- 4 Haziran 2015
- 57
- 29
- 8
- 35
- Konu Sahibi Sonnenschein123
-
Aklini peynir ekmekle yediysen evlen tabii. Ama bu aile ile ömür geçmez. Sen bu kadar degersiz degilsin.zeholll dü sanırım kina gecesi ayrıldı. Evlenip boşanmak cok daha zor. Kendini bilerek mutsuzluga mahkum etme. Degismeyecek çünkü daha fena olacak her şey evlenince.
Pamuklara sarsin haklisin . Ztn birtek erkek annelerinin oglullari altindandir birde onlarin analari. Bitek onlar ana kiz anneleri bostankorkulugu. :)Evet ayatacigim dogru bildin. O kisi "gelin ata binmis ya nasip demis"teki gelin ben oluyorum.
Konu sahibi asla asla evlenmeyin derim. Annesi olmasada ablasi sebep attim bende nisani. Aileperest erkekler cok zor. Ve nisanlandik millet ne der ayagina hayatinizi karartmayin. Karsinizda alli şalli kinadan kacan gelin duruyor. Ben yaptiysam herkes yapabilir.
Eger bu nisanliligi evlilikle sonuclandirirsaniz psikolojiniz mahvolacak. Daima kv ultimatomlariyla hareket edeceksiniz. Hayatinizi o yonlendirecek. Ha tabi sinik biriyim, hayatima mudahalesini onemsemem derseniz de gul gibi gecinir gidersiniz ama siz bu ultimatomlardan hosnut degilsiniz olmasi gerektigi gibi.
Korkmayin, nisani atin. Anasi da alsin paralariyla oglunu pamuklara sarsin sarmalasin.
Her 21 yaşında olan aynı değil Canım
Katılıyorum..
davetiye gelinlik bir evlilik bedeli değildir. ayrıl kurtul. evlendiğinde ve boşandığında ödeyeceğin bedel üzüntü vs. birde çocuk olursa mıctın zaten daha daha fazla.Dediginiz gibi bu aksam bulusdugumuzda ya sözünü tutarsin ayri evde otururuz yada benden bu kadar derim. Bakalim ne dicek
Arkadaslar yorumlariniz icin cok sagolun. Bu aksam nisanlimla konuscam. Ya ailesi yada ben. Ayri ev sart! Zaten ben herzaman ayri oturmamizi istiyordum. Ne ara bu hale geldik bende anlamis degilim. Bizim anne tarafinda hic böyle birsey yok. Ciftler ayri oturur. Eger aileyle oturmak isteseler bizim tarafimiz karsi cikar. Gerekirse evine gidip ailesiyle de konuscam. Gözümü acdiginiz icin tskler
Ay canım benim bende konu açmıştım ay çok şükür benim halime ya çok şükür vallahi maşallah nazar değmesin bende bizimki kınaya bile gelmiyor bana karışmayın bana bişe demeyinde ne bk yerseniz diyo ay benimki daha mı iyi ne
Kesin derim bak hatta diyorum galiba dedim bile yani valla böyşe şeyleri görünce arkadaşlara üzülüyorum tabi ama bi yandan da şükrediyorum bakaynen, nimet nimet, sen bol bol takıl b.d.v.'de, anlarsın iyice zaten
zaten evlendikten sonra "nasıl da yok yere üzülmüşüm kınaya gelmemesine" de dersin mutlaka
Evet bize bildir merak ederizNişanlınız ile konuşmanın neticesi ne oldu?
Bundan hariç sorunum yok demişsin daha ne olsun kızMerhaba arkadaslar, canim bu aralar cok sıkkın. Nisanlima evlilik yolunda yürümeden önce bana büsürü sözler vermisti, ayri evde oturcaz balayinda suraya gitcez, istedigin gibi evimizi dösiceksin fln.
Simdi dügüne haftalar kaldi ve ben gercekten cok mutsuzum. Herseyi kayinvalidem seciyor. Ya bi koltuk begendim diyerinkinden 300tl fazla diye kendi begendigini aldi!! Ya üstelik ben pahaliya kacan biri degilim. Zebra seklinde perde istiyorum diyorum yok neymis efendim onlar cok pahaliymis kendi kafasina göre tül aldi!! Ve üstelik bizimle yasicaklar. Nisanlim verdigi hicbir sözünü tutmadi. Bunlari kendisine anlatiyorum hic birsey yapmio. Neden biliyormusunuz? Cünkü annesine agzini actigi an kadin durmadan surat asiyor sonra hastalaniyormus. Uzun lafin kisasi resmen ana kuzusu. Bazen kendime diyorum keske tanimasaydim nisanlimi. Kayinvalidem ne derse o oluyor. Onsuz mobilya bile alamiyoruz cünkü nisanlim kazandigi paralarinin hepsini annesine veriyor. Kayinpederim ise kayinvalidemin arkasinda. Bana kayinvalidem surat assa kayinpederim de surat asiyor. Ya ben bunlar haric nisanlimla hic bir sorunum yok. Herseyi annesi mafediyor.
Sunu da söyliyim kayinvalidemin bitane kizi var ve onun her istedigi oluyor. Damadina hele hic kiyamiyorlar durmadan ya kiyafet yada para gönderiyorlar ki damadi kizina iyi baksin diye!! Sira bana gelince hersey pahali oluyor.
Arkadaslar ben napcam?? Cok mutsuzum lütfen akil fikir verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?