Cimri kayinvalidemle ben!! OFF OFF

Canım sana tek tavsiye uzak dur evlenme bence aman diyim bak ben suratsız kvden çok cekiyorum aklını başına al senin için bisey yapmayan adamla evlenme en azından sen kurtul ben çok cekiyorum neler neler yaşıyorum anlatamam yani

Senin durumun neye benziyor biliyor musun.

Çıkmışsın yüksek bir tepeye
atlasam mı atlamasam mı diye soruyorsun.
Burada ki insanlar sakın atlama,
kimse hayatından daha önemli değil diyor.
Sende
Ama şimdi atlamazsam insanlar ne der diyorsun.

Yahu hayatın kaydıktan sonra konuşsalar ne konuşmasalar ne.

Sorun kv denin yaptığı surat değil.
Bunu dert eden nişanlın ve senin dik duramayışın.

Umarım aklını başına topladığın da geç kalmış olmazsın.

Nişan atılınca niye kızlar utanır, kızlarda suç aranır
Erkek te sorun olamaz mı, mesela bu konuda çocuk ana kuzusu ve evlenme yetisine sahip değil

Erkek burada terazi görevini görecek,onu yapmayı beceremediği içşn bu sorunlar çıkıyor..
Eş ve anne arasındaki dengeyi kuramıyorlar işte..

Çok doğru konu sahibi 2 gün kvdem ler geliyor. Valla evin düzeninden geçtim ben tuvalete bile gidemiyorum ya hizmet etmekten.kabus gibi....ki benimkiler hizmet beklemezler kosede verirsen yer vermezsen oturan tipler...

.sizin O evlilik evlilik olmayacak ki.kendilerine hizmetçi alıyorlar resmen. Oh ne güzel.sizi adam yerine koyan bir çöp de sen koy diyen yok.misafir gelecek sen agirla.bahar temizligi sen yap.yemek çay günlük temizlik saymıyorum bile.

Benim bir kizim var.ben onu nasıl büyütüyor gözümden sakiniyorum.buyuk konuşmayim ama kimse kızımı böyle aşağılayip kendine hizmetçi alamaz. Hayır aileniz nasıl izin veriyor bu duruma.hele anneniz. Atın nisan gitsin.bir manyak kadının egosunu tatmin ederek geçecek hayatınız.

Nisanliniza.sizin da hiiii güvenmeyin. Erkekler çalışıyorlar. Evin içinde olanı görmez onlar.anlatsan bile anlamak istemez dinlemek istemez. "iki huzur vermedin" olursun sonra...sonra anasiyla senin dirdirindan kurtulmak için kapıyı çarpıp çıkar sen yine kalırsın o surat siz kaynanayla başbaşa....offff lütfen at nişanı ya.. anlamıyorum bulunmaz Hint kumaşı mı bu erkekler? ?????

valla kim ne derse desin o konuşacak tipler sen evlenip kendini yaktığında senin için ağlamayacak.. yine ağlayan senle annen olacaksınız..
bak tekrar söylüyorum kendini yakma.. bu adamdan koca olmaz .. aynı evde yaşamasanız bile olmaz .. bu adam daha büyümemiş ne yazık ki..

Ne alakası var
Sen annenden eminsin
Annen senden emin

Evlenirsen daha beterlerini yaşayacaksın, nişanı bu kadar gözünde büyüttüysen boşanmayı hiç başaramazsın
Akşam rest çek, bekliyorum.
senin verdiğin gazlarla büyük bi rest çeker bence :) yani inşallah

Acelen ne evlenme

Beklerim birlikte alırız kirada otururuz de ve kararlı ol

Perden zebra olmasa da olur ama Kv bu kadar müdahale edip atılan adıma karar verirse olmaz

Nişan atılınca niye kızlar utanır, kızlarda suç aranır
Erkek te sorun olamaz mı, mesela bu konuda çocuk ana kuzusu ve evlenme yetisıine sahip değil

Yani bilemiyorum ben uzayda da yaşamıyorum
ama nişan atanların
evliliği bitenlerin arkasından hiç imalı laflar edildiğini görmedim de
duymadım da.
Genellikle tepkiler hayırlısı olsun yönünde.

Onun için bu çekinme duygusunu pek anlayamıyorum.

Sende Cidde'n gram akıl yok ay sabah sabah yüzümü yıkamadan burayı okudum sinir oldum sana ya.
Millet dedikodu yapar ayıplar diye çekilecek kahır mı bu ? Boşwer elalemi konuşur konuşur susarlar. Anneninde mahcup olacağı bi durum yok sen ewlenip mutsuz olduğunda daha çok üzülecek.

Reactions: anu

Budur. Daha net anlatılamazdı.

Arkadaslar yorumlariniz icin cok sagolun. Bu aksam nisanlimla konuscam. Ya ailesi yada ben. Ayri ev sart! Zaten ben herzaman ayri oturmamizi istiyordum. Ne ara bu hale geldik bende anlamis degilim. Bizim anne tarafinda hic böyle birsey yok. Ciftler ayri oturur. Eger aileyle oturmak isteseler bizim tarafimiz karsi cikar. Gerekirse evine gidip ailesiyle de konuscam. Gözümü acdiginiz icin tskler

Allah aşkına nişanlımla başka sorunum yok demişsin.yahu başka soruna gerek varmı.evlendiğin takdirde diyorum sana 7 ay sonra sen o evi terkedersin.Balık baştan kokar.Senin nişanlın yalancının önde gideni.yol yakınken vazgeç ve evlenme.yazık olur sana .

Sana bir soru sormak istiyorum
Nişan atmak mı kolay?,evlenince boşanmak mı? hangisi?

Asla sessiz kalma karşılarında dik dur kafanın karışmasınada müsade etme sakın..

Adam sana verdigi sözlerin hiçbirini tutmuyorsa bu başlı başına bir sorundur.

Kaldı ki kv ile ayni evde oturacaksın, evde süs gibi ( robot gibi de olabilir) senin istediğin hiçbir sey olmayacak, evlendiginiz günden itibaren her seyine karışıp cinnete sebebiyet verecek bir kadın var ama başka sorununuz yok.

Kv, keyfi ve kahyası ile sana mutluluklar o zaman

Konu sahibi, millet konuşur eder 3 güne unutur gider. Ama sen evlendikten maksimum 6 ay sonra her şeyi idrak edeceksin ve çok mutsuz olacaksın. Bırak insanları ya şu hayata bir defa geliyoruz yazık değil mi sana. Böyle bir kadınla, kocasıyla ve annesine karşı seni koruyamayan bir adamla nereye kadar mutlu olabilirsin. Annen senin evliliğinde mutsuz olduğunu gördükçe daha çok üzülecektir emin ol.

İlerde her an mutsuz olduğun zaman bide çocuk doğurunca mutsuzluğunu ikiye katlandığı zaman milletin ne düşündüğü umrunda dahi olmayacak.Hemen kendi kurallarını belirt resti çek işinize gelirse de yoluna bak.

Bu hayat çekilmez kızım at nişanı aklı başına gelsin.

Allah kurtarsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…