- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
- Konu Sahibi Sonnenschein123
-
oğluda zaten ana kuzusu o evde sığıntı gibi yaşam sürecek koca pısırık sözü geçmez kv hükümdarlığı ilan eder ohhh mis gelinde sabah akşam hizmetçileri olsun"Ağzınla kuş tutsan yaranamazsın"...
Hele bir de 'çok kıymetli' kızı olan bir kadına, mümkün değil yaranamazsın.
K. sahibi sen gel ablalarını dinle. Ablası olmayanlar keşke bana da bir akıl veren olaydı diyor sonradan.
oğluda zaten ana kuzusu o evde sığıntı gibi yaşam sürecek koca pısırık sözü geçmez kv hükümdarlığı ilan eder ohhh mis gelinde sabah akşam hizmetçileri olsun
Olacağı o zatrn yaaaoğluda zaten ana kuzusu o evde sığıntı gibi yaşam sürecek koca pısırık sözü geçmez kv hükümdarlığı ilan eder ohhh mis gelinde sabah akşam hizmetçileri olsun
Ay düşünmesi bile çok gıcııııııkk :/
Merhaba arkadaslar, canim bu aralar cok sıkkın. Nisanlima evlilik yolunda yürümeden önce bana büsürü sözler vermisti, ayri evde oturcaz balayinda suraya gitcez, istedigin gibi evimizi dösiceksin fln.
Simdi dügüne haftalar kaldi ve ben gercekten cok mutsuzum. Herseyi kayinvalidem seciyor. Ya bi koltuk begendim diyerinkinden 300tl fazla diye kendi begendigini aldi!! Ya üstelik ben pahaliya kacan biri degilim. Zebra seklinde perde istiyorum diyorum yok neymis efendim onlar cok pahaliymis kendi kafasina göre tül aldi!! Ve üstelik bizimle yasicaklar. Nisanlim verdigi hicbir sözünü tutmadi. Bunlari kendisine anlatiyorum hic birsey yapmio. Neden biliyormusunuz? Cünkü annesine agzini actigi an kadin durmadan surat asiyor sonra hastalaniyormus. Uzun lafin kisasi resmen ana kuzusu. Bazen kendime diyorum keske tanimasaydim nisanlimi. Kayinvalidem ne derse o oluyor. Onsuz mobilya bile alamiyoruz cünkü nisanlim kazandigi paralarinin hepsini annesine veriyor. Kayinpederim ise kayinvalidemin arkasinda. Bana kayinvalidem surat assa kayinpederim de surat asiyor. Ya ben bunlar haric nisanlimla hic bir sorunum yok. Herseyi annesi mafediyor.
Sunu da söyliyim kayinvalidemin bitane kizi var ve onun her istedigi oluyor. Damadina hele hic kiyamiyorlar durmadan ya kiyafet yada para gönderiyorlar ki damadi kizina iyi baksin diye!! Sira bana gelince hersey pahali oluyor.
Arkadaslar ben napcam?? Cok mutsuzum lütfen akil fikir verin.
Ya kendimden örnek veriyim oğluyla kavga ettiğini düşün haklısın demi sen anası varya arkasında sen haksız olucaksın. Sen ağzını açıp 'a' diyene kadar kv alfabeyi sıralıycak. Bide inattırlarki sorma. En iğrendiğim seydi yaptını yapmadım demedim diyen insanlar bide ispatlayamazsınnn benim başımda bitti.... Yakma kendini gerçekten
Nasıl devam gideceği ne demekArkadaslar nisanlima konustum. Bana ilkdefa hak verdigini söyledi. Ama nasil gözleri doldu. Beni kandirdin dedim ona bana bastan böyle olacacagini söyleseydin seninle beraber olmazdim dedim. Pazartesi gününe kadar beklicekmisim.. ozaman söylicekmiş bana nasil devam gitcegini
İnsan düşünüyo
Bu adam altından mı, bulunmaz hint kumaşı mı?
Hani eşya bile beğenmene müsaade etmeyen annesiyle aynı çatı altında yaşamayı göze alabiliyosun
Hangi akla hizmet ya
Konu sahibi şokta mı bilmiyorum, yakın birisi şunu bi sallasın kolonya çarpsın yüzüne
Resmen bana annemin evinde rahatlık battı gideyim başkasının annesinin emri altına gireyim demek değil de nedir bu?
Mutlu olamayacağın bariz belli yani
SormaKonu sahibine bişey içirmişler. Bu kadar kafa yapacak ne acaba?
Sorma
2 gündür kendimi paraladım hiç işlemiyo ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?