- Konu Sahibi Sonnenschein123
-
Olmuyor canım aynı dediği gibi herşey zaten başta vaat edildi banada yok söyle olur yok böyle olur. İş ciddşye bindi kaynana burun kıvırmaya başladı. Aman oğlum dur oğlum az alın oğlum para için herşeyi yapan insanlardan tiksinirdim kv ne yazıkki öyle.. Eşim öyle değil ama başında böyle bir ana olunca yakında korkuyorum ki kapı deliğinden çıkıcaz. Hava girmesinde gaz yakmayak diye.Valla aynı evde yaşarsanız kesinlikle bu sorunların ardı arkası kesilmez.. Bu sefer eşinizle de iyice aranız açılır.
Bir yolunu bulup nişanlınızla konuşun,ayrı ev konusunu.
Çok zordaysa yani yapacak bişey yok. Benimde kv alışverişe geldi ama ben eşime dedim eğerki bi tane beğenirde ona gözün kayarsa orda bırskır giderim seni haberin olsun diye. Ve eşim elimden tuttu tek tek kendimiz gezip aldık ben kimseyi istemedim kimsede gelmedi. Sanki o yatacak oturacak lüzumsuzlarGelecek hayatının fragmanını izliyorsun şu an. Filme girecek misin verdiğin paraya sağlık olsun diyip kurtulacak mısın buna karar ver. At gitsin nişanı
Zor ne diyebilirim ki. Allah kolaylık versin sizedeOlmuyor canım aynı dediği gibi herşey zaten başta vaat edildi banada yok söyle olur yok böyle olur. İş ciddşye bindi kaynana burun kıvırmaya başladı. Aman oğlum dur oğlum az alın oğlum para için herşeyi yapan insanlardan tiksinirdim kv ne yazıkki öyle.. Eşim öyle değil ama başında böyle bir ana olunca yakında korkuyorum ki kapı deliğinden çıkıcaz. Hava girmesinde gaz yakmayak diye.
Benimde bir oğlan kardeşim var annem bazen diyorki şöyle olacak böyle olcak yırtarım sizi diyorum bi ağzınozı açarsanız. Ben hallederim oğlum sen bakma anana diyorum. Neymiş o öyle ya bu devirde kv diye bişeymi kaldı adı bile yabani :)Bence boşanaaa daha evli değilsin dimi anladın sen onu yani
Siz her yerde insanları tenkitlemek yardımcı olmak yerine acayip acayip yorumlar yapmak zorundamısınız? K. Bakmayında çocukmusunuz. Sakın evlenmeyin ne demek ya? Çözüm üretin artık bayan mısınız erkekmisiniz oda bilinmiyorda? Kız idama gidiyorum demiyor çaresizim diyor.
Merhaba arkadaslar, canim bu aralar cok sıkkın. Nisanlima evlilik yolunda yürümeden önce bana büsürü sözler vermisti, ayri evde oturcaz balayinda suraya gitcez, istedigin gibi evimizi dösiceksin fln.
Simdi dügüne haftalar kaldi ve ben gercekten cok mutsuzum. Herseyi kayinvalidem seciyor. Ya bi koltuk begendim diyerinkinden 300tl fazla diye kendi begendigini aldi!! Ya üstelik ben pahaliya kacan biri degilim. Zebra seklinde perde istiyorum diyorum yok neymis efendim onlar cok pahaliymis kendi kafasina göre tül aldi!! Ve üstelik bizimle yasicaklar. Nisanlim verdigi hicbir sözünü tutmadi. Bunlari kendisine anlatiyorum hic birsey yapmio. Neden biliyormusunuz? Cünkü annesine agzini actigi an kadin durmadan surat asiyor sonra hastalaniyormus. Uzun lafin kisasi resmen ana kuzusu. Bazen kendime diyorum keske tanimasaydim nisanlimi. Kayinvalidem ne derse o oluyor. Onsuz mobilya bile alamiyoruz cünkü nisanlim kazandigi paralarinin hepsini annesine veriyor. Kayinpederim ise kayinvalidemin arkasinda. Bana kayinvalidem surat assa kayinpederim de surat asiyor. Ya ben bunlar haric nisanlimla hic bir sorunum yok. Herseyi annesi mafediyor.
Sunu da söyliyim kayinvalidemin bitane kizi var ve onun her istedigi oluyor. Damadina hele hic kiyamiyorlar durmadan ya kiyafet yada para gönderiyorlar ki damadi kizina iyi baksin diye!! Sira bana gelince hersey pahali oluyor.
Arkadaslar ben napcam?? Cok mutsuzum lütfen akil fikir verin.
Ozaman bunu düzgünce ifade edin kimseye aklını sorma yetisi size düşmez lütfen. Peynir ekmek ne kadar çirkin bir üslup
Size çaba sarfedin demiyorum ki ben. Gelçi sizin gibi üye çok insanları tenkitleyerek rencide ederek yaptığını sorgulayarak sanki karşısındaki akılsız izlenimi veren öok insan var. Lafımı yanlış anlamayın size kasıtlı demiyorum ama sizin gibş yazan çok insan var durumu tek taraflı inceleyen. Kendinizi onun yerine koyarak hareket etmeyi düşünmüyorsunuz. Ben sizin evlenme dediğinize bişi demiyorum. Çoğu üye bunu önermiş. Sadece peynir ekmek üslubu çok çirkin bir üslupçaresi evlenmemek işte. ben de bunu kendisine söyleyerek yardımcı oluyorum. ne yapayım kaynanasıyla ben mi kavga edeyim. siz konuyu okumadınız heralde. o derdin çaresi ancak o aileden kaçmakla olur.
bayan mısınız erkek misiniz o da bilinmiyor da derken? nasıl bi ispat çabası içine girmeliyim bilemedim.
Daha düzgünce söyleyebilirsiniz nişanlısıyla bir sıkıntısı yoksa ona peynir ekmek akılkı diyemezsiniz. Sıkıntı kayınvalidede. Ve eminolunki hiçbirşey yine koca olacak o erkeklerde bitmiyor. Benim kv iki senedir adam olmadı düzelmedi oğlu napsınnnasıl siz beni özgürce eleştirebiliyosanız ben de özgürce yazabilirim bence. sıkıntı yok.
bi insan bu olanların üstüne hala ikilemde kalıyosa ve üstüne gidip evleniyosa aklını peynir ekmekle yemiştir bence.
Daha düzgünce söyleyebilirsiniz nişanlısıyla bir sıkıntısı yoksa ona peynir ekmek akılkı diyemezsiniz. Sıkıntı kayınvalidede. Ve eminolunki hiçbirşey yine koca olacak o erkeklerde bitmiyor. Benim kv iki senedir adam olmadı düzelmedi oğlu napsınn
peynir ekmek akıllı demedim. aklını peynir ekmekle mi yedin dedim. bu da argo bi tabir değil.
ben böyle konulara ılımlı yaklaşamıyorum. açık ve net burada olan şey. kendimi konu sahibinin yerine de bi yere kadar koyabilirim. koyduğumda da net olarak evlenmezdim diyorum.
yol yakınken ayrıl. bu tür hareketlerin sonu fena oluyor. ve ciddiyim.Merhaba arkadaslar, canim bu aralar cok sıkkın. Nisanlima evlilik yolunda yürümeden önce bana büsürü sözler vermisti, ayri evde oturcaz balayinda suraya gitcez, istedigin gibi evimizi dösiceksin fln.
Simdi dügüne haftalar kaldi ve ben gercekten cok mutsuzum. Herseyi kayinvalidem seciyor. Ya bi koltuk begendim diyerinkinden 300tl fazla diye kendi begendigini aldi!! Ya üstelik ben pahaliya kacan biri degilim. Zebra seklinde perde istiyorum diyorum yok neymis efendim onlar cok pahaliymis kendi kafasina göre tül aldi!! Ve üstelik bizimle yasicaklar. Nisanlim verdigi hicbir sözünü tutmadi. Bunlari kendisine anlatiyorum hic birsey yapmio. Neden biliyormusunuz? Cünkü annesine agzini actigi an kadin durmadan surat asiyor sonra hastalaniyormus. Uzun lafin kisasi resmen ana kuzusu. Bazen kendime diyorum keske tanimasaydim nisanlimi. Kayinvalidem ne derse o oluyor. Onsuz mobilya bile alamiyoruz cünkü nisanlim kazandigi paralarinin hepsini annesine veriyor. Kayinpederim ise kayinvalidemin arkasinda. Bana kayinvalidem surat assa kayinpederim de surat asiyor. Ya ben bunlar haric nisanlimla hic bir sorunum yok. Herseyi annesi mafediyor.
Sunu da söyliyim kayinvalidemin bitane kizi var ve onun her istedigi oluyor. Damadina hele hic kiyamiyorlar durmadan ya kiyafet yada para gönderiyorlar ki damadi kizina iyi baksin diye!! Sira bana gelince hersey pahali oluyor.
evlenme vsa demek istemezdim ama geriye dönüp bkatıgımda nişan deidğin hiçbirşey bu ilerlediğinde evlilikten dönmek gerçekten zor nişanlılık hiçbirşey dğeil gözümde şimdi olsa nişanlı iken 1 gram taviz vermez ben bile muhattap olmaz tamamen ailemi muhattap eder ailemde hakkından gelin derdim ricda ediyorum vazgeç bırak işi yokuşa sürrr olmazzzzzzz ilerde bebeğin olduğundaa mahvedecek evliliğindede mahv edecek kadramsar olmak değil bu önnü acayımda gözlerini açta kendine güvenini gelsin yoluna bak tonlarca saglıklı eş kayınvalideler var elbet birisi denk gelirrrrrrr düğünü iptal et çok ciddiyim ertele hastalannsınMerhaba arkadaslar, canim bu aralar cok sıkkın. Nisanlima evlilik yolunda yürümeden önce bana büsürü sözler vermisti, ayri evde oturcaz balayinda suraya gitcez, istedigin gibi evimizi dösiceksin fln.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?