- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
- 198
- Konu Sahibi LeylaileMecnun123
-
devlet hastanesine gittiğinizde tamamen kurtulmak istiyorum hap yazın deyin 6 ay kullandıktan sonra pürüssüz bir cilde sahip olacaksınızErgenliğe girdim gireli bir türlü pürüzsüz cilde sahip olamadım. Zaten artık mümkün değil o belediye çukurlarıyla.
2 yıl arayla 7 aylık roaccutane kullandım olmadı. Binbir çeşit krem kullandım olmadı.
24 yaşındayım, ergen gibi hala yüzümde bitmek bilmiyor. Psikolojimi, sosyal hayatımı çok kötü etkiliyor. Fondtensiz işe gidemez oldum. Kullanma dediler, onu da denedim hiçbir değişme olmadı.
Belki bir çareniz vardır, verecek bir akıl..
Eki Görüntüle 1837774 Eki Görüntüle 1837775 Eki Görüntüle 1837776 Eki Görüntüle 1837777
canım benim sorunum bu değil muhtemelen çünkü az akne olan yanağımla konuşurum telefonla benimki genetik diye düşünüyorum artık başka açıklaması yok bunun karaciğer temiz o temiz bu temiz. kullandığım ürünlerde dermokozmetik ve araştırmalar sonucu kullanılan ürünler sıkma yok güneş koruyucuz dışarı çıkmam makyajla yatmam ki pudra harici bir şey sürmem oda arada cildimi iyi temizlerim toniklerim maskemi yaparım peelingimi yaparım ve kaliteli ürünerle yaparım.antibiyotik kullandım. jinekoloğum oraya gitme sebebimi unutup yüzüme yoğunlaştı o derece 1 aydır yasmin kullanıyorum o geçirir dediler yok yok yok 14 yaşımdan 22 yaşıma kadar hep aynı surat ama ben eski ben değilim moralimi bozmuyorum çünkü kendimi seviyorum ama daha iyi olurmuydu evet olurdu olmalıda artıktelefonu hep aynı yanagına götürüyorsun demi ? ve bakteriler oraya daha cok hucum ediyor. batikonla yüzünü sil sonrada normal yıka. dove sabun vb. asla kullanmayın. neutrogena limonlu- greyfurtlu yıkama jellerini şiddetle tavsiye ederim. ama 10 kere yıkadım hiç bir şey olmadı demeyin. 2 şişe bitene kadar devam. başka birşeye de gerek yok. krem mirem sürmeyin.
tonik olarak da arada sürmek kaydı ile eczaneden alkol alın ve pamukla yüzünüzü uygulayın. sonra yüzünüzü durulayabilirsiniz .
bu arkadaşımızın dediği doğru ama devlette veriyor o ilacıarkadaşımında böyleydi.
özel cilt doktoruna gitti..
6 aylık bir program uygulandı. krem falan değil hap ile..
6 ay sonra bebek gibi cildi oldu
özel de cildiyeye gidebilirsiniz
FONDOTEN DAHA KÖTÜ YAPAR, AYRICA ÇOK GÜZELBİRBAYANSINIZ, NEDEN BU KOMPLEKS,TAKILMAYIN.BENCE HORMONEL OLABİLİR, BİR AKRABAM VARDI, YÜZÜ SİVİLCE DOLUYDU, ŞU AN BEBEK GİBİ CİLDİ, ONUNKİ HORMONALDİ, CİLDİYEYE GİDİNErgenliğe girdim gireli bir türlü pürüzsüz cilde sahip olamadım. Zaten artık mümkün değil o belediye çukurlarıyla.
2 yıl arayla 7 aylık roaccutane kullandım olmadı. Binbir çeşit krem kullandım olmadı.
24 yaşındayım, ergen gibi hala yüzümde bitmek bilmiyor. Psikolojimi, sosyal hayatımı çok kötü etkiliyor. Fondtensiz işe gidemez oldum. Kullanma dediler, onu da denedim hiçbir değişme olmadı.
Belki bir çareniz vardır, verecek bir akıl..
Eki Görüntüle 1837774 Eki Görüntüle 1837775 Eki Görüntüle 1837776 Eki Görüntüle 1837777
2 kez kullandım inanın tekrarına gücüm yok. Zaten seneye bebek düşünüyoruz. İlacı tekrar kullanamambu arkadaşımızın dediği doğru ama devlette veriyor o ilacı
düzenli olarak yıkayın cildinizi,yağlar birikip sivilce yapıyor,hapı kullanmış arkadaş bende 3 kez kullandım ve artık o süreci yaşamayı asla istemiyorum eklem ağrıları kanayan burunlar incelen cilt bilmem ne başka bir çözümü olmalı artık
Cildimi temizlerim hemde güvendiğim iyi markalarla sorunum bu değil malesefdüzenli olarak yıkayın cildinizi,yağlar birikip sivilce yapıyor,
benımde suratımda sivilceler vardı 1 hafta boyunca sürekli yıkadım birde cilt kremi vardı yara iz herşeye iyi geliyor.
1 hafta sivilcelerim kalmadı ve günlük olarak yüzümü yıkamazsam çıkıyorlar
şu 3 *4 gündür yapmadım yine sivilce çıktı. sürekli unutmadan yapın
cildinizi iyileştirecek bi krem kullanın benim kullandığım kremi tavsiye edebilirim. bütün herşeye iyi geliyor ciltteki.Cildimi temizlerim hemde güvendiğim iyi markalarla sorunum bu değil malesef
Acnelyse mi yoksa adı nedircildinizi iyileştirecek bi krem kullanın benim kullandığım kremi tavsiye edebilirim. bütün herşeye iyi geliyor ciltteki.
5 tl gibi fiyatı var hemde
telefon bir örnekti. bakteri taşıyan birşeyi muhakkak o tarafa daha cok sürüyorsun. eşinin yanagı bile olurcanım benim sorunum bu değil muhtemelen çünkü az akne olan yanağımla konuşurum telefonla benimki genetik diye düşünüyorum artık başka açıklaması yok bunun karaciğer temiz o temiz bu temiz. kullandığım ürünlerde dermokozmetik ve araştırmalar sonucu kullanılan ürünler sıkma yok güneş koruyucuz dışarı çıkmam makyajla yatmam ki pudra harici bir şey sürmem oda arada cildimi iyi temizlerim toniklerim maskemi yaparım peelingimi yaparım ve kaliteli ürünerle yaparım.antibiyotik kullandım. jinekoloğum oraya gitme sebebimi unutup yüzüme yoğunlaştı o derece 1 aydır yasmin kullanıyorum o geçirir dediler yok yok yok 14 yaşımdan 22 yaşıma kadar hep aynı surat ama ben eski ben değilim moralimi bozmuyorum çünkü kendimi seviyorum ama daha iyi olurmuydu evet olurdu olmalıda artık
yok cnm değil adı aklıma gelmedi birden nedense yaAcnelyse mi yoksa adı nedir
ben hiç çekingen olmadım. hala da sivilceliyim 36 yaşındayım. sadece artık daha az cıkartıyorum. yüzüm cukurlu. gören ciceek hastalıgı gecrdigimi sanıyor. ama gecirmedim. kendimi cok severimAslında bir çok tedavi yöntemi var artık, biraz sebat etmeniz hemen vazgeçmemeniz gerekiyor. Ben de en az 15 yıl uğraştım bu dertle, roaccutan kullanamamıştım kolesterolüm zaten sınır değerlerdeydi dr uygun görmemişti. Gerçekten özgüveni etkiliyor, herkes bi yorum yapıyor, en sinir bozucu olan da yüzünü yıka temizle diyenler, onların bilmediği denemediği herşeyi yapıyoruz , hariçten gazel okumak çok kolay Sinirleriniz alt üst oluyor, sosyal ilişkilerde çekingen oluyorsunuz, o kadar iyi anlıyorum ki sizi.
Maddi imkanınız varsa tekrar iyi bir merkezde dermatoloğa gidip tavsiye alsanız, artık lazer gibi ilaç dışı bir çok yöntem uygulanıyor özellikle iz ve kızarıklık için. Ayrıca akneye yatkın ciltler için de makyaj ürünleri var, bence yapın makyajınızı. Çıkacaksa çıkıyor bu illet, moralinizi bozmayın, kendinize değer verin, yorumları kafaya takmayın.
benim yogun alerjim var. duyanın enn enn iyi kremini getir yüzüm kıprkırmızı olup kaşınıp şişişp ertesi gun sivilce cıkartabiliyorum. bu yuzden hiiiç bir komzetik sürmem. süremem. tonik bile süremem. yada temizleyici.Güneş kremsiz cilt dahada lekeleniyor ama ne oluyor bu cilde benden ne istiyor algılayamıyorum artık
cildime bebek gibi bakıyorum. Malesef düzelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?