Sivilceli Ciltler Cildimden nefret ediyorum (Resimli)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
devlet hastanesine gittiğinizde tamamen kurtulmak istiyorum hap yazın deyin 6 ay kullandıktan sonra pürüssüz bir cilde sahip olacaksınız

canım benim sorunum bu değil muhtemelen çünkü az akne olan yanağımla konuşurum telefonla benimki genetik diye düşünüyorum artık başka açıklaması yok bunun karaciğer temiz o temiz bu temiz. kullandığım ürünlerde dermokozmetik ve araştırmalar sonucu kullanılan ürünler sıkma yok güneş koruyucuz dışarı çıkmam makyajla yatmam ki pudra harici bir şey sürmem oda arada cildimi iyi temizlerim toniklerim maskemi yaparım peelingimi yaparım ve kaliteli ürünerle yaparım.antibiyotik kullandım. jinekoloğum oraya gitme sebebimi unutup yüzüme yoğunlaştı o derece 1 aydır yasmin kullanıyorum o geçirir dediler yok yok yok 14 yaşımdan 22 yaşıma kadar hep aynı surat ama ben eski ben değilim moralimi bozmuyorum çünkü kendimi seviyorum ama daha iyi olurmuydu evet olurdu olmalıda artık

hapı kullanmış arkadaş bende 3 kez kullandım ve artık o süreci yaşamayı asla istemiyorum eklem ağrıları kanayan burunlar incelen cilt bilmem ne başka bir çözümü olmalı artık

FONDOTEN DAHA KÖTÜ YAPAR, AYRICA ÇOK GÜZELBİRBAYANSINIZ, NEDEN BU KOMPLEKS,TAKILMAYIN.BENCE HORMONEL OLABİLİR, BİR AKRABAM VARDI, YÜZÜ SİVİLCE DOLUYDU, ŞU AN BEBEK GİBİ CİLDİ, ONUNKİ HORMONALDİ, CİLDİYEYE GİDİN

Bir de roaccoutane kullanip tekrardan cikmisti bende ve doktor bazi ciltlerin bu sivilce problemini ne yaparsa yapsin tekrarlayacagini soylemisti.Bu cildinin yapisi 3 - 4 sene sonra ayni sorunla yine karsilasabilirsin demisti bana.Su anda ne iz ne sivilce var ama beklemedeyim bende cunku 2 defa o tedavi surecini gecirdim..Simdi iyi bir markanin %10 yag azaltici,dengeleyici jelini aldim.Biraz hissettim mi sivilceyi 3 gun uyguluyorum Yatisiyor ,geciyor hemen.Bizlerde bu ciltle yasamayi ogrenicez malesef.

hapı kullanmış arkadaş bende 3 kez kullandım ve artık o süreci yaşamayı asla istemiyorum eklem ağrıları kanayan burunlar incelen cilt bilmem ne başka bir çözümü olmalı artık
düzenli olarak yıkayın cildinizi,yağlar birikip sivilce yapıyor,
benımde suratımda sivilceler vardı 1 hafta boyunca sürekli yıkadım birde cilt kremi vardı yara iz herşeye iyi geliyor.
1 hafta sivilcelerim kalmadı ve günlük olarak yüzümü yıkamazsam çıkıyorlar
şu 3 *4 gündür yapmadım yine sivilce çıktı. sürekli unutmadan yapın

Cildimi temizlerim hemde güvendiğim iyi markalarla sorunum bu değil malesef

Mrhb tatlım hiç üzülme herşeyin elbette bi çözümü vardır. Ben size imex i tavsiye edebilirim.eczanelerde satılır.kızkardeşim kullandı seninkine yakın bi cildi vardı. İlk 14 gün aralıksız sabah ve akşam kullandı sonra 7 gün ara verip tekrar kullanmaya başladı. Bu şekilde o sivilceler öldü sönüüp gitti. Ha unutmadan o kremin kapatıcı özelliğide var fondoten görünümünde hem kapatıyor hem tedavi ediyor. Dene bence. Git bi eczaneye bilgi al için rahat olsun çokta pahalı bişiy değildi hatırladığım kadarıyla...

Bir ilaç var hap yutuyorsun tüm cildi nasıl kurutuyor dudaklar falan catliyor o derece ekstra dudak nemlendirisi kullaniysn 3-4lt şu içiyosn ilacı kullandiginda mükemmel sonuçlar çıkıyor ortaya ismini hatirlayamadim şimdi ama doktora görün herkese yazmiyolar bu ilacı sana yazarlar

telefon bir örnekti. bakteri taşıyan birşeyi muhakkak o tarafa daha cok sürüyorsun. eşinin yanagı bile olur
elini. yada gercekten senin durumun elledigin sürdügün birşey ile alakası yok.. sonucta bakmak görmek lazım ...
asıl pudra hiç sürme. güneş kremi de sürme. cildiniz d vitamini alsın. batikonla sil sonrada yıka yüzünü.

ben hiç çekingen olmadım. hala da sivilceliyim 36 yaşındayım. sadece artık daha az cıkartıyorum. yüzüm cukurlu. gören ciceek hastalıgı gecrdigimi sanıyor. ama gecirmedim. kendimi cok severim
tek yaptıgım batikon-alkol ve neutrogena ile yüzümü temilzemek. alerjim var herşeye. alerjmden cıktıgı zaman antihistaminik + kortzonlu krem sürerim.

Güneş kremsiz cilt dahada lekeleniyor ama ne oluyor bu cilde benden ne istiyor algılayamıyorum artık
benim yogun alerjim var. duyanın enn enn iyi kremini getir yüzüm kıprkırmızı olup kaşınıp şişişp ertesi gun sivilce cıkartabiliyorum. bu yuzden hiiiç bir komzetik sürmem. süremem. tonik bile süremem. yada temizleyici.
banyo sabunu iyi gelmişti bayaa birsüre banyo sabunu ile yüzümü cildimi yıkamıştım. 1 seneden beri neutrogena keşfettim iyi geldi.
makyaj yaparsam sivilcelenirim, başkasının evine gidersem elimi yüzümü gözümü nere koyarsam orası şişer hemde ciban gibi cşeyler cıkar oramda.
her deterjan ile camaşır yıkamayamam sivilce cıkar. kızarır şişilerim.
eşim öper şişerim.
cok cekirdek yerim gene aynı olurum.
sabah güneşe cıktııgmda düzeliriler.

cildime bebek gibi bakıyorum. Malesef düzelmedi

Ürünlerini değiştirmeyi denedin mi? Ben onlarca ürün deneyip dağıttım millete memnun kaldığımı bulana kadar.
Bir de yastık kılıfı çok önemli. Bir gün bir taraf ertesi gün diğer taraf sonra hoop kirliye. Yeni takılan da mutlaka ütülenecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…