- Konu Sahibi Sonnenschein123
-
Merhaba arkadaslar, canim bu aralar cok sıkkın. Nisanlima evlilik yolunda yürümeden önce bana büsürü sözler vermisti, ayri evde oturcaz balayinda suraya gitcez, istedigin gibi evimizi dösiceksin fln.
Simdi dügüne haftalar kaldi ve ben gercekten cok mutsuzum. Herseyi kayinvalidem seciyor. Ya bi koltuk begendim diyerinkinden 300tl fazla diye kendi begendigini aldi!! Ya üstelik ben pahaliya kacan biri degilim. Zebra seklinde perde istiyorum diyorum yok neymis efendim onlar cok pahaliymis kendi kafasina göre tül aldi!! Ve üstelik bizimle yasicaklar. Nisanlim verdigi hicbir sözünü tutmadi. Bunlari kendisine anlatiyorum hic birsey yapmio. Neden biliyormusunuz? Cünkü annesine agzini actigi an kadin durmadan surat asiyor sonra hastalaniyormus. Uzun lafin kisasi resmen ana kuzusu. Bazen kendime diyorum keske tanimasaydim nisanlimi. Kayinvalidem ne derse o oluyor. Onsuz mobilya bile alamiyoruz cünkü nisanlim kazandigi paralarinin hepsini annesine veriyor. Kayinpederim ise kayinvalidemin arkasinda. Bana kayinvalidem surat assa kayinpederim de surat asiyor. Ya ben bunlar haric nisanlimla hic bir sorunum yok. Herseyi annesi mafediyor.
Sunu da söyliyim kayinvalidemin bitane kizi var ve onun her istedigi oluyor. Damadina hele hic kiyamiyorlar durmadan ya kiyafet yada para gönderiyorlar ki damadi kizina iyi baksin diye!! Sira bana gelince hersey pahali oluyor.
Arkadaslar ben napcam?? Cok mutsuzum lütfen akil fikir verin.
nişan atılınca en fazla 3 gün konuşulur, unutulur.Evet türklerin oturdugu yerde yasiyoruz. Kücük bir sehir. Birde basimda babam yok. Ya beni zaten insanlar ilgilendirmez. Ama annemin kulagina baskalarinin dedikodusu gider diye dedim. Vah vah basinda kocasi yok belliydi zaten böyle olacagini gibi..
CANIM BENİM DEMİŞSSİN YA YANLIŞSSIIINNNN ahh ahhh sorunun en büyügü sende ama sen farkıda değilsin.sen nişanlınla değil ailesiyle evleniyorsun.daha dur bunlar ufak sorunlar.sonrası var daha.eşinle istediğin gibi gezemiceksin yatıp kalkamıcaksın çocugun olucak istediğin ismi koyamıcaksın bebek bezine kadar kv istediği olucak.bak allah sana sinyalleri veriyor.ama sen anlarsın anlamazsın sana kalmış.sonra kaderim böyleymiş deyip dövünme.adamlar hiçbirşeyi saklamıyorlar açık ve net bu evde kv lafı geçer patron bu diyolar işine gelirse diyolar.bu açık ve net ...aslında dürüst insanlar sana oynayıp sonradan da böyle işine gelirsede diyebilirlerdi.bu huylarını sevdim.dürüstlerr...Ya ben bunlar haric nisanlimla hic bir sorunum yok. Herseyi annesi mafediyor.
Merhaba arkadaslar, canim bu aralar cok sıkkın. . Ya ben bunlar haric nisanlimla hic bir sorunum yok.
bence dön bu evlilikten.. Nişanlın daha şimdiden böyle yapıyorsa ( parayı anneye vermek ne demek o ayrı zaten) sonrasında da böyle devam eder sende kendini yer durursun.. Yazık değil mi sana bi sorununuz yoksa nişanlın bunu sorun olarak görmüyor mu? Bi fedakarlığı yokken sen niye hayatından fedakarlık yapasın.. Peşin peşin söyle böyle sözler vermiştin bana bu muameleleri yapıyorlar bu gidişle bu iş olmucak de ne kaybedeceksin ki .. Ayrılsanda senin için bişeyleri düzeltmeye çalışmayan bi insanla nasıl ömür geçireceksin ki..
boşanınca elalem ne der olmuyor mu.. Millet nikah günü dönüyor masadan.. Elalame göre mi yaşayacaksın.. Şöyle düşünmeyin ya biraz geniş boyutlu düşünün.. Basıldıysa basıldı seni önemsemeyenleri sen niye önemseyesin..Ya keske nisani atmak okadar kolay olsa. Herkes biliyor davetiyeler basildi. Ben simdi nasil kalkip da vazgectigimi söylicem. Bizde birde sey var aman aman elalem ne der dünyasi... :-(
Hayir hayir nisanlimin kendi dükkani var allaha sükür iyi kazaniyor. Sadece kazandigi bütün parayi annesine veriyor. O koltuklari mesella nisanlimin parasiyla aldik. Yani kayinvalidem seciyor nisanlim aliyor :-( :-/
Ben onunla konustum, maddi durumumuz yok diyo ilerde daha güzel aliriz diyo. Bundan 2 haf
Ya bide kayinvalidemin kendine ait evi var. Simdi nisanlim baska ev aldi iki katli. Kayinvalidem asag yerlesmek istiyor kendi evini de kiraya vermek istiyor. Ben agzimi aciyorum acmasinada nisanlimdan destek gelmiyor. Demiyor anne evlenecek olan biziz sana noluyor. Ben ona bi kac kere nisani atalim dedim oda duygusal olmaya basladi mevzu ise öyle kaldi.
Dün kayinvalideme annem ayri ev istiyor hata şart koyuyor dedim. Kadin suan mutsuz hasta bi görseniz. Aman allahim yok böyle bi oyuncu
Daha evlenmeden bu sorunlar varsa bu evliliyin sonu bosanmaya gider sana soyleyim yol yakinken don derim daha cicim aylari bu dusun bunun bide sonrasi varMerhaba arkadaslar, canim bu aralar cok sıkkın. Nisanlima evlilik yolunda yürümeden önce bana büsürü sözler vermisti, ayri evde oturcaz balayinda suraya gitcez, istedigin gibi evimizi dösiceksin fln.
Simdi dügüne haftalar kaldi ve ben gercekten cok mutsuzum. Herseyi kayinvalidem seciyor. Ya bi koltuk begendim diyerinkinden 300tl fazla diye kendi begendigini aldi!! Ya üstelik ben pahaliya kacan biri degilim. Zebra seklinde perde istiyorum diyorum yok neymis efendim onlar cok pahaliymis kendi kafasina göre tül aldi!! Ve üstelik bizimle yasicaklar. Nisanlim verdigi hicbir sözünü tutmadi. Bunlari kendisine anlatiyorum hic birsey yapmio. Neden biliyormusunuz? Cünkü annesine agzini actigi an kadin durmadan surat asiyor sonra hastalaniyormus. Uzun lafin kisasi resmen ana kuzusu. Bazen kendime diyorum keske tanimasaydim nisanlimi. Kayinvalidem ne derse o oluyor. Onsuz mobilya bile alamiyoruz cünkü nisanlim kazandigi paralarinin hepsini annesine veriyor. Kayinpederim ise kayinvalidemin arkasinda. Bana kayinvalidem surat assa kayinpederim de surat asiyor. Ya ben bunlar haric nisanlimla hic bir sorunum yok. Herseyi annesi mafediyor.
Sunu da söyliyim kayinvalidemin bitane kizi var ve onun her istedigi oluyor. Damadina hele hic kiyamiyorlar durmadan ya kiyafet yada para gönderiyorlar ki damadi kizina iyi baksin diye!! Sira bana gelince hersey pahali oluyor.
Arkadaslar ben napcam?? Cok mutsuzum lütfen akil fikir verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?