Çıkmazdayım.

Merhabalar;
Sizin adınıza gerçekten çok üzüldüm.Zira sizi yetiştiren babanızın sizi tanıması ve güvenmesi gerekirdi diye düşünüyorum.
Ayrıca o şikayet eden insanlarada babanız gayet iyi bir şekilde lafı ağızlarına tıkayabilirdi.
Çocuk değilsiniz ki siz.Aklı başında yetişkinsiniz.
Ya şu dedikodu yapanların ağzına WC terliğiyle vurasım geliyor.

İyi yürekli arkadaşım benim çok üzüldüm çok
Elalem ne der düşüncesinden bir sıyrılamadık toplum olarak.
Baban çok ağır laflar etmiş.Keşke o dedikoduculara sanane be kardeşim diyebilseydi.

sanırım biraz dedikoducu bir ortamda yaşıyorsunuz
baban da seni vicdan azabına sürüklemek istiyor
ilaçlarını atması, damgalandın demesi bunu gösteriyor
erkek arkadaşına anlat hiç değilse ailesini alsın gelsin bir söz yapılsın iş ciddiye binsin

Canımmmm

Çok kötü olmuş inanılmaz üzüldüm senin adına. Tüm sayfaları okuyamadım, söylediysen de gözümden kaçtı dolayısıyla. Bunu söyleyenler ne şekilde anlatmış ki bu kadar sinirlenmiş? Tamam çoğumuzun babası hayatında biri olduğunu öğrenince aferin kızıma demiyor ama söylediklerine bakılırsa birileri abartarak anlatmış sanki.

Benim babam da aşırı tepki vermişti eski nişanlımı öğrendiğinde. Ki bizimkine millet de söylemedi, annem söyledi çünkü biri beni istemeye gelecekti. Gelmesinler diye söylemişti annem.

Kaldı ki ben neredeyse evden çıkmıyorum, değil yanlış bir şey yapmak doğru düzgün görüşemediğimi falan da çok iyi biliyor aslında.
Ona rağmen öyle bir laf etti ki, üzüntüden bir anda ayağımdaki sinirler harap oldu ve sapasağlam oturduğum koltuktan yarım saat sonra ayağımın üzerine basamaz halde kalktım. Daha doğrusu kalkamadım yere düştüm.
Acile giderken s*ayım ayağına, gebersin dediğini ama işlerin ciddi olduğunu öğrenince de tüm gece uyumayıp annemi şu kızı kontrol et diye yanıma gönderdiğini hiç unutmuyorum.

Unuttum mu? Hayır. Affettim mi? Asla...

Nefret ediyorum hastalıklarını kullanmalarından falan ya. Ya sana da benim gibi bir şey olsa ne olacak?

İnşallah.Tek temennim atanabilmek.:2:

Sen gönlünü ferah tut kuzum baban sakinleşecek ve anlayışla karşılayacak oturup konuşacaksınız ve sen anlatacaksın olanları o zaman hak verecek sana ben buna inanıyorum sende inan lütfen

İnşallah Nilcim.Ve umarım sen bunları hiç yaşamazsın.

İnşallah Nilcim.Ve umarım sen bunları hiç yaşamazsın.

Annemi de yakamam.Üzülmesini hiç istemem.Bana saysın,sövsün.Ama ona bi laf etti mi kaldıramıyorum.

Kuzum nasip gerçekten inşallah hiç bir zaman üzülmeyelim sorunlar çıkmasın gönül hep ister Rabbim nasip etsin öncelikle herşeyin hayırlısıBende söylemezdim annemi kesinlikle çok iyi bir davranış inşallah çözülecek ben inanıyorum

Amin Nilim inşallah.

Allah bildiği gibi yapsın o işgüzarları. Başörtüyle abdestle namazla ne ilgisi var acaba..

Bilmem.Kına yaksın sınav öncesi mahvetti beni.

yok artık kaç yaşında kızsın üniversite bitirmişsin. şuan babanı ve arkadaşlarını kınadım. nasıl bir tabir o öyle. şimdi görücü usulu evlenen mi var kızlar ortaokulda başlıyo elele kolkola gezmeye. :44:

Babam kendince haklıdır,ona bir şey diyemiyorum ama arkadaşları böyle bir zamanda ne niyetle söyledi aklım onu almıyor.

canım benım
çok üzüldüm yaşadıklarına
internetimde sorun var, bağlantı kesiliyor sürekli cevap yazmaya çalıştım sürekli olmadı
ilk 3-4 sayfayı okudum
aklıma tek gelen bayramda ailesinin gelip sizinkilerle tanışması
zaten bu süreç yaşanacaktı, çok uzatmayın bence
babanın eminim siniri birkaç güze geçecek, tabi gelsin damat adayımız tanışalım diyecek kadar geçmeyecek siniri ama ilaçlarını almaya başlar inşallah
bayramda gelsinler tanışsınlar, askere gitsin sonra
zaten inşallah seninde o gelene kadar atanma işin olur. sonrasında tekrar görüşmeye söz nişan olayı için gelirler yarıyıl tatilinde
direk nişan için gelmeyeceklerdi, mutlaka tanışacaklardı, bu bayram olsun o zamanda
baban kötü insanlar olmadığını, niyetlerinin ciddi olduğunu anlar bu görüşmeyle

babana da kızma, her baba kız evladını kimseye layık görmez, dizinin dibinde ister, ama sonra kabullenıyorlar işte.
bu durum hayırlı işinizin başlangıcı olur inşallah.

Yok canım,kızmıyorum ama çok ağır laflar ediyor işte...Evet,yaşanacaktı ama zamanı çok ters oldu. Biz her şeyi rayına oturtup açılırız diyorduk ama kul kurarken kader gülmüş meğer... Bakalım ne olacak bundan sonrası,her şerde bir hayır vardır,biz göremiyoruz ama muhakkak bunda da hayırlı bir şey var.

Çok ağır konuşmuş gerçekten :S
Üzüldüm senin için..
Bu durumda aileler tanışsa, sevgilin sözlenip gitse askere sanırım daha iyi olur.
Gizlice devam etmen zor bence artık.

Çok ağır konuşmuş gerçekten :S
Üzüldüm senin için..
Bu durumda aileler tanışsa, sevgilin sözlenip gitse askere sanırım daha iyi olur.
Gizlice devam etmen zor bence artık.

Çok zor bir durum evet...Bilmiyorum ne diyecek bu akşam.

Erkeğin dedikodu yapanı bana göre tehlikelidir..

Bu dedikodu da değil ya,bu başka bir şey...

Aynen.Sınava 10 gün kala söyledi,kim söylediyse iyi zaman seçti.Hayırlısı diyorum.Bakalım ne olacak.

çok ağır laflar etmiş bir baba evladına nasıl bunları söyler
ne kadar kızgın olursa olsun bunları söylememeliydi
çok üzüldüm keşke konuşma imkanınız olsa güzelce anlatsanız ama dinlemez kesin
annenizin bir şekilde arabulucuk yapması lazım ona da kızmıyordur umarım genelde hep anneler işitir azarı

Sinirine veriyorum,sinirlenince ne dediğini bilmiyor çünkü.Alışkınım diyebilirim. Yok ona bir şey demedi zaten,annem bildiği halde bilmiyordu annem dedim,sırf ona yüklenmesin diye.Sinirinin geçmesini bekleyeceğim.

Canım ben şaşırmadım babanın tavırlarına. Sorun senin bir erkek arkadaşının olması değil, sorun bunu babanın kimbilir başkalarından nasıl duyduğudur, düşünsene bu durumu. Sizi el ele görenler kimbilir babana neler demiştir, eğer baban bu olayı bilseydi iyi de onlar sözlü evlenecekler diyebilirdi. Ama onun hiçbir şeyden haberi yokmuş, nasıl utanmış, gururu nasıl incinmiş. Biran önce babanın yanına git ellerini öp, hata olduğunu söyle, evleneceğiz biz de. Onun gönlünü al ve ilaçlarını içirt. Emin ol babanın hayatı daha önemli...

İşte sıkıntı o zaten.Ne ekleyip anlattıkları.Kaldı ki biz el ele,kol kola hiç gezmedik burada,normal iki arkadaş gibi dolaştık.Bu akşam muhakkak konuşur benimle bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…