Cimri kayinvalidemle ben!! OFF OFF

anneni abuk sabuk insanlarin lafi mi daha cok uzer yoksa senin yanlis bir evlilik yapip her gun mutsuz olman mi? durumu annenle konus her detayiyla dediklerimi yapmazsa ayrilicam bir omur cekemem de. annen senden duysun herseyi o zaman daha saglam durur senin yaninda.

Reactions: anu
Türkiyedemi yaşıyorsun?
Evet bunca insan aynı şeyi söylüyor. Nişanlınin dükkanı var çalışıyor kazanıyor. Ama hala ailesinin kontrolü altında. Sana sorulmadan sana taşınacaklar ve senin evinin koltuklarını perdelerini onlar seçiyorlar bu benim için kabul edilemez. Yarın bir gün baskı altında olduğunda elalem destek olmayacak sana. Ayrıca annenin haberi olsun. Araştır istersen evlendikten sonra düzelir diyenlerin hemen hemen hepsi yanıldı. Evlenmeden duzelteczksin evlendikten sonra sorunlar varsa ikiye katlaniyor

Arkana bile bakmadan kaç... Aşk karın doyurmaz huzur olmazsa aşkınız hiç olmaz...

Ayrı evi kabul etse bile istediğin eşyaları aldır. Önceki eşyalar kim beğendiyse onda kalsın. Bunu dediğinizi yaptırmak için değil, herkesin yerini ve haddini bilmesi için yapın.

Kısa ve net nişanı atacaksın !!
nedir bu ya kendi mobilyanı bile şeçme özgürlüğün yok nişanlın evlenince anasıyla oturak madem niye seninle hayata başlıyor eski düzenlerine devam etsinler
Nişanlın resmen ana kuzusu kusura bakma ama şayet evlenirsen ki inşallah böyle bir hata yapmazsın kesin seninle seks yapacağı günleri bile anasına sorar anası belirler şu gün olsun şu gün olmasın diye tövbe tövbe iyimisin sen? evlenirsen 3 ay sonra konu açarsın buraya KEŞKE SİZLERİ DİNLESEYDİM diye aklını başına al lütfen üstelik kız tarafı naz tarafı derler kendi perdeni seçememişsin bile halen neyi düşünüyorsun kusura bakma sinirlerim zıpladı valla

Yapman gereken sey belli :/ simdiden boyleyse ileride yandin sen hayatindan zindan olur. Esin agzini omur boyu acamaz acacagi zamanda sadece gucu sana yeter.

Bastan sözler verilmis kandirmislar sizi nisan oluncada zaten cantada keklik atamaz diye gercek niyetletini ortaya koymuslar
Nisan atmak bosanmaktan bin kat daha kolay ve iyidir
Millet konusur konusur bir süre sonra unutur... sakin takmayin kafaniza...

Ya keske nisani atmak okadar kolay olsa. Herkes biliyor davetiyeler basildi. Ben simdi nasil kalkip da vazgectigimi söylicem. Bizde birde sey var aman aman elalem ne der dünyasi... :-(

Peki evlendikten sonra ALLAH korusun boşanma eşiğine geldiğiniz vakit elalem ne der kaygısını düşündünüz mü ?
Bu sizin için daha kolayı değil mi ?Yani başından kestirip atmak.
Yani gelin sizsiniz ama kv evi düzüyor, niye ! beraber oturacaksınız diye sahiplenmiş !
Hiç ev ev üstüne olur mu ?
Ben size ayrılın veya ayrılmayın demem o sizin bileceğiniz iş ,ama yarın daha zorlaşabilir hayatınız ve herşey bariz ortada ..

Hayırlısı olsunu genelde yüzüne derler
O kişi ya da ailesi yokken
Arkadan vah vah tüh tüh düğün neden olmadı diyenlere de rast geldim ben
Hemde kendi yaşımdakiler dedi yani şok oldum

Başka bir sorun yok mu?
Daha ne gibi bir sorun olabilir? Her şey ortada zaten..
Bu şekilde evlenirsen kendine ait bir evin, kendi kendine karar aldığın bir hayatın olmayacak. Tam tersi aşırı kontrol delisi, saygısız bir kayınvaliden olacak.
Ayrıca pısırık bir koca...

Pişt
Sakin ol şampiyon
Haklıyken haksız duruma düşme
Ya ailen ya ben ne demek ? Senle evlenince onları silecek mi?
Ayrı evde oturmazsak evlenmem demelisin

Bi de ailesiyle konuşma sakın, nişanlınla konuş. Gerisini o halletsin
Herkes kendi ailesini kendi idare etsin

Sizin gibiler yüzünden hakkını savunan kadına cadı gözüyle bakılıyor. Ülkemizin kadın tipolojisi bu maalesef. Yazık.

Reactions: anu
Hayırlısı olsunu genelde yüzüne derler
O kişi ya da ailesi yokken
Arkadan vah vah tüh tüh düğün neden olmadı diyenlere de rast geldim ben
Hemde kendi yaşımdakiler dedi yani şok oldum

Ama o kısım genelde merak duygusundan kaynaklanır.
Ki normal buluyorum ben.
Düşünsene birinin ayrılık haberini alıyorsun
aaa neden, nolmuş acaba, keşke ayrılmasalar dı diye ister istemez
bilen birilerine sorarsın.

Nişanı atan yada evliliği biten taraf genellikle bir sebep sunar
kamuoyuna :)
Şu sebepten olmadı böyle bir karar verildi gibi.
İster tatmin etsin ister etmesin.

En fazla 2-3 hafta üzerinde konuşulur.
sonra unutulup gider.
Böyledir bu işler.

Bundan çekinmek bana garip geliyor sadece.

Ayrıl bence . Bir ömür çekilmez bu aile.

Zaten kimse kendinden daha önemli olmamalı şu hayatta

Bence evine gidip ailesiyle konusma, seni tek başına ezmeye çalışırlar. Bu işi çözecek olan nişanlınız, ona söyleyin. Kendi hayatının iplerini eline alsın artık, yoksa seni kaybedecegini anlasın. ..

Hiç kimseye bosan yada vazgeç demem kolay kolay ama yol yakınken kurtul canim ne demek maaşını annesine veriyor yanmissin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…