- 30 Eylül 2011
- 3.013
- 10.790
- 408
- Konu Sahibi Sonnenschein123
-
Arkadaslar yorumlariniz icin cok sagolun. Bu aksam nisanlimla konuscam. Ya ailesi yada ben. Ayri ev sart! Zaten ben herzaman ayri oturmamizi istiyordum. Ne ara bu hale geldik bende anlamis degilim. Bizim anne tarafinda hic böyle birsey yok. Ciftler ayri oturur. Eger aileyle oturmak isteseler bizim tarafimiz karsi cikar. Gerekirse evine gidip ailesiyle de konuscam. Gözümü acdiginiz icin tskler
Kısa ve net nişanı atacaksın !!Merhaba arkadaslar, canim bu aralar cok sıkkın. Nisanlima evlilik yolunda yürümeden önce bana büsürü sözler vermisti, ayri evde oturcaz balayinda suraya gitcez, istedigin gibi evimizi dösiceksin fln.
Simdi dügüne haftalar kaldi ve ben gercekten cok mutsuzum. Herseyi kayinvalidem seciyor. Ya bi koltuk begendim diyerinkinden 300tl fazla diye kendi begendigini aldi!! Ya üstelik ben pahaliya kacan biri degilim. Zebra seklinde perde istiyorum diyorum yok neymis efendim onlar cok pahaliymis kendi kafasina göre tül aldi!! Ve üstelik bizimle yasicaklar. Nisanlim verdigi hicbir sözünü tutmadi. Bunlari kendisine anlatiyorum hic birsey yapmio. Neden biliyormusunuz? Cünkü annesine agzini actigi an kadin durmadan surat asiyor sonra hastalaniyormus. Uzun lafin kisasi resmen ana kuzusu. Bazen kendime diyorum keske tanimasaydim nisanlimi. Kayinvalidem ne derse o oluyor. Onsuz mobilya bile alamiyoruz cünkü nisanlim kazandigi paralarinin hepsini annesine veriyor. Kayinpederim ise kayinvalidemin arkasinda. Bana kayinvalidem surat assa kayinpederim de surat asiyor. Ya ben bunlar haric nisanlimla hic bir sorunum yok. Herseyi annesi mafediyor.
Sunu da söyliyim kayinvalidemin bitane kizi var ve onun her istedigi oluyor. Damadina hele hic kiyamiyorlar durmadan ya kiyafet yada para gönderiyorlar ki damadi kizina iyi baksin diye!! Sira bana gelince hersey pahali oluyor.
Arkadaslar ben napcam?? Cok mutsuzum lütfen akil fikir verin.
Ya keske nisani atmak okadar kolay olsa. Herkes biliyor davetiyeler basildi. Ben simdi nasil kalkip da vazgectigimi söylicem. Bizde birde sey var aman aman elalem ne der dünyasi... :-(
Hayırlısı olsunu genelde yüzüne derlerYani bilemiyorum ben uzayda da yaşamıyorum
ama nişan atanların
evliliği bitenlerin arkasından hiç imalı laflar edildiğini görmedim de
duymadım da.
Genellikle tepkiler hayırlısı olsun yönünde.
Onun için bu çekinme duygusunu pek anlayamıyorum.
senin verdiğin gazlarla büyük bi rest çeker bence :) yani inşallah
PiştArkadaslar yorumlariniz icin cok sagolun. Bu aksam nisanlimla konuscam. Ya ailesi yada ben. Ayri ev sart! Zaten ben herzaman ayri oturmamizi istiyordum. Ne ara bu hale geldik bende anlamis degilim. Bizim anne tarafinda hic böyle birsey yok. Ciftler ayri oturur. Eger aileyle oturmak isteseler bizim tarafimiz karsi cikar. Gerekirse evine gidip ailesiyle de konuscam. Gözümü acdiginiz icin tskler
Hayırlısı olsunu genelde yüzüne derler
O kişi ya da ailesi yokken
Arkadan vah vah tüh tüh düğün neden olmadı diyenlere de rast geldim ben
Hemde kendi yaşımdakiler dedi yani şok oldum
Zaten kimse kendinden daha önemli olmamalı şu hayattaAma o kısım genelde merak duygusundan kaynaklanır.
Ki normal buluyorum ben.
Düşünsene birinin ayrılık haberini alıyorsun
aaa neden, nolmuş acaba, keşke ayrılmasalar dı diye ister istemez
bilen birilerine sorarsın.
Nişanı atan yada evliliği biten taraf genellikle bir sebep sunar
kamuoyuna :)
Şu sebepten olmadı böyle bir karar verildi gibi.
İster tatmin etsin ister etmesin.
En fazla 2-3 hafta üzerinde konuşulur.
sonra unutup gider.
Böyledir bu işler.
Bundan çekinmek bana garip geliyor sadece.
Bence evine gidip ailesiyle konusma, seni tek başına ezmeye çalışırlar. Bu işi çözecek olan nişanlınız, ona söyleyin. Kendi hayatının iplerini eline alsın artık, yoksa seni kaybedecegini anlasın. ..Arkadaslar yorumlariniz icin cok sagolun. Bu aksam nisanlimla konuscam. Ya ailesi yada ben. Ayri ev sart! Zaten ben herzaman ayri oturmamizi istiyordum. Ne ara bu hale geldik bende anlamis degilim. Bizim anne tarafinda hic böyle birsey yok. Ciftler ayri oturur. Eger aileyle oturmak isteseler bizim tarafimiz karsi cikar. Gerekirse evine gidip ailesiyle de konuscam. Gözümü acdiginiz icin tskler
Hiç kimseye bosan yada vazgeç demem kolay kolay ama yol yakınken kurtul canim ne demek maaşını annesine veriyor yanmissin senMerhaba arkadaslar, canim bu aralar cok sıkkın. Nisanlima evlilik yolunda yürümeden önce bana büsürü sözler vermisti, ayri evde oturcaz balayinda suraya gitcez, istedigin gibi evimizi dösiceksin fln.
Simdi dügüne haftalar kaldi ve ben gercekten cok mutsuzum. Herseyi kayinvalidem seciyor. Ya bi koltuk begendim diyerinkinden 300tl fazla diye kendi begendigini aldi!! Ya üstelik ben pahaliya kacan biri degilim. Zebra seklinde perde istiyorum diyorum yok neymis efendim onlar cok pahaliymis kendi kafasina göre tül aldi!! Ve üstelik bizimle yasicaklar. Nisanlim verdigi hicbir sözünü tutmadi. Bunlari kendisine anlatiyorum hic birsey yapmio. Neden biliyormusunuz? Cünkü annesine agzini actigi an kadin durmadan surat asiyor sonra hastalaniyormus. Uzun lafin kisasi resmen ana kuzusu. Bazen kendime diyorum keske tanimasaydim nisanlimi. Kayinvalidem ne derse o oluyor. Onsuz mobilya bile alamiyoruz cünkü nisanlim kazandigi paralarinin hepsini annesine veriyor. Kayinpederim ise kayinvalidemin arkasinda. Bana kayinvalidem surat assa kayinpederim de surat asiyor. Ya ben bunlar haric nisanlimla hic bir sorunum yok. Herseyi annesi mafediyor.
Sunu da söyliyim kayinvalidemin bitane kizi var ve onun her istedigi oluyor. Damadina hele hic kiyamiyorlar durmadan ya kiyafet yada para gönderiyorlar ki damadi kizina iyi baksin diye!! Sira bana gelince hersey pahali oluyor.
Arkadaslar ben napcam?? Cok mutsuzum lütfen akil fikir verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?