Hiv lisin peki yaşadığın adam onun getirdiği hamile kadın bunlarda mi hivli biliyorlar mi?
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
gercek olma ihtimali aklinizdan geçmiyor mu bunca acimasiz yorumu yaparken?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
4 yasinda ki cocukla seni karsilastirirsak pek bi fark cikmaz zaten o bile senin bu cektiklerine tepki verir . Madem o kadar akillisin burda cevap yetiştirene kadar git polise . Miden nasıl kaldırıyorsa aynı oda da kalmayi . Burda kimse sana care olmaz ancak benim gibi yorum yaparlar . Artı çocukların i ara ilerde sana nefret dolu bakamasinlar yoksa kendi anandan babandan farkın kalmaz . Erkeksi z yaşayamam diyeceğine cocuklarimsiz yaşayamam de .
note3 kadinlar_klubü
Verdigi cevaplara bakarsaniz o ihtimalin ortadan kalktigini kendiniz de goreceksiniz ...ergenin teki gelmis burda kafa bulup bizle bi guzel egleniyor kalkipta susamayiz heralde demi...
bu konu gerçekmi ?
film gibi ..
nasıl kabul ettin
ergen mergen deyince içim bi hoş olmuyor değil.ne çocukluğumu yaşadım ne genç kızlığımı.otuzuma varmadan saçlarım ak doldu.kimseye birşey kanıtlamak zorunda değilim ama kendinden utanman için yapacağım bunu.sevgili arkadaşım tel numaranı gönder de telimden resmimi ve nüfus cüzdanımda doğum tarihimi yollayayım sana
benim duyarlı arkadaşım tüm yazdıklarımı okursan anlarsın niye kabul ettiğimi.çaresizlik.belki dedim burdan bir hayır sever yardım elini uzatır.bana kalacak yer ve iş teklifi gelir.hastalığımı ve çocuğumu da kabul ederek tabi.o olmazsa dedim belki vicdan sahibi insanların bi eşi dostu akrabası da dul ya da boşanmıştır,tekrar evlilik niyeti vardır.bize aracı olurlar.sevap işleyip benim ve çocuğumun hayatında bir ışık olurlar.ama sonuç hüsran.ne bana inandılar, ne ciddiye aldılar ne de üzülüp yardım eli uzattılar.bol bol fırça yedim bugün.ama umudumu kaybetmedim.o eli bekliyorum.
buraya konu açman koca bulmak içinmi. iyide sen evlisin.benim duyarlı arkadaşım tüm yazdıklarımı okursan anlarsın niye kabul ettiğimi.çaresizlik.belki dedim burdan bir hayır sever yardım elini uzatır.bana kalacak yer ve iş teklifi gelir.hastalığımı ve çocuğumu da kabul ederek tabi.o olmazsa dedim belki vicdan sahibi insanların bi eşi dostu akrabası da dul ya da boşanmıştır,tekrar evlilik niyeti vardır.bize aracı olurlar.sevap işleyip benim ve çocuğumun hayatında bir ışık olurlar.ama sonuç hüsran.ne bana inandılar, ne ciddiye aldılar ne de üzülüp yardım eli uzattılar.bol bol fırça yedim bugün.ama umudumu kaybetmedim.o eli bekliyorum.
benim duyarlı arkadaşım tüm yazdıklarımı okursan anlarsın niye kabul ettiğimi.çaresizlik.belki dedim burdan bir hayır sever yardım elini uzatır.bana kalacak yer ve iş teklifi gelir.hastalığımı ve çocuğumu da kabul ederek tabi.o olmazsa dedim belki vicdan sahibi insanların bi eşi dostu akrabası da dul ya da boşanmıştır,tekrar evlilik niyeti vardır.bize aracı olurlar.sevap işleyip benim ve çocuğumun hayatında bir ışık olurlar.ama sonuç hüsran.ne bana inandılar, ne ciddiye aldılar ne de üzülüp yardım eli uzattılar.bol bol fırça yedim bugün.ama umudumu kaybetmedim.o eli bekliyorum.
Arkadaş burda birsürü hanım ablalar kardeşlerim sana yol gösterdi şunu yap bunu yapmalısın diye. Şimdiye şu net başından kalkıp yola düşseydin ilk adımı atmış olacaktın ve Allah ın izniyle devamı gelecekti. Hala neyi bekliyorsun madem yol gösterici istedin sana bir sürü yol gösterildi neden birini kullanmıyorsun da burda hala millete cevap için uğraşıyorsun kardeş bana anlat bunu? Gerçek yada sahte olman umrumda bile değil sadece derdinin ne olduğunu anlamaya çalışıyorum şu mübarek günde kul hakkına da girme..
tapu kadasto dairesini de biliriz ama ordan tapu devri yapma prosedürünü şıp diye bilemeyiz etraftan yol yordam sorarız.ben de sığınma evlerini elbette biliyorum.ama hangi şartlarda kadın kabul ettiklerini bilmiyorum.polise gidersem eşimin de ifadesine başvurular diye endişe ediyorum.bunu yaptığımı öğrenmesi hiç de hayırlı olmaz benim için.
öyle mi anladın yani?erkekle seks için kalmaya meraklı değilim.işim yok,çocuğum var, HİV liyim.sadece sahip çıkması için gereksinim duyuyorum.polise git demesini biliyorsunuz ama burda kaç kişiyi inandırdım da gidip polisi inandırayım.
çok iyi yaKocaya da doymadın daha öylemi seni kütük kafalı sana herşey mübah
Once bir abdest al, kalbini temiz tut.
sonra ac ellerini' niyet ettim Allah rizasi icin bu yasimda dorduncu kocayı bulmaya' de.
muhakkak biri daha cikar, iki cocuk da ondan yaparsın.
Sonrasi Allah kerim.
ama sen niyetini saglam al
çok iyi yatam da bu geçti içimden
Sorularıma cevap yok mu insan evladı ?ha bir soru daha netten bulduğun hayırsevere nasıl güveneceksin bunca şey yaşadıktan sonra? Yüzünü gördüğün adam sana.... neyse....
bu nasıl bir üslup?sorguya çeker gibi aradarda yazmışsın.iftar saatine hazırlık yapıyordum o yüzden geç cevap yazdım.yalnız''insan evladı'' ne demek?ya erkeksin ya da maskulen tavırları marifet sanan vahşi bir kadın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?