Cimri kayinvalidemle ben!! OFF OFF

oğluda zaten ana kuzusu o evde sığıntı gibi yaşam sürecek koca pısırık sözü geçmez kv hükümdarlığı ilan eder ohhh mis gelinde sabah akşam hizmetçileri olsun

Bak canım ne annesini ne oğlunu değiştiremezsinnnn değiştiremezsin! Ben köprk aklıms yanıyım kedinin bacağını baştan ayırmadığıma yanıyım. Benim bacaklarım havada ayrık kaldığına yanıyım. Biliyorum seviyorsundur da eminim ki ama gerçekten bu kapateli bu düşünceli insanlar hepimizşn yanında yatağında. İyi düşün.

ayrıl güzel arkadaşım ayrıl başka ögüdüm yok sana

Ya kendimden örnek veriyim oğluyla kavga ettiğini düşün haklısın demi sen anası varya arkasında sen haksız olucaksın. Sen ağzını açıp 'a' diyene kadar kv alfabeyi sıralıycak. Bide inattırlarki sorma. En iğrendiğim seydi yaptını yapmadım demedim diyen insanlar bide ispatlayamazsınnn benim başımda bitti.... Yakma kendini gerçekten

Gelişme yok mu konu sahibi S Sonnenschein123
O kadar anlattım aynı evi kabul edersen şu şu olur
Pijamanla dolanamazsın
Arkadaşlarını tek başına ağırlayamazsın, başında kayınvalide olur hep
Evde kayınvalide olunca gelen giden akrabaları komşuları da bitmez, hizmet eder durursun
Hala rest çekmediysen sana da aşk olsun

Nasıl devam gideceği ne demek
Hala randevu verir gibi Pazartesiye kadar bekle, bi anneme danışayım demiş resmen
Diyeceksin ki ayrı ev oldu oldu, olmadı ne Pazartesi ne Salı ne diğer günler karşıma çıkma
Üfff beceremeyeceksin sen bu işi
Rest böyle mi çekilir

İnsan düşünüyo
Bu adam altından mı, bulunmaz hint kumaşı mı?
Hani eşya bile beğenmene müsaade etmeyen annesiyle aynı çatı altında yaşamayı göze alabiliyosun
Hangi akla hizmet ya
Konu sahibi şokta mı bilmiyorum, yakın birisi şunu bi sallasın kolonya çarpsın yüzüne
Resmen bana annemin evinde rahatlık battı gideyim başkasının annesinin emri altına gireyim demek değil de nedir bu?
Mutlu olamayacağın bariz belli yani

sırf iki kişiye yemek yapmaya gidecem, ev temizleyecem, off be kim uğraşacak diye düşündüğüm için bile bazen evlenmessem mi diyorum? bi kocanın kahrını çekmek zor geliyor diye. siz bile bile kaynana kahrı çekmeye gidiyorsunuz ve ortada bunun için bi sebep yok.
ne diyeyim, Allah akıl fikir versin de tez dönün bu yanlıştan inşallah

Saf mısın yaşın mı küçük kendini resmen cehenneme atacaksın , o hayalinde kurduğun gibi evlilik asla olmayacak , hep kaynana engeline takılacaksın ve hayattan bıkacaksın

Yoksa napsın yaratsın mı
Benim de kardeşim evleniyo sanki onun nişanlısı yazmış bunları söz verdiğinde olanakları yeterliydi belki sonra yetmeyeceğini anladı olan bişeyi neden sakınsın 300 tllik eksik oluversin zebra değil de tül oluversin sana huzuru halı perde mi verecek şunlara takıla takıla hayatı zehrediyosunuz kendinize
bende yeni evlendim hiçbişey istemedim cebimizde olduğu kadar yapabildik Allaha
şükür herşeyimiz var Allah yardım ediyo. En lüksünü istemeyi de biliriz borç harç derdini sen çekeceksin sonra. Biraz olgun düşün. 3 kuruş için gelin olacağın aileyle aranı bozma. Seni haklı bulduğum tek nokta ayrı oturmayı istemen ona bi çözüm bulursun inşallah.

Konu sahibine bişey içirmişler. Bu kadar kafa yapacak ne acaba?

ya adam sana anında cevap verebilecek kapasiteye bile sahip değil .Pazartesiye kadar anacığıyla napsak diye konuşacak ezik ezik annesi de höt dese tamamm bitti gitti olucak.Konu sahibi napıyosunyapma etme azcık üstüne git çok mu kibarsın yoksa gözün mü kör oldu?yapma arkadaşım yapma bak evli değilim nişanlıyım senin gibi ama ona rağmen söylüyorum ben görebiliyorum sen de gör olacakları yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…