Cimri kayinvalidemle ben!! OFF OFF

hay ağzınıza sağlık!
iyi olan adam anasını danasını her işin içine sokmuyor valla, baş başayken iyi olmayı marifet sanıyor genelde kızlar tamam onu da beceremeyenler de var ama, zaten onlar büsbütün kalas sınıfına giriyor..
Evliliğin selameti için ise asıl bu konularda iyi ve karakterli olabilmek gerekiyor..

konu sahibi 21 yaşında olduğunu okudum.
senin neden olayları göremediğini anladım. bir hevesle söz nişanım oldu evlenicem diyorsun. aşk meşk sevişme dürtüsü derken kapıya konulan gelin olmak istemiyorsan at nişanı.. eger çocuk seni gerçekten istiyorsa aklını başına alır toplar gene gelir kapına..
ayrıca 21 yaşında ne evlenmesi sen daha kendi odanı düzeltmeye yeni başlamışken evi aile iş koca onun ailesi nasıl başa cıkıcan?? ailende de akıl yok. sen benim kızım olsan işi yokuşa sürer 4 -5 sene sonra evlenmenizi sağlardım. hatta bu huyda kişiler ile evlenmeni asla istemezdim. bazen ama bazen kızını dövmeyen dizini döver lafını yada kızını bırakırsan ya davulcuya ya zurnacıya laflarını yanlış dememişler diyorum...
allah akıl fikir versin...

bu hayat gecmez boyle canım ya bence yol yakınken don.. sende demıssın keske tanısmasaydım dıye.. tam bı ana kuzusu..ılerde cocgun oluncada bu sefer ısmını ben koyum der benden demesı

Ben bu kafa yapısını anlamıyorum arkadaşım var eşinin ailesiyle yaşıyor ve eşi ona sahip çıkmıyor yine de ailesi olmasa kocamdan memnunum diyor allah aşkına neyle besleniyor bu kızlar çok merak ediyorum neyinden memnunsun adam seni korumuyor bile ailesi seni hep eziyor diyorum ama yok girmiyor kafasına.

Konu sahibi de aynı kafadan bi insan hiç mi akıl etmiyorsunuz bu gün böyleyse ilerde neler olur diye.

Ama tabi yine sizin özel hayatınız en son karar sizindir allah yardımcınız olsun

hay ağzın bal yesin.

Ya keske nisani atmak okadar kolay olsa. Herkes biliyor davetiyeler basildi. Ben simdi nasil kalkip da vazgectigimi söylicem. Bizde birde sey var aman aman elalem ne der dünyasi... :-(
Asıl evlendikten sonra anlarsın hatanı evliliğini bozuyor insanlar ne nişanı yaa. Anlaşamazsın diyoruz kızım

Ayrilmakla tehdit et nebilim gozdagi ver bastan byleyse evlenincedaha fazlasi olacagi muhtemel. Bnmkilerde bir anlamda boyleler ve iki yil sonra suan gorusmuyoruz . Sakin isteklerini bilsir sende iade et geri. Al karsina konus bnlar bnm isteklerimmi de . Gercekten pisman olursun inan

Ay canım benim bende konu açmıştım ay çok şükür benim halime ya çok şükür vallahi maşallah nazar değmesin bende bizimki kınaya bile gelmiyor bana karışmayın bana bişe demeyinde ne bk yerseniz diyo ay benimki daha mı iyi ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…