Cimri kayinvalidemle ben!! OFF OFF

Valla aynı evde yaşarsanız kesinlikle bu sorunların ardı arkası kesilmez.. Bu sefer eşinizle de iyice aranız açılır.
Bir yolunu bulup nişanlınızla konuşun,ayrı ev konusunu.
Olmuyor canım aynı dediği gibi herşey zaten başta vaat edildi banada yok söyle olur yok böyle olur. İş ciddşye bindi kaynana burun kıvırmaya başladı. Aman oğlum dur oğlum az alın oğlum para için herşeyi yapan insanlardan tiksinirdim kv ne yazıkki öyle.. Eşim öyle değil ama başında böyle bir ana olunca yakında korkuyorum ki kapı deliğinden çıkıcaz. Hava girmesinde gaz yakmayak diye.

Bi de başka sorunumuz yok demissin ya pes daha ne olsun.
Valla canım dünyada erkek kıtlığı yok tek erkek senin pısırık ve sözünü tutmayan nişanlın da değil. Ne diye bu insanların nazini cekiyorsun ki.
Konuşacağım bu akşam demissin ama bence konuşmaya bile hacet yok karakterlerini yeterince belli etmişler. Bundan sonra sana söz verseler de hiç bir vaadi yerine getirmezler. Köprüyü geçene kadar seni oyalarlar o kadar.

Gelecek hayatının fragmanını izliyorsun şu an. Filme girecek misin verdiğin paraya sağlık olsun diyip kurtulacak mısın buna karar ver. At gitsin nişanı
Çok zordaysa yani yapacak bişey yok. Benimde kv alışverişe geldi ama ben eşime dedim eğerki bi tane beğenirde ona gözün kayarsa orda bırskır giderim seni haberin olsun diye. Ve eşim elimden tuttu tek tek kendimiz gezip aldık ben kimseyi istemedim kimsede gelmedi. Sanki o yatacak oturacak lüzumsuzlar

Zor ne diyebilirim ki. Allah kolaylık versin sizede

Siz nişan aşamasındasınız ben nikahı kıydım 1 hafta sonra düğün var iş eşyaya gelince kv burun kıvırıyor. Geröekten evlenince işiniz daha zor. Ayyy bide beraber oturcaksınız. Ben yapamıyorum ama beraber oturmaktansa arabanın altına düz atla daha iyş canım gerçekten kv yaşayan bilir insanın hayatı zehir oluyor

Bence boşan aaa daha evli değilsin dimi anladın sen onu yani
Benimde bir oğlan kardeşim var annem bazen diyorki şöyle olacak böyle olcak yırtarım sizi diyorum bi ağzınozı açarsanız. Ben hallederim oğlum sen bakma anana diyorum. Neymiş o öyle ya bu devirde kv diye bişeymi kaldı adı bile yabani :)

çaresi evlenmemek işte. ben de bunu kendisine söyleyerek yardımcı oluyorum. ne yapayım kaynanasıyla ben mi kavga edeyim. siz konuyu okumadınız heralde. o derdin çaresi ancak o aileden kaçmakla olur.

bayan mısınız erkek misiniz o da bilinmiyor da derken? nasıl bi ispat çabası içine girmeliyim bilemedim.

Ozaman bunu düzgünce ifade edin kimseye aklını sorma yetisi size düşmez lütfen. Peynir ekmek ne kadar çirkin bir üslup

hayatini nisanlinin verdigi sozlere bagliyorsan sanirim daha cokk uzulebilirsin.
umarin bundan sonra azcik hayatinida kendiniz (ikiniz yani) sozler verip tutarsiniz.

Ozaman bunu düzgünce ifade edin kimseye aklını sorma yetisi size düşmez lütfen. Peynir ekmek ne kadar çirkin bir üslup

nasıl siz beni özgürce eleştirebiliyosanız ben de özgürce yazabilirim bence. sıkıntı yok.

bi insan bu olanların üstüne hala ikilemde kalıyosa ve üstüne gidip evleniyosa aklını peynir ekmekle yemiştir bence.

Size çaba sarfedin demiyorum ki ben. Gelçi sizin gibi üye çok insanları tenkitleyerek rencide ederek yaptığını sorgulayarak sanki karşısındaki akılsız izlenimi veren öok insan var. Lafımı yanlış anlamayın size kasıtlı demiyorum ama sizin gibş yazan çok insan var durumu tek taraflı inceleyen. Kendinizi onun yerine koyarak hareket etmeyi düşünmüyorsunuz. Ben sizin evlenme dediğinize bişi demiyorum. Çoğu üye bunu önermiş. Sadece peynir ekmek üslubu çok çirkin bir üslup

Daha düzgünce söyleyebilirsiniz nişanlısıyla bir sıkıntısı yoksa ona peynir ekmek akılkı diyemezsiniz. Sıkıntı kayınvalidede. Ve eminolunki hiçbirşey yine koca olacak o erkeklerde bitmiyor. Benim kv iki senedir adam olmadı düzelmedi oğlu napsınn

peynir ekmek akıllı demedim. aklını peynir ekmekle mi yedin dedim. bu da argo bi tabir değil.

ben böyle konulara ılımlı yaklaşamıyorum. açık ve net burada olan şey. kendimi konu sahibinin yerine de bi yere kadar koyabilirim. koyduğumda da net olarak evlenmezdim diyorum.

Captain e sonuna kadar katılıyorum valla kusura bakmayında herşey apaçık ortada nasıl bi çözüm sunulmasını istiyorsunuz perdeye dahi karışan kadın bi çifti bi başına bırakırmı sanıyorsunuz ? Evet konu sahibi bu hayatı kabul etmesi için aklını peynir ekmekle yemesi gerekir .. Ben yedim zamanında o ayrı neyse ..

yol yakınken ayrıl. bu tür hareketlerin sonu fena oluyor. ve ciddiyim.

arkadaşların bazıları sorun kv de, damat iyiymiş yazmışlar.
damatta iyi değil arkadaşlar.
şöyle ki : bir kv sacmayalabilir. geline kötü davranabilir. gelin kv yi sevmeyebilir istemeyebilir . her ikiside surat kapris yapıp hastalanma numarası çekebilir.
damat beyin yapması gereken her ikisine de dur demeli, yol gösterici ve idareci olması gerekir. iki tarafı da sakinleştirmeli. yada en ideali ne sen ne sen diyip işe el koymalı.
bunlar da olmadına göre annesine yanlışlarını gördüğü halde ses çıkartmıyorsa damatta hatalıdır, evlenilecek adam değildir.
diyelim ki evlendiler. ki öyle duruyor. kv evin tüm hakimiyetini ele alır ve kıza gun yüzü göstermez. damat bey de anamdır ne yapayım der, kızı ezdirir.

evlenme vsa demek istemezdim ama geriye dönüp bkatıgımda nişan deidğin hiçbirşey bu ilerlediğinde evlilikten dönmek gerçekten zor nişanlılık hiçbirşey dğeil gözümde şimdi olsa nişanlı iken 1 gram taviz vermez ben bile muhattap olmaz tamamen ailemi muhattap eder ailemde hakkından gelin derdim ricda ediyorum vazgeç bırak işi yokuşa sürrr olmazzzzzzz ilerde bebeğin olduğundaa mahvedecek evliliğindede mahv edecek kadramsar olmak değil bu önnü acayımda gözlerini açta kendine güvenini gelsin yoluna bak tonlarca saglıklı eş kayınvalideler var elbet birisi denk gelirrrrrrr düğünü iptal et çok ciddiyim ertele hastalannsın
numara danışıklı dövüş bunlar offf offffff kızların hepsini böyle sömürüyorlar nişanlınla sorunun var annesi farkında bile dğeilsin o anneyi durdurmuyor karısma demiyor karsısına almayı göze almıyorsa zatn mutsuz bir evlililk daha bnedne söylemesi

burada yazılanlar sana inandırıcı gelmiyor olabilirrrrrrrrr üzgünüm ama ayrıl zora sokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk aileni devreye sok isyan bayragını cekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ya ayrıl ya ayrı ev olmazsa olmaz de aklını kullan yoksa onlar senin ömrünüüü kullanır

emin ol birçogumuz yaşanlışlıkları yazıyoruz aksasm kendinde konusma önce ailene söyle al çıkar ailenin karsısına kendinde konus ailende ailesini arasın yapma etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…