doğru o yüzden konu yu açmıyorum eşime... abimle barışıp bu sıkıntılarımı gizlice anlatmadan eşime boşanıcam senden felan demem abim yanımda olur konuşulur orda nokta konur.Abinle esinle konuşmadan önce konus hatta gerekiyorsa abin gelir ben kardeşimi alıyorum der. Sen tek soyledin farzet adam sana zarar verirse ne olucak.
çokkk haklısın çokkBu düşüncesiz kocanın kahrını borcunu çekeceğime ailemin kapısında yatarım affetsinler diye. Hayatını heba ediyorsun resmen kendine gel bir an önce.
Canim abini aramak için ne bekliyorsun, kizicak diye mi korkuyorsundoğru o yüzden konu yu açmıyorum eşime... abimle barışıp bu sıkıntılarımı gizlice anlatmadan eşime boşanıcam senden felan demem abim yanımda olur konuşulur orda nokta konur.
Hayatda herzaman her sartda sızı sizden cok kımse destekleyemez milyon sayıda eş dostda olsa yine teksiniz, evlenırken nasıl birinin destegıne ıhtıyac yoksa ayrılırken de oyleevet geleceğimiz sonumuz yok malesef kendi bütçemizi bile oluşturamadıysak daha geleceği düşünüp kurmanın çokta bir anlamı yok.. eni sonu ayrılacağımızda bir gerçek arkamda bir destek bekliyorum sanırım
Bende aynen katiliyorum kadin siginma evine git diyecektimKesinlikle katılıyorum kaybedecek hicbirseyin yok abin hayir derse siginma evine gidersin. Abine direk boşanmak istiyorum korkuyorum de silah bıçak anlat. Sonra detaya in. Bu detayları bilmeden kızıp kapatabilir. Teli kaparsa mesaj yaz
Aile sürekli herşeyi affederhaklısın ailem var ama kaçarak evlendiğim için şuan küsüm maalesef.. çalışıyorum ama eşimde aynı iş yerinde..boşanırsam mecburen çıkarım bu işten...iş bulurum mesele değil...tek sıkıntım ailemle küs olmam..
evet onu biliyorum eş izini olmadan kredi çekilmiyor ama biz evlendikten sonra kredi çekti eşim 50 60 bin civarı o zaman ne benim imzam alındı nede onayım istendi direk krediyi hesabına geçirdiler. çok bir zamanda olmadı yani bu olaya 3 4 ay felan anca olmuştur...bunu düşünerek dedim benden onay felan isteyeckelerini düşünmüyorum sadece yüklü bir kredi olduğu için kefil isteyebilirlerr ama inan ki bilmiyorum çekilen para miktarı çok olduğu için benden onay isterler mi istemezler mi onun hakkında bir bilgim yokCanim baska kefil bulma olayi degil, sen onunla evliyken banka seni kefil göstermeden senden imza almadan krediyi vermiyor. Simdi seni sıkıştıracak öğrenince imza için, senin abinle biran önce konuşman gerekiyor.
amann amannn tek boşanayımda nafaka felan istemem kendinin anasının olsun parasıda puluda ben çalışır kazanırım.Boşan bari nafakani yersin bu Neya stresten çabuk ölürsün
inşallahhhhKurtar kendini o hayattan
aynen ben sana demiştim diyecek kızacak yada telefonu kapatacak görüşmek istemeyecek zaten çok üzgünüm birde üzerime bu yüklenirse daha kötü olurum o yüzden biraz kendimi toparlayıp konuşmak istiyorum en azından bu kadar çok yıkılmamCanim abini aramak için ne bekliyorsun, kizicak diye mi korkuyorsun
teşekkür ederim desteğiniz için.Hayatda herzaman her sartda sızı sizden cok kımse destekleyemez milyon sayıda eş dostda olsa yine teksiniz, evlenırken nasıl birinin destegıne ıhtıyac yoksa ayrılırken de oyle
Calisan insansınız ayaklarınızın uzerinde durabılırsınız
abim beni bırakmaz oralara dayanamaz yaaBende aynen katiliyorum kadin siginma evine git diyecektim
O zaman ara ve bize donabim beni bırakmaz oralara dayanamaz yaaumarım öyle olmaz
mantıklı..zaten evliliğimin cinsellik ihtiyacını ve temizliği karşılamaktan pekte bir farkı yok ..Aile sürekli herşeyi affeder
Barisirsiniz
Barismasaniz bile bu adama katlanmaktan iyidir boşanıp yalnız kalmak
Bosanin geçin Allah aşkına ne olacak
Biriyle seviştim bı müddet , sonra da soğudum gözüyle bakın olaya .
Evlilik diye bakınca kopamiyorsunuz çünkü
Seviştim soğudum sevişmek istemiyorum hadi eyvallah gibi gorurseniz daha kolay .
mutlaka haber veririm sizlereeO zaman ara ve bize don
mutlaka haber veririm sizleree
abim beni bırakmaz oralara dayanamaz yaaumarım öyle olmaz
Fazladan para güzel oluyor öyle deme misal kızımın nafakasını kizimla birlikte sırf eglenece oyunlarına merkezlere harcıyordum pandemi çıkmadan önce ...şimdide oyuncak kıyafet vs oldu .amann amannn tek boşanayımda nafaka felan istemem kendinin anasının olsun parasıda puluda ben çalışır kazanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?