- 17 Aralık 2015
- 530
- 707
- 53
- Konu Sahibi Sonnenschein123
-
Nişan atılınca niye kızlar utanır, kızlarda suç aranır
Erkek te sorun olamaz mı, mesela bu konuda çocuk ana kuzusu ve evlenme yetisine sahip değil
Siz çok mu hamaratsınız bilmem
Ama benim evim çok dağılır
Herşeye yetişemem
Fakat anahtarım sadece bende ve eşimde diye çok rahatım
İşe gelirken yatak toplamıyoruz mesela
Gerçi izin günümde bile üşendiğim olur
Ama evde bi kayınvalide olsa mümkün mü bunlar, ay diken üstünde oturur insan
Konu sahibi onca şey yazdım
Bunlar zor değil nişan atmak daha zor diyosan hala daha da bişey demiyorum sana
Evet türklerin oturdugu yerde yasiyoruz. Kücük bir sehir. Birde basimda babam yok. Ya beni zaten insanlar ilgilendirmez. Ama annemin kulagina baskalarinin dedikodusu gider diye dedim. Vah vah basinda kocasi yok belliydi zaten böyle olacagini gibi..
senin verdiğin gazlarla büyük bi rest çeker bence :) yani inşallahNe alakası var
Sen annenden eminsin
Annen senden emin
Evlenirsen daha beterlerini yaşayacaksın, nişanı bu kadar gözünde büyüttüysen boşanmayı hiç başaramazsın
Akşam rest çek, bekliyorum.
Nişan atılınca niye kızlar utanır, kızlarda suç aranır
Erkek te sorun olamaz mı, mesela bu konuda çocuk ana kuzusu ve evlenme yetisıine sahip değil
Senin durumun neye benziyor biliyor musun.
Çıkmışsın yüksek bir tepeye
atlasam mı atlamasam mı diye soruyorsun.
Burada ki insanlar sakın atlama,
kimse hayatından daha önemli değil diyor.
Sende
Ama şimdi atlamazsam insanlar ne der diyorsun.
Yahu hayatın kaydıktan sonra konuşsalar ne konuşmasalar ne.
Sorun kv denin yaptığı surat değil.
Bunu dert eden nişanlın ve senin dik duramayışın.
Umarım aklını başına topladığın da geç kalmış olmazsın.
Allah aşkına nişanlımla başka sorunum yok demişsin.yahu başka soruna gerek varmı.evlendiğin takdirde diyorum sana 7 ay sonra sen o evi terkedersin.Balık baştan kokar.Senin nişanlın yalancının önde gideni.yol yakınken vazgeç ve evlenme.yazık olur sana .Merhaba arkadaslar, canim bu aralar cok sıkkın. Nisanlima evlilik yolunda yürümeden önce bana büsürü sözler vermisti, ayri evde oturcaz balayinda suraya gitcez, istedigin gibi evimizi dösiceksin fln.
Simdi dügüne haftalar kaldi ve ben gercekten cok mutsuzum. Herseyi kayinvalidem seciyor. Ya bi koltuk begendim diyerinkinden 300tl fazla diye kendi begendigini aldi!! Ya üstelik ben pahaliya kacan biri degilim. Zebra seklinde perde istiyorum diyorum yok neymis efendim onlar cok pahaliymis kendi kafasina göre tül aldi!! Ve üstelik bizimle yasicaklar. Nisanlim verdigi hicbir sözünü tutmadi. Bunlari kendisine anlatiyorum hic birsey yapmio. Neden biliyormusunuz? Cünkü annesine agzini actigi an kadin durmadan surat asiyor sonra hastalaniyormus. Uzun lafin kisasi resmen ana kuzusu. Bazen kendime diyorum keske tanimasaydim nisanlimi. Kayinvalidem ne derse o oluyor. Onsuz mobilya bile alamiyoruz cünkü nisanlim kazandigi paralarinin hepsini annesine veriyor. Kayinpederim ise kayinvalidemin arkasinda. Bana kayinvalidem surat assa kayinpederim de surat asiyor. Ya ben bunlar haric nisanlimla hic bir sorunum yok. Herseyi annesi mafediyor.
Sunu da söyliyim kayinvalidemin bitane kizi var ve onun her istedigi oluyor. Damadina hele hic kiyamiyorlar durmadan ya kiyafet yada para gönderiyorlar ki damadi kizina iyi baksin diye!! Sira bana gelince hersey pahali oluyor.
Arkadaslar ben napcam?? Cok mutsuzum lütfen akil fikir verin.
Arkadaslar yorumlariniz icin cok sagolun. Bu aksam nisanlimla konuscam. Ya ailesi yada ben. Ayri ev sart! Zaten ben herzaman ayri oturmamizi istiyordum. Ne ara bu hale geldik bende anlamis degilim. Bizim anne tarafinda hic böyle birsey yok. Ciftler ayri oturur. Eger aileyle oturmak isteseler bizim tarafimiz karsi cikar. Gerekirse evine gidip ailesiyle de konuscam. Gözümü acdiginiz icin tskler
Merhaba arkadaslar, canim bu aralar cok sıkkın. Nisanlima evlilik yolunda yürümeden önce bana büsürü sözler vermisti, ayri evde oturcaz balayinda suraya gitcez, istedigin gibi evimizi dösiceksin fln.
Simdi dügüne haftalar kaldi ve ben gercekten cok mutsuzum. Herseyi kayinvalidem seciyor. Ya bi koltuk begendim diyerinkinden 300tl fazla diye kendi begendigini aldi!! Ya üstelik ben pahaliya kacan biri degilim. Zebra seklinde perde istiyorum diyorum yok neymis efendim onlar cok pahaliymis kendi kafasina göre tül aldi!! Ve üstelik bizimle yasicaklar. Nisanlim verdigi hicbir sözünü tutmadi. Bunlari kendisine anlatiyorum hic birsey yapmio. Neden biliyormusunuz? Cünkü annesine agzini actigi an kadin durmadan surat asiyor sonra hastalaniyormus. Uzun lafin kisasi resmen ana kuzusu. Bazen kendime diyorum keske tanimasaydim nisanlimi. Kayinvalidem ne derse o oluyor. Onsuz mobilya bile alamiyoruz cünkü nisanlim kazandigi paralarinin hepsini annesine veriyor. Kayinpederim ise kayinvalidemin arkasinda. Bana kayinvalidem surat assa kayinpederim de surat asiyor. Ya ben bunlar haric nisanlimla hic bir sorunum yok. Herseyi annesi mafediyor.
Sunu da söyliyim kayinvalidemin bitane kizi var ve onun her istedigi oluyor. Damadina hele hic kiyamiyorlar durmadan ya kiyafet yada para gönderiyorlar ki damadi kizina iyi baksin diye!! Sira bana gelince hersey pahali oluyor.
Merhaba arkadaslar, canim bu aralar cok sıkkın. Nisanlima evlilik yolunda yürümeden önce bana büsürü sözler vermisti, ayri evde oturcaz balayinda suraya gitcez, istedigin gibi evimizi dösiceksin fln.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?