Sivilceli Ciltler Cildimden nefret ediyorum (Resimli)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
hakkaten güzelmişssin ama maşallah biblo gibi ağzın burnun off her güzelin bir kusur var sanırsam.

canımm hiç üzülme.. biliyosun sivilcenin en büyük sebeplerinden biri stres.. bende bi ara fazlasıyla yaşadım bu sorunu.. bak en iyi gelen şeyi sana söyleyeyim.. 1 yemek kaşığı elma sirkesini 1 yemek kaşığı suyla incelt ve cildine sür.. 15 dakika bekle sonrasında yıka ve nemlendiricini sür. nemlendiricinin de mümkün mertebe aloe veralı olanlardan olsun.. inan 1 aya hiç bişeyin kalmayacak... sivilcelern azaldığında da peeling yap:):) hiçbirşeye de canını sıkma

Canım benim kuzenimin de sivilce sorunu vardı koca koca çıkardı sporcu olduğu için ağır ilaç da kullanmamalıymış. Birinin tavsiyesiyle her gece yatmadan önce yüzünü 1 şişe maden suyu ile yıkayıp kurulamadan durulamadan öyle yattı. Kısa sürede sivilceleri azaldı izleri iyileşti şimdi tek tük çıkıyor ama en azından normale döndü. Ayrıca vücudun yediğin bir şeye tepki veriyor olabilir. Benim çikolata yiyince coşar sivilcelerim.

cips tarzında yada yağlı türleri yediğin bir şey varsa onlarda yapar
sivilcelerine bebek pudrası süren ertesi gün gül suyuyla tonik yapın

30'a yaklaştım aynı sorun bende de var. 18imde o ilacı kullandıydım, bi süre idare etti. Sonra daha beter çıktı.
Doktor tekrar başlatalım dedi hapa, istemedim.
Çok yağlanıyor yüzüm. Beş vakit sabunluyorum.
Ph değeri yüze uygun ürünler alırım. Her vakit sabunlamasam yağdan elim kayar o derece
Bi artım daha var yüzüm çok tüylü Tüyleri alamıyorum bu sebeple
Bütün testleri yaptırdım hormon, ultrason vs. genetik dedi doktor.
Bunun temizlikle alakası yok benim için. Maden suyu limon sirke sabun kil her şeyi denedim.
Uğraştıkça batırıyorsun dediler o yüzden serbest de bıraktım bi ara ama daha beter oldu, siyah noktalarım da daha belirginleşti.
Şu an sürekli imex isotrexin kullanıyorum.
Bunlarla birlikte uzun süre de sebamed kulladım. Eczacı keçi sütlü sabunu önerdi şimdi ona geçtim.

Ne güzel, ergenlik döneminde kişiliğimiz oluşurken yaşadığımız tecrübeler tepkilerimizi de etkiliyor sanırım, en azından benim için öyle oldu, çevrenin arkadaşlarımın yorumları, kendi annemin bile yüzüme bakıp 'öff ne zaman geçecek bunlar ' deyip iğrenmesi, ama beni iyi bir dr.a götürmenin aklına bile gelmeyip yüzüne yoğurt sür zift sür( evet hiç duyan oldu mu bilmem yüzüme zift bile sürüldü güya tedavi için) tarzı kocakarı yöntemleri denemesi insanı manevi açıdan çok yoruyor ve çekingen yapıyor, insan kendini değersiz ve ortamda rahatsizlık veren kişi olarak hissediyor. Şu an ben de iyiyim ama çocukluğum gençliğim basit insanlar yüzünden kendimi değersiz hissederek geçti.

O ilacin zararlari falan var diyolar ama bende kullandim hic bi zararini gormedim. Bana iyi gelmisti hatta evlenmeden once kullanmistim .. sonrada tekrarlamadi sivilceler hatta cocugun olmaz diyolardi hamilede kaldim yani .. belkide senin tedavi surecin biraz uzun olmali .. valla bazi uzun sure kullanan arkadaslarimin kaymak gibi oldu ciltleri

kendime hayrım yok ama sana şunu söyleyebilirim ki sen cildini beş vakit sabunladığın için cildin kuruyor ve daha çok yağ üretiyor sabun içerikli hiç bir ürünü kullanma. cildim problemli ve yağlı ama ben yağı kontrol altına aldım bioderma sebium jeli al bana dua edersin.cidini sabah akşam yıkayacaksın oda yağlı cilde özel kurutmayan yapıda bir ürün olacak yoksa cildin dahada yağlanır

hahah kız zift kötü birşrey degil de seninki yol zifti muhtemelen bak sana buldum bir yerde okumuştum biliyordum üzülmee ama ziftin asıl hali lazım sana yere dökülenden degil
Zifti ilk elde eden Alman tıp profesörü J.J. Becher'dir. 1665 senesinde ilaç yapmak maksadı ile taşkömürünü damıtmıştır. Odundan elde edilen zift daha sonra gemilerin karinolarına böcek tutmaması için sürülmeye başlandı. Ziftin tekrar damıtılması ile elde edilen daha akıcı madde (creosote) ise denizyolu traverslerinin, telgraf direklerinin çürümemesi için kullanıldı. 1865 senesinde ziftten karbolik asit (fenol) elde edilmesiyle eczacılıkta antiseptik çığırı açılmış oldu. Ziftin yol yapımında kullanılışı ise 1901 senesine rastlar. Ziftten elde edilen maddelerin sayısı üç yüzden fazladır. Bakalit, naylon, aseton, etilalkol, metiletilketon, asetikasit, naftalin, benzin züfaten elde edilen organik maddelerdendir.

batikonla sil yüzünüüü... sonrada normal suyla yıkaaa

Kimyasal peeling:))

:)) Evet biliyorum, ama takdir edersin ki bu işi eğitimli birinin yapması farklı, kocakarıların bi yerden duyup yol ziftini sabah kahvesinde suratına sürmeye çalışması farklı . Zaten teyzelerin elinde ziftin terapötik amaçlı olanı varsa ve uygulamasını biliyorlarsa ben onlardan korkarım arkadaş :) Uranyum falan da satar bunlar teröristlere :))

Benim bir arkadaşım vardı yüzü baya kötüydü doktor bir ilaç verdi buna 6 ay kullandı ama daha fazla çıkarttı sonra sonra yüzü temizlendi bir şey kalmadı ya kuruyordu ağzı yüzü en son iyidi gördüğümde

Allah şifa versin üzülmeyin geçecektir mutlaka. Cildiyeye gitmişsinizdir diye düşünüyorum karaciğerinize baktırdınız mı ? ayrıca ozon yağı içerek içten düzelme sağlayabilirsiniz yüzünüze uygulayacağınız bakımlar kalıcı sorunlar çıkartabilir cilt uzmanlarından ziyade doktor yardımı almanızı tavsiye ediyorum

Kızlar benim cildim de hiç bebek gibi olmadı ergenlikten sonra hep bir şeyler vardı cildimde.
takmamayı öğrendim ama olmasa daha iyi tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…