- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
Netten yazarsanız baya bı marka var çeşit çeşit.Sprey mob nedir merak ettim![]()
Haznesi var su deterjan koyuyorsunuz.
Fisfis yapıp siliyorsunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Netten yazarsanız baya bı marka var çeşit çeşit.Sprey mob nedir merak ettim![]()
Benimki eski bir modelRobot süpürge de marka ve model verirmisiniz.
Daha once de bu sekilde oneriler gelmis ama ben de soyleyeyim her hafta rutin yapilmasi gereken seylere gun belirleyip siraya koyun. Ama dolap yerlestirme gibi her zaman yapilmayacak isler icin de daha genis zamanli ornegin aylik ya da birkac aylik bir cizelge yapin onemli olan sizin kafanizda is planini oturtmaniz. Boylece otomatikman ne gun ne yapacaginizi bilirsinizAy hanımlar gülürek okudum bazı yorumları. Şipşipi kınamıyorum gerçekten insan bazen gerçekten bıkıyor ev işlerinden.. Mesela şuan benim bulaşık makinesi içini bi kere silmem lazım, tabaklar dağıldı dolaplara düzgün yerleştirmek lazım, nevresim ütülemem lazım, daha kendi çamaşırlarımı katlamadım.. Mesela hangisinden başlayım cidden.. Bi odayı bitirmeden diğeri başlıyor ya
İşten ayrılınca çok fena olacakYorumlardan gözüm korktu
İşimden ayrılınca yan gelip evde yatarım diye hayalle kurarken neler okudum bu konuda
Şuan çalışıyorum haftada bir gün eşimle dip köşe temizlik hafta içi her akşam oturma odası ve mutfak süpürülür.2 çocuk var evde
Çamaşırım birikmez kuruma makinem var katlar yerleştiririm.
Mutfağımı yemekten sonra temizlerim tezgahın üstü bomboş olur
Tezgahımda bir cam sil birde bezim var kirlenen yeri anında silerim yağ lekesi değilse
Baktim, benim eve uygun değilNetten yazarsanız baya bı marka var çeşit çeşit.
Haznesi var su deterjan koyuyorsunuz.
Fisfis yapıp siliyorsunuz.
merhaba hafta sonundan hafta içine yemek yaptığınızı yazmışsınız, ne tür yemekler yapıyorsunuz tadında bir değişiklik olmuyor mu ?Ben çalışıyorum, evim 2+1 ona rağmen sürekli uyguladığım planlarım vardır.
İşi gününde yapmak.
Cumartesi günü haftalık sil süpür, tuvalet banyo yıka.
Onun dışında hafta içine yemekler yapılır, işten gelince yanına sadece makarna pilav salata neyse o yapılır.
Çamaşırım birikmez, yıkanır, katlanır, ütüsü yapılır kaldırılır.
Bulaşık asla biriktirmem akşam yatarken mutfak hep temizdir.
Fırını 3-4 kullanımda bir temizlerim.
Ocak kirlenme sıklığında temizlerim.
Ev akşam yatarken bile dağınık kalmaz, ertesi gün gelince toplamayla vakit kaybım olmaz.
Hafta içi daha çok düzenli olmakta mesele ama her gün tuvalet banyo yıkamam, evde olsam da yıkamam.
2 kişiyiz ne kadar kirlenebilir ki.
Çöpler her gün işe giderken atılır(Araba da çöple geziyoruz
)
Yemekler daha alınırken planlarım şu şuna bu buna diye.
Çalıştığım halde bile sabah yatak toplarım, yatak odasını da düzenli bırakırım.
Evet çalışırken de zor evdeyken de zor ama ben eşimden yana şanslıyım bana her işimde çok yardımcı olur.
O yüzden birlikte yaparız ana hakimiyet bende.
Size tavsiyem plan belirleyip ona uyun.
Öyle her gün silip süpürmeyin sonucunda kirleniyor![]()
merhaba hafta sonundan hafta içine yemek yaptığınızı yazmışsınız, ne tür yemekler yapıyorsunuz tadında bir değişiklik olmuyor mu ?
5 yaşında cocukla bunlari yapabiliyor musunuz gerçekten?siz bunlari yaparken cocuk ne yapiyorHergun evi supuruyorum toz aliyorum lavabolari cifliyorum.sabah mutfagi temizlerken kahvaltidan sonra butun kulpari siliyorum.buzdolabinin icini siliyorum kirlenmesine izin vermeden.ben duzenli temizlik yaptigim icin kirlenmelerine izin vermiyorummesela 3 gundur derin temizlikteydim kapi pencere dolaplar perdeler koltuklar allah ne verdiyse giristim.buyuk işleri geciktirmeden ufak işleri de hergun yaparim.duzen takintim var kirli olsun ama duzenli olsun.kizim 5 yasinda o dagitir gece uyudugu zaman toplarim.
Hergun yaptigim icin elim pratik maksimum bir saatimi aliyor.kizimla beraber yapiyoruz ona bez veriyorum odasini silmeye calisiyor onada eglence oluyor.temiz kaldigi icin derinlemesine yapmiyorum mesela buzdolabini ustten kirli kisimlari siliyorum.ben oglak burcuyum asiri planliyim temizligi bile plan sirasina gore yaparim.o yuzden cabuk biter.5 yaşında cocukla bunlari yapabiliyor musunuz gerçekten?siz bunlari yaparken cocuk ne yapiyor
Cocuk da size katilabiliyorsa ne güzel. Ben de oglagim planliyimdir ama her gün bu kadar temizlik yapmıyorum açıkçası.Hergun yaptigim icin elim pratik maksimum bir saatimi aliyor.kizimla beraber yapiyoruz ona bez veriyorum odasini silmeye calisiyor onada eglence oluyor.temiz kaldigi icin derinlemesine yapmiyorum mesela buzdolabini ustten kirli kisimlari siliyorum.ben oglak burcuyum asiri planliyim temizligi bile plan sirasina gore yaparim.o yuzden cabuk biter.