- 14 Ekim 2015
- 122
- 20
- 13
- 35
- Konu Sahibi LeylaileMecnun123
-
8 yıldır stres altında olamam sanırım :) Evliyimtestleri vs yaptırdı iseniz strestendir
evlenme sevgili iş bulma gibi bir stresiniz var mı
Elma sirkesini 1 ay kadar kullandım bir değişi görmeyince bıraktımCukurlariniz asiri degil cok dert etmeyin bir cogumuzda var olabilir bobreklere karacogere baktirdinizmi?
Ve dogal elma sirkesiyle surekli silin yuzunuz ama markette satilanlardan degil elma sirkesi ayni orada maden suyu kullanin ciltteki yag dengesine iyi gelir hemde minarellerle takviye yapmis olursunuz insaAllah
Sonra fondoten pudra surmeyon gercekten yuzunuzu derinlemesine temizleyin sivilce karsini urunler ver garnier safve temiz var makyaj ve yuz temizleme ikisi bir arada
Ayrica bol su icin su temizleyicisir yuze bir duruluk geliyor icenlerde bilir
benim cildimde cok kotuydu hala izlerim var alnimda.bebek gibi cildim yirmiden sonra mayin tarlasina dondu.dr gec ergenlik dedi.bence sebep stresti.otuzdan sonra geciyorBen temizliyorum da nemlendiriyorum da şimdi yeni ppeling nemlendirici aldım hatta kendi kafamdanda bir rutin oluşturdum ama surat aynı surat hormonlarımda sıkıntı yok karaciğerimde yok roaacutan kullandım bu cildimin benle derdi ne anlamıyorum. bazen benimde imtihanım bu herhalde diyip umursamıyorum
sizin dediğiniz hapı 3 kez kullandım ben 2 yıl aralıklarla tek çarem yüz nakli sanırım artıkarkadaşımında böyleydi.
özel cilt doktoruna gitti..
6 aylık bir program uygulandı. krem falan değil hap ile..
6 ay sonra bebek gibi cildi oldu
özel de cildiyeye gidebilirsiniz
2 kez kullandım. Yenilediarkadaşımında böyleydi.
özel cilt doktoruna gitti..
6 aylık bir program uygulandı. krem falan değil hap ile..
6 ay sonra bebek gibi cildi oldu
özel de cildiyeye gidebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?