- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi Sonnenschein123
-
özellikle dün " git konuş, akşama senden haber bekiyorum" dediğinde kahkaha attım resmensanki evin kızını azarlıyormuş gibi
şimdi bi konu daha okudum, kocası annecim annecim diye anasının dibinden ayrılmıyormuş, çocuk istemiyormuş ablaının çocuğu var o yeter diyormuş falan ve malesef böyle adamlarvar, benzer bir modelini çok yakın bir akrabamda gördüm.Ama çok sinirleniyorum genç kızların böyle kör kütük oluşuna, herşey belli yani
Bana aynı bina dedilerşimdi bi konu daha okudum, kocası annecim annecim diye anasının dibinden ayrılmıyormuş, çocuk istemiyormuş ablaının çocuğu var o yeter diyormuş falan ve malesef böyle adamlarvar, benzer bir modelini çok yakın bir akrabamda gördüm.
biz fazla dik kafalıyız herhalde, bana aynı evde yaşamayı ima etse çokurum tepesini ne diyosun sen diye. ya da benim beğendiğim koltuğu almayacak da sebepsiz yere kaygana kendi zevkine göre koltuk alacak. ya biz de sıkıntı var ya da kocasız ölecem diye korkanlarda
Bana aynı bina dediler
Sözü atacaktımneyseki o evreye gelmeden çözüldü
Aynı evi hiç düşünemiyorum yani
Aynı bina dedikleri bol akrabalı, ben çekemem. Sakin büyüdüm
Aileler tanışmaya geldiğindebize anamız babamız fazla özgürlük aşılamış galiba. ilişkimin üçüncü gününde bana hangi arkadaşlarınla dışarı çıkıyorsun dedi diye ne olay çıkartmıştım ben de sen beni kısıtlamaya mı çalışıyorsun diye
gerçi ezik olacağıma dik kafalı olayım daha iyi. kocasız ama huzurlu olurum en azından.
bir de ben ailelere de şaşıyorum. desem ki ben anneme aynı evde oturacağız annem der herkesden önce " deli mi dürttü seni " diye. 30 yaşındayım ancak yatak toplamaya başladım ben yani, bunu göre göre aileler nasıl müsade ediyor?
Hala vazgeçme şansın var hayatını mahvetmeMerhaba arkadaslar, canim bu aralar cok sıkkın. Nisanlima evlilik yolunda yürümeden önce bana büsürü sözler vermisti, ayri evde oturcaz balayinda suraya gitcez, istedigin gibi evimizi dösiceksin fln.
Simdi dügüne haftalar kaldi ve ben gercekten cok mutsuzum. Herseyi kayinvalidem seciyor. Ya bi koltuk begendim diyerinkinden 300tl fazla diye kendi begendigini aldi!! Ya üstelik ben pahaliya kacan biri degilim. Zebra seklinde perde istiyorum diyorum yok neymis efendim onlar cok pahaliymis kendi kafasina göre tül aldi!! Ve üstelik bizimle yasicaklar. Nisanlim verdigi hicbir sözünü tutmadi. Bunlari kendisine anlatiyorum hic birsey yapmio. Neden biliyormusunuz? Cünkü annesine agzini actigi an kadin durmadan surat asiyor sonra hastalaniyormus. Uzun lafin kisasi resmen ana kuzusu. Bazen kendime diyorum keske tanimasaydim nisanlimi. Kayinvalidem ne derse o oluyor. Onsuz mobilya bile alamiyoruz cünkü nisanlim kazandigi paralarinin hepsini annesine veriyor. Kayinpederim ise kayinvalidemin arkasinda. Bana kayinvalidem surat assa kayinpederim de surat asiyor. Ya ben bunlar haric nisanlimla hic bir sorunum yok. Herseyi annesi mafediyor.
Sunu da söyliyim kayinvalidemin bitane kizi var ve onun her istedigi oluyor. Damadina hele hic kiyamiyorlar durmadan ya kiyafet yada para gönderiyorlar ki damadi kizina iyi baksin diye!! Sira bana gelince hersey pahali oluyor.
Arkadaslar ben napcam?? Cok mutsuzum lütfen akil fikir verin.
Aileler tanışmaya geldiğinde
Babam kayınpederime demiş ki
Ben evladımı övmem hatta şöyle diyeyim 'beni bile dinlemez, aklına yatmazsa, haberiniz olsun'
Ben mutfaktayken
O dönem sözlüydük sözlüm anlattı güldüm, doğru demiş dedim. Aklıma yatmayan şeyi kimsenin hatrı için dinlemem
Aynı ev ne ya koğuş ağası gibi bi kayınvalide beliriyo gözümde, bu arkadaş bir an önce ayılır umarım
Nasıl devam gideceği ne demek
Hala randevu verir gibi Pazartesiye kadar bekle, bi anneme danışayım demiş resmen
Diyeceksin ki ayrı ev oldu oldu, olmadı ne Pazartesi ne Salı ne diğer günler karşıma çıkma
Üfff beceremeyeceksin sen bu işi
Rest böyle mi çekilir
Esasen tum bunlarin nedeni konu sahibinin yasinin cok ufak olmasi. Istisnalae haricinde bu yaslarda evlilik meseleleri genellikle problemli oluyor. Hakeza bende elime yuzume bulastirdim. Su an 22 yasindayim. Bu yaslar okunacak,ogrenilecek, gezilip gorulecek yaslar.İnsan düşünüyo
Bu adam altından mı, bulunmaz hint kumaşı mı?
Hani eşya bile beğenmene müsaade etmeyen annesiyle aynı çatı altında yaşamayı göze alabiliyosun
Hangi akla hizmet ya
Konu sahibi şokta mı bilmiyorum, yakın birisi şunu bi sallasın kolonya çarpsın yüzüne
Resmen bana annemin evinde rahatlık battı gideyim başkasının annesinin emri altına gireyim demek değil de nedir bu?
Mutlu olamayacağın bariz belli yani
bence nişanlısı bir şekilde kandıracak. hayır ben adamı da anlamıyorum ki neden evlenmek istiyor madem anasının evinde kalacak? düzenli cinsel hayat desem o bile rahat olmayacak ki içerde annen varken bu adada kadar oynaşabilirsin yani?
babam da ilk sevgilimin olduğunu ve artık evlenmek istediğimizi öğrendiğinde anneme biran önce düğünü yapalım, bunlar bizim kızın gerçek yüzünü görürse evlenmekten vazgeçer de başımıza kalır bu kız demiş
aynı evde mi kac sakın ama sakın evlenmeMerhaba arkadaslar, canim bu aralar cok sıkkın. Nisanlima evlilik yolunda yürümeden önce bana büsürü sözler vermisti, ayri evde oturcaz balayinda suraya gitcez, istedigin gibi evimizi dösiceksin fln.
Simdi dügüne haftalar kaldi ve ben gercekten cok mutsuzum. Herseyi kayinvalidem seciyor. Ya bi koltuk begendim diyerinkinden 300tl fazla diye kendi begendigini aldi!! Ya üstelik ben pahaliya kacan biri degilim. Zebra seklinde perde istiyorum diyorum yok neymis efendim onlar cok pahaliymis kendi kafasina göre tül aldi!! Ve üstelik bizimle yasicaklar. Nisanlim verdigi hicbir sözünü tutmadi. Bunlari kendisine anlatiyorum hic birsey yapmio. Neden biliyormusunuz? Cünkü annesine agzini actigi an kadin durmadan surat asiyor sonra hastalaniyormus. Uzun lafin kisasi resmen ana kuzusu. Bazen kendime diyorum keske tanimasaydim nisanlimi. Kayinvalidem ne derse o oluyor. Onsuz mobilya bile alamiyoruz cünkü nisanlim kazandigi paralarinin hepsini annesine veriyor. Kayinpederim ise kayinvalidemin arkasinda. Bana kayinvalidem surat assa kayinpederim de surat asiyor. Ya ben bunlar haric nisanlimla hic bir sorunum yok. Herseyi annesi mafediyor.
Sunu da söyliyim kayinvalidemin bitane kizi var ve onun her istedigi oluyor. Damadina hele hic kiyamiyorlar durmadan ya kiyafet yada para gönderiyorlar ki damadi kizina iyi baksin diye!! Sira bana gelince hersey pahali oluyor.
Arkadaslar ben napcam?? Cok mutsuzum lütfen akil fikir verin.
Ne eksikliği sana helal olsunEsasen tum bunlarin nedeni konu sahibinin yasinin cok ufak olmasi. Istisnalae haricinde bu yaslarda evlilik meseleleri genellikle problemli oluyor. Hakeza bende elime yuzume bulastirdim. Su an 22 yasindayim. Bu yaslar okunacak,ogrenilecek, gezilip gorulecek yaslar.
Taslar yerine oturmadigindan durum boyle. Bende 22 yasindayim ve evlilige hazir degilim. Bu ayip bisey degil. Eksiklik degil.
Konu sahibi meslegini eline al, 25 yaslarina gel, sosyal cevren otursun, ekonomik ozgurlugun olsun bu yaslar bunun zeminini olusturacagimiz yaslar. Bak gel etme. At su nisani da manyakoglu manyak bir kvdenin etegini opme hayat boyu. Sana "pazartesiye kadar bekle" diyen basiretsiz adami da cekme.
Bu vasat insanlara harcayacagin enerjiyi kendi gelecegin icin harca. Harca ki kimse 300 liracik fazla koltuk takimi icin yuz goz egip seni hic yerine koyamasin! Aksine oyle guclu bir kadin ol ki torun torbaya karistiginda bile "beni terkeder o guclu bir kadin" dedirttir kendine.
Etme eyleme. Icimiz eriyor sana. Hayatini mahvedeceksin.
Bence böyle kuzu gibi yetiştiği için adamın kapasitesi bu
E herkeste anneisyle oturmayı kabul etmez
Bulmuşken kaçırmamayım diyo konu sahibi gibi birini
kendı sucunuz yapmayınAy aynı beni anlattın.15 yıllık evliyim.halen daha kayınvalidenin seçtiği koltuklarda oturuyorum.değiştireceğim değiştirmesine ama kadını değiştiremiyosun ki onu naapacaz!!arkadaşlar doğru söylüyor.nişanı at.bırak başkası üzülsün sen üzüleceğine.onların kahrını başkası çeksin sen değil.aynı olayı yaşamış biri olarak söylüyorum sana.o kaynana hiç değişmedi yıllardır hep aynı.aynen onun dediği oluyor hep.olmazsa küsüyor surat asıyor herkese.
ayrıl cok gencsın sakın böyle hatta etmeBen onunla konustum, maddi durumumuz yok diyo ilerde daha güzel aliriz diyo. Bundan 2 haf
Ya bide kayinvalidemin kendine ait evi var. Simdi nisanlim baska ev aldi iki katli. Kayinvalidem asag yerlesmek istiyor kendi evini de kiraya vermek istiyor. Ben agzimi aciyorum acmasinada nisanlimdan destek gelmiyor. Demiyor anne evlenecek olan biziz sana noluyor. Ben ona bi kac kere nisani atalim dedim oda duygusal olmaya basladi mevzu ise öyle kaldi.
Dün kayinvalideme annem ayri ev istiyor hata şart koyuyor dedim. Kadin suan mutsuz hasta bi görseniz. Aman allahim yok böyle bi oyuncu
nıye secıyor cunkı onun evı:) sen rahat yüzü vermeZ ayrıl ayrıl ayrıl saf olmaHayir hayir nisanlimin kendi dükkani var allaha sükür iyi kazaniyor. Sadece kazandigi bütün parayi annesine veriyor. O koltuklari mesella nisanlimin parasiyla aldik. Yani kayinvalidem seciyor nisanlim aliyor :-( :-/
Ben 2 gündür ne destanlar yazdım da bana mısın demiyoayrıl cok gencsın sakın böyle hatta etme
Cok tesekkur ederim desteginiz icin.Vallahi icim kiyiliyor boyle konulari okudukca. Kahroluyorum. Gencecigiz. Yemyesil bir fidan gibi.Ne eksikliği sana helal olsun
Kınadan dönmek herkesin harcı değildir ( burda okudum bilmiyodum konunu )
Bak arkadaş nişandan dönemiyo, uçurumun ucunda olmasına rağmen
ay haklısın:) valla deli bu kızlar yıl 2016 aynı evde yaşıyacak:)) şaka gibiBen 2 gündür ne destanlar yazdım da bana mısın demiyo
Boşa yazmayın
Bunca kişiyiz bir ana kuzusu edemiyoruz demek
Cok tesekkur ederim desteginiz icin.Vallahi icim kiyiliyor boyle konulari okudukca. Kahroluyorum. Gencecigiz. Yemyesil bir fidan gibi.
Daha bu agac buyuyemeden daliyla guruldeyemeden gidiyor kendine denk olmayan birine. Kuruyor eriyor. Oysa biraz beklese meyve verse kendini tanisa hangi kisiye denk oldugunu anlayabilse ne guzel olacak hersey.
Ben bu konulara israrla yaptigim seyi soyluyorum ki (kinadan kacmak :) emsal teskil etsin. Konu sahibi bakin asksa ask yasadim bende hepsini. Inanin 1 kere dahi pisman olmadim. Uzulmedim. Cunku sizin kadar canimi sikmislardi.
Suan sizi sindirmisler. Tipki bana yapildigi gibi. Siz degerli birisiniz. Atin bu ölu topragini ustunuzden. Kendinize gelin. Mahvediyorsunuz hayatinizi. Pazartesiyi beklemek nedir Allah askina? Kendinize bu adami mi layik goruyorsunuz? Kendinizi sevin. Kurtarin bu insanlardan kendinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?