Sivilceli Ciltler Cildimden nefret ediyorum (Resimli)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
limonun suyu kurutuyomuş sanırım canım dene istersen kardeşimde çok şikayetçiydi limonun suyunu sıkıp sürüyodu yüzüne öyle kurtuldu

eskiden özgüvenim yerlerdeydi aynaya bakmaktan çekinir kendimden iğrenirdim bu sivilceler yüzünden ama ben buyum benimle olan insanlar bunu göze alarak olmalı bu benim problemim tamam ama elimden gelen bu kadar
ben öyle biliyorum. internette de araştırabilirsin.
1 aydır kullanıyorum hiç değişim yok

yeni bşladım dogum kontrol hapına eger öyleyse çok sevinirim 29 yaşındayım 14 15 yaşından beri sivilceyle ugraşıyorum

1 aydır kullanıyorum hiç değişim yok

yani ben bunu hastanede dağıtılan kataloglardan okumuştum. kullanan arkadaşım da geçen aynı şeyi söyledi. pko yüzündne 18 yaşından beri kullanıyormuş. yüzümde hiç sivilce çıkmaz bu yüzden filan demişti.

belki 1 aydan daha uzun sürede gösteriyodur etkisini.

muhtemelen deneyip göreceğim

Allasen bu mu derdin yaa.
bi kapatıcı ya bakar. pastel marka bi kapatıcı var. onü al kırmızıliklarin üstüne dokundur. temizlmeyide ihmal etme.

Canım çocuğun olmaz değil zarar verir çocuga

Ben de son zamanlar da yedier markası elma sirkesi doğal gül suyu ve maden suyu karışımını sabah ve akşamları karıştırarak kullanıyorum. baya faydasını görmeye başladım. tavsiye ederim.

Cilt sıkıntılı olabilir ama çok güzelsiniz her iki foto sahibi de.cildim çok güzeldir ama hiç böyle alımlı değilim demek herkesin kendiyle bir sorunu var
Çözüm öneremedim ama içimden yazmak geldi, umarım güzel öneriler gelir.

Limonun suyunu sıkın ve yüzünüze sürün ben bu sekilde kurtuldum siyah noktalarada iyi geliyo

Alımlımıyım tartışılır Rahatsızım ama mutluyum artık eskiden aynaya bakamazdım ama şimdi kendimi çok seviyorum ben buyum onlarda benim parçalarım. Hepsi benim bebeğimm

Kızlar bende sivilce ve siyah noktadan çok çektim burnumun üstü çilek gibiydi her tarafımda iltihaplı sivilce vardı malesef sorunlu ciltlere çok fazla özen göstermek gerekiyo ben şükürler olsun kurtuldum nasıl kurtuldum öncelikle sürekli ellerimizi yikicaz ellerimizi yüzümüze sürmemeye özen göstericez ben her ellerimi yikadigimda yüzümüde yikardim ama sadece ılık suyla cildimin yağlanmasına izin vermedim diyebilirim yüzümüzü kurulamak için havlu kullanmiyoruz kağıt havlu kullanın çünkü diğerleri nemli olduğu için üzerinde bakteriler var yastık kilifinizi mutlaka her gün değiştirin ve utuleyerek yeni bi yastık kılıfı takın ben karanfil kuru kullandım bunuda bi araştırın derim ve yatmadan önce yüzümü limonun suyuyla pamuk yardımıyla sildim limon doğal antiseptiktir sivilceleri kurutur siyah noktalara iyi gelir ve cildin yağ dengesini düzenler sürün ve yatın eğer surdugunuzde aşırı bi yanma kizariklik olursa yıkayın

Reklama girerim bilmiyorum ama Sırp birgiç Ermeni hastanesinde cildiyeci Dr vahe var.. arayip randevu al.. bi ilaç yaziyo 6 ay kullanıyorsun... sigorta karsiliyo..yüzünde deliklerden ve sivilcelerden eser kalmıyor. .. tavsiye ederim ben ve kardesim onun sayesinde çok güzel bi cilde Kavuştuk..

Clarisonic diye bir alet var onunla yüzünü temizle daha doğrusu fırçala çok faydasını görürsün derinlemesine temizliyor sonrada hafif nemlendirici kullan. 1 aya cildin ciddi şekilde temizlenir

Sebamedi de doktor tavsiyesiyle kullanmıştım. Zaten üzerinde sabun değildir gibi bi şey yazyordu.
Bu keçi sütlüyü de eczacı üretmiş yüze uygun.
Şu elimdekiler bitsin bi de onu deneyelim bakalım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…