Cimri kayinvalidemle ben!! OFF OFF

tabi ki ayrıl.
deli misin divane misin?
nişanlın seni sevmiyor, ailesine hizmetçi, bakıcı alıyor. bulmuş senin gibi saf, sessiz kızı, daha ne istesin?
sakın evlenme sakın. ayrı ev açıp, senin istediklerini kabul edene kadar sakın düğün falan yapma. baktın değişen bir şey yok, nişanı atarsın.
boşanmış kadın olmaktan daha kolay, nişanı atmış kadın olmak.
aklını başına al.

nişan atılınca en fazla 3 gün konuşulur, unutulur.
ama evlenince, mutsuzmuş, kocası kv evden kovmuş, kavgaları bitmiyor, boşanıyorlar vb laflar anneni ve seni daha çok üzer, iyi düşün.

Ya ben bunlar haric nisanlimla hic bir sorunum yok. Herseyi annesi mafediyor.
CANIM BENİM DEMİŞSSİN YA YANLIŞSSIIINNNN ahh ahhh sorunun en büyügü sende ama sen farkıda değilsin.sen nişanlınla değil ailesiyle evleniyorsun.daha dur bunlar ufak sorunlar.sonrası var daha.eşinle istediğin gibi gezemiceksin yatıp kalkamıcaksın çocugun olucak istediğin ismi koyamıcaksın bebek bezine kadar kv istediği olucak.bak allah sana sinyalleri veriyor.ama sen anlarsın anlamazsın sana kalmış.sonra kaderim böyleymiş deyip dövünme.adamlar hiçbirşeyi saklamıyorlar açık ve net bu evde kv lafı geçer patron bu diyolar işine gelirse diyolar.bu açık ve net ...aslında dürüst insanlar sana oynayıp sonradan da böyle işine gelirsede diyebilirlerdi.bu huylarını sevdim.dürüstlerr...
sende ellerini başının arasına al ve düşün acaba ben evlenince bunları kabullenebilecek miyim mutlu olabilecekmiyim diye.yooook yapamam dersen nişalılık tanışma tanıma evresidir.olmuyor ben yapamam deyip bırak yoook ben kabullenirim mutlu olurum dersen devam et canım.kolay aık ve net bence top sende ..
hakkında hayırlısı neyse o olsun...

Nişanlından ayrılınca en azla 2 ay konuşuluyor denendi onaylandı evet gerçekten o 2 ay çok zor ama atlatılmayacak gibi değil üstelik ben doğudayım nişanlıdan ayrılmak çok ayıp sayan akrabalarım fazlasıyla çok buna rağmen çok şükür bitmiş diyebiliyorum.

Reactions: anu
Sakın hala evlenmeyi düşünüyorum deme... Senin yerinde olsam o beğendiği koltukla perdenin üstüne oturtup yüzüğümü öyle ellerine verirdim...

nişan neden yapılır deneme sürecidir benim bildiğim.şimdiden bunları yapanlar evlenince on katını yapar.nasıl bunu göremezsin canım yaa.bak bendende abla tavsiyesi aman gülüm hayatını kendi ellerinle mahfetme.

ana kuzusuyla yapamazsın canım sakın evlenme dediği herşey lafta kalmış zaten mutsuz olursun
bence resti çekmelisin ilerde sorduğunda eşin sana resti çekecektir
şunu kesinlikle kafandan at sonra düzelir diye şimdi neyse öteki günde öle lacaktır

Yeni evlendiği zaman kaynanasıyla beraber oturmuş bi ablan olarak,sakınnnn derim beraber oturmayı kabul etme,daha nişanlıyken ağzını açamayan müstakbel eşin evlenince iyice sana sağır onlara dilsiz olur,aman aman neler çektim bi Allah ni ben bilirim

Ya keske nisani atmak okadar kolay olsa. Herkes biliyor davetiyeler basildi. Ben simdi nasil kalkip da vazgectigimi söylicem. Bizde birde sey var aman aman elalem ne der dünyasi... :-(
boşanınca elalem ne der olmuyor mu.. Millet nikah günü dönüyor masadan.. Elalame göre mi yaşayacaksın.. Şöyle düşünmeyin ya biraz geniş boyutlu düşünün.. Basıldıysa basıldı seni önemsemeyenleri sen niye önemseyesin..

Hayir hayir nisanlimin kendi dükkani var allaha sükür iyi kazaniyor. Sadece kazandigi bütün parayi annesine veriyor. O koltuklari mesella nisanlimin parasiyla aldik. Yani kayinvalidem seciyor nisanlim aliyor :-( :-/

nişanlın bunu görüyor ve annesinin dediğini alıyor.. Annesi yeni evleniyor sanırım cahillik ediyorsun bence.. Sen bunları görüyorsun ama önlem almıyorsun.. kocası başında niye aynı evde yaşamayı kabul ettin?

nişanlandın diye evlenmek zorunda değilsin.Senin yerinde olsam eşyalarımı kayinvalidenin seçtiği, ve onlarla birlikte yaşicağım bi evliliğe asla başlamazdım.Perşembenin gelişi çarşambadan belli ne alaka böyle bi adamla evlenmek yani.

Kayınvalide adayınızın tavrı bu olabilir; uymamak nişanlınız elinde...
Ayrıca kayınvalide değişmez, eşiniz köprüyü geçinceye kadar he der, siz de elalem ne der diye dertlenmeye devam ederseniz günden güne streslenmekten erirsiniz...

sende dönme dediğinden hele bide evi var ya nasıl kızıyorum şuan şu kadına.. Hastaysa hasta sakın dönme dediğinden annene anlat herşeyi.. Şart lkoşmaya devam etsin desin peşin peşin benim kızım yeni evlenecek rahat olmak ister ev üstüne ev olmaz desin.. Sen kira alacaksın diye benim kızım niye rahatından olsun

Daha evlenmeden bu sorunlar varsa bu evliliyin sonu bosanmaya gider sana soyleyim yol yakinken don derim daha cicim aylari bu dusun bunun bide sonrasi var

Kadın resmen evini yenilemek için oğlunu evlendiriyor, sonuçta sende o evde yaşıycaksın, ne kadar bencil davranmış. Gerçekten ayıp etmiş. Bence iyice düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…