Cimri kayinvalidemle ben!! OFF OFF

Arkadaslar nisanlima konustum. Bana ilkdefa hak verdigini söyledi. Ama nasil gözleri doldu. Beni kandirdin dedim ona bana bastan böyle olacacagini söyleseydin seninle beraber olmazdim dedim. Pazartesi gününe kadar beklicekmisim.. ozaman söylicekmiş bana nasil devam gitcegini

sana ne söyleyeceğini anlamadım canım, annesiyle konuşup aynı evde yaşamayalım mı diyecek bu sürede bunları mı konuşacak?
ikna edemezse ne yapacağını söyledin mi peki?

Bence gözünün yaşına duygusallığına kanmayın. Ne pazartesi ne olacak o güne kadar. Hadi ayrı evde yaşadın iz. Sanıyor musun bu kadın seni rahat bırakır???o gözleri dolan masum nisanlin da evlenince bir canavara dönüşür.

Bence kökten halledin ayrılın. Daha ne diyelim ki.

O kadın ayrı evde olsan da dibinden ayrılmaz. Nisanlinin gözünün yaşına falanda kanma sakin.

Seni o konuda çok takdir etmiştim ;-) bu konuda da o yüzden seni etiketlemek istedim.

Sen şimdi herseyi canım cicim sanıp bir olmazı zorluyorsun ama çok pişman olacaksın. Şimdiden senin kararlarının arkasında duramayan ilerde hiç durmaz. Sonra bir arkadasin dediği gibi burda çok konu acarsin adinida ah kafam, zalım kaynana, ezik koca koyarsin. Tabi canım hayat senin karar senin Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin

Evlenip ayrılmaktaysa şimdi ayrıl evlenince nişanlın yine kazancını anasının eline sayar sende ailenden istersin artık harçlığı falan bırak ya bulunmaz hint kumaşımı

Nisanlimla hiçbir sorunum yok sorusunu bir kere daha gözden gecir istersen ,bütün bu olanlar nisanlin yüzünden farkindasin değil mi ???

Omur boyu her istedigi olmadiginda surat asan ,hastalanan kv nin gönlünü yapmaya , ve arkanda durmayan pisirik bir kocaya sahip olmak istemiyorsan cok ciddi söylüyorum KAÇ... HEMDE ARKANA BAKMADAN ...

Yok böyle hayat surdururum dersen sana kalmış... Canim ,cicim ayları geçince çok pişman olursun yazık etme kendine ,omur boyu aglamaktansa 3 gundur ağla bence...

21 yasinda hicbir birikim sahibi olmadan, ailelerin eline bakarak evlenme girisimine adim atarsaniz yasayacaginiz sey budur.
eger ki calisip; biriktirip, kendi butcenizin yettigi ile bir yuva kurmaya niyetlenseydiniz; her iki aile de kapinizin disinda kalirdi. boylece siz es olmus olurdunuz, ancak simdi gelin oluyorsunuz.Allah mutlu etsin.

Göz göre göre ateşe atlanır mı ? Sakın yapma.
Kayınvaliden melek bile olsa aynı evde zorken...Seninki hem cimri hem kaprisli,oğlunu parmağında oynaıyor,en fenası da keseniz bir olacak gibi görünüyor.
Aşk meşk bir yere kadar,3 gün sonra tatsızlık başlar.Vallahi 3 gün bile değil,sizin hemen nikahtan sonra hatta düğünde bile başlama potansıyeli var.

Nisanlının annesi sana deger vermiyor
Ne demek ya eli para tutan evladının parasına el koymak, her seyi kendisi almaya calısmak?
Siz ev düzmeyi bilmiyor musunuz, oglunu hakimiyeti altına almıs
Nisanlın bu konuda tavrını belirtmeli, yoksa daha kötü yerlere gidebilir bu isin sonu.

arkadaşım Hasatvakti sonuna kadar haklı konu sahibi gencecik kızsın seninde özentilerin var kv bunu bilerek gözardı yapmış kv yaşını başını almış 1 yerde artıkdurması lazım onun geçmiş zevki ile mobilymı alınır nerde kimde görülmüş üstelik nişanlınıda sesi hiç çıkmayısı gerçekten çok zor işiniz siz sustukça kafanızda tepinir

sana verilecek tek akıl yol yakınken nişanı at ayrıl benzer şeyleri yaşadım eşya alış verişinde hiç birşey icime sinmedi hala içinde uhdedir. evlenince bitecek mi sanıyorsun daha da artacak en basiti evde bitmiş şeyler için bile Annesine soracak anne şu lazım mi bu lazım mi diye. kendi evinde sıkıntı hissedeceksin kendini. bir an önce ayrılmaya bak...

Daha önce sorulduysa kusura bakmayın konu sahibi siz çalışıyor musunuz? Veya evlendikten sonra çalışmayı düşünüyor musunuz? ona göre bi tavsiye vereceğim de.

Yazdıklarınıza katılıyorum. Ama istisnalar kaideyi asla bozmazlar. Bir insanın evliliğinden yana imtihan olacaksa. 30 yaşında da evlense gene bir imtihan çıkar karşısına. 20'Li yaşlarda evlenenler boşanır. 30 ve üstü evlenenler sağlam evlilikleri olur diye bir istatislik ortaya koyamayız. Bir insan neyse odur. Ben böyle düşünüyorum. 20 yaşında bile oturaklı,olgun,hanım hanımcık kızlar-Adam gibi adam delikanlılar çok var. Ama 30'lu yaşlarında hala kendini geliştirememiş,çocuk kalmış milyonca insanlar var. Tabi tam tersi olan insanlarda mevcud. Yani bu çoğunlukla 'Kaza ve kader' den ibarettir... Geri kalan kısmı,bizim cuz'i irademiz.

Misal konu sahibi. Herşey ortadayken, gidip o nikah masasına oturup o imzayı asla atmamalı...! Bu bizim cuz'i irademizdir. Bu yetkiye sahibiz elbette. Aklımızda var fikrimizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…