Çıkmazdayım.

Bu millet neyin pesinde yaa once kendilerine baksinlar onlarami dusmus hayret bisey!!!
Hem sevgilinin adini soyadini nereden biliyorlar ne demisler ki baban bu kadar tepki gosterdi...kizini biriyle gorduk sarmas dolasti falan mi uyuz oluyorum soyle insanlara...

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Valla bilmiyorum Depresifim.Düşünüyorum,düşünüyorum.Iııh,çıkar yolunu bulamıyorum.Gelmişim 23 yaşına,ne geçti eline söyledi de,zaten söyleyecektim ben.Ramazan üstü huzur falan kalmadı.

Çalışamadım sabahtan beri.Kafam kazan gibi.

Linkam yapma nolur. Çok ağır konuşuyor baban ama duymazdan gel ne diyeyim bilemedim ki. Sinirleri yatışsın sonra konuşursunuz. Baba işte değiştiremiyoruz. Annen evlenmek istiyorlar falan dese babana? Sen söylesen yine kızacak büyük ihtimalle ama bakalım annene ne diyecek.

Baban başkasından duyduğu için böyle çok sert bir tepki vermiş sanırım. Nasıl ki anneler oğullarını paylaşamıyor baabalar da kızlarını.. söylediği laflar çok sert olmuş. Sen babana tatlı tatlı başını öne eğecek birşey yapmadım diye anlat. Elbet bu da geçer sınava odaklan. Eğer babanı ikna edebilirsen de sevgilinle tanıştır ciddi olduğunuzu bilsin içi rahat eder diye düşünüyorum. Babalar kızlarına ne kadar kızsa da elbet affeder üzülme...

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

bi kız cocugu için helede kötü bişey yapmamış bi kız cocugu için söyledigi laflara bak...
herşey yoluna girdi düzeldi. senin yüzüne nasıl bakıcak acaba

Bilmem.O da haklı kendince...

Göremezler ki,zaten ya yemek yedik ya çay kahve içtik.El ele bile gezmedik,gören olur diye.Arkadaş gibi dolaştık.

Konuşmam ben zaten.Beklerim.Akşama da ayrı sövüp sayar zaten.Hayırlısı.

Orası öyle,sinirine veriyorum ben de ama bu kadarı da ağır...Geçecek elbette,sadece sabır ve zaman.

edicem canım sana böyle konuşmasının sebebi bana göre arkadaşlarından duyması ve o an onlara verecek cevabı olmadıgı için tükürdügüm erkeklik gururuna dokunmasıdır..

Çok fazla takma kafana,geçecektir.

Baban o kadar hakaretler ederken annen ne yapıyor?

Ciddiyim annenle konuş sen, yumuşatsın babanı...

Üzüldüm, sınav üstü moralin alt üst oldu, o ispiyoncuyu bulup suratına tükürmek lazım...

Son düzenleme:
Baban o kadar hakaretler ederken annen ne yapıyor?

Ciddiyim annenle konuş sen, yumuşatsın babanı...

Üzüldüm, sınav üstü moralin alt üst oldu, o ispiyoncuyu bulup suratına tükürmek lazım...

Öyle konuşur ki babam,ağzını açamazsın.Susuyor.Çünkü laf ona da dokunuyor,ne biçim çocuğum var deyince. Allah kahretsin onu,kına yollamak lazım.

çok kötü olmuş..söyleyen daha neler ekleyip söyledi acaba ((((((( sakın onun arkadaşlarından biri olmasın..bence en güzeli ne duydu ise duydu artık..sen kendin yada annen bir şekilde bunun masum bir arkadaşlık olduğunu,söylenen her ne ise doğru olmadığını söyle...erkek arkadaşında ciddi ise..en azından bir ön görüşme yaptırarak niyetini belli etsin

Evet,çok kötü.Bilmiyorum neler ekleyebildi ama gözünü döndürmeyi başarmış.Bakalım,olayın seyrine göre karar vereceğiz.

aile etrafında ileri görüşlü bu tür şeylerin normal olduğuna inan bir büyük varsa ondanda yardım isteyin..daha fazla büyümeden olaylar..aynı filmlerdeki gibi ...ve ne acıdır ki hala bir çok insanın başına geliyor bunlar...kesin ya onu kıskanan bir arkadaşı söylemiştirr....yada sende gözü olan biri

Off konuşmuştuk bu konuyu zaten uzatmadan söyleyecektin canım nasıl üzüldüm şimdi o laf taşıyan dedikoducu pislikler bir dönüp kendilerine baksınlar sevmek görüşmek suç mu kafam çalışmıyor o kadar üzüldüm ki canım istemeye gelseler direk daha mı fena olur zaten ciddiyiz ve istemeye geleceklerdi ben beklettim desen İnkar etseydin kim görmüş gelsin söylesin orada niye madem kötü bir şeymiş gelip uyarmamışlar deseydin Babama çok haber geldi bizimle ilgili ama bazılarına inanmadım ben bile babama gören gelir söyler bunlar da en yakınlarımız amcam falandı madem yanlış gelsinler ben kimleymişim falan görelim dedim hep gerçekten olsa da inkar ettim babam güveniyorum dedi aslında içim yanıyor yalan söylediğim için ama bunu ben söylemeliyim sadece babama inan babama şimdi söylemeyi düşünüyorum sankiKafanı yere eğme kime ne sen yanlış bir şey yapmadın o konuşanlar kendi fikirlerinin pisliğinden konuşurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…