Çıkmazdayım.

Bilmem.Sanki bu durumda yapılacak en son iş gibi geliyor bana söz falan yapmak.Zoraki,apar topar.Beklemekten yanayım ben ama onun tepkisi ne olacak bilemiyorum.

Şimdi çıkmam gerekiyor.Bir deneme çözeyim bari.

Döndüğümde yazan olursa tek tek cevaplarım.Desteğinize teşekkürler.

Bilmem.Sanki bu durumda yapılacak en son iş gibi geliyor bana söz falan yapmak.Zoraki,apar topar.Beklemekten yanayım ben ama onun tepkisi ne olacak bilemiyorum.

Biraz bekleyin kuzum ama sevdiğinden vazgeçme sakın baban sakinleşecektir şuan yanlış aktarmaları zoruna gitti baba olarak kaldıramadı kim bilir nasıl konuştular bu insanlardan nefret ediyoruminkar et demiştim ama düşündüm de bu durumda inkar edilemezdi tanıyor musun dediğinde hayır desen yalan söylemiş olacaksın yarın nasıl çıkarırdın karşısına Beynim durdu ya

gizli sürdür
babanın siniri geçer merak etme

İnşallah canım.

Yok,inkar edemem.Lisede yakalandığımda her şeyi biliyordu,ben sadece teyit etmiştim. Hayırlısı böyleymiş diyorum.

Bende erkek arkadasimla babama yakalandim. her aksam bisiklet surmeye cikiyorduk gecen sene bu dönemler. bi aksam babam geldi eliyle koymus gibi buldu beni. gerisi belli. telefonum alindi. hakaretler. bagris cagris. bağıra cagira ogrendi adini soyadi babasinin adini meslegini herseyini. aylarca bi lokma yemek bi lokma su sabaha kadar aglaya aglaya oturdum. sonra universiteyi kazandim gittim. cok sukur allaha. simdi hala devam ediyor ve babam abim dedem herkes biliyor. kabullenmek zorunda kaldilar. ama evde olsaydim? o zaman belki baskiyla ayiracakti. temennim evden bi an önce ayrilmaniz. bu cile baska turlu bitmiyor.

Yok,inkar edemem.Lisede yakalandığımda her şeyi biliyordu,ben sadece teyit etmiştim. Hayırlısı böyleymiş diyorum.

Sen gönlünü ferah tut kuzum baban sakinleşecek ve anlayışla karşılayacak oturup konuşacaksınız ve sen anlatacaksın olanları o zaman hak verecek sana ben buna inanıyorum sende inan lütfen

Ne kadar kötü insanlar var,yani böyle anlatıp ellerine ne geçti bide abdesti namazı katmanlari işte bu olay sanırım babanı sinirlendirdi sonuçta ne dedilerse günah modunda herşey
Aman unutulurda cok ayıp kazık kadar adamların dedikodu yapması hemde genç bir kız hakkında herkesin evladı var ne gururla anlatılarsa artık. .inşallah sınavın cook iyi geçer ve sen atanırsin.

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Annem aradı az evvel.Konuştular.Annem uzattı telefonu,ben de dinledim.

''Ne ahlaksız,ne terbiyesiz,ne şerefsiz çocuk yetiştirmişiz.Bu kız o...pu olacak.'' dedi.Defalarca...

Off bunlar nasıl sözler kızgınlığından söylüyor canım benim sakin bu laflar için kendini yıpratma şuan çok sinirli o yüzdenanneni söylememen çok iyi olmuş bende yakalansam sadece kendi üzerime alırdım

Cuuuusss resmen ya hangi devirdeyiz allah sabir versin babanda baya geride kalmis hani kizma bana ama bu nedir ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok üzüldüm .
Bunu babanıza bu şekilde söyleyenlere hiç sözüm yok zaten
Şu an verilebilecek en büyük tavsiye sanırım sükünetini koruyup bu son günlerini her şeyi kenara bırakıp değerlendirmek .
Allah sabır versin .
İnşallah ilişkiniz evlilikle neticelenir de hepsinin ağzını kapatırsınız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…