Cimri kayinvalidemle ben!! OFF OFF

Valla ben senin sonunu hiç iyi görmedim canım bu devirde hala böyle insanların olması gerçekten çok garip nişanlın yarın siz evlendiginizde yine götürür parayı annesine verir sende ser sefil olursun bide çocuk olur ondan sonra daha çekilmez olur herşey senin için bence yol yakınken dön Sevgi bazı şeylerin üstesinden gelmez evlilikte huzur ve maddiyat çok önemli ama sende her ikiside olacak gibi gözükmüyor

bunca insanların yorumu, aynı aşağı yukarı bu kv ile aynı evde yaşaman kabuslarla merhaba hoş geldiniz demektir ,bile bile illaki evlenirim kv ile aynı evide paylaşırım diyorsan , buraya lütfen şikayetlerini yazm,a çünkü hiç bitmeyecek tek alternatifin var oda çok mühim , kv uzak 1 evde ve asla sana hayatınıza karıştırmayın şartında bu olsun, nişanlınıda olacağa söyle bari evliliğinizi geleceğinizi kv cadısından kurtarmış olursunuz unutma ipler henüz senin elinde ......

Aslında şanslısın evlenmeden kendilerini belli etmişler o yüzden sende bu şansı değerlendir ayrıl sonra çok pişman olursun düğüne az kaldı diye düşünme onlar seni düşündümü hiç...

ah ahh o kadar insan at nişanı demis .
ama sen eminimki atmiyacan
ama inan evlendikten sonra ne kadar dogru demisler ah benim kafam diyecen .

insana zor geliyor ama gerçekten evlilik zor . senin durumunda olsam aninda yüzüğü verirdim . kesinlikle kimse kabul etmez.

bir yakinim nisanliyken ayrilmayi cok dusundu ama cesaret edemedi . simdi1cocuklari var 2.olmadan ayrilayim dedi yine yapamadi . ama herkes mutsiz olduklarini biliyor elalem yine devrede yani .

elalem degil siz yasayacaksiniz .

kimse vazgecilmez degildir.

yine baska bir arkadasim , ayni sizin duruma benzer kv uzulup hasta olmayla oglunu ele gecirmis . kiz artik deli olacak ki arada sirada evlerine gelio kv . siz hep ayni evde olacaksiniz . ohh gsin caylar gitsin meyveler . o kadin sizi rahat mi birakacak kalk sunu getir . hadi karpuz kes vs. . .

sende surat as sende hastalan. onlar yokmuş gibi davran. bir gün güler yüz gösterme. özellikle kaynananın arkadaşları yada akrabaları geldiğinde öyle bir surat as ki öyle bir gıcık dur ki işte kaynanan herkesin gözünde rezil olacak

Sizle yasamaları büyük sorun enbüyük sorun bu. Bunlarla yaayamzsın

Niye nisanlanilir daha iyi tanimak icin deyilmi. Eeee tanimissin iste daha ne bekliyorsun.evlenirsen bundan daha kotulerini yasayacaksin emin ol.Bu kadar insan yaniliyor olamaz deyilmi...

4 yillik evkiyim 1 kixim var yasadiklarni bende yasadm her gu neden evlndim dyrm cok pismanim ayrlmayida denedm kizim dayanamadi bu durum dondum evime yne hersey berbat keske hic evlnmeseydm

1. Yak gemilero resti cek cikar yuzugunu ver eline ayri ev tutup benim iatedgm esyalari yerlestrene kadar arama sorma de benmle evlenmek istyrsan verdgn sozleri tutacaksin de ve ev kaynananla ayni mahalle de bile olmasin uzak olun baktin nisanlin hic oralu olmuyor o zmn kac kurtar kendini

Off seninki de ayrı bi sorunmuş canım.. Benim evime de gelirken çöp getirmediler. Evlenmeden önce söylüyordu şöyle tencere tava aldım çeyizde getiririm diye. Çöp getirmedi. O yüzden böyle insanlarla bir arada oturulmaz. Baştan kaçıp kurtulmak lazım.. O tabak setini yanlışlıkla elinden düşürseydin, hiç tutmasaydın evinde :):)

hanım kızımıza bu uyarılar zo geliyor, çünkü nişanlısını çok seviyor birde şöyle düşün konu sahibi nişanlnda , senin sevdiğin kadar sevse zaten mesele kalmayacak hiç sorunlara başlatmaya izin vermeyecekti , senin isteklerini gerçekleştirirdi vede annesini hiçbir konuya karıştırmazdı .... kim ne derse desin hayat senin kv yanında ezik ezik onun buyruğu altında çürümek için gelmedin aç gözünü bana verilen bütün sözlerin yerine getirilmediği için bana insan muamelesi konmadığm için ayrı oturmak istiyorum demelisin

Son düzenleme:
1tane insan da ayrilma olsun her sey guzel olur dememis konu sahibi farkinda misin ? bak cogumuz evliyiz .
kimse konu sahibinin mutsuz olmasını istemiyor neden farkında değilmi ? çoğumuz yaşadık kv aynı evde elinle kuş tutsan yaranamazsın sonunda kafayı yersin konu sahibi !

Sadece ilk mesajı okudum, yazıyorum.
Sen ne yapacaksın?
Çok basit: Nişanı atacaksın, kuzucuğum. Yoksa burada daha çoook konu açarsın.
Şimdi söyle söyleyeyim, evlenmemiş genç kızlar, evli kadınları asla anlayamayacakları bir çeşit hayal dünyasında yaşarlar. burada motto; "Onu seviyorum, biz çok mutlu olacağız, sevgimle her şeyi değiştirebilirim" gibi aslında zırva olan, gerçekle bağlantısı olmayan şeylerdir. Fakat evlendikten sonra, evliliğin ne sorunun olursa olsun, öyle pek de kolay çıkışı olmayan bir labirente benzediğini görebilirsin. İşte bunu görmemek için baştan çok ince eleyip sık dokumalısın ki senin eleyecek bir tarafın kalmamış. Nişanlın verdiği sözleri tutmamış, anası isterik bir kadın çıkmış, perdenden koltuğuna karışmış ve SİZİNLE OTURACAKMIŞ... Ayıp olmasaydı "oooh sh.t" derdim.
Yavrucum, kesinlikle iyiniyetle ve abla olarak söylüyorum ki, arkana bakmadan kaç. Kimler çıkar daha karşına şaşırırsın.

kimse konu sahibinin mutsuz olmasını istemiyor neden farkında değilmi ? çoğumuz yaşadık kv aynı evde elinle kuş tutsan yaranamazsın sonunda kafayı yersin konu sahibi !

"Ağzınla kuş tutsan yaranamazsın"...
Hele bir de 'çok kıymetli' kızı olan bir kadına, mümkün değil yaranamazsın.
K. sahibi sen gel ablalarını dinle. Ablası olmayanlar keşke bana da bir akıl veren olaydı diyor sonradan.

Gidicidir belki, du bakalım :)

hala oyalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…