Cimri kayinvalidemle ben!! OFF OFF

Lütfen evlenme lütfen..
O kadar üzülüyorum ki, mutsuz bir evliliğe bile bile adım atanları görünce..
Nişan atmak kolay mı diyorsun, boşanmaktan daha kolay..
Ömrün bu kıymet bilmezlerle nasıl geçer düşün..
Nişanlın hemen surat asan anneciğine kıyamıyor ama seni harcıyor, farkında ol..
Kendine bunu yapma..

Adamakıllı konuş, şartlarını sırala, kabul etmiyorsa yol ver, yap bunu, feda etme kendini.
İnsanlar konuşursa konuşsun, senden önemli mi.. Herşeyde hayır vardır, aklı başında olan herkes böyle düşünür zaten

Zaten kimse kendinden daha önemli olmamalı şu hayatta

3 yıl önce mahalleden olan bir kız arkadaşım (annemlerin mahallesi yani)
küçüklükten beri tanıyoruz birbirimizi
Düğüne 20 gün kala işi bozmuş.
Ayrılmışlar herkes şokta.
Ev hazır, gelinlik hazır.

Duyunca çok şaşırdım çünkü radikal bir geri adım bu.
Aradım ve sordum hayırdır noldu diye.
Kız anlattı ve hak verdim.
Hatta iyi yapmışsın diye gazıda verdim :)
O an kapandı konu benim için.
Herkes için.

Şimdi bu yaz bir başkasıyla evleniyor çokta mutlu.
Elalem dediğin nedir yani.
Konuşan varsa da kendi kendilerine çalıp söylesinler.

Evlenmek dediğin eşya seçmek, gelinlik seçmek demek değil ki.
Düğün bittikten sonra
hani evine gidip kapıyı kapatıyorsun ya
işte evlilik o dakika itibari ile kapıyı kapattığın an başlıyor.
İki kişi.
Gerisi tırı vırı :)

Yol yakınken dööönnnn!! Evlenme sakkıııınnnnn!!!!! Çoğu arkdaşımın dediği gibi yani.. bizi dinlemezsen ççoooookkkk pişman olursun.. bu arada annen baban ne diyo bu işe??

nişandan ayrılmak kolaydır
evliliği bitirmek zordur
o imzayı attığın anda kendini ateşin içine atmış olacaksın
biz uyardık gerisi sana kalmış

Ortalama yirmi yıl sonra bile bugünün pismanligini yasayacaksin eşyayı kendi secse ne olur oturacağın evde senin değil zaten bugün eşya için hasta olan kadın her kararında yataklık olacak öyle görünüyor yol hala yakın bence kaç kurtul

Canim yolları ayırma vakti gelmiş.

Bence koşarak uzaklaşın.. ayrıca evleneceksin ve kendi zevkinize göre istiyorsanız siz ve eş adayınız çalışıp eşyalarınızı alın tabiki parayı verince seçme hakları da olur malesef

Aklini peynir ekmekle yediysen evlen tabii. Ama bu aile ile ömür geçmez. Sen bu kadar degersiz degilsin. zeholll dü sanırım kina gecesi ayrıldı. Evlenip boşanmak cok daha zor. Kendini bilerek mutsuzluga mahkum etme. Degismeyecek çünkü daha fena olacak her şey evlenince.

Reactions: anu
deseler ne olacak????başında koca ne demek,siz koyunsunuz erkek de çoban mı? kadın yalnız yapamaz erkek güdecek mi illa...siz izin vermezseniz kimse konuşamaz bu şekilde.konuşsa da umrunuzda olmaz..

önce böyle bir tercih yapmasını istememelisiniz.sadece verilen sözler tutulmalı,madde madde yazıyorum bak:
1.biz bir aile olacağız,ilerde çcuklarımızla beraber,öncelikle aile kararlarımıza sadece biz karar vermeliyiz.
2.bu yüzden önce maaşını annene vermeyeceksin,artık çocuk değilsin,değiliz.
3.herkesin evi ayrı olmalı,ki böyle söz vermiştin.
4.kendi evimin eşyasına biz karar veririz,yardım etmek isteyen meblağ söyler,şu kadar verebiliriz diye biz de o şekilde beğendiklerimizi alırız.

Ya keske nisani atmak okadar kolay olsa. Herkes biliyor davetiyeler basildi. Ben simdi nasil kalkip da vazgectigimi söylicem. Bizde birde sey var aman aman elalem ne der dünyasi... :-(

En güzeli nikah sırasında Hayır de. İstemiyorum zorla evlendiriyorlar beni de. Daha iyi olur.

Delirdin herhalde millet nede diye diye evlenecek misin?

Ben olsam araeşim şimdi nisanlimi ayrılmak istiyorum. Aynı evde oturamam. Kabul etmiyorum derdim. O alınan eşyaları da istemiyorum. Göz göre göre bir Cendereye girmek üzereyim. Çok düşündüm ama mümkün değil. Derdim

vazgeç sen bu sevdadan dişli biri değilsen en fazla 2 sene içinde boşanırsın böyle bir ailenin içinde...Yazık etme kendine yol yakınken dön

Güzel kardeşim, eğer şimdi ayrılmazsanız birkaç sene sonra mutlaka ama mutlaka ayrılmak zorunda kalırsınız. O zaman insanların sözleri daha ağır gelir. Nişanlınla sorunun olmaması çok normal. Çünkü hiçbir süreçte birebir onunla muhatap olamıyorsunuz. Kendisi de oldukça pasif bir delikanlı demek ki. O kayınvalide sizi harcar, eşiniz de sessiz kalır ve siz tükenirsiniz. Bir perdeye bile karar veremediğiniz evlilikte hangi rolü oynayacaksınız? Yalnızca geceleri yanına yatılan, çocuk doğuran ve aile hizmeti gören bir hanımı mı? Neden? Mutlu olmak varken göz göre göre mutsuzluğa gitmeyin. Kimsenin sözü ve düşüncesi hayatınızdan kıymetli değil. Ben de nişan attım. İnan kimse tek kelime laf etmedi. Kimse önemsemedi ve hatta öyle bir nişan hiç olmamış gibiydi. Sizin de öyle olur. Laf eden olursa da bu sizin sorununuz değil.

Olmaz canım. Daha evlenmeden bunları yaşıyorsun, bide aynı evde olunca ne olacak sen düşün. . . Eşinle ailesi yüzünden sürekli tartışma yaşarsın, araniz açılır.

Nisanlilik Hem çiftler hem aileler birbirlerini daha yakın tanısınlar diye var bunlar kendilerini açıkça tanıtmışlar hala ne bekliyorsunuz bir an önce tavrınızı koyup gelişmelere göre kararınızı verin
Koltuklarınızı bile kadın seçiyor mustakbel eş adayı ses çıkarmıyor bdn olsam o mağazayı derhal terkeder o koltukları anana al derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…