çıkmazdayım yardım edin:((((((

Hiv lisin peki yaşadığın adam onun getirdiği hamile kadın bunlarda mi hivli biliyorlar mi?

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

eşim de hiv taşıyıcısı zaten.zaten ondan bulaşmıştır kesin bana.benden önce tespit edilmiş onunki.ama evlenirken söylememişti.bende çıktıktan sonra söyledi.diğer kadında var mı bilmiyorum ama olmama ihtimali var mı ki?ben hamileyken de çocuğa geçmiş maalesef.bakımını iyi yaparsam uzun yıllar yaşarmış.

gercek olma ihtimali aklinizdan geçmiyor mu bunca acimasiz yorumu yaparken?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Verdigi cevaplara bakarsaniz o ihtimalin ortadan kalktigini kendiniz de goreceksiniz ...ergenin teki gelmis burda kafa bulup bizle bi guzel egleniyor kalkipta susamayiz heralde demi...

bu konu gerçekmi ?

film gibi ..

nasıl kabul ettin

çocuklarımdan ayrı her günü azap dolu.erkeksiz niye yaşamayayım yaşarım tabi ki.belki bir hayırsever hem ilaç masraflarımı karşılar hem hastalığımı sorun etmeden iş verir.ben de küçük bir ev tutarım.çocuklarımı da yanıma alırım.onları okutup adam ederim.ve sonra huzur içinde yumarım gözlerimi...istemez miyim hem de nasıl isterim.ama nerdeeeee?mecburen beni bu hayattan çekip çıkaracak bir babayiğit bekliyorum.kol kanat gerecek bana ve çocuğuma bakacak.yani aşka meşke değil merakım.

Verdigi cevaplara bakarsaniz o ihtimalin ortadan kalktigini kendiniz de goreceksiniz ...ergenin teki gelmis burda kafa bulup bizle bi guzel egleniyor kalkipta susamayiz heralde demi...

ergen mergen deyince içim bi hoş olmuyor değil.ne çocukluğumu yaşadım ne genç kızlığımı.otuzuma varmadan saçlarım ak doldu.kimseye birşey kanıtlamak zorunda değilim ama kendinden utanman için yapacağım bunu.sevgili arkadaşım tel numaranı gönder de telimden resmimi ve nüfus cüzdanımda doğum tarihimi yollayayım sana

bu konu gerçekmi ?

film gibi ..

nasıl kabul ettin

benim duyarlı arkadaşım tüm yazdıklarımı okursan anlarsın niye kabul ettiğimi.çaresizlik.belki dedim burdan bir hayır sever yardım elini uzatır.bana kalacak yer ve iş teklifi gelir.hastalığımı ve çocuğumu da kabul ederek tabi.o olmazsa dedim belki vicdan sahibi insanların bi eşi dostu akrabası da dul ya da boşanmıştır,tekrar evlilik niyeti vardır.bize aracı olurlar.sevap işleyip benim ve çocuğumun hayatında bir ışık olurlar.ama sonuç hüsran.ne bana inandılar, ne ciddiye aldılar ne de üzülüp yardım eli uzattılar.bol bol fırça yedim bugün.ama umudumu kaybetmedim.o eli bekliyorum.

Arkadaş burda birsürü hanım ablalar kardeşlerim sana yol gösterdi şunu yap bunu yapmalısın diye. Şimdiye şu net başından kalkıp yola düşseydin ilk adımı atmış olacaktın ve Allah ın izniyle devamı gelecekti. Hala neyi bekliyorsun madem yol gösterici istedin sana bir sürü yol gösterildi neden birini kullanmıyorsun da burda hala millete cevap için uğraşıyorsun kardeş bana anlat bunu? Gerçek yada sahte olman umrumda bile değil sadece derdinin ne olduğunu anlamaya çalışıyorum şu mübarek günde kul hakkına da girme..

bunun için kadın sığınma evler,kaymakamlar var canım .. kk değil

buraya konu açman koca bulmak içinmi. iyide sen evlisin.
vede hiv taşıyıcısın. kim tavsiye eder seni

Son düzenleme:

Sorularıma cevap yok mu insan evladı ? ha bir soru daha netten bulduğun hayırsevere nasıl güveneceksin bunca şey yaşadıktan sonra? Yüzünü gördüğün adam sana.... neyse....

Bu kadar akıllı hazır cevap bir insansın ama ekmeğini kazanıp o pislik yuvasından uzaklaşacak durumda değilsin öyle mi git işine

Heh iste bende demek iatiyorum bu kadar erkeklerden tekme yemiasin hala onlara guveniyomisun neden kensi ayaklarinin ustunde durmak istemiyosun ve kadin siginma evleri falan

Yahu hala başkasından medet umuyorsun seni kurtarabilecek tek insan var o da yine sensin. elin ayağın tutuyor, çalış, niye illa ki bir adam arıyorsun sana sahip çıksın diye? Ayrıca sana kim niye sahip çıksın? Sadece senin için söylemiyorum yanlış anlama, bu devirde niye el oğlundan medet umalım? Hayırseverlik değil ki senin aradığın sen sığıntı yaşamak istiyorsun?

Once bir abdest al, kalbini temiz tut.
sonra ac ellerini' niyet ettim Allah rizasi icin bu yasimda dorduncu kocayı bulmaya' de.
muhakkak biri daha cikar, iki cocuk da ondan yaparsın.
Sonrasi Allah kerim.
ama sen niyetini saglam al

Once bir abdest al, kalbini temiz tut.
sonra ac ellerini' niyet ettim Allah rizasi icin bu yasimda dorduncu kocayı bulmaya' de.
muhakkak biri daha cikar, iki cocuk da ondan yaparsın.
Sonrasi Allah kerim.
ama sen niyetini saglam al

kısmet diyorsun yani

Sorularıma cevap yok mu insan evladı ? ha bir soru daha netten bulduğun hayırsevere nasıl güveneceksin bunca şey yaşadıktan sonra? Yüzünü gördüğün adam sana.... neyse....

bu nasıl bir üslup?sorguya çeker gibi aradarda yazmışsın.iftar saatine hazırlık yapıyordum o yüzden geç cevap yazdım.yalnız''insan evladı'' ne demek?ya erkeksin ya da maskulen tavırları marifet sanan vahşi bir kadın.

buarada netten birine hemen güvenmek zor tabi ama daha kötü ne gelebilir ki başıma?bu bir riziko.ya batacağım ya çıkacağım.bana kalırsa bu riske değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…