklı olabilir?evliliklerde denklik çok önemli zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…