- 23 Ekim 2015
- 365
- 213
- 33
- Konu Sahibi Sonnenschein123
-
sende surat as sende hastalan. onlar yokmuş gibi davran. bir gün güler yüz gösterme. özellikle kaynananın arkadaşları yada akrabaları geldiğinde öyle bir surat as ki öyle bir gıcık dur ki işte kaynanan herkesin gözünde rezil olacakMerhaba arkadaslar, canim bu aralar cok sıkkın. Nisanlima evlilik yolunda yürümeden önce bana büsürü sözler vermisti, ayri evde oturcaz balayinda suraya gitcez, istedigin gibi evimizi dösiceksin fln.
Simdi dügüne haftalar kaldi ve ben gercekten cok mutsuzum. Herseyi kayinvalidem seciyor. Ya bi koltuk begendim diyerinkinden 300tl fazla diye kendi begendigini aldi!! Ya üstelik ben pahaliya kacan biri degilim. Zebra seklinde perde istiyorum diyorum yok neymis efendim onlar cok pahaliymis kendi kafasina göre tül aldi!! Ve üstelik bizimle yasicaklar. Nisanlim verdigi hicbir sözünü tutmadi. Bunlari kendisine anlatiyorum hic birsey yapmio. Neden biliyormusunuz? Cünkü annesine agzini actigi an kadin durmadan surat asiyor sonra hastalaniyormus. Uzun lafin kisasi resmen ana kuzusu. Bazen kendime diyorum keske tanimasaydim nisanlimi. Kayinvalidem ne derse o oluyor. Onsuz mobilya bile alamiyoruz cünkü nisanlim kazandigi paralarinin hepsini annesine veriyor. Kayinpederim ise kayinvalidemin arkasinda. Bana kayinvalidem surat assa kayinpederim de surat asiyor. Ya ben bunlar haric nisanlimla hic bir sorunum yok. Herseyi annesi mafediyor.
Sunu da söyliyim kayinvalidemin bitane kizi var ve onun her istedigi oluyor. Damadina hele hic kiyamiyorlar durmadan ya kiyafet yada para gönderiyorlar ki damadi kizina iyi baksin diye!! Sira bana gelince hersey pahali oluyor.
Arkadaslar ben napcam?? Cok mutsuzum lütfen akil fikir verin.
Aynen kadın kendine eşya seçiyor ! Bende yaşadım benim kayınvalide bütün "İYİ'" niyetiyle oğlunu alışverişlere götürdü yok düdüklütava kullanıcak işte onun düzeni olucak binbir heveslerle ev düzdürdü sonunda noldu biliyomusun!!!biz zar zor evi ayırdık hatta kaçar gibi memleketimizi değiştirdik bize iğne kadarcıkta yardım etmedikleri gibi kadın bana beklemediğim istemediğim halde ev hediyesi sonra ne getirdi biliyomusun !!! Boşanmış oğlundan kalan 6lı tabak seti getirdi!!yetmedi bizi yolmaya tırtıklamaya çalıştı yetmedi ona hiçbişey yetmiyor seninkilerde maşşallah kendilerini belli etmiş ,ayrıca sen elalem ne der diyorsun davetiyeler basılı diyorsun ya canım hah işte ayrı evi gündeme getir bak nasıl kavga kıyamet kopacak hatta ve hatta o sana göre "ÇOK İYİ " olan adam seni nasıl TERKEDECEK!! Önce kendini düşün lütfen sana senden başkası bu iyiliği yapmaz sesini çıkar
kimse konu sahibinin mutsuz olmasını istemiyor neden farkında değilmi ? çoğumuz yaşadık kv aynı evde elinle kuş tutsan yaranamazsın sonunda kafayı yersin konu sahibi !1tane insan da ayrilma olsun her sey guzel olur dememis konu sahibi farkinda misin ? bak cogumuz evliyiz .
Merhaba arkadaslar, canim bu aralar cok sıkkın. Nisanlima evlilik yolunda yürümeden önce bana büsürü sözler vermisti, ayri evde oturcaz balayinda suraya gitcez, istedigin gibi evimizi dösiceksin fln.
Simdi dügüne haftalar kaldi ve ben gercekten cok mutsuzum. Herseyi kayinvalidem seciyor. Ya bi koltuk begendim diyerinkinden 300tl fazla diye kendi begendigini aldi!! Ya üstelik ben pahaliya kacan biri degilim. Zebra seklinde perde istiyorum diyorum yok neymis efendim onlar cok pahaliymis kendi kafasina göre tül aldi!! Ve üstelik bizimle yasicaklar. Nisanlim verdigi hicbir sözünü tutmadi. Bunlari kendisine anlatiyorum hic birsey yapmio. Neden biliyormusunuz? Cünkü annesine agzini actigi an kadin durmadan surat asiyor sonra hastalaniyormus. Uzun lafin kisasi resmen ana kuzusu. Bazen kendime diyorum keske tanimasaydim nisanlimi. Kayinvalidem ne derse o oluyor. Onsuz mobilya bile alamiyoruz cünkü nisanlim kazandigi paralarinin hepsini annesine veriyor. Kayinpederim ise kayinvalidemin arkasinda. Bana kayinvalidem surat assa kayinpederim de surat asiyor. Ya ben bunlar haric nisanlimla hic bir sorunum yok. Herseyi annesi mafediyor.
Sunu da söyliyim kayinvalidemin bitane kizi var ve onun her istedigi oluyor. Damadina hele hic kiyamiyorlar durmadan ya kiyafet yada para gönderiyorlar ki damadi kizina iyi baksin diye!! Sira bana gelince hersey pahali oluyor.
Arkadaslar ben napcam?? Cok mutsuzum lütfen akil fikir verin.
kimse konu sahibinin mutsuz olmasını istemiyor neden farkında değilmi ? çoğumuz yaşadık kv aynı evde elinle kuş tutsan yaranamazsın sonunda kafayı yersin konu sahibi !
Ben onunla konustum, maddi durumumuz yok diyo ilerde daha güzel aliriz diyo. Bundan 2 haf
Ya bide kayinvalidemin kendine ait evi var. Simdi nisanlim baska ev aldi iki katli. Kayinvalidem asag yerlesmek istiyor kendi evini de kiraya vermek istiyor. Ben agzimi aciyorum acmasinada nisanlimdan destek gelmiyor. Demiyor anne evlenecek olan biziz sana noluyor. Ben ona bi kac kere nisani atalim dedim oda duygusal olmaya basladi mevzu ise öyle kaldi.
Dün kayinvalideme annem ayri ev istiyor hata şart koyuyor dedim. Kadin suan mutsuz hasta bi görseniz. Aman allahim yok böyle bi oyuncu
Alıp omzuna oturtsan gene yaranamazsın ağzınla kuş tutmak nekikimse konu sahibinin mutsuz olmasını istemiyor neden farkında değilmi ? çoğumuz yaşadık kv aynı evde elinle kuş tutsan yaranamazsın sonunda kafayı yersin konu sahibi !
hala oyalıyoArkadaslar nisanlima konustum. Bana ilkdefa hak verdigini söyledi. Ama nasil gözleri doldu. Beni kandirdin dedim ona bana bastan böyle olacacagini söyleseydin seninle beraber olmazdim dedim. Pazartesi gününe kadar beklicekmisim.. ozaman söylicekmiş bana nasil devam gitcegini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?