- Konu Sahibi LeylaileMecnun123
-
hakkaten güzelmişssin ama maşallah biblo gibi ağzın burnun off her güzelin bir kusur var sanırsam.Haline şükret üç kez roaccutane kullandım. Şimdide başka bir nedenden dolayı doğum kontrol hapı kullanıyorum 1 aydır ama onunda faydası yok 22 yaşındayım ama kendimi bildim bileli pürüzsüz bir cildim olmadı ama artık onlarla yaşamayı öğrendim umrumda bile değiller ben böylede güZelimEki Görüntüle 1837803
Allah iyiliğini versinsizin dediğiniz hapı 3 kez kullandım ben 2 yıl aralıklarla tek çarem yüz nakli sanırım artık
Canım benim kuzenimin de sivilce sorunu vardı koca koca çıkardı sporcu olduğu için ağır ilaç da kullanmamalıymış. Birinin tavsiyesiyle her gece yatmadan önce yüzünü 1 şişe maden suyu ile yıkayıp kurulamadan durulamadan öyle yattı. Kısa sürede sivilceleri azaldı izleri iyileşti şimdi tek tük çıkıyor ama en azından normale döndü. Ayrıca vücudun yediğin bir şeye tepki veriyor olabilir. Benim çikolata yiyince coşar sivilcelerim.Ergenliğe girdim gireli bir türlü pürüzsüz cilde sahip olamadım. Zaten artık mümkün değil o belediye çukurlarıyla.
2 yıl arayla 7 aylık roaccutane kullandım olmadı. Binbir çeşit krem kullandım olmadı.
24 yaşındayım, ergen gibi hala yüzümde bitmek bilmiyor. Psikolojimi, sosyal hayatımı çok kötü etkiliyor. Fondtensiz işe gidemez oldum. Kullanma dediler, onu da denedim hiçbir değişme olmadı.
Belki bir çareniz vardır, verecek bir akıl..
Eki Görüntüle 1837774 Eki Görüntüle 1837775 Eki Görüntüle 1837776 Eki Görüntüle 1837777
ben hiç çekingen olmadım. hala da sivilceliyim 36 yaşındayım. sadece artık daha az cıkartıyorum. yüzüm cukurlu. gören ciceek hastalıgı gecrdigimi sanıyor. ama gecirmedim. kendimi cok severim
tek yaptıgım batikon-alkol ve neutrogena ile yüzümü temilzemek. alerjim var herşeye. alerjmden cıktıgı zaman antihistaminik + kortzonlu krem sürerim.
burnumda yapmahakkaten güzelmişssin ama maşallah biblo gibi ağzın burnun off her güzelin bir kusur var sanırsam.
kendime hayrım yok ama sana şunu söyleyebilirim ki sen cildini beş vakit sabunladığın için cildin kuruyor ve daha çok yağ üretiyor sabun içerikli hiç bir ürünü kullanma. cildim problemli ve yağlı ama ben yağı kontrol altına aldım bioderma sebium jeli al bana dua edersin.cidini sabah akşam yıkayacaksın oda yağlı cilde özel kurutmayan yapıda bir ürün olacak yoksa cildin dahada yağlanır30'a yaklaştım aynı sorun bende de var. 18imde o ilacı kullandıydım, bi süre idare etti. Sonra daha beter çıktı.
Doktor tekrar başlatalım dedi hapa, istemedim.
Çok yağlanıyor yüzüm. Beş vakit sabunluyorum.
Ph değeri yüze uygun ürünler alırım. Her vakit sabunlamasam yağdan elim kayar o derece
Bi artım daha var yüzüm çok tüylüTüyleri alamıyorum bu sebeple
Bütün testleri yaptırdım hormon, ultrason vs. genetik dedi doktor.
Bunun temizlikle alakası yok benim için. Maden suyu limon sirke sabun kil her şeyi denedim.
Uğraştıkça batırıyorsun dediler o yüzden serbest de bıraktım bi ara ama daha beter oldu, siyah noktalarım da daha belirginleşti.
Şu an sürekli imex isotrexin kullanıyorum.
Bunlarla birlikte uzun süre de sebamed kulladım. Eczacı keçi sütlü sabunu önerdi şimdi ona geçtim.
hahah kız zift kötü birşrey degil de seninki yol zifti muhtemelenNe güzel, ergenlik döneminde kişiliğimiz oluşurken yaşadığımız tecrübeler tepkilerimizi de etkiliyor sanırım, en azından benim için öyle oldu, çevrenin arkadaşlarımın yorumları, kendi annemin bile yüzüme bakıp 'öff ne zaman geçecek bunlar ' deyip iğrenmesi, ama beni iyi bir dr.a götürmenin aklına bile gelmeyip yüzüne yoğurt sür zift sür( evet hiç duyan oldu mu bilmem yüzüme zift bile sürüldü güya tedavi için) tarzı kocakarı yöntemleri denemesi insanı manevi açıdan çok yoruyor ve çekingen yapıyor, insan kendini değersiz ve ortamda rahatsizlık veren kişi olarak hissediyor. Şu an ben de iyiyim ama çocukluğum gençliğim basit insanlar yüzünden kendimi değersiz hissederek geçti.
batikonla sil yüzünüüü... sonrada normal suyla yıkaaa30'a yaklaştım aynı sorun bende de var. 18imde o ilacı kullandıydım, bi süre idare etti. Sonra daha beter çıktı.
Doktor tekrar başlatalım dedi hapa, istemedim.
Çok yağlanıyor yüzüm. Beş vakit sabunluyorum.
Ph değeri yüze uygun ürünler alırım. Her vakit sabunlamasam yağdan elim kayar o derece
Bi artım daha var yüzüm çok tüylüTüyleri alamıyorum bu sebeple
Bütün testleri yaptırdım hormon, ultrason vs. genetik dedi doktor.
Bunun temizlikle alakası yok benim için. Maden suyu limon sirke sabun kil her şeyi denedim.
Uğraştıkça batırıyorsun dediler o yüzden serbest de bıraktım bi ara ama daha beter oldu, siyah noktalarım da daha belirginleşti.
Şu an sürekli imex isotrexin kullanıyorum.
Bunlarla birlikte uzun süre de sebamed kulladım. Eczacı keçi sütlü sabunu önerdi şimdi ona geçtim.
Kimyasal peeling:))Ergenliğe girdim gireli bir türlü pürüzsüz cilde sahip olamadım. Zaten artık mümkün değil o belediye çukurlarıyla.
2 yıl arayla 7 aylık roaccutane kullandım olmadı. Binbir çeşit krem kullandım olmadı.
24 yaşındayım, ergen gibi hala yüzümde bitmek bilmiyor. Psikolojimi, sosyal hayatımı çok kötü etkiliyor. Fondtensiz işe gidemez oldum. Kullanma dediler, onu da denedim hiçbir değişme olmadı.
Eki Görüntüle 1837774 Eki Görüntüle 1837775 Eki Görüntüle 1837776 Eki Görüntüle 1837777
hahah kız zift kötü birşrey degil de seninki yol zifti muhtemelenbak sana buldum bir yerde okumuştum biliyordum üzülmee ama ziftin asıl hali lazım sana yere dökülenden degil
Zifti ilk elde eden Alman tıp profesörü J.J. Becher'dir. 1665 senesinde ilaç yapmak maksadı ile taşkömürünü damıtmıştır. Odundan elde edilen zift daha sonra gemilerin karinolarına böcek tutmaması için sürülmeye başlandı. Ziftin tekrar damıtılması ile elde edilen daha akıcı madde (creosote) ise denizyolu traverslerinin, telgraf direklerinin çürümemesi için kullanıldı. 1865 senesinde ziftten karbolik asit (fenol) elde edilmesiyle eczacılıkta antiseptik çığırı açılmış oldu. Ziftin yol yapımında kullanılışı ise 1901 senesine rastlar. Ziftten elde edilen maddelerin sayısı üç yüzden fazladır. Bakalit, naylon, aseton, etilalkol, metiletilketon, asetikasit, naftalin, benzin züfaten elde edilen organik maddelerdendir.
Allah şifa versin üzülmeyin geçecektir mutlaka. Cildiyeye gitmişsinizdir diye düşünüyorum karaciğerinize baktırdınız mı ? ayrıca ozon yağı içerek içten düzelme sağlayabilirsiniz yüzünüze uygulayacağınız bakımlar kalıcı sorunlar çıkartabilir cilt uzmanlarından ziyade doktor yardımı almanızı tavsiye ediyorumErgenliğe girdim gireli bir türlü pürüzsüz cilde sahip olamadım. Zaten artık mümkün değil o belediye çukurlarıyla.
cildinizi iyileştirecek bi krem kullanın benim kullandığım kremi tavsiye edebilirim. bütün herşeye iyi geliyor ciltteki.
5 tl gibi fiyatı var hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?