- 14 Nisan 2016
- 65
- 79
- 3
- 35
- Konu Sahibi Sonnenschein123
-
Arkadaslar nisanlima konustum. Bana ilkdefa hak verdigini söyledi. Ama nasil gözleri doldu. Beni kandirdin dedim ona bana bastan böyle olacacagini söyleseydin seninle beraber olmazdim dedim. Pazartesi gününe kadar beklicekmisim.. ozaman söylicekmiş bana nasil devam gitcegini
sana ne söyleyeceğini anlamadım canım, annesiyle konuşup aynı evde yaşamayalım mı diyecek bu sürede bunları mı konuşacak?
ikna edemezse ne yapacağını söyledin mi peki?
Seni o konuda çok takdir etmiştim ;-) bu konuda da o yüzden seni etiketlemek istedim.Evet ayatacigim dogru bildin. O kisi "gelin ata binmis ya nasip demis"teki gelin ben oluyorum.
Konu sahibi asla asla evlenmeyin derim. Annesi olmasada ablasi sebep attim bende nisani. Aileperest erkekler cok zor. Ve nisanlandik millet ne der ayagina hayatinizi karartmayin. Karsinizda alli şalli kinadan kacan gelin duruyor. Ben yaptiysam herkes yapabilir.
Eger bu nisanliligi evlilikle sonuclandirirsaniz psikolojiniz mahvolacak. Daima kv ultimatomlariyla hareket edeceksiniz. Hayatinizi o yonlendirecek. Ha tabi sinik biriyim, hayatima mudahalesini onemsemem derseniz de gul gibi gecinir gidersiniz ama siz bu ultimatomlardan hosnut degilsiniz olmasi gerektigi gibi.
Korkmayin, nisani atin. Anasi da alsin paralariyla oglunu pamuklara sarsin sarmalasin.
Merhaba arkadaslar, canim bu aralar cok sıkkın. Nisanlima evlilik yolunda yürümeden önce bana büsürü sözler vermisti, ayri evde oturcaz balayinda suraya gitcez, istedigin gibi evimizi dösiceksin fln.
Simdi dügüne haftalar kaldi ve ben gercekten cok mutsuzum. Herseyi kayinvalidem seciyor. Ya bi koltuk begendim diyerinkinden 300tl fazla diye kendi begendigini aldi!! Ya üstelik ben pahaliya kacan biri degilim. Zebra seklinde perde istiyorum diyorum yok neymis efendim onlar cok pahaliymis kendi kafasina göre tül aldi!! Ve üstelik bizimle yasicaklar. Nisanlim verdigi hicbir sözünü tutmadi. Bunlari kendisine anlatiyorum hic birsey yapmio. Neden biliyormusunuz? Cünkü annesine agzini actigi an kadin durmadan surat asiyor sonra hastalaniyormus. Uzun lafin kisasi resmen ana kuzusu. Bazen kendime diyorum keske tanimasaydim nisanlimi. Kayinvalidem ne derse o oluyor. Onsuz mobilya bile alamiyoruz cünkü nisanlim kazandigi paralarinin hepsini annesine veriyor. Kayinpederim ise kayinvalidemin arkasinda. Bana kayinvalidem surat assa kayinpederim de surat asiyor. Ya ben bunlar haric nisanlimla hic bir sorunum yok. Herseyi annesi mafediyor.
Sunu da söyliyim kayinvalidemin bitane kizi var ve onun her istedigi oluyor. Damadina hele hic kiyamiyorlar durmadan ya kiyafet yada para gönderiyorlar ki damadi kizina iyi baksin diye!! Sira bana gelince hersey pahali oluyor.
Arkadaslar ben napcam?? Cok mutsuzum lütfen akil fikir verin.
Nisanlının annesi sana deger vermiyorMerhaba arkadaslar, canim bu aralar cok sıkkın. Nisanlima evlilik yolunda yürümeden önce bana büsürü sözler vermisti, ayri evde oturcaz balayinda suraya gitcez, istedigin gibi evimizi dösiceksin fln.
Simdi dügüne haftalar kaldi ve ben gercekten cok mutsuzum. Herseyi kayinvalidem seciyor. Ya bi koltuk begendim diyerinkinden 300tl fazla diye kendi begendigini aldi!! Ya üstelik ben pahaliya kacan biri degilim. Zebra seklinde perde istiyorum diyorum yok neymis efendim onlar cok pahaliymis kendi kafasina göre tül aldi!! Ve üstelik bizimle yasicaklar. Nisanlim verdigi hicbir sözünü tutmadi. Bunlari kendisine anlatiyorum hic birsey yapmio. Neden biliyormusunuz? Cünkü annesine agzini actigi an kadin durmadan surat asiyor sonra hastalaniyormus. Uzun lafin kisasi resmen ana kuzusu. Bazen kendime diyorum keske tanimasaydim nisanlimi. Kayinvalidem ne derse o oluyor. Onsuz mobilya bile alamiyoruz cünkü nisanlim kazandigi paralarinin hepsini annesine veriyor. Kayinpederim ise kayinvalidemin arkasinda. Bana kayinvalidem surat assa kayinpederim de surat asiyor. Ya ben bunlar haric nisanlimla hic bir sorunum yok. Herseyi annesi mafediyor.
Sunu da söyliyim kayinvalidemin bitane kizi var ve onun her istedigi oluyor. Damadina hele hic kiyamiyorlar durmadan ya kiyafet yada para gönderiyorlar ki damadi kizina iyi baksin diye!! Sira bana gelince hersey pahali oluyor.
Arkadaslar ben napcam?? Cok mutsuzum lütfen akil fikir verin.
Nisanlının annesi sana deger vermiyor
Ne demek ya eli para tutan evladının parasına el koymak, her seyi kendisi almaya calısmak?
Siz ev düzmeyi bilmiyor musunuz, oglunu hakimiyeti altına almıs
Nisanlın bu konuda tavrını belirtmeli, yoksa daha kötü yerlere gidebilir bu isin sonu.
Daha önce sorulduysa kusura bakmayın konu sahibi siz çalışıyor musunuz? Veya evlendikten sonra çalışmayı düşünüyor musunuz? ona göre bi tavsiye vereceğim de.Arkadaslar nisanlima konustum. Bana ilkdefa hak verdigini söyledi. Ama nasil gözleri doldu. Beni kandirdin dedim ona bana bastan böyle olacacagini söyleseydin seninle beraber olmazdim dedim. Pazartesi gününe kadar beklicekmisim.. ozaman söylicekmiş bana nasil devam gitcegini
sizler genç evlenenlersiniz sanırım :) evlenmek için 21 yaş erkendir. istisnalar kaideyi bozmaz. sizin hayatınız düzgün olabilir şanslısınız demek ki. ama 20 yaşında evlenip 2 sene de 2 çocuk yapıp 3. sene boşananlar cok fazla.
ayrıca 20 yaşında ne erkek ne kadın evlenmemeli. biraz daha hayattı yaşamalı görmrli bazı şeyleri tcrube etmeli. ayaklarının üzerinde durmayı öğrenmeli, maddi manevi gücü kendinde bulmalı vsv.s.vs.
insanlar bunu da 20 li yaşlarda elde edemezler.
kaldı ki ileri yaşta bile evlilik sürecine girdiğinde veya evlendiğinde bile donanımlarının, ögrendikleirnin bildiklerinin etkisiz + yanlış olduğunu fark ediyor. çözümsüz kalabiliyorsun. 20 de hiç düşünemiyorum...
bu arada ben 36 yaşındayım.
eşimden cook önce (20 li yaşlarımda ) bir sözümsü nişanlılık gecirdim allah yüzüme güldüde aklım başıma geldi bir anda ayıldım attım nişanı. o güne kadar suratıma bakmayan anası babası oğulları cok uzulmuş ne oldu kızım diye beni aramışlardı. bende bağırmıştım onlara şimdi mi kızınız oldum kapayın teli beni de bir daha aramayın dedim.
sonra baya yıl geçti ben evlenmicem manyak mıyım? derken eşimle tanıştım pis sağlam kandırdı beni :)
Yazdıklarınıza katılıyorum. Ama istisnalar kaideyi asla bozmazlar. Bir insanın evliliğinden yana imtihan olacaksa. 30 yaşında da evlense gene bir imtihan çıkar karşısına. 20'Li yaşlarda evlenenler boşanır. 30 ve üstü evlenenler sağlam evlilikleri olur diye bir istatislik ortaya koyamayız. Bir insan neyse odur. Ben böyle düşünüyorum. 20 yaşında bile oturaklı,olgun,hanım hanımcık kızlar-Adam gibi adam delikanlılar çok var. Ama 30'lu yaşlarında hala kendini geliştirememiş,çocuk kalmış milyonca insanlar var. Tabi tam tersi olan insanlarda mevcud. Yani bu çoğunlukla 'Kaza ve kader' den ibarettir... Geri kalan kısmı,bizim cuz'i irademiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?