Merhabalar. Ben yaklaşık yedi ay önce sevgilimden ayrıldım. Sevgilim ile üç ay görüştük farklı şehirlerde olduğumuz için yüz yüze ilişkimiz süresince iki defa genelde de telefon ile gorusuyorduk. Sevgili olmadan önce bir yıl aynı ortamda çalıştık sonra o başka şehire tayini çıktı sonra görüşmeye başladık. Benim başlarda duygularım olmasına rağmen hatta aynı ortamda platonik olarak hislerim olmasına rağmen yüz yüze az goruatugumuzden mi yoksa ilk defa duygusal birseyler yasadigimdann mi bilmiyorum kafam karıştı , duygularımı anlamlandiramadim. Sonra ailem tepki verdi ikna edemedim. Kafam da karışıkti , bitirmek zorunda kaldım. Ayrılan taraf ben olduğum halde 7 ay boyunca hep doğru mu karar verdim diye düşündüm. Kendime kızdım . Koca insandim , sevip sevmedigimi nasıl anlayamazdim. Bazen diyordum onu seviyordum çünkü kaç aydır onu unutamiyirdum yerine kimseyi koyabilirsiniz, bazende diyordum onu sevmiyorsun çünkü bu kadar kolay pes edilnzdi duygunu sorgulamazdin. Ailemle çok kötü oldum ,onlara çok kırıldım izin vermedikleri için. Ama ailemi suclamamam gerekiyordu tek neden ailem değildi ben de duygularımı anlayamiyirdum . Kendimle celisiyurdum bu durumda. Yedi aydır onun yerine kimseyi koyamadim. Kendime kızdım aileme kızdım içime kapandim. Sizce napmaliyim hayatima yeni birini alayım mi ? Unutmam kolaylaşır mi ? Bu yaşadığım duygusal karmasanin nedeni ne olabilir ? Duygularımı nasıl anlayabilirom ?