- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
Off konuşmuştuk bu konuyu zaten uzatmadan söyleyecektin canım nasıl üzüldüm şimdi o laf taşıyan dedikoducu pislikler bir dönüp kendilerine baksınlar sevmek görüşmek suç mu kafam çalışmıyor o kadar üzüldüm ki canım istemeye gelseler direk daha mı fena olur zaten ciddiyiz ve istemeye geleceklerdi ben beklettim desenİnkar etseydin kim görmüş gelsin söylesin orada niye madem kötü bir şeymiş gelip uyarmamışlar deseydin Babama çok haber geldi bizimle ilgili ama bazılarına inanmadım ben bile babama gören gelir söyler bunlar da en yakınlarımız amcam falandı madem yanlış gelsinler ben kimleymişim falan görelim dedim hep gerçekten olsa da inkar ettim babam güveniyorum dedi aslında içim yanıyor yalan söylediğim için ama bunu ben söylemeliyim sadece babama inan babama şimdi söylemeyi düşünüyorum sanki Kafanı yere eğme kime ne sen yanlış bir şey yapmadın o konuşanlar kendi fikirlerinin pisliğinden konuşurlar
seni cidden tanıyan beri işte. kimler bilio bir gözden geçirYa sevgilim burada olsa tamam.Burada da değil.3 kez geldi.Nasıl oluyor,aklım almıyor.
kıskanc arkadaşın falan varmı etrafında.
seni cidden tanıyan beri işte. kimler bilio bir gözden geçir
Yok ya,kimseyle görüştüğüm yok doğru düzgün.
cok merak ettim söylüyen kişiyi.
gider küpe takardın kulagına. saolasın diye
enteresan ozaman! :18:Kimse gelmiyor ki aklıma...
Bilmem.Sanki bu durumda yapılacak en son iş gibi geliyor bana söz falan yapmak.Zoraki,apar topar.Beklemekten yanayım ben ama onun tepkisi ne olacak bilemiyorum.
gizli sürdür
babanın siniri geçer merak etme
Biraz bekleyin kuzum ama sevdiğinden vazgeçme sakın baban sakinleşecektir şuan yanlış aktarmaları zoruna gitti baba olarak kaldıramadı kim bilir nasıl konuştular bu insanlardan nefret ediyoruminkar et demiştim ama düşündüm de bu durumda inkar edilemezdi tanıyor musun dediğinde hayır desen yalan söylemiş olacaksın yarın nasıl çıkarırdın karşısına Beynim durdu ya
Yok,inkar edemem.Lisede yakalandığımda her şeyi biliyordu,ben sadece teyit etmiştim.Hayırlısı böyleymiş diyorum.
Bilmem.O da haklı kendince...
Göremezler ki,zaten ya yemek yedik ya çay kahve içtik.El ele bile gezmedik,gören olur diye.Arkadaş gibi dolaştık.
Yani bunda ne varda hemen yetistiriyorlar yasadiginiz yer kucuk bi yer mi boyle herkes ic ice hemen her gordugunu soyleen vs.
"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."
Annem aradı az evvel.Konuştular.Annem uzattı telefonu,ben de dinledim.
''Ne ahlaksız,ne terbiyesiz,ne şerefsiz çocuk yetiştirmişiz.Bu kız o...pu olacak.'' dedi.Defalarca...
Bilmiyorum ki Shannacım.Olursa biri bana söyle demişti,ben de askerliğin geçmesini bekliyordum işte.
Ona kalsa o kıştan gelecekti.Ben askerlik falan çıksın aradan istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?