çıkmazdayım yardım edin:((((((

Valla bu kadar mide bulandırıcı erkekler olmuş hayatında yine de
evlenmelere doymamışsın.. Helal olsun çok ümitli kadınsın.

Bırak git 4. de çıkar karşına elbet, bundan beter de olmaz heralde ..

arkasında ailesi eşi dostu olanlara yalnız ayakta durmak kolay.bana ille koca bulun demiyorum zaten.kalacak bir yer de olur sabit maaşlı bir iş de olur.hastalığımı ve çocuğumu bahane etmeden yardım edecek insanlardan yardım bekliyorum.

Valla bu kadar mide bulandırıcı erkekler olmuş hayatında yine de
evlenmelere doymamışsın.. Helal olsun çok ümitli kadınsın.

Bırak git 4. de çıkar karşına elbet, bundan beter de olmaz heralde ..

sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben daha otuz bile olmadım.mutlu bir yuva benim hakkım değil mi?bu ezik görme değil de ne?ben de akşam eve gelecek kocamın yolunu gözlemek ona güzel sofralar hazırlamak beraber sahilde çay içmek gibi basit hayaller kuramaz mıyım?başıma ne gelirse gelsin arkamda kapı gibi kocam var demek benim de hakkım değil mi?geriye kalan hayatımı sokaklarda dilenerek ya da etimi satarak geçirmek mi tek alternatiflerim?insan gibi yaşamak tek istediğim başka birşey değil.

Ayyyyy inanamadımmm bu ne böyleee yaaaa.gerçekmi bunlar;;((((

Hakkın elbette.
Ama ben karamsar olurdum tüm erkeklere düşman olurdum yerinde olsam.
Sen hala ümitle yeniden evlilik düşünebiliyorsun güzel.
4. de olur diyorum ben de.

Bu evliliğe devam etmen gerekmiyor.
28 yaşım..

Mutluluk benim için kocadan bağımsız bir şey.
Allah sağlık versin, iş versin çalışır kendime bakarım kocasız da mutlu olurum, et satmak tek seçenek değil.

6 ay tutuyolar sanırım iş bulana kadar bildiğim kadarıyla. İnternette araştır en yakın nerde varsa oraya başvur.

konu gerçek diye düşündüm yorumları okuyana kadar içim parçalandı neyse ki yeni üye ilk mesajmış
yani inşallah kurgudur gerçekten..

Son düzenleme:
Kurguysa bugununuz cok iyi gececek hanimlar. Erol tas hulya kocyigit falan. Baya eglendiniz. Kurgu degilse darda olan insanın karşısına gecip mutlu yuvanizdan eglene eglene dalga gectiginiz insanın hakkina cok fena girdiniz. Gercek olma ihtimalina karsi, kimse yorum yapmayabilirdi. Yardımın yoksa, tesellin yoksa kafani baska konuya cevirebilirdin. Ne bileyim, benim vicdanim hic rahat degil acikcasi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok acımasız yorumlar yapılmış şu mubarek günde. Olmaz diye bişey yok insanın başına herşey gelebilir allah vermesin. Yapıcı olun yıkıcı deyil.

konu gerçek diye düşündüm yorumları okuyana kadar içim parçalandı neyse ki yeni üye ilk mesajmış
yani inşallah kurgudur gerçekten..

arkadaşım sadece eski üyeler mi derdini yazabiliyor?spor olsun diye üye olmadım üye oldum ki derdimi yazayım ve yazdım.bunda garip olan ne?

Dur tahmin edeyim. Sen hulya kocyigit, eşlerin erol taş, nuri alco, coşkun...

küçük dünyanın tek karakterleri türk filmlerinden anlaşılan.keşke bir de film seçseydin mesela ''vurun kahpeye''
yeterince eğlendin mi?peki ya anlattıklarım doğruysa?karmaya inanır mısın?bu güldüğün şeyler bir gün bir şekilde ağlamana neden olursa?o zaman kederinden beslenen canavarların haline gülmesi dileğiyle...

Yuvadaki çocuklarini goruyor musun peki?
kac yasindalar?
ne diyorlar bu duruma?
orda bir aradalar mi?

arkadaşım sadece eski üyeler mi derdini yazabiliyor?spor olsun diye üye olmadım üye oldum ki derdimi yazayım ve yazdım.bunda garip olan ne?

Yani gerçekten insanların vaktini almaktan ne anladığınızı bilmiyorum ama pek çok arkadaşın yazdığı gibi fazlasıyla ucuz bir senaryo olmuş.

Birçok üçüncü sayfa haberini birleştirip yazdığınızı düşünmeden edemedim.

11 yaşında evlendirilen ve o zamandan bu zamana "sürünen" bir insanın karma felsefesinden söz etmesi de iyiymiş.

Yuvadaki çocuklarini goruyor musun peki?
kac yasindalar?
ne diyorlar bu duruma?
orda bir aradalar mi?

ilk çocuğumun akıbetinden hiç haberim yok.karakolun önüne bırakmıştım.şimdi ç.e.k da olduğunu ya da evlatlık verildiğini tahmin ediyorum.ama kesin bir bilgiye ulaşmam imkansız.diğer iki çocuğumu başlarda gidip görüyordum ama bunun daha kötü olduğunu farkettim her defasında ben perişan onlar perişan oluyordu.kurumlar aynı şehirde ama farklı.sağ olduğum ve irtibatı kopartmadığım için evlatlık verilemeyeceklerini söyledi yetkililer.gidip gelmez oldum.ben de artık

Öeh konunun tamamını yeni okudum hiç bir şey sormuyor merak etmiyorum. Selametle
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…