Cimri kayinvalidemle ben!! OFF OFF

Ya abla desinler, Allah aşkına. Elalem mi gelip yıkayacak kaynananın donunu ya. Sen yıkayacaksın paşa paşa. Kadın evine eşya kendine hizmetçi alıyor.
At nişanı millet ne derse desin. 2 gün konuşurlar 3. gün başkası nikahtan döner onu konuşurlar.
Yav kendi evine perde seçemiyorsun, perde. Bırak Allasen ya.
At şu nişanı, fenalardasın haberin yok. Çok değil 1 yıl içinde kayınvalidem her şeyime karışıyo
diye konu açarsın burada.

Arkadaşlar kendinizi boşa yormayın.1yıl sonra konu sahibi'nin açacağı konuları yazıyorum.
1.Kv dem her şeyime karışıyor hiç huzurum yok.
2.Bıktım artık bu kv deden her şeyime burnunu sokuyor
3.Kocam bütün parasını anasına veriyor bıktım artık varlık içinde yokluk çekmekten
4.Kv de çocuğuma kendi seçtiği ismi koymak istiyor off off
5.Kv dem gece yarısı yatak odamıza giriyor
6.Kv dem lohusa halimle bana laf sokuyor sütüm kesilmek üzere
7.Kv çocuğumu aşırı sahipleniyor sanki annesi ben değilim o
8.Kocam beni ailesine karşı savunmuyor ne yapmayalım kızlar yardım edin?

Siz burda istediğiniz tavsiyeyi verin herkes kendi bildiğini yapıyor malesef.Herkes layık olduğu hayatı yaşar.

Y
yolun başındasın arkana bile bakmadan bitir.

Dediginiz gibi bu aksam bulusdugumuzda ya sözünü tutarsin ayri evde otururuz yada benden bu kadar derim. Bakalim ne dicek
damardan gir.. geçinebilceğim insan olsa bana biraz değer verdiğini hissetsem zaten isterim birlikte yaşayalım.. Ama durumları var biz yeni evleneceğiz evimde kocamın yanında rahat olabilmeyi istiyorum bana bunun sözünü verdin sözünü tutmanı bekliyorum de

Kaç kız kaç yoksa 3 ay sonra boşanıyorum diye konu açarsın

Hayir durumlari tabikide iyi. Ama bana laf olsun diye durumumuz suan kötü diyo. Yani demiyor senin istediklerini alamiyorum annem onay vermiyor onun yerine durumuz kötü diyo.
Laf olsun işte. Ama annesi durmadan kizina para yolluyor. Maddi durumlari kötü olsa durmadan disarda yemek yemezlerdi. Kizinada para yollamazdi annesi

sen bu tespitlerini nişanlına söyle.. Durumu kötü insan böyle mi olur diye.. Sen annenin istediğini yapmak için durum kötü diyorsun de..

desinler canım desinler.. Milletin ağzı torba değil diyen sen evlendikten sonra da der anası çekiyor vah vah kızıda çekiyor derler.. Millet herşeyi der.. Sen hayatına bak başkasına değilll

sakin ve yumusaş konuş bişeyleri düzeltebilmesi için açık kapı bırak düzeltemezse bu işin olmayacağınıda çaksın.. Ezilip kırılma karşısında annen baban ayrı diye düşünpte

Yakma kendini.
Hiçbir değerin yok ne nişanlının ne de kv adayının gözünde.
çok üzülürsün.

Nişanlınla konuşurken, en kötü sonucu yani ayrılığı göze alarak git.
Yoksa sana tutamayacağı yeni sözler verip geçiştirebilir.
İsteğini net bir şekilde söyle.
Umarım herşey gönlünce olur.

Kaç kaç kaç sakin ama sakin evlenme allah aşkına kör musun sonunuz yok bariz belli nasıl kabul edebiliyorsunuz bunları ya

Bunlar hariç nişanlımla hiçbir sorunum yok diyorsun ya bir de, yahu daha ne olsun?
Biriyle evlenmemek için başka ne olması gerekiyor? Sana verdiği sözleri tutmuyor, isteklerine önem vermiyor, annesinin sözünden çıkamayacak kadar pısırık, kendi hayatını yaşayacak olgunluğa sahip değil... Yani daha ne olsun? Sen şimdi tutup bu adamla evlenecek misin gerçekten? O zaman daha çok konularını okuruz, pek de iç açıcı konular olmaz.
Her şeyi annesi mahvetmiyor emin ol. Nişanlın azıcık olgun, adil, aklı başında bir insan olsaydı bunları yaşamazdınız. Asıl her şeyi o mahvediyor.

Kardeşim bırak bi halt olmaz böyle insandan! Sana apaçık söylüyorum üç beş ay sonra buraya yazarsın kaynana kaynata ile olan sıkıntılarını sonra demedi deme daha yolun en başındasın vazgeç hele hele neden kabul ettin birlik oturmayı
Bende öyle bi hataya düştüm hatta hayatımın een büyük hatasını yaptım birlikte yaşamayı kabul ederek inanki 1 yıl sonunda benim hayatımdan 20yıl gitti kabul ediyorum öyle berbat geçtiki,,ev ev üstüne olmuyor sen neyapıyosun allahaşkına kendine gel.kadın kendini belli etmiş şimdiden,koca adayın desen o da ne olduğu ortada kendi başını göz göre göre yakma ilerisi için çok daha zor aşamalara gelmeden yolda yakınken gereğini yap canım hiçkimse senden daha değerli değil unutma ben çok pişmanlıklar yaşadım başkaları yaşasın istemiyorum
Bunlar dışında nişanlınla problem yok diyorsun ama daha ne olsun allah aşkına ne olmasını bekliyosun en mutlu gününzde senin yıllarca kullanacağın koltuğu bile almaya söz hakkın yok olamıyorsun ya bende bu durumun içindeydim zor sıyrıldım eşin hep anne tarafında olucak olan sana ve geçip giden yıllarına olucak ..

evlenme... senin ailen yok mu onlara anlat.. hadi sen göz yumuyorsun kör olmuşsun da senin ailen nasıl sesini çıkartmaz

Kararini etkilemek istemem ama basta soz veren adam bisey yapmiyorsa evlenmeden bile yapamiyosa evlendikten sonra kaynananla bi sorun oldumu esin annesinn sozuyle disari bile atar evliyim iyi kotu biliyrm sonra cok sorun olcak nisanlinla son kez ayri ev tutmazsa ole insanlarla yasman cok zor olacak bastayken donme sansin daha kolay olur bunu untma

Sakın evlenme. Yoksa gerçekten işin çok zor Çok üzüldüm

evlenme sakıııın. çok pişman olursun. bi de napıcam diye soruyo musun allah aşkına. aklını peynir ekmekle mi yedin sen?
Siz her yerde insanları tenkitlemek yardımcı olmak yerine acayip acayip yorumlar yapmak zorundamısınız? K. Bakmayında çocukmusunuz. Sakın evlenmeyin ne demek ya? Çözüm üretin artık bayan mısınız erkekmisiniz oda bilinmiyorda? Kız idama gidiyorum demiyor çaresizim diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…