cikmazdayim :(

İlk ilişki diyip çok fazla anlam yükleyen de oluyor.. ilk ilişki olunca taşları yerine oturtamayip biraz ilişkiyi boşa harcayan da.. ama bir önemi yok çünkü kimse kimseye yazık etmiyor.. haksizlik et etme.. duygu isi mantiksiz olabilir.. hayat devam ediyor.. duygulariniz o kadarmış belki şimdi daha yoğun.. belki yakında püf diye bitecek.. zamana bırakın..[/QUE
yazık ettim gibi geliyor bazen onada da kendime de :(

İlk ilişki diyip çok fazla anlam yükleyen de oluyor.. ilk ilişki olunca taşları yerine oturtamayip biraz ilişkiyi boşa harcayan da.. ama bir önemi yok çünkü kimse kimseye yazık etmiyor.. haksizlik et etme.. duygu isi mantiksiz olabilir.. hayat devam ediyor.. duygulariniz o kadarmış belki şimdi daha yoğun.. belki yakında püf diye bitecek.. zamana bırakın..
Bazen ona da kendime de yazık ettim gibi geliyor. Zaman geçti o kadar çözemedim ben. Kendime de kızıyorum koca insan duygusunu nasıl bilemez . Ben bilemiyorum

Belki siz bitirince o kabullenip size israr etmediginden akliniza takiliyordur.olmayacak bir is ki bitirmissiniz.artik unutun gitsin.baska bir iliski de dusunmeyin.onu unutmak icin baska iliskiye baslamak sizi yanlisa goturur.zmana birakin karsiniza dogru kisi ciksin
Uzun süredir atlatamamin sebebi sevgi olmayabilir takıntı olabilir mi ? Ailemin haklılık payı var mıdır ? Memleket den dolayi istememeleri. Ben objektif mi bakmıyorum ki

Uzun süredir atlatamamin sebebi sevgi olmayabilir takıntı olabilir mi ? Ailemin haklılık payı var mıdır ? Memleket den dolayi istememeleri. Ben objektif mi bakmıyorum ki
Sevgi mi takinti mi bilemiyorum ama sadece memleket dolasiyla istemedilerse hakli olmayabilirler.belki iyi bir aileydi ayni memleket olunca iyi birine denk gelebilecegini kim bilebilir

İlk önce kendini suçlamayı bırakman lazım. Kendi kendine düşünüp kendini harap ediyorsun.Karşındaki insan senin için böyle düşünüyor mu bence seni hiçte düşünmüyor.Erkekler zaten daha kolay atlattıkları için hayatlarına devam edebildikleri için bence aklına bile gelmiyorsun. Karşındaki kişi seni değerli görmüş olsaydı bence ayrılmayı veya görüşmemeyi itiraz etmesi gerekirdi. 7 ay geçti diyorsunuz illa ki bir irtibat kurardı . Sonuçta telefon numaranızı biliyor. Açıkçası siz böyle kendinizi suçlayarak kendinize güzel şeylere fırsat vermiyorsunuz fakat karşınızdaki o insan şuan biriyle mutlu bile olabilir . Hatta sizin için iyi ki ayrıldık bile diyor olabilir. İlişkinizin karşılıklı olarak bittiğini kabullenin . Sürekli benim yüzümden diyerek vicdan azabı çekmenizin bir anlamı yok ama size zararı var. Emin olun bu ne ailenizin ne sizin suçunuz ayrılmayı kabullenen karşınızdaki insana biraz suç yükleyin. Size tamam diyebilmiş.

İlk önce kendini suçlamayı bırakman lazım. Kendi kendine düşünüp kendini harap ediyorsun.Karşındaki insan senin için böyle düşünüyor mu bence seni hiçte düşünmüyor.Erkekler zaten daha kolay atlattıkları için hayatlarına devam edebildikleri için bence aklına bile gelmiyorsun. Karşındaki kişi seni değerli görmüş olsaydı bence ayrılmayı veya görüşmemeyi itiraz etmesi gerekirdi. 7 ay geçti diyorsunuz illa ki bir irtibat kurardı . Sonuçta telefon numaranızı biliyor. Açıkçası siz böyle kendinizi suçlayarak kendinize güzel şeylere fırsat vermiyorsunuz fakat karşınızdaki o insan şuan biriyle mutlu bile olabilir . Hatta sizin için iyi ki ayrıldık bile diyor olabilir. İlişkinizin karşılıklı olarak bittiğini kabullenin . Sürekli benim yüzümden diyerek vicdan azabı çekmenizin bir anlamı yok ama size zararı var. Emin olun bu ne ailenizin ne sizin suçunuz ayrılmayı kabullenen karşınızdaki insana biraz suç yükleyin. Size tamam diyebilmiş.
Başka hiç bir durumumu göremiyorum sadece watsap durumunu görebiliyorum. Orda durumunda yazdığı sözden dolayı hayatında biri olmadığını beni bekleyerek hayal kırıklığı yasadigina dair bir anlam çıkardım. Belki üstüme aliniyirumfur ama bana öyle geldi. Ayrılırken ben sadece ailem karşı çıkıyor demedim kendi duygularimim emin olmadığımı söyleyerek ayrıldım da üç ay sevemefi ise bir buçuk iki yildirda tanıyor evliliği kafasında oturtamadiysa seveme di ise hiç sevmez diye düşünüp ugrasmsdi. Yoksa tek ailem istemiyor desem ugrasirdi . Çünkü ailemle ilgili sıkıntıyı anlayınca ben komusacwm ikna ederiz diye destek oluyo bana. Ayrılırken duyguları da söyleyince kızgınlık ve hayal kırıklığı ile ugrasmsdi. Yoksa arardi diye düşünüyordum. Yine ben sebep oldum hatalı bnm

Merhabalar. Ben yaklaşık yedi ay önce sevgilimden ayrıldım. Sevgilim ile üç ay görüştük farklı şehirlerde olduğumuz için yüz yüze ilişkimiz süresince iki defa genelde de telefon ile gorusuyorduk. Sevgili olmadan önce bir yıl aynı ortamda çalıştık sonra o başka şehire tayini çıktı sonra görüşmeye başladık. Benim başlarda duygularım olmasına rağmen hatta aynı ortamda platonik olarak hislerim olmasına rağmen yüz yüze az goruatugumuzden mi yoksa ilk defa duygusal birseyler yasadigimdann mi bilmiyorum kafam karıştı , duygularımı anlamlandiramadim. Sonra ailem tepki verdi ikna edemedim. Kafam da karışıkti , bitirmek zorunda kaldım. Ayrılan taraf ben olduğum halde 7 ay boyunca hep doğru mu karar verdim diye düşündüm. Kendime kızdım . Koca insandim , sevip sevmedigimi nasıl anlayamazdim. Bazen diyordum onu seviyordum çünkü kaç aydır onu unutamiyirdum yerine kimseyi koyabilirsiniz, bazende diyordum onu sevmiyorsun çünkü bu kadar kolay pes edilnzdi duygunu sorgulamazdin. Ailemle çok kötü oldum ,onlara çok kırıldım izin vermedikleri için. Ama ailemi suclamamam gerekiyordu tek neden ailem değildi ben de duygularımı anlayamiyirdum . Kendimle celisiyurdum bu durumda. Yedi aydır onun yerine kimseyi koyamadim. Kendime kızdım aileme kızdım içime kapandim. Sizce napmaliyim hayatima yeni birini alayım mi ? Unutmam kolaylaşır mi ? Bu yaşadığım duygusal karmasanin nedeni ne olabilir ? Duygularımı nasıl anlayabilirom ?
ilk unutulmazmış ya o olmuş boşuna takılı kalma boşver amannn

Back
X