Cimri kayinvalidemle ben!! OFF OFF

Ya keske nisani atmak okadar kolay olsa. Herkes biliyor davetiyeler basildi. Ben simdi nasil kalkip da vazgectigimi söylicem. Bizde birde sey var aman aman elalem ne der dünyasi... :-(
Evlenip ayrılsanız daha mı iyi? Kendinize kıymayın. Bile bile cehenneme yürümeyin. Başkaları için evlenip kayınvalidenizin uşağı olarak yaşamaktansa kendiniz için ayrılın. Bırakın başkalarını yahu bu sizin hayatınız.
Kandırıldım diyeceksiniz ve ayrılacaksınız yapmayın etmeyin bile bile evlenmeyin hu adamla.

nişandan ayrılmakta ne var ya evlende gör bakalım keşke nişanlı iken koşarak kaçsaydım dersin muhtemelen dinlemiceksin buradakileri bari ailesini ara ev ayrı olaack de anenni ara konus arasın annesini sende nişanlınla konus bak bakalım nasıl vazgeciyor sendne nişanlın senin vazgeçemediğin

Üstelik bizimle yaşayacaklar demişsin. Yani sen kaynananın evine gelin mi gidiyorsun? Kaynanan mevcut eşyalarını mı değiştiriyor yoksa yeni bi ev mi tuttunuz hiç anlamadım valla . Kızım saf mısın sen? Başkası çıkar karşına. Kadın kendine göre eşya seçiyor. Sen kimsenin umrunda değilsin. Kurtar kendini

kesinlikle katılıyorum bilmiyorum ve sanmıyorum ne konusacagını ne bırakacagını amam o annesini al karsına annnen konussun yaşın 21 senin daha lütfen ya lütfen küçüçüksün biraz söz dinleeeeeee

valla canım her koyun kendi bacağından asılır biz burda yazarız yazarız siz bildiğinizi okursunuz

bunlar hariç başka sorunum yok demişsin ya başka sorun ne olabilir ki tüm hayatınızı başkası yönetiyor.
Aynen.
Adam yasayacagin hayatin fragmanini gostermis. Ne kadar sanslisin çoğu göstermez.
Ben bu hayata layigim diyorsan evleneceksin.
Sonra da hergün konu acacaksin buraya.
Hele tum parasini annesine vermesinden cidden tiksindim ya. Parasını idare edemeyen aile mi idare edebilir.

Aynen kadın kendine eşya seçiyor ! Bende yaşadım benim kayınvalide bütün "İYİ'" niyetiyle oğlunu alışverişlere götürdü yok düdüklütava kullanıcak işte onun düzeni olucak binbir heveslerle ev düzdürdü sonunda noldu biliyomusun!!!biz zar zor evi ayırdık hatta kaçar gibi memleketimizi değiştirdik bize iğne kadarcıkta yardım etmedikleri gibi kadın bana beklemediğim istemediğim halde ev hediyesi sonra ne getirdi biliyomusun !!! Boşanmış oğlundan kalan 6lı tabak seti getirdi!!yetmedi bizi yolmaya tırtıklamaya çalıştı yetmedi ona hiçbişey yetmiyor seninkilerde maşşallah kendilerini belli etmiş ,ayrıca sen elalem ne der diyorsun davetiyeler basılı diyorsun ya canım hah işte ayrı evi gündeme getir bak nasıl kavga kıyamet kopacak hatta ve hatta o sana göre "ÇOK İYİ " olan adam seni nasıl TERKEDECEK!! Önce kendini düşün lütfen sana senden başkası bu iyiliği yapmaz sesini çıkar

He bi de çocuk olsun da ozaman neyapıcaksın ? Bu işin dönüşü kolay evlenince asıl zorluk bu işte tabiiki evin ayrı olunca herşey gül destesi olmayacak ama en azından başın rahat olucak ya bi ev içindesin düşün ilişki yaşıyosun ve banyoya giriyosun afedersin su sesine kadar duyuluyor ya odanda ise sessiz sinema oynarsın anca ...
Kimse burda sana yanlış bişey söylemiyor evi ayrı istemek senin en tabii hakkındır ya bi minderin olsun varsın herşey dört dörtlük olmasın ama başın rahat olur,
Olaki evlenirsen ,
Cicim ayı falan düşünme olmayacak çünkü..
yemek yaparken yerken eşinle gülüşme fingirdeşme olmayacak ... gecelikle evin içinde dolaşamayacaksın ...eşine mumlu allı pullu masalar kurup baş başa yemekler yiyemiyeceksin !!! Bana bunları çok söylediler hiçkimseyi dinlemedim!! Aptallığıma doymıyayım ben sonuç sankıca koca pişmanlıklar yüzüme çarptı bak bende 23 yaşımdayım sana yaşadıklarımı söylüyorum ..sonuçtanda bizi haberdar et olurmu

Hayir hayir nisanlimin kendi dükkani var allaha sükür iyi kazaniyor. Sadece kazandigi bütün parayi annesine veriyor. O koltuklari mesella nisanlimin parasiyla aldik. Yani kayinvalidem seciyor nisanlim aliyor :-( :-/
Sadece mi? Çok onemsiz gibi yazmissinda isterse oteller zinciri olsun parayı annesine verdikten sonra? Herkesi dusunme onlar mı yasayacaklar o ailede? Biran ne derlerse desinler ayril.

Su an yasadıgın hıc bısey sen daha evlenınxe greceksın gununu lavga dovus kusluk evınden eksık olmaz kadın hem saygısız hem bencıl ustelık kp ve ogluda kadının agzına bakıyor en ufak bı tarrtısmada hepsı senle kusecek sen tek kalacaksın hem onlar nıye sızle yasıyr ? yarın bu kadın senıde calıstrır zaten kcan maasını ona vermeye devam eder sendende maasını ıster ve bu yuzsuzlukle alır snra grursun derdı bak kızım yol yakınken don bu ısten bırak o ana kuzusunu kadın sımdıden byleyse ılerısı bu yazdıklarımdan fazla olur da eksık olms

Çoğu kız nişanlıyken ayrılmak istemiyor ama evliyken daha zorlanıcaksın. Bosanamicaksin belki de yol yakınken at nişanı.. Başka sorun yok demissin ama zaten en büyük sorun bu. Simdi böyle yapan evlenince anam anam diye neler yapmaz size.
Ailenle konuş ya bu işe çözüm bulsunlar yada sen yok yakınken koru kendini. Kaç kurtar.

Onlar sizinle beraber yaşamayacaklar siz onların yanına birlik gidiyor gibi görünüyorsunuz. Çünkü eve alınan bir iğneye bile siz karar veremiyorsunuz.

Nişanlınız şimdiden tarafını belli etmiş siz hala çok iyiyiz annesi sorun diyorsunuz. Şu kocam çok iyi ama anası babası bacısı çok kötü hep onlar dolduruyor muhabbetini bırakın artık.

başka sorunumuz yok diyorsun ama bundan ala sorun mu olur.. bu sorunlar aynı ev içinde ne kadar büyüyecek bir düşünsene
ben de evlilik hazırlığındayım, beraber kimseyle yaşayamam. kendi annemle bile. Yaşayabilene de helal olsun diyorum..
Her şey (kesinlikle maddi olarak demiyorum) birden böyle değişseydi ben evlenmekten vazgeçerdim. Özellikle de anneyle beraber yaşama ve her işe karışması durumu. durumları zebra perde almaya uygun olmayabilir, evdeki hesap çarşıyı tutmayabilir, tül almak zorunda da kalabilirsin, hatta bu konuda senin anlayış göstermen gerekir ama bu şekilde emrivakiler olmazzzzz! emrivakiyle misafirliğe geleni gördüm de eve yerleşeni ilk duyuyorum, hiç olur mu öyle şey canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…