- 24 Temmuz 2015
- 2.898
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi LeylaileMecnun123
-
limonun suyu kurutuyomuş sanırım canım dene istersen kardeşimde çok şikayetçiydi limonun suyunu sıkıp sürüyodu yüzüne öyle kurtulduErgenliğe girdim gireli bir türlü pürüzsüz cilde sahip olamadım. Zaten artık mümkün değil o belediye çukurlarıyla.
2 yıl arayla 7 aylık roaccutane kullandım olmadı. Binbir çeşit krem kullandım olmadı.
24 yaşındayım, ergen gibi hala yüzümde bitmek bilmiyor. Psikolojimi, sosyal hayatımı çok kötü etkiliyor. Fondtensiz işe gidemez oldum. Kullanma dediler, onu da denedim hiçbir değişme olmadı.
Belki bir çareniz vardır, verecek bir akıl..
Eki Görüntüle 1837774 Eki Görüntüle 1837775 Eki Görüntüle 1837776 Eki Görüntüle 1837777
gerçekten midoğum kontrol hapının yüzdeki sivilceleri önlediğini okumuştum ama.
ben öyle biliyorum. internette de araştırabilirsin.gerçekten mi
1 aydır kullanıyorum hiç değişim yokben öyle biliyorum. internette de araştırabilirsin.
yeni bşladım dogum kontrol hapına eger öyleyse çok sevinirim 29 yaşındayım 14 15 yaşından beri sivilceyle ugraşıyorumben öyle biliyorum. internette de araştırabilirsin.
yeni bşladım dogum kontrol hapına eger öyleyse çok sevinirim 29 yaşındayım 14 15 yaşından beri sivilceyle ugraşıyorum
1 aydır kullanıyorum hiç değişim yok
muhtemelen deneyip göreceğimyani ben bunu hastanede dağıtılan kataloglardan okumuştum. kullanan arkadaşım da geçen aynı şeyi söyledi. pko yüzündne 18 yaşından beri kullanıyormuş. yüzümde hiç sivilce çıkmaz bu yüzden filan demişti.
belki 1 aydan daha uzun sürede gösteriyodur etkisini.
Canım çocuğun olmaz değil zarar verir çocugaO ilacin zararlari falan var diyolar ama bende kullandim hic bi zararini gormedim. Bana iyi gelmisti hatta evlenmeden once kullanmistim .. sonrada tekrarlamadi sivilceler hatta cocugun olmaz diyolardi hamilede kaldim yani .. belkide senin tedavi surecin biraz uzun olmali .. valla bazi uzun sure kullanan arkadaslarimin kaymak gibi oldu ciltleri
Hayir ben kullandiktan 2 yil sonra hamile kaldim .. hamilelikte kullanilmasi zararli yasak kesinlikleCanım çocuğun olmaz değil zarar verir çocuga
Alımlımıyım tartışılır Rahatsızım ama mutluyum artık eskiden aynaya bakamazdım ama şimdi kendimi çok seviyorum ben buyum onlarda benim parçalarım. Hepsi benim bebeğimmCilt sıkıntılı olabilir ama çok güzelsiniz her iki foto sahibi de.cildim çok güzeldir ama hiç böyle alımlı değilim demek herkesin kendiyle bir sorunu var
Çözüm öneremedim ama içimden yazmak geldi, umarım güzel öneriler gelir.
Sebamedi de doktor tavsiyesiyle kullanmıştım. Zaten üzerinde sabun değildir gibi bi şey yazyordu.kendime hayrım yok ama sana şunu söyleyebilirim ki sen cildini beş vakit sabunladığın için cildin kuruyor ve daha çok yağ üretiyor sabun içerikli hiç bir ürünü kullanma. cildim problemli ve yağlı ama ben yağı kontrol altına aldım bioderma sebium jeli al bana dua edersin.cidini sabah akşam yıkayacaksın oda yağlı cilde özel kurutmayan yapıda bir ürün olacak yoksa cildin dahada yağlanır
Batikon mantıklı mikropları yok eder ama yüz için uygun mu?batikonla sil yüzünüüü... sonrada normal suyla yıkaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?