- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Sonnenschein123
-
Merhaba arkadaslar, canim bu aralar cok sıkkın. Nisanlima evlilik yolunda yürümeden önce bana büsürü sözler vermisti, ayri evde oturcaz balayinda suraya gitcez, istedigin gibi evimizi dösiceksin fln.
Simdi dügüne haftalar kaldi ve ben gercekten cok mutsuzum. Herseyi kayinvalidem seciyor. Ya bi koltuk begendim diyerinkinden 300tl fazla diye kendi begendigini aldi!! Ya üstelik ben pahaliya kacan biri degilim. Zebra seklinde perde istiyorum diyorum yok neymis efendim onlar cok pahaliymis kendi kafasina göre tül aldi!! Ve üstelik bizimle yasicaklar. Nisanlim verdigi hicbir sözünü tutmadi. Bunlari kendisine anlatiyorum hic birsey yapmio. Neden biliyormusunuz? Cünkü annesine agzini actigi an kadin durmadan surat asiyor sonra hastalaniyormus. Uzun lafin kisasi resmen ana kuzusu. Bazen kendime diyorum keske tanimasaydim nisanlimi. Kayinvalidem ne derse o oluyor. Onsuz mobilya bile alamiyoruz cünkü nisanlim kazandigi paralarinin hepsini annesine veriyor. Kayinpederim ise kayinvalidemin arkasinda. Bana kayinvalidem surat assa kayinpederim de surat asiyor. Ya ben bunlar haric nisanlimla hic bir sorunum yok. Herseyi annesi mafediyor.
Sunu da söyliyim kayinvalidemin bitane kizi var ve onun her istedigi oluyor. Damadina hele hic kiyamiyorlar durmadan ya kiyafet yada para gönderiyorlar ki damadi kizina iyi baksin diye!! Sira bana gelince hersey pahali oluyor.
Arkadaslar ben napcam?? Cok mutsuzum lütfen akil fikir verin.
Ben onunla konustum, maddi durumumuz yok diyo ilerde daha güzel aliriz diyo. Bundan 2 haf
Ya bide kayinvalidemin kendine ait evi var. Simdi nisanlim baska ev aldi iki katli. Kayinvalidem asag yerlesmek istiyor kendi evini de kiraya vermek istiyor. Ben agzimi aciyorum acmasinada nisanlimdan destek gelmiyor. Demiyor anne evlenecek olan biziz sana noluyor. Ben ona bi kac kere nisani atalim dedim oda duygusal olmaya basladi mevzu ise öyle kaldi.
Dün kayinvalideme annem ayri ev istiyor hata şart koyuyor dedim. Kadin suan mutsuz hasta bi görseniz. Aman allahim yok böyle bi oyuncu
çoçi voçi dudah
Oldu oldu ,çok güzel olduŞokivokidoda :))) oldu mu ben okudum
Ya keske nisani atmak okadar kolay olsa. Herkes biliyor davetiyeler basildi. Ben simdi nasil kalkip da vazgectigimi söylicem. Bizde birde sey var aman aman elalem ne der dünyasi... :-(
onunki mi doğru ama haksızlık benimki daha zevkli geliyor kulağğğğğğğğğğğğğetiketlemesi zor,söylemesi zevkli
Oldu oldu ,çok güzel oldu
Ya keske nisani atmak okadar kolay olsa. Herkes biliyor davetiyeler basildi. Ben simdi nasil kalkip da vazgectigimi söylicem. Bizde birde sey var aman aman elalem ne der dünyasi... :-(
neden aynı evde yasayacaksınız??Merhaba arkadaslar, canim bu aralar cok sıkkın. Nisanlima evlilik yolunda yürümeden önce bana büsürü sözler vermisti, ayri evde oturcaz balayinda suraya gitcez, istedigin gibi evimizi dösiceksin fln.
Simdi dügüne haftalar kaldi ve ben gercekten cok mutsuzum. Herseyi kayinvalidem seciyor. Ya bi koltuk begendim diyerinkinden 300tl fazla diye kendi begendigini aldi!! Ya üstelik ben pahaliya kacan biri degilim. Zebra seklinde perde istiyorum diyorum yok neymis efendim onlar cok pahaliymis kendi kafasina göre tül aldi!! Ve üstelik bizimle yasicaklar. Nisanlim verdigi hicbir sözünü tutmadi. Bunlari kendisine anlatiyorum hic birsey yapmio. Neden biliyormusunuz? Cünkü annesine agzini actigi an kadin durmadan surat asiyor sonra hastalaniyormus. Uzun lafin kisasi resmen ana kuzusu. Bazen kendime diyorum keske tanimasaydim nisanlimi. Kayinvalidem ne derse o oluyor. Onsuz mobilya bile alamiyoruz cünkü nisanlim kazandigi paralarinin hepsini annesine veriyor. Kayinpederim ise kayinvalidemin arkasinda. Bana kayinvalidem surat assa kayinpederim de surat asiyor. Ya ben bunlar haric nisanlimla hic bir sorunum yok. Herseyi annesi mafediyor.
Sunu da söyliyim kayinvalidemin bitane kizi var ve onun her istedigi oluyor. Damadina hele hic kiyamiyorlar durmadan ya kiyafet yada para gönderiyorlar ki damadi kizina iyi baksin diye!! Sira bana gelince hersey pahali oluyor.
Arkadaslar ben napcam?? Cok mutsuzum lütfen akil fikir verin.
Bence bu tam sebep değil. Yani dışarda yemek onu yapmak bunu yapmak. Ama sizin anlattığınız kadarıyla yeni gelin alırken yapılacak masraflar zaten belli. Rakam farkı olsa da giderler belliLaf olsun işte. Ama annesi durmadan kizina para yolluyor. Maddi durumlari kötü olsa durmadan disarda yemek yemezlerdi. Kizinada para yollamazdi annesi
onunki mi doğru ama haksızlık benimki daha zevkli geliyor kulağğğğğğğğğğğğğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?