- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
- Konu Sahibi LeylaileMecnun123
-
kızarmaz. sil yıka. yada baktın turuncu kaldı alkolle sil.Batikon mantıklı mikropları yok eder ama yüz için uygun mu?
Suratım böyle kalmasın yıkanınca hemen geçiyor mu :)
Ben de son zamanlar da yedier markası elma sirkesi doğal gül suyu ve maden suyu karışımını sabah ve akşamları karıştırarak kullanıyorum. baya faydasını görmeye başladım. tavsiye ederim.
Ergenliğe girdim gireli bir türlü pürüzsüz cilde sahip olamadım. Zaten artık mümkün değil o belediye çukurlarıyla.
2 yıl arayla 7 aylık roaccutane kullandım olmadı. Binbir çeşit krem kullandım olmadı.
24 yaşındayım, ergen gibi hala yüzümde bitmek bilmiyor. Psikolojimi, sosyal hayatımı çok kötü etkiliyor. Fondtensiz işe gidemez oldum. Kullanma dediler, onu da denedim hiçbir değişme olmadı.
Belki bir çareniz vardır, verecek bir akıl..
Eki Görüntüle 1837774 Eki Görüntüle 1837775 Eki Görüntüle 1837776 Eki Görüntüle 1837777
Ergenliğe girdim gireli bir türlü pürüzsüz cilde sahip olamadım. Zaten artık mümkün değil o belediye çukurlarıyla.
2 yıl arayla 7 aylık roaccutane kullandım olmadı. Binbir çeşit krem kullandım olmadı.
24 yaşındayım, ergen gibi hala yüzümde bitmek bilmiyor. Psikolojimi, sosyal hayatımı çok kötü etkiliyor. Fondtensiz işe gidemez oldum. Kullanma dediler, onu da denedim hiçbir değişme olmadı.
Eki Görüntüle 1837774 Eki Görüntüle 1837775 Eki Görüntüle 1837776 Eki Görüntüle 1837777
Lr faso fiso gibi geliyor bana dermarollerıda aktif sivilce olanlara yapmıyorlar içerisindeki iltihap dağılmasın diye şu paylaştığımı almayı düşündüm ama yeterli yorum yok acaba kullanan varmıdır burdalr ürünlerini çok övüyorlar birde dermaroller yaptırmayı düşündünüz mü araştırın isterseniz 29 yaşındayım hala sivilceden kurtulamadım yukarılardan aşağıya indi çene tarafımda çıkıyor benimde ve gözeneklerim çok var ...
lr ürünlerini çok övüyorlar birde dermaroller yaptırmayı düşündünüz mü araştırın isterseniz 29 yaşındayım hala sivilceden kurtulamadım yukarılardan aşağıya indi çene tarafımda çıkıyor benimde ve gözeneklerim çok var ...
hangi ilaçları kullandın şimdiye kadar ?kızlar allah aşkına şu cildinizden mi nefret ediyosunuz... benim cildime sahip olsaydınız ne yapardınız acaba.. emin olun ki cildiniz sizin düşündüğünüz gibi kötü değil. bir de benimkine bakın...
hangi ilaçları kullandın şimdiye kadar ?
Ben şuan doğum kontrol kullanıyorum ikinci ayım. Hormon testlerini yaptır ama seninki roaccutanesız geçmez gibi geldi banamonodoks,azitro gibi antibiyotikler. en son gittiğimde doktor malum r... adlı ilacı verecekti ama ben istemedim. Testosteron hormonumun fazla olma ihtimalini düşünüyorum şimdi. bi doktora danışıp doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum
Ben şuan doğum kontrol kullanıyorum ikinci ayım. Hormon testlerini yaptır ama seninki roaccutanesız geçmez gibi geldi bana
merhaba canım LR ın ürünleri sivilce ve ciltteki çukurlarda çok etkili ben memnun kaldığım için üyeliğini yapmaya başladım tavsiye ederimErgenliğe girdim gireli bir türlü pürüzsüz cilde sahip olamadım. Zaten artık mümkün değil o belediye çukurlarıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?