Cimri kayinvalidemle ben!! OFF OFF

Evlenmeyin yol yakınken ayrılın..
Kadın utanmasa gerdek gecesinde bile yanınızda durur..
Herşeye müdahale ediyorsa ileriki yıllarda siz o evden asla ve asla ayrılamazsınız..

Kadinin durumu varmis niye illa sizinle oturmak istixor? Birak nisanlin üzülsün ya sakin yapma bu hatayi kv de ile yasamak ne biliyormusun sen? Annen ne diyor bu durumua?? . Bide almanya da yasiyorsun kendi hayatini zehir etme. Gerekirse dügpnü ertele ya da dügünü erteliyemiyorsan dügününü yap git evinde otur bekle durumun olana kadar sakin bu hatayi yapma ya.

Düşünsene annen ya ada arkadaşların sana oturmaya gelecek
Başınızda kayınvalide de dikilecek
İki dedikodu bile edilmez, derdini bile anlatamazsın

Ya keske nisani atmak okadar kolay olsa. Herkes biliyor davetiyeler basildi. Ben simdi nasil kalkip da vazgectigimi söylicem. Bizde birde sey var aman aman elalem ne der dünyasi... :-(

At nişanı canım bunu kolay kolay demem, at gözünü seveyim bile bile hayatından geçmek senin bu yaptığın.
Yarın öbür gün evin içinde tek başına ağlayarak kafanı duvarlara vururken el alemin haberi olmayacak...

Ondan sonracıma
Bulaşık biriktirmek yasak, yatağın açık kalması yasak, kayınvalide kayınpeder var çünkü
Sürekli askeri düzende olmak zorundasın
Daha bunun akşam tv karşısında beraber uzanmasını, giyim kuşam rahatlığını yazmıyorum

Kayınvalidenin kendi yaşıtı komşucukları, akrabaları gelecek
Eh evin gelini ne güne duruyor, hizmet isteyecekler
Yapmazsan kocan kızacak, annem büyük yapacaksın modunda
Yaparsan sen üzüleceksin, ben bunları hak edecek ne yaptım diyeceksin

Aman nişan atmak daha kolay baksana ?

Evlenmeyin desekte evlenecekmişsiniz gibi görünüyor. Kayınvalide size şimdiden mesajları vermiş. Benim evim benim kurallarım. Şimdiden böyleyken aynı evin içerisinde ne olacak tahmin etmek zor değil. Gelecek karanlık görünüyor. Kendinizi yakmayın...

Her şeyi geçtim bu kadar adam yerine konmamak hiç onurunuza dokunmuyo mu.
Sizi adam yerine koyan,hislerinizi,isteklerinizi önemseyen kimse yok.
Resmen bir eşya alıyolarmış gibi davranıyolar ve siz size yapılan bu saygısızlığı sadece izleyip neden zebra perde alınmadı diyosunuz.Bu bence içinde bulunduğunuz durumun ciddiyetini algılayamadığınızı gösteriyo.

Bi de parasını anasına veren böyle pısırık ve ezik bi erkekten hiç soğumuyo musunuz?
Nası evlenebilceksiniz böyle biriyle

neden aynı evde yasayacaksınız??

Zebra nedir ki
Yarın bir tuzluk beğensen kocandan değil kayınvalidenden istemen gerekecek parasını
Evde tuzluk var deyip para vermezse kayınvaliden, kocan bi cacık yapmayacak
Sen bi tuzluk bile alamıyorum diye gelip buraya konu açacaksın
Bizde sana diyeceğiz ki 'biz sana nişanı at demiştik' durum ayan beyan belliydi

Laf olsun işte. Ama annesi durmadan kizina para yolluyor. Maddi durumlari kötü olsa durmadan disarda yemek yemezlerdi. Kizinada para yollamazdi annesi
Bence bu tam sebep değil. Yani dışarda yemek onu yapmak bunu yapmak. Ama sizin anlattığınız kadarıyla yeni gelin alırken yapılacak masraflar zaten belli. Rakam farkı olsa da giderler belli

Ay konuya tekrar bakınca sinirim bozuluyor yeminle, ama üzülemiyorum böyle çaresiz kadınlara, sinirleniyorum. Bir kadın niye kendini bunu yapar ki, elalem ne dermiş. Sahi kızlar nişan atınca elalem ne diyebilir ki şunu bi söyler misiniz? Anlaşamadı ayrıldı. Bundan başka ne diyebilir elalem?

Siz çok mu hamaratsınız bilmem
Ama benim evim çok dağılır
Herşeye yetişemem
Fakat anahtarım sadece bende ve eşimde diye çok rahatım
İşe gelirken yatak toplamıyoruz mesela
Gerçi izin günümde bile üşendiğim olur
Ama evde bi kayınvalide olsa mümkün mü bunlar, ay diken üstünde oturur insan

Konu sahibi onca şey yazdım
Bunlar zor değil nişan atmak daha zor diyosan hala daha da bişey demiyorum sana

kaç kaç arkana bile bakmadan..
nişanlımla başka sorunumuz yok diyorsunuz ama en büyük sorun nişanlınız da zaten göremiyormusunuz..
Kendi hayatını kendisi kurmaktan aciz bir adam var karşınızda ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…